Eto, od kodova iz streama više ni qrca:
http://ftr.wot-news.com/2014/04/05/no-more-bonus-codes-from-stream/
Eto, od kodova iz streama više ni qrca:
http://ftr.wot-news.com/2014/04/05/no-more-bonus-codes-from-stream/
Invite code:
VR6SU-EPN6U-T3C2E-WV3U8
Bonus code:
GF6SA-PMVG7-V84DU-NDMDR
ko prvi,njegovo...
Otišao bonus kod... Ne meni...
Jedna neloša.
Jedna neloša.
VK 36.01 H je zakon!
Otišao bonus kod... Ne meni...
Jak im giveaway od 3 dana kad ne dopunjavaju ključeve koji su otišli prvi dan.
Spiridon jesi ti dobio ključ?
jucer tip sa kinezom wz120 (srednji tenk) sjedi u bazi i capa nas. pucam u lika sa m103 (heat ammo!!) drito u hull 3 puta -- i 3 puta bounce.. a bog te j.bo pa to nema nigdje.. i to na par sto metara doslovno. alaj smijurije..pa ovi debili iz wga su stvarno debili.
jucer tip sa kinezom wz120 (srednji tenk) sjedi u bazi i capa nas. pucam u lika sa m103 (heat ammo!!) drito u hull 3 puta -- i 3 puta bounce.. a bog te j.bo pa to nema nigdje.. i to na par sto metara doslovno. alaj smijurije..pa ovi debili iz wga su stvarno debili.
heat nije he.
Evo jedan placljivi link na brzinu. :-D http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/296527-heat-rounds-need-advice/
VK 36.01 H je zakon!
Bio je fantastičan dok je bio medium. Sad je bezveze.
Trebao si loadati he a ne heat...heat najbolje najvise voli ravne povrsine bez space armora...HE kad pogodi i eksplodira napravice uvijek nesto stete...
HFR4SD839C
50 dukata
Malo kasnim
bitno da nas ima......
MB746VDM89
Trebao si loadati he a ne heat...heat najbolje najvise voli ravne povrsine bez space armora...HE kad pogodi i eksplodira napravice uvijek nesto stete...
cek cek.. imas ap (standardna ) .. heat (gold) i he (high explosive)
i kazes da sa topom od 256 pena gadljam sa he granatama med tenk od 120 hull armora?
MB746VDM89
edit : 50 golda
cek cek.. imas ap (standardna ) .. heat (gold) i he (high explosive)
i kazes da sa topom od 256 pena gadljam sa he granatama med tenk od 120 hull armora?
Cemu uopce HEAT?? ako neznas pucati s tim granatama?
AP bez problema probija wz...
On predlaze HE zato jer je wz capal, pa da budes siguran u reset...
On predlaze HE zato jer je wz capal, pa da budes siguran u reset...
bilo je ionako 4 na 1..
Koja borba na The grands finals.
MB746VDM89, kod jos radi pozurite
Ako se radi o topu sa E5ice, mogu samo potvrditi da nešto stvarno nije u redu s tim topom, dingat tier 8 sa strane pod pravim kutom je van svake pameti (događa se), a i kad probiješ tenk praviš u prosjeku 350 DMG (iako piše u statsima 400, svaki 10. put napravi 400-420) tenk mi ne leži, dođe mi da ga prodam...
"You have reached the code usage limit." Fuuuuuuuuuuuuuuuuu
Jel mi može tko dat kakav savjet za ovo govno od IS-3? Vrlo sam blizu prodaje.
Da ga naučiš igrati možda?
Da ga naučiš igrati možda?
IS3 je fenomenalan tenk, ak sam s nečim uživao u toj liniji onda je to IS3. Ali zato Is8 poslje njega,neću ni komentirat...
U jesmo kul, Entry, šta misliš zašto pitam savjet? Sigurno zato što ga znam igrat, specijalac...
Close range ne mogu jer ga sve probija, sniper ne mogu jer D-25-T nije precizan nit probija na velike daljine.
U jesmo kul, Entry.
Close range ne mogu jer ga sve probija, sniper ne mogu jer D-25-T nije precizan nit probija na velike daljine.
Pa onda se ja moram složiti s Entryem, taj tenk je brawler 1. klase, ni BL9 nije nešto precizniji ali ima bolju penetraciju. I stock kupolu lako probijaju ali 2. kupola je u redu.
Ništa, onda grindam do BL9 i te kupole, jer svaki hitac (doslovno) koji sam primio u kupolu mi je oštetio ammo rack.