Moze pomoc? Skinio sam mod za WoT,gdje da modove stavim,u koji folder?
World_of_Tanks\res_mods\0.8.11
World_of_Tanks\res_mods\0.8.11
0.9.0 dode sljedeci utorak
- new chat is developed, but it was seriously delayed, because it’s difficult to make it work for a million people at once
- big maps are an interesting matters, if the issue with slow tanks is solved, but 2-3km viewrange is questionable
- instead of implementing map choosing for random battles, Storm wants to remove 10 least popular maps from the game. This is just an idea and it is not yet sure which maps, but developers like it
- disabling maps you don’t want to play will NOT be implemented. Storm states that they wanted to do it, but they ran some simulations and the waiting queues would be too long.
- WoT will not be integrated into Steam
btw poremeceni rusi izmislili nove granate - HESS High Explosive Shit shell
Dali ih moram negdje u igrici ukljucit ili samo kopiram u taj folder?
samo kopiraj
Kopirao ali ne rade u igrici,skinio sam hit zones,znaci da mi pokaze gdje su slabe tocke na tenku...
res mods
Kpirao sam tamo, sad jedino ako nemoram tu datotekicu izvadit i tamo zaljepit, ja sam u karti zaljepio ..
Edit: Izvadio sam posebno datoteke ali mod ne radi..
Kpirao sam tamo, sad jedino ako nemoram tu datotekicu izvadit i tamo zaljepit, ja sam u karti zaljepio ..
Edit: Izvadio sam posebno datoteke ali mod ne radi..
Obriši cijeli i stavi ponovno, ugasi i upali igricu i trebalo bi raditi
Probao,ne radi...
Ne znam kako sam ovu dobio. preznojio sam se tako jako da me na kraju bilo strah riskirati i ici po njihovog artya. u početku je klasika snajpanje ali sam poslje prisiljen na brawlanje. a dobro nije tak teško bilo kad je unicum u kv1s osto samnom do samog kraja.
- apparently, more things (such as destroyed tank models) are not scheduled to be pre-loaded into memory during map loading, because it would pointlessly clog the computer’s memory, while the “microfreezes” (when a tank gets destroyed, the game lags a bit loading the destroyed model) are bearable
- ingame accuracy of a gun does not influence the chance of the shell to fly towards the aim circle center
- accuracy ONLY influences the size of the aim circle, that means that for example a gun with 0.36 acc and another at 0.46 acc, if the aim circle of both guns is of the same size (SS: when for example the first gun moves with the turret), the chances to hit for both guns are the same
- 25 percent penetration RNG will NOT be replaced by lower number, because a) it reflects real life randomness better than say 5 percent and b) in such a case, well-armored tanks would be too difficult to deal with
- Storm mentioned that some least popular maps could be removed altogether from the game, Windstorm will not be amongst them
- gold ammo for credits will not be removed
- developers are slowly starting to deal with tier 2-5 balance (SS: goodbye, sweet T18)
- retraining crews to different roles (SS: as in, radiomen to drivers for example) will come, “it’s done when it’s done”
- apparently, Storm thinks that after the introduction of the new modes, noone will play companies anymore
- 2014 will bring 3 new tier 8 medium premiums (SS: we’ll see :) )
- An option to re-buy once bought premium tanks for credits? Storm: “We’ll have to think about that”
- the plans for new game modes, unveiled in today’s video, apply for this year
- it’s not planned to implement the option to select, which HD content you want and which you don’t
- the feature to get your unique/reward/premium tanks back is tested on US server, it will be available on RU, EU and ASIA as well
Evo i ovo sam dozivio, vidio majstora na djelu, 13 killova s 3601 je tip imao,
Što je radio ostatak igrača u timu??
Ma svi smo odigrali nikako, i ja, nekako blesavo, a evo video:
http://wotreplays.com/site/758347#severogorsk-xxdrinkxx-m8a1
5 ih nije napravilo nikakav dmg
4 ih je ispucalo po 1 granatu
5 ih je imalo 2-3-4 pogotka
valjda su svima u isto vrijeme dosle cure/zene/ljubavnice doma i zaronile im pod stol i pushing, nisu se mogli koncentrirat na borbu
BTW koji je nick ovdje na forumu od RavenHR iz UNICA klana?
Dedaa.
Ha-ha,ur u serious?
da da, onaj kojeg si nazval glupsonom
BTW koji je nick ovdje na forumu od RavenHR iz UNICA klana?
Dedaa.
Ha-ha,ur u serious?
da da, onaj kojeg si nazval glupsonom
Koncentriraj se
onaj osjećaj kada te unište na pola igre (ljut), pobjeda, pa na kraju vidiš da si napravio daleko najvise štete (smješak) lol
Fail carry, isuck
Probao sam E100-ku na kraju natjerati da promasi, ali me je derpnuo u turret...
