World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.356.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
World of Tanks

Na E-75 sam stavio rammera, superheavy spall liner i ventilaciju. Mislim da je to najbolja kombinacija. Spall liner dobro radi svoj posao, pogotovo protiv high explosive granata koje neki TD-i vole, pa se čude kad naprave 0 damage ili neku siću {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
jura kaže...

evo SPG tier I.komedija od tenka,nekakav Karl,LOL,hehehe idem isprobati ovo čudo.

ovo je epic,evo i mape.SPG je bomba{#}hehehe

Taj Karl je definitivno OP.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

prva sa T110E3 {#} odličan TD

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jura kaže...

evo SPG tier I.komedija od tenka,nekakav Karl,LOL,hehehe idem isprobati ovo čudo.

ovo je epic,evo i mape.SPG je bomba{#}hehehe

Nekakav Karl? To ti je prvoaprilska parodija na RL arty:

http://en.wikipedia.org/wiki/Karl-Ger%C3%A4t

17 godina
neaktivan
Ajgor kaže...

pa kužim da je prvoaprilska šala(parodija),sve 5{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 9:42 (jura).
17 godina
neaktivan
jura kaže...
Ajgor kaže...

pa kužim da je prvoaprilska šala(parodija),sve 5{#}

Ma učinilo mi se da se čudiš nazivu Karl pa sam zato objašnjavao... {#}

Inače iduće godine im jedino ostaje da ovo nadmaše sa Gustavom {#}

http://en.wikipedia.org/wiki/Schwerer_Gustav

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedan kod za 7 dana premiuma za nove korisnike ako nekome treba. 

NTRD6-3NVWU-BBF5P-WB6BU

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Jel to svaka borba danas ili samo prva u danu?

0 0 hvala 0
14 godina

Šta moraš napraviti da sa ovim tenkom dobiješ ace mastery {#} Nema veze, odlična partija. Gušt mi je igrati ovaj tenk. {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
World of Tanks

Hoće li netko u toku mjeseca biti zainteresiran za platoon? Da odradimo ovaj dio misije što moraš biti u platoonu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Wargamingova sala za 1. april 

EDIT: hahahahah nisam znao da su ga stvarno ubacili u igru, hahahah

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 12:08 (ja111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Zakon je Karl :D:D I fino 5000 credits-a po partiji nije za baciti ;)

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Hoće li netko u toku mjeseca biti zainteresiran za platoon? Da odradimo ovaj dio misije što moraš biti u platoonu.

pozz

koji ti je nick?

btw

moze link za neki jednostavan MOD koji prikaziva samo: WR, EFF i broj partija ostalih igraca kao i šanse za pobjedu, bez onih glomaznih nišana i ostalog :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 12:38 (game789).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Imas od quickybaby-ja potrazi na netu...samo skines bez garaze i eto.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
game789 kaže...
St0ka kaže...

pozz

koji ti je nick?

btw

moze link za neki jednostavan MOD koji prikaziva samo: WR, EFF i broj partija ostalih igraca kao i šanse za pobjedu, bez onih glomaznih nišana i ostalog :)

Imam ja po svom rađen xvm mogu ti kad dođem doma poslat screen shot

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://forum.worldoftanks.eu/april1-game/ 

{#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 14:34 (Reichz).
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
moderator

Game overrrrr - IS7 powerrrrrrrrrrr

17 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
game789 kaže...
St0ka kaže...

pozz

koji ti je nick?

btw

Nick mi je Nucky6

A za ovaj mod možeš si instalirati Aslainov XVM. Jednostavno ga upiši u google. Skineš si autoinstaller i samo odabereš da ti instalira xvm sa predikcijom pobjede, iako taj postotak zna često biti netočan, pa se dogodi da izgubiš partije koje su bile 60% za pobjedu ili pobjediš partije koje su bile 30% pobjeda. Jedino što je sad u poslejdnje vrijeme da taj xvm moraš aktivirati na xvm stranici.

17 godina
moderator

A jadne im prvoaprilske šale.

15 godina
DrNasty kaže...
dedaa kaže...

Kakav ti je Cromwell? Ja sam na putu da ga nabavim, jer mi baš djeluje dobar. Mislim ga voziti agresivno, onako flanker/spotter, po potrebi. Vidim da mu je aim time dug, pa ću nabaciti EGLD, mada bi optika dobro došla. Šta ti voziš od opreme na njemu?

-----------------------

cromwell je jedan od najzabavnijih tenkova u igri, bar meni {#}

super brzina i ubrzanje, top ima pristojan pen i uber RoF

a da ne kazem da te cesto veci tirevi ignoriraju ak imaju hevije da se s njima napucavaju, a bocno busis svasta

ja sam imal vent, ramer i optiku, al sam isto skinul optiku i stavil binos-ne zato jer dedaa to kaze, nego jer mi je trebalo za spoting expe na is-6 misiji, tad sam poceo na skoro sve stavljat binos

crommie je u biti light tenk sa medium MM-om kaj je u biti super, vrlo dobar za bush spoting

stavio sam posadi prvo camo, pa kasnije repair, a comandera pretreniro na "lampicu" {#}, a drugi skil camo, guneru snapshot, ostalima repair

kaj da velim, tenk je zvjer, tir 5 moze pojest za marendu, ak ga spota iz daljine, a i 6-ice moze dobrano nagristi, iznimno je okretan, agilan, vrtuljak smrti mozes radit do suza... {#}

ima dvije slabe strane:

-papirnati oklop, trebas se cuvat, skrivat, ak te potepe kv 1stronk ode pol hp-a, a da ne spominjem arty, vec te tir 5 odnese sa splashom

-top koji zna bit neprecizan na daljinu AKO NIJE do kraja nanisanio, inace je vrlo dobar za takav brz nacin igre

jesam spomenuo i odlicnu depresiju topa?

neki ga igraju i sa derpom, al meni nije bas sjeo, zbog sporih granata

posto nije oklopljen, nije bas ni omiljen "tonk" paradajzima, da ne spominjem kak u confrontationu cromweli i at-8 protiv hellcata ili kv sportova imaju sansu samo ak cromweli ne polete u junacko kamikaze "skautanje"

znam da ga quickie beba voli, al nisam uspio iskopati zasto {#} mozda me kolege mogu prosvijetliti

meni je on dostojan nasljednik nekadasnjeg vk3001H, brzog, mobilnog vrlo ubojitog mediuma od kojeg su mnogi fasovali dok nije dobio nerf mjolnmirom po statsima

nebrojene partije sam pojurio na pocetku u grm, dignuo sator, usteko dalekozor, i kakve-takve siemke su pucale po spotanima, a mene nisu vidli, pogotovo u tir 7-8 borbama, top exp bez ispaljene granate - neprocjenjivo {#}

zato vas pitam:

Do you Crom well? {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
17 godina
DrNasty kaže...

A jadne im prvoaprilske šale.

lol ovo sa psima su rusi pokušali, ali su odustali kada su se jednom prilikom psi vratili do bližih tenkova (ruskