World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.521
|
čitano: 9.343.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
Rucipe kaže...

Meni je AT7 jako dobar tenk . Možeš s njim raditi po 4.5k dmg što je moj osobni rekord , a za tier 7 je po meni jedan od najboljih TD-ova .

Ma ne znam ja igrati s njim. Iznervira me malen hod topa i sporost, pa dok se dovučem i namjestim, prođe partija. Onda opsujem i poginem, tomato style{#}

Da li valja onaj Pz4 S, što je sada tier 6 premium? Koliko sam razumio, to je stari Pz4 iz tiera 5, kada je imao Schmalturm turret i L70 top? Isplati li se sačekati popust pa ga ubosti? Neću da dajem gold na premium jer ću sad slabo igrati. Mada mogu i ostaviti za kasnije, neće propasti :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 11:48 (DrNasty).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav svima, posto sam novi u WoT koju bi mi naciju preporucili za pocetak?

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ruse, liniju koja vodi prema kv1, ili tand destroyere. samo nemoj igrat light tenkove dok se malo ne naucis, nanervirat ces se

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zvone_KLC kaže...

do tier (level)5 možeš lutat....već na tom tieru vidiš koji tip igre ti odogovara...

1: light tenk; u pravilu te baca sa višim tierovima, osvjetljavaš crvene tenkove i ako imaš pameti pukneš poneku ali u biti živiš što je duže moguće da ekipi pokažeš neprijateljske položaje (pogotovo artiljeriji)

2: medium; između scouta i teškaša; možeš "primit" pokoji pogodak a i udarit crvene jer si većinom +2- tiera, uglavnom pomažeš lovcima i teškašima

3: heavy; ideš (hrabro) na prvu crtu jer možeš primit dosta!? pogodaka i pomijeraš crtu bojišnice, s oprezom na (recimo) nijemce koji su mekani i nastupaju kao support teškašima

4: tank destroyer: u pravilu nastupaš s dobre uzvisine i gađaš ono što je otkrio izviđač, a posebno štitiš teškaše.....postoji nekoliko vrsta (nacija) teškaša te se neki mogu igrat i u prvoj crti jer su dosta tvrdi (AT linija, T95....)...uglavnom bez oklopa si ali imaš dobar top..

5: artiljerija: djeluješ iz pozadine i čistiš put teškašima (pogotovo na kamperskim mapama) te (ako imaš pameti) ideš za ekipom i tražiš bolje mjesto za pogotke....artiljerija se dijeli na; precizne nijemce, dobar "splash" damage amerikanaca i brz reload rusa....između toga eliminacijom dođeš na najbolje za tebe jer svaki nosi ponešto svoje...

sve navedeno pišem iz skromnog iskustva (3.5K bitaka) i napominjem da tek poslije tiera 5 počinješ pravu odluku....

1: light tenkovi koji zadaju najviše muke su (trenutno) francuzi zbog auto load sustava + brzina

2: medium, britanci jer imaju dobru brzinu i (relativno) dobar top + okklop

3: heavy...lome se koplja između rusa i francuza...rus je (gotovo svaki) OP jer oni su vlasnici igre, a francuzi (i poneki amer) zbog auto load sustava...

4: lovci su za mene khm tema...dijele se na tri skupine; s kupolom i bez, a treća ruski alpha damage (isu...)...stvar odabira, želiš li brzinu i slabiji top ili jači top i manju pokretljivost....

5: artiljerija, već opisana a kako je ne igram dovoljno zadržat ću se na sugestijama suigračâ i ostati pri navedenom.....

napominjem da je ovo moje skromno mišljenje poslije 3,5K bitaka i vjerojatno ne odražava stvarno stanje ali ja sam na ovaj način svatio igru...

glede novaca, do tiera 5 ne kupuješ ništa što nije nužno (pogotovo za free XP) a poslije odlučuješ kojom vrstom ideš....od opreme svakako (na zatvorenim tenkovima) ventilacija, na lovcima maskirna mreža i na scoutu optika......

poslije tier 5 posadu prebacuješ s tenka na tenk, ali s ograničenjem; ista nacija ista serija (s light na light, s medium na medium...) a vještine (perkove, skillove) razvijaš prema osobnom nahođenju što ti treba...

sam ćeš uvidjet koji tenkovi donose najbolju zaradu, i na koji način, pa po tome pravi igru da imaš na računu uvijek par milijuna  jer popusti za opremu kratko traju a vrijede

sretno i nadam se da nisam puno griješio u opisu, a i ako jesam ispravit će "vještiji" igrači

11 godina
neaktivan
Hvala ti na pojasnjenju i pomoci, prvo cu vidjeti sta mi odgovara pa cu onda se odluciti kako cu dalje.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

nije neka pomoć ali smjernica za početak jest..jednostavno moraš probat različite stvari i vidit koji stil igre ti odgovara..

