World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.356.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

J1NXSUPPORTSTHEGRANDFINALS

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
8 0 hvala 9
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

edit: za minutu si me prestigo. post se nemre obrisat skroz?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 15:49 (Voltron).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Gdje se upisuju ti kodovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Gdje se upisuju ti kodovi?

wot eu. ulogiraj se i activate bonus code

13 godina
World of Tanks

Hoće li biti išta od Alienware arene?

btw

Kodove upisivajte na worldofwarplanes.eu , meni su dosad sva 4 prošla :)

Posao oslobađa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

BONUS KOD 200 GOLDA :D

EDIT: Nisam vidio postove iznad zato sto sam na mobu :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 15:56 (Rucipe).
Moj PC  
1 1 hvala 2
17 godina
neaktivan
World of Tanks

pa da poludiš,danas svaki kod koji sam upisival uvijek isto: Connection timed out,please try again.Ma i vas WG isto nabijem na {#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
Duble kaže...
Stolnik kaže...
Duble kaže...

0.9.1 developeri su htjeli ubacit havoc u 9.0 ali nisu stigli. Znači 1-2 mjeseca.

Nema sanse da HAVOK dode za 1-2 mjeseca, za 1 mjesec ce 0.9.0 doc live, onda ce raditi na 0.9.1 ( pitanje je dal ce uopce bit HAVOK u 0.9.1 ). Onda opet nekoliko test servera 0.9.1 pa kad dode live itd itd za kojih 5-6 mjeseci bi mogao HAVOK stici...

Nemoj molim te bajke ljudima pričat htjeli su havoc u 9.0 ubacit i nisu stigli ali su bili pri kraju ,a 9.0 dođe live 12.4. jer tad kubinka slavi dolazak patcha.

Evo kralju stvarno si tako g**p pa mislis da ce havok doc u 9.1 ili 9.2? tj da ce ti nesposobni rusi to napravit za 1-2 mjeseca? svaka ti cast onda ak tak mislis

Ali nazalost moram te iznevjeriti

- Havok will come earlier than in 9.6

izvor

Jos nije ni 9.0 live tako da havok nece jos najmanje pol godine....

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
jura kaže...

pa da poludiš,danas svaki kod koji sam upisival uvijek isto: Connection timed out,please try again.Ma i vas WG isto nabijem na {#}

Otidi na World Of Warplanes tamo ti kod uvijek prode kad nece na WoT stranici . 

17 godina
Horatio_Hornblower kaže...

I što reći ako se zna da uz sve to grindam ono sr***e od tigera koji je nekima zakon a ti su valjda mazohisti  jer ja kad igram u bilo kojem tenku pogotvo ferdyju u tigeru vidim samo veliki hp pool za skidat... I da sniper tenk jest u tier 7 partiji a i tu ima problema sa t 29 ili is-om a da ne govorim da je u 8 ili 9 tier bitci za nista bez premium municije pa sad ne znam bas da njega ljudi drzu za farmanje jer onda kv1 stug i ostali 5-6 klase se ne bi igrali....A da ne govorim da skoro svaku partiju ima 9 000 kredita na consumables jer redovito se popravlja gasi i lječi člana posade...Da to igraš tigera p i zarađujes to bi bilo ok zarada ali s ovim samo mozes u minus uletit...

Ne znaš igrat s Tigerom frende, u tome je problem. Tiger I je vjerojatno najbolji T7 heavy, sa posadom na 100% i svim modulima istraženim tenk je zvijer. Ne kužim kako si u minusu s njime, kad ispucam small medikit i small repair kit, unište me i izgubimo, nisam u minusu.

Penetracija zadnjeg topa je odlična, s BIA-om i rammerom puni za 5 sekundi a alpha mu je 250. Postavim se na nekog jadnika u IS-u, ja njemu 2 i pol granate na njegovu jednu. A precizan do boli.

Da, motor je naprijed i treba se znati nakositi, odlično sidescrapa, kad to savladaš imaš odličnog browlera. Ipak, primarna uloga mu je djelovanje iz pozadine/drugog reda, snajpanje i kljucanje tenkova koji te niti ne vide da ih gađaš. Ja na svom imam binocs, probao jednom i ostavio - view range 450 metara! 

Nikad ne trpam gold u njega, jednostavno ako me baci na tier 9 držim se podalje i čekam šansu.

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
17 godina
neaktivan
Rucipe kaže...
jura kaže...

pa avione nisam nikad igral tak da mislim ne budem mogel tam aktivirati

13 godina
jura kaže...
Rucipe kaže...
jura kaže...

nema veze . Samo se prijavi sa acc podatcima od tenkova i aktiviras isto kao na WoT stranici :) 

16 godina
jura kaže...
Rucipe kaže...
jura kaže...

Avioni i tenkovi imaju zajednički account, i da ih nisi igrao možeš se ulogirati u avione koristeći login od tenkova. Isto tako vrijedi i za golde, upiši kod u WoWp i imat ćeš golde na tenkovima. Ja evo kroz 2 koda danas ubo 300 golda.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Server temporarily unavailable.Please try again later.{#}{#}{#}

EDIT: Napokon sjelo 200golda

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 16:16 (jura).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aj slikaj što sve imaš na Tigru 1. I poslikaj par partija kada budeš igrao.

Meni je katastrofa za igrat. Zabavan je veoma, kada se moduli otključaju. Ali teško iz svake bitke izać, a da ne budeš u minusu. Vjerojatno si ti daleko bolji od mene pa zato.
Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nekima je i kv-2 kaastrofa a meni jedan od najzabavnijih tenkova u igri... Da Tiger je super dok te ne pogodi jedan metak i sve pode u neku stvar...I nije bas neki farmer ali kad vi to tvrdite ko sam ja da tvrdin drugačije..Meni je P sve dok je ovo neki medium hibrid koji je za ništa u istom rangu ko DW2 sa tim da ipak sa DW 2 ne možeš ic u minus...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

tigerom 1 igras ko sa td-om.. odi u brawl sa njim i izgoris ko sibica.. 

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GTBDFYB7V5
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
moderator
The Unforgiven kaže...
GTBDFYB7V5

Njihov server je blesav, javlja svakakve poruke za isti kod: od isteka limita, incorrect koda, cannot redeem on this account pa do request timeouta.

13 godina
World of Tanks

Čini mi se da su im pali serveri

Posao oslobađa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
The Unforgiven kaže...
GTBDFYB7V5

"yOU HAVE REACHED CODE USAGE LIMIT"  na WoWp...

Sorry za CAPS LOCK...

Nisam ja ništa prčk'o.
15 godina
Rucipe kaže...

BONUS KOD 200 GOLDA :D

EDIT: Nisam vidio postove iznad zato sto sam na mobu :/

meni proso na svih xy acc-ova kaj imam dostupno

ubacivao sam na wowp.eu

svi oni kratki mi javlja you have reached the code usage limit {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
World of Tanks

5.5 k spoting dmg :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Rucipe kaže...

Čudim se da ste pobijedili.

Obično kad imaš neki ludi dmg, kill ratio ili slično..izgubiš na kraju...

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel planiraju više otvorit ovaj giveaway na alienware areni

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

nisam mogao odoljeti, 14.814 spoting dmg :-)

16 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...
Rucipe kaže...

nisam mogao odoljeti, 14.814 spoting dmg :-)

rijetko se nadje dobar arty u randomu

13 godina
World of Tanks

Ok, 3 dana premiuma mozete dobiti preko razera. Ja sam si upravo aktivirao.

Treba skinuti neki program, Razzer comms, pa registrirati razer id, pa instalirati program, onda restart racunala, logirati se na program... Vratiti se na tu stranicu ponovo pa upisati podatke od razer ID-a. Dobit cete dva keya, jedan je za nove korisnike, 7 dana premiuma i 1k golda, a drugi je za sve 3 dana premiuma...

Btw. Ako vam neradi captcha na registraciji, onda si upalite tu stranicu preko IE-a i dozvolite da se sve prikaze, kad vam ta notifikacija dođe. GL

https://www.razerzone.com/worldoftanks-comms#community

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 19:16 (Et_Tu_Brute?).

1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
DrNasty kaže...

Kasno Marko na Kosovo stiže.

Jbg, nema me na forumu- ode mi svo vrijeme na dva studija.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
14 godina
World of Tanks

Danas 400 golda ubo... 

I {#} Wargaming...

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice