Jos jedan kod sa Alienware Arene :)
tko prvi njegovo xD :)
VR6SF-8AUMC-AFS3B-RVKA6
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
copy-paste sa ftr-a
Edit: Wargaming reply – Gingerfraggle: BIG CODE UPDATE -> codes from the night ARE the codes that will be puted on the stream, BUT most of them ARE NOT activated yet – you have to wait for the right moment to know when to use it
Bolje da nisi ni stavio kod. Taj je maximalan, car za ostale kodove iz proteklog dana... Ali ima limit (ne kontam jel iskorišten toliko puta koliko je WG odlučio ili mi možemo ukucati npr. max 5 kodova u danu).
neznam ni ja to točno ali ja sam danas ukuca sigurno nekih 6-8 valjanih kodova
nema limita, kao sto rekoh ja sam ukucao kojih 15-20 kodova, oko 13500 golda i 47 dana premiuma...
vidiš raven baš zbog tebe neki (kao ja) nece nista od tih kodova imat. nije fer da netko nalupa 13k golda (a ne treba mu) a netko drugi nista.
makar ono da nisi ti netko bi drugi
Ne mogu nikako aktivirati ove kodove -.-
Je li može preko onoga WoWarPlanes ?
Ne mogu nikako aktivirati ove kodove -.-
Je li može preko onoga WoWarPlanes ?
a neznam kodovi ti neki koliko ja znam mogu isteć ili se određeni broj puta aktivirati pa više ne vrijede pa ako nisi brzo pokupio sumnjam da ce ti raditi
meni dosli za pola sata sa alienware-a
ukucani u wotu i conn timeout
na wowpu je jedan proradio a drugi mi nije htio primit, probacu na alt acc-u
blazeni dani sa gamerbuild-a kad si 10 kodova ulupo zaredom bez hebemti
Uzeo sam 1 dan premiuma... ne mogu vjerovati da jos nisu ispravili problem s pingom????
pa ovo je neigrivo
Ma ništa, ovo je nemoguće ništa neće da prođe nigdje, još jedan promašaj od eventa za mene, jebi ga.
EDIT: Evo vidim 0 available keys :d
vidiš raven baš zbog tebe neki (kao ja) nece nista od tih kodova imat. nije fer da netko nalupa 13k golda (a ne treba mu) a netko drugi nista.
Da, ziher, trebao sam propustiti besplatan gold, daj molim te
Cim mi je jedan lik dao kodove, sirio sam ih dalje po ts-u , stavio sam ih i tu na bug forum, ali nazalost malo prekasno...
Sta mislis da sam jedini ukucavao kodove? Tisuce ljudi ih je kucalo i nestali su u roku od 30 minuta...
Trebao sam te valjda osobno kontaktirati, probuditi oko polnoci, da uspijes dobiti kodove?
Da, ziher, trebao sam propustiti besplatan gold, daj molim te
Cim mi je jedan lik dao kodove, sirio sam ih dalje po ts-u , stavio sam ih i tu na bug forum, ali nazalost malo prekasno...
Sta mislis da sam jedini ukucavao kodove? Tisuce ljudi ih je kucalo i nestali su u roku od 30 minuta...
Trebao sam te valjda osobno kontaktirati, probuditi oko polnoci, da uspijes dobiti kodove?
a ono afekt sta ces. makar se ne moram zalit previse jer nije da nista nisam uhvatio.
EDIT: usao sam u queue na alienware za kod dok ih je bilo jos 2k, a sad mi dođe poruka da nisam dobio kod?
Bolje da nisi ni stavio kod. Taj je maximalan, car za ostale kodove iz proteklog dana... Ali ima limit (ne kontam jel iskorišten toliko puta koliko je WG odlučio ili mi možemo ukucati npr. max 5 kodova u danu).
neznam ni ja to točno ali ja sam danas ukuca sigurno nekih 6-8 valjanih kodova
nema limita, kao sto rekoh ja sam ukucao kojih 15-20 kodova, oko 13500 golda i 47 dana premiuma...
ajme tipa pa mi smo 'kempali' za te kodove ko je tebi branio kempat jedan kod može na puno korisnika i sinoć je bila neka navala i što bi ja trebao gledat u kodove??!!!....koji nađem taj si zaljepim i bok
EDIT: što se tiče tih alienware kodova taj moože samo jedan po korisniku ja sam sinoć uzeo tri pa sam dva podjelio tako da se samo trebalo ranije prijavit znalo se da će se to brzo razgrabit
Evo jedan kod sa alienware arene ako netko nije ugrabio za dan premiuma i 300 golda.
GF6SR-25VYG-YZ8R6-KK6RW
Vrijeme se ne može vratiti, ako vam je toliko do golda odite raditi dan-dva ;)
btw ni ja nisam uzeo skoro ništa, a bio sam na kompu u to doba kad se to dijelilo... gledao proklete filmove
Vrijeme se ne može vratiti, ako vam je toliko do golda odite raditi dan-dva ;)
btw ni ja nisam uzeo skoro ništa, a bio sam na kompu u to doba kad se to dijelilo... gledao proklete filmove
Vidiš da su filmovi štetni za čovjeka...
Znači fail sam i ovaj put. Al' eto nema veze nastavit ću pa dokle doguram.. žao mi eto vidim ljudi po 20k golda uzmu ja ništa al' eto šta je tu je, ću nastavit' pucat sa IS-3.
copy-paste sa ftr-a
Edit: Wargaming reply – Gingerfraggle: BIG CODE UPDATE -> codes from the night ARE the codes that will be puted on the stream, BUT most of them ARE NOT activated yet – you have to wait for the right moment to know when to use it
english is strong in this one...
WG pismenost na razini
GF6SA-XD4MF-X9G92-8ZDMK
GF6ST-PRF5M-3CCKH-X5XXK
tko prvi njegovo :) 300 golda i 1 dan premium
copy-paste sa ftr-a
english is strong in this one...
WG pismenost na razini
Probably had Putin on his mind
Jel gleda netko mozda Grand Finals?
Bilo je jucer par dobrih i napetih borbi, volim pratiti dobre timove tipa navi, rr-unity, vpro
Danas je takoder zanimljivo bilo, nijedan draw cak ako se ne varam...
Sjecam se prosle godine za ubiti se kad su znali odigrati 2-3 drawa zaredom i niko ni makac...
Jbg kad znas da je u igri 100 000 dolara nije ti svejedno...
Uglavnom rusi su predobri i najvjerojatnice ce biti dva ruska tima u finalu, navi - rr-unity
GF6SZ-KYZ82-PU3SE-PKEX6
alienware kod
GF6SZ-KYZ82-PU3SE-PKEX6
alienware kod
Hvala na kodu, uspio sam ga uhvatiti;) 1 dan premiuma i 300 golda...
Ovaj zadnji match Fnatic vs. PVP Super Friends je bio predobar, Fnatic dobije dvije za 2:0, PVP dobije 3 zaredom i preokrene na 2:3 i prodje u sutrasnje finale, predobrih pet bitaka . Jedva cekam sutra Virtus Pro vs NAVI
Ovaj zadnji match Fnatic vs. PVP Super Friends je bio predobar, Fnatic dobije dvije za 2:0, PVP dobije 3 zaredom i preokrene na 2:3 i prodje u sutrasnje finale, predobrih pet bitaka . Jedva cekam sutra Virtus Pro vs NAVI
Je kako su ih navukli ;-)
A tek slavlje ovih PVP-a, epic
Fnatic je prelose odigrao zadnju mapu...
Je kako su ih navukli ;-)
Najjaci je onaj Batman iz PVP-a na kraju, tip je lud 100%....Pita ga voditelj jeste li igrali na draw ili to vas nacin igranja Ruinberga, a on kaze da su prelosi na Runibergu pa su se zato skampali i zbog par gresaka Fnatica na kraju i pobijedili. Kako je samo skakao okolo i grlio sve zive
Jel ovo normalno?
Pa da nisu taj MM mogli napraviti bolje, ja ne znam. je li toliko teško napisati kod za MM po kojem bi radio na ovaj način ili sličan način. Uzme se u obzir postotak pobjeđenih bitaka, i postotak preživljelih bitaka. I po tome ti MM nalazi slične protivnike i suigrače. Pa neka rezultat bude 12-15. A ne ovakav !!! 2000 bitaka, i nikad mi se ovako nešto nije dogodilo. A kako je krenulo, nije zadnji puta.
Nisam u diru, koji ima je k pa daju gold ??
Invite code:
VR6SU-EPN6U-T3C2E-WV3U8
Bonus code:
GF6SA-PMVG7-V84DU-NDMDR
ko prvi,njegovo...