još jedan (ne manje vrijedan) savjet a vezano za kupovinu premium tenkova; ne kupuj prerano, ma kako privlačno bilo, jer daješ pravi novac za nešto čemu ćeš možda okrenut leđa za nekoliko mjeseci..kad upoznaš mape i odlučiš kojim smjerom (primarno) ići odlučuješ se eventualno za premium tenkove..

pravu odluku je teško (po meni) donijeti do tier 6 jer tek u 5. i 6. ćeš odigrati koju borbu više a i protivnici su ozbiljnij...uglavnom trudi se raditi što više štete (pogotovo višim tierovima) i ako je moguće ostati živ...ako odlučiš ići na light (scout) trudiš se ostati neotkriven a "osvjetljavati" neprijatelje i tad dobivaš solidarne XP jer što tvoji unište po tvom otkrivanju tebi se računa iako si bez ispaljene granate završio game..

preporuka takođe za wotreplays.com pa pogledaj koju bitku sa tenkovima koji ti slijede (zanimaju te) i upoznaj mane i prednosti..

napomena: igra je free to play i odbaci sve uvrede, kojih neće manjkat, jer veličina E-pen..a nema veze sa zabavom i ne nerviraj se na očite propuste u igri jer većina poteza je unaprijed definirana i počesto ne odlučuješ o svojoj sudbini..

have fun i štedi novac

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

pitanje i pomoc u vezi njemacke arty tier 8: gw tiger P.

do sada sam igrao odlicno sa svakom njihovom linijom, no 8 tier me razocarao, top predugo puni (45 sec sa nabijacem) i cesto, vrlo cesto prebaci ili prekrati metu sto me najvise izluduje i onda se opet hebi sa dugim punjenjem...

cak mi je prvi top bio drazi jer manje nosi al zato brze puni (15 sec ranije)

da li su sto radili oko tog artija (na gore mislim)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Probaj američku pa se javi...da vidiš sta je reload.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

da, al imaju bar veci splash!

0 0 hvala 0
16 godina
Zvone_KLC kaže...

Za početak ti preporučujem da nabaviš par kutija normabela{#}, a ostalo će ići kako tako ali s normabelom svakako bolje....lol

Frka85
13 godina
neaktivan
Zvone_KLC kaže...

Ruse, KV linija.

Toni
13 godina
neaktivan
Zvone_KLC kaže...

Vecina je za ruse, ja ti preporucujem amerikance, i sam sam krenio neki dan, iskoristio 300 golda i dan premiuma, sve u svemu WoT je zaraza, na malim levelima je jos pomozi boze, ali na vecim.

15 godina
World of Tanks

Evo malo se igram sa e100 ali kako je vrijeme doslo ako si minutu duze na jednom mjestu onda si kamper ili noob i pored svih tih tenkova koji su od e100 brzi moras ici  da skautas

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 17:28 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

pogledajte ovog debila sa britancem pred kraj. slusalice sam skrsio 

http://wotreplays.com/site/755143#highway-dolklyhr-t29

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

sta ima veze malo vas lik ublokao ali ni is nije nista bolji od njega sto je stobom bio u platonu

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

zgurao ga je is3 odotraga isto... 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Nemojte se sekirati, danas je još jedan internacionalni dan budala. Winrate mi je ispod 10% danas. Možda čak i 5%. Da sam super uber ultra mega unicum ne mogu si pomoći. Sve 5 kad se ekipa dobro postavi, pa ajd izgubimo, jbg, ali kad idu lemming train pa izginu a da niti ne skužiš, e to je onda problem. Žalosno je da to rade najviši tieri, ljudi koji bi ipak trebali znati barem neke osnove taktike na mapi.

Ali bez sekiranja, ne pomaže ništa živciranje. {#}

</samopomoć>

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jel zna itko kad ce opet popust na opremu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna li itko oce li is 7 bit na popustu ubrzo, da ne dajem 6mil za njega sada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Nemojte se sekirati, danas je još jedan internacionalni dan budala. Winrate mi je ispod 10% danas. Možda čak i 5%. Da sam super uber ultra mega unicum ne mogu si pomoći. Sve 5 kad se ekipa dobro postavi, pa ajd izgubimo, jbg, ali kad idu lemming train pa izginu a da niti ne skužiš, e to je onda problem. Žalosno je da to rade najviši tieri, ljudi koji bi ipak trebali znati barem neke osnove taktike na mapi.

Ali bez sekiranja, ne pomaže ništa živciranje. {#}

</samopomoć>

takav mi je bio cijeli vikend, no danas izgleda da upadam u one timove koji pobjede 15-3, čak ni ne stignem zapucat i napravit dosta štete, ali nije da se žalim...

15 godina
World of Tanks

LOL

Prilikom davanja neke izjave Medvedeva, prikazan je browser sa bookmarkom od wot foruma {#}

http://ftr.wot-news.com/2014/04/08/world-of-medvedev/

Imate i video, premotajte na 4:06

Neko je skomentiral da nije ni cudo sto je zaspao na ceremoniji otvaranja u Sochiju, umorio se od dugog landinga {#}

Sad mi je sve jasno zasto se moj commander na T62-A zove Dimitry Medvedev, lol i ne nisam ga preimenovao nego je tako RNG odlucio prilikom kupovanja posade {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 19:45 (Intel&ATI).
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
Zvone_KLC kaže...

za pocetak ti nije bitno koja nacija, sve do tira 4-5 gdje vec pocinje ozbiljno piljenje po jedno te istom

inace matc making je +2/-2, znaci da te u tir 4 mediumu/heviju baca u borbe sa tirom 6

ali na tiru 3 light tenkova pocinje "scout match making" sto znaci +4/-2, vidi tocno na www.tazilon.net koji tenkovi su "scoutovi"

inace svaki tenk moze scoutat, ali lightovi koji su od strane wg-a oznaceni ko skautovi idu u borbe sa 4 tira vecom ekipom, tak da se ne zacudis

probaj svaku naciju do tira 3, onda mozes ubost invite kod i napravit novi acc sa nesto golda i premium time-a

baci i oko na jubito i potrazi nesto tipa "how to start at wot", how not to be a noob, ima svacega

procitaj si i vodic koji ti je u folderu di je instaliran wot, nesto kao wot_guide PDF file

game789 kaže...

pitanje i pomoc u vezi njemacke arty tier 8: gw tiger P.

do sada sam igrao odlicno sa svakom njihovom linijom, no 8 tier me razocarao, top predugo puni (45 sec sa nabijacem) i cesto, vrlo cesto prebaci ili prekrati metu sto me najvise izluduje i onda se opet hebi sa dugim punjenjem...

cak mi je prvi top bio drazi jer manje nosi al zato brze puni (15 sec ranije)

da li su sto radili oko tog artija (na gore mislim)?

od onog arti nerfa svem nacijama je tako, u prosjeku su aim time povecali za 2 puta

ja sam sad na tiru 7 sa arti (bivsi tir 6), i lakse je igrat sa stock topovima jer brze pune i nisane, al imaju manji dmg, a nekad i domet-zavisi od nacije

na tiru 8 svi tak pune i imaju rof 2 granate / minuti maksimum, nedavno su i granate nestajale u letu

nije arti sto je nekad bio {#}

Uzemljivac kaže...

jel zna itko kad ce opet popust na opremu?

sad bi trebalo bit za trecu godisnjicu svakakve rasprodaje, stedi pare

Cavalorn kaže...

Zna li itko oce li is 7 bit na popustu ubrzo, da ne dajem 6mil za njega sada?

cekaj godisnjicu, moglo bi opet bit bar 10-15% popusta na tir x-al nije ziher

strpljenje se isplati

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Hrvatski WoT 2on2 kup ovaj četvrtak u 22h (tier VII ovaj put)

http://www.esl.eu/hr/wot/news/240276/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se ti kupovi mogu igrati od kuće? Jbg, noob asking, štaš.

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
turbojc kaže...

Da, svi kupovi na ESL-u su online tj. "od kuce".

Znaci napravi se training soba, pozoves protivnike, izaberete tenkove i to je to otprilike

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 22:08 (Intel&ATI).
11 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Mogu {#}

14 godina
World of Tanks

evo jedan masturbator badge,montirao gold kad smo poceli opako gubit,every shot must count.Inače tim pun...da budem pristojan.

http://wotreplays.com/site/756132#northwest-smellsliketeenspirit-m18_hellcat

Inace zadnje vrijeme imam stvarno brutalan WR,redovito je bio oko 60% no sad je već 70-80% bez platoona

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 22:27 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...

evo jedan masturbator badge,montirao gold kad smo poceli opako gubit,every shot must count.Inače tim pun...da budem pristojan.

pucas gold u takvom matchu, sramota

14 godina
dedaa kaže...
Thoroughbred kaže...

pucas gold u takvom matchu, sramota

Da glupsone,kad gubim 4:8 onda montiram gold ako mislim preokrenut meč!Pogledaj replay pa onda komentiraj,sta imam glumit tu nekog solidarnog,idem na sigurno jer želim izvuć pobjedu,ja se ne mirim s porazima.

http://wotlabs.net/sig_cust/7D00A3/f52a84f2875111959e4c9e15dc8259b1/eu/smellsliketeenspirit/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 22:29 (Thoroughbred).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice