World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.516
|
čitano: 9.327.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

-67,020 mi sve govori. Neznam koliko jadan moras bit da istreses toliko na municiju u tieru 6, ma koliko god gubio.

Moj PC  
10 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Onaj ko plaća s pravom lovom da ne bi izgubio koji match da mu ne padne winrate je...

bolje da ne kažem {#}

Toni
Moj PC  
3 6 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
rapture686 kaže...

Onaj ko plaća s pravom lovom da ne bi izgubio koji match da mu ne padne winrate je...

bolje da ne kažem {#}

Noob?{#} no skiller?{#} kojom pravom lovom o čem ti? s kojeg si ti pak planeta pljusnul ovdje?

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 23:10 (Thoroughbred).
12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Nemojte se sekirati, danas je još jedan internacionalni dan budala. Winrate mi je ispod 10% danas. Možda čak i 5%. Da sam super uber ultra mega unicum ne mogu si pomoći. Sve 5 kad se ekipa dobro postavi, pa ajd izgubimo, jbg, ali kad idu lemming train pa izginu a da niti ne skužiš, e to je onda problem. Žalosno je da to rade najviši tieri, ljudi koji bi ipak trebali znati barem neke osnove taktike na mapi.

Ali bez sekiranja, ne pomaže ništa živciranje. {#}

</samopomoć>

to je strasno, isto se i meni desava, danas u 3 borbe sa "WT iv" napravim 16 k dmg i naravno izgubimo sve 3 :/

relativno brzo sam napredovao sa 45% WR do sadasnjih 49,90%, ali evo vec 2,3 tjedna nemogu preko 50% nikako, bez ikakvog pomaka, jaooo :/

14 godina
World of Tanks

Evo za dedu,bez golda i s pingom 500,600,700,999...top exp,hellcat

http://wotreplays.com/site/756378#prokhorovka-smellsliketeenspirit-m18_hellcat

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...
rapture686 kaže...

bolje da ne kažem {#}

Noob?{#} no skiller?{#} kojom pravom lovom o čem ti? s kojeg si ti pak planeta pljusnul ovdje?

Gold ammo se zove gold ammo jer se plaća goldom, koje se plaća pravom lovom, e sad jedino ako je natuko golda i golda na kodovima, onda ok {#}

Toni
14 godina
rapture686 kaže...
Thoroughbred kaže...
rapture686 kaže...

bolje da ne kažem {#}

Gold ammo se zove gold ammo jer se plaća goldom, koje se plaća pravom lovom, e sad jedino ako je natuko golda i golda na kodovima, onda ok {#}

Si ti kad odigrao koju world of tanksa?{#} gold ammo se kupuje goldom,i ingame kreditima...koje zaradiš grindajući.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 23:50 (Thoroughbred).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

hahah a gle stvarno, mogu se odabrat krediti {#}

Toni
Moj PC  
0 12 hvala 0
16 godina
neaktivan
rapture686 kaže...
Thoroughbred kaže...
rapture686 kaže...

bolje da ne kažem {#}

Gold ammo se nekad placao goldom,tj.pravom lovom. Danas se moze platit i srebrom. Ne razumijem zbog cega se ljude proziva ako koriste takvu municiju. Sve je legalno. Ja takvu municiju koristim rijetko,ali ne zato sto smatram da to nije fer nego zato sto je skupa,a uvijek sam tanak s lovom iako imam t34 i is6 (dobio sam ga u akciji oko Nove godine) u garazi. Uostalom gold ammo ti samo daje vece sanse da probijes drugi tenk. Uglavnom ima veci pen,a dmg je isti ili cak manji od ap-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 3:04 (guinness).
16 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Koga briga...

16 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Thoroughbred kaže...