Oh well morao sam nesto napraviti jer je 30 sec ostalo do kraja
9600+ dmg
Koji ste server?
a koji je americki server,a koji europski..
i odmah da pitam vec sam pitao, ali nebum odgovora.pa se pitam imali budnih i ko da pomogne. no trebam pomoc, oko prodaje tenkova i oslobodenja mjesta u vojarni,jer koji kod tenk.
zelim prodat nemogu jer navodno dobijem poruku nema mjesta u vojarni,e sad kaj bum tu da radim.i sto bih trebao uradit kod prodaje tenkova.poz
Ako želiš zadržati posadu onda dok si u garaži gore odaberi Vojarna ili Barracks i tamo možeš razvojačiti posadu koja ti ne treba.
Ako ti ne treba posada, kada klikneš na prodaju tenka, u tom prozoru imaš mali padajući izbornik za posadu, piše Pošalji u vojarnu ili Razvojačenje.
Koji ste server?
i odmah da pitam vec sam pitao, ali nebum odgovora.pa se pitam imali budnih i ko da pomogne. no trebam pomoc, oko prodaje tenkova i oslobodenja mjesta u vojarni,jer koji kod tenk.
zelim prodat nemogu jer navodno dobijem poruku nema mjesta u vojarni,e sad kaj bum tu da radim.i sto bih trebao uradit kod prodaje tenkova.poz
Ja ti predlazem da procitas njihove vodice za pocetnike. Brže ces nauciti tako nego da postavljas pitanja na forumu.
http://worldoftanks.eu/en/content/guide/
Da bi igrao na europskim serverima igru moras skinuti s europske stranice (worldoftanks.eu). U Europi imas dva servera. Rusi npr. imaju 7.
Fail carry, isuck
Probao sam E100-ku na kraju natjerati da promasi, ali me je derpnuo u turret...
Oh well morao sam nesto napraviti jer je 30 sec ostalo do kraja
9600+ dmg
Super si to odigrao, stvarno dobra partija. Garant si žalio što si dobio 2 hica od FV 215b bezveze, da si na kraju imao tih 800HP-a više, mogao si lagano srediti E-100.
WOT nije igrica....
WOT nije igrica....
Bogami nije. Po današnjem postu na FTR, trenutno ako bi se išla skidati ponovo iznosi oko 13GB. Kada dođu svi HD modeli trebala bi iznositi oko 80GB. Bit će veselo ako se nekom nešta s*ebe pa mora sve skidat ponovo.
Koji ste server?
Ja ti predlazem da procitas njihove vodice za pocetnike. Brže ces nauciti tako nego da postavljas pitanja na forumu.
http://worldoftanks.eu/en/content/guide/
Da bi igrao na europskim serverima igru moras skinuti s europske stranice (worldoftanks.eu). U Europi imas dva servera. Rusi npr. imaju
ok a imali takvih vodica recimo na hrvatskom jeziku. ovo na en bas mi neide pa bih opet molio pomoc.ili ako ima kakav program za automatsko prevodenje.imam na cromu ali kad otvorim u pdf sve mi na egleskom, pa sad opet nekuzim kako i sto dalje...
WOT nije igrica....
Bogami nije. Po današnjem postu na FTR, trenutno ako bi se išla skidati ponovo iznosi oko 13GB. Kada dođu svi HD modeli trebala bi iznositi oko 80GB. Bit će veselo ako se nekom nešta s*ebe pa mora sve skidat ponovo.
Najbolji su mi ovi koji lupaju TD-ove, jbmu kak može bit IGRICA ak je radi tim od 300 ljudi, utrošeno na nju 50 milijuna eura i igra je 8 milijuna ljudi??? Zaboga, Minesweeper je IGRICA! Deminutivom se u ovom slučaju degradira višegodišnji trud razvojnog tima, a u krajnjem slučaju i svi mi idioti koji na nju trošimo vrijeme...
Promjna šifre = 300 zlata novo danas
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/378140-promena-sifre-300-zlata/page__pid__7767142#entry7767142
Moram priznat da nikad nisam kužio one koji rade razliku između igre i igrice,ali brijem da ima veze s nečijom nesigurnošću u vlastitu zrelost i neugodošću da isti IGRA IGRICU (kad igraš igru automatski dobivaš 5cm,a kad igraš igricu gubiš obrnuto proporcionalno )
WOT je igra i igrica,igrica ili igra,svejedno,ja volim igrat world of tanks video igricu Priznajem,glupo zvuči,ali ne vidim razliku između video igrice i igre,"od milja" neki kažu ovako,drugi onako
Igramo se,ne ratujemo za pravo...al' tko zna,možda se trenira svj.populacija i priprema za 3. svjetski rat,svi će znat vozit tenkove i avione,poznavat sve karakteristike raznih pušaka itd
Btw inače,filmska industrija ulaže bolesne novce u crtiće (WB pogotovo),no to je i dalje crtić...nije crt