Koga briga...

da, to ti je trebala biti reakcija od početka. ako netko hoće "loadat skill", to mu je WG-om dano pravo.

osobno, ja ne koristim gold ammo jerbo sam škrt

11 godina
World of Tanks

Stavio sam 10 gold ammo-a na E-100. Ne koristim ih, ali da se nađe ako je situacija kritična. Zasad mi je to preskupo je grindam kredite zbog nadolazećih par 10-tki koje bi trebale biti vrlo brzo istražene, a ja sirotinja sa samo 7,5M kredita. Inače me ne smeta ako netko to koristi jer su tu i svatko ih može kupiti. Nisu rezervirane za nikog, tako da, tko voli nek izvoli. Problem je u tome što neki misle da su to magične granate s kojima će bušiti sve i svašta iz bilo kojeg kuta i udaljenosti pa kad im ne ide onda je WG kriv, Putin, Obama, Alieni, uglavnom cijeli svemir osim njih samih.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

Gold ammo nikome nije dao skill,to je najveća glupost koju sam čuo a čujem je redovito u chatu{#} Da je tako,nebi bilo toliko crvenih,narančastih i žutih,koji rokaju gold sve u 16 jer upravo tako razmisljaju,ako loadaju gold loadali su SKILL {#}

Gold bi trebalo nekako regulirat,ono što bi ja zabranio iste sekunde je da ne možeš koristiti gold ammo ako si top tier,ma čak i middle tier,od početka meča,već evenutalno ako tvoj tim gubi  žešće,ja mislim da bi to bilo prihvaćeno od stranih svih koji gold koriste rijetko i u specifičnim situacijama.

Pun K je crvenih,narančastih i žutih koji  spammaju goldom kao top tier od samog početka meča,upravo zbog svog nedostatka skilla.

Kombinacija skilla i golda može biti ubitačna,zato i loadam gold kada počnem gubit 4:8...što je najgore,da je bilo malo više sreće,okrenuo bi meč,da mi nisu došli s obje strane...njubare bi išle u cap,a ja s camo i binoc's samo snajpao s druge strane.

2 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ma k loadaju gold, pravi tomato loada HE {#}

Ne loadaš skill kroz gold ali boostaš statse, što se onda (pogrešno?) interpretira ko skill (paun boje).

Ja ne bi branio gold osim da se zabrani svima i drago mi je da su dostupni za lovu. Ovako klanski igrači bi dobijali gold ammo kroz klan i pucali/nabijali statse, dok bi mi sirotinja primali bez vazelina.

Ja obično vozim no armor brze tenkove (gledam prije svega da ne budem pogođen), pa se čak i nasmijem kad me neko pogodi sa APCR jer znam da bi i AP probio, a ovako je potrošio više {#}

Još jedna stvar, cijena golda za kredite je ogromna pa ko puca gold mora više igrati, a to je upravo ono što oni žele. Nothing personal, just bussiness ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 8:48 (DrNasty).
17 godina
World of Tanks

Meni je bilo super kada se gold mogao koristiti samo u CW-u.

No opet u random bitkama koliko puta mi je gold municija spasila glavu, donijela kill i pobjedu... tako da se nemam pravo žaliti

3 0 hvala 0
13 godina
game789 kaže...
Entry Point kaže...

Nemojte se sekirati, danas je još jedan internacionalni dan budala. Winrate mi je ispod 10% danas. Možda čak i 5%. Da sam super uber ultra mega unicum ne mogu si pomoći. Sve 5 kad se ekipa dobro postavi, pa ajd izgubimo, jbg, ali kad idu lemming train pa izginu a da niti ne skužiš, e to je onda problem. Žalosno je da to rade najviši tieri, ljudi koji bi ipak trebali znati barem neke osnove taktike na mapi.

Ali bez sekiranja, ne pomaže ništa živciranje. {#}

</samopomoć>

to je strasno, isto se i meni desava, danas u 3 borbe sa "WT iv" napravim 16 k dmg i naravno izgubimo sve 3 :/

relativno brzo sam napredovao sa 45% WR do sadasnjih 49,90%, ali evo vec 2,3 tjedna nemogu preko 50% nikako, bez ikakvog pomaka, jaooo :/

Amateri. {#} moj jucerasnji skor:

Odigrano: 9

Porazi:9

prosjecna šteta: 3410 (igrao samo s T28 i T30 )

U 8 od 9 sam bio prvi po exp i dmg.

Nakon toga gasim WOT i liječim zivce pivom{#}

16 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

Gold ammo nikome nije dao skill,to je najveća glupost koju sam čuo a čujem je redovito u chatu{#}

još ti stavim termin pod navodnike da lakše uočiš ironiju...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 9:24 (DrNasty).
14 godina
Voltron kaže...
Thoroughbred kaže...

Gold ammo nikome nije dao skill,to je najveća glupost koju sam čuo a čujem je redovito u chatu{#}

još ti stavim termin pod navodnike da lakše uočiš ironiju...

Ne uočavam ironiju sorry,što je pjesnik htio reći? {#}{#}

BTW koji je nick ovdje na forumu od RavenHR iz UNICA klana?

Raven šta se dogodilo Daggeru? Nema ga online već ohoho...a koliko vidim ni u STEEL-u mu baš ne cvjetaju ruže..."piši kući propalo"? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 10:15 (Thoroughbred).
17 godina
moderator
Thoroughbred kaže...

Dedaa.

14 godina
DrNasty kaže...
Thoroughbred kaže...

Dedaa.

Ha-ha,ur u serious? {#}

17 godina
moderator
Thoroughbred kaže...
DrNasty kaže...

Dedaa.

Ha-ha,ur u serious? {#}

(RavenHR je ovdje Intel&ATI)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 10:30 (DrNasty).
14 godina
DrNasty kaže...

(RavenHR je ovdje Intel&ATI)

dobra dobra...već sam se počeo pitat "što se njemu dogodilo"...{#}

Kad već spammam temu,jel zna netko dal će se moć kupit kod nas onaj miš od Razera "world of tanks",gdje se dobije onaj hydraulic tenk?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 10:36 (DrNasty).
17 godina
moderator
Thoroughbred kaže...

dobra dobra...već sam se počeo pitat "što se njemu dogodilo"...{#}

Kad već spammam temu,jel zna netko dal će se moć kupit kod nas onaj miš od Razera "world of tanks",gdje se dobije onaj hydraulic tenk?

Možeš kupiti direktno od Razera online, 80€ sa shippingom. Nije mi jasno kako su ljudi spremni bidati na ebayju samo gift card sa tim tenkom i cijene prelaze 100$...

16 godina
World of Tanks

opet je neigrivo od laga =(. jel može neko potvrdit a znam da nije do mene

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 11:49 (Pislje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pislje kaže...

opet je neigrivo od laga =(. jel može neko potvrdit a znam da nije do mene

Evo ja ti potvrđujem da je i kod mene prisutan isti problem od kad su uveli ovaj zadnji patch.

16 godina
World of Tanks

a brate mili pa puni su para da nemogu to malo popravit, najgore mi što uđem i onda mogu samo gledat kako me buše jer nemogu ni stat kamoli pucat. 

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Glavno da RU servera ima redom...RU1,RU2,RU3...sve do RU8 !!! {#} 

EU1 dominiraju poljaci + lagg,EU2 lagg...

3 0 hvala 0
15 godina
Thoroughbred kaže...

Raven šta se dogodilo Daggeru? Nema ga online već ohoho...a koliko vidim ni u STEEL-u mu baš ne cvjetaju ruže..."piši kući propalo"? 

Neznam zasto ga nema online na wotu tako dugo, ali je ziv , jucer je bas postao na forumu...

A STEEL-u fali FC-a koji bi vodili CW, isto tako dosta igraca je neaktivno, jucer je najavio da ide rebuilding i trazi se 3-4 dobrih FC-a koji bi mogli voditi CW 4-5 dana u tjednu

Pa ako znas nekoga ko je zainteresiran znas kamo ih uputiti...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
Intel&ATI kaže...
Thoroughbred kaže...

Neznam zasto ga nema online na wotu tako dugo, ali je ziv , jucer je bas postao na forumu...

A STEEL-u fali FC-a koji bi vodili CW, isto tako dosta igraca je neaktivno, jucer je najavio da ide rebuilding i trazi se 3-4 dobrih FC-a koji bi mogli voditi CW 4-5 dana u tjednu

Pa ako znas nekoga ko je zainteresiran znas kamo ih uputiti...

Bio sam ja za vrijeme WMI-a tamo...nažalost znam nešto ljudi ali su po klanovima već,a one koje znam da su u STEEL-u (dvojica) razmišljaju otić {#} Teško je složit dobru ekipu,većina "nadprosječnih" igrača je već negdje po klanovima...teško je složit klan,dobar klan...iako S3ALu ide dosta dobro za sada,fina ekipica se tamo okuplja...čak sam razmišljao uletit tamo ali budem solirao još malo,paše mi...mir i tišina u garaži,na tsu...{#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Moze pomoc? Skinio sam mod za WoT,gdje da modove stavim,u koji folder?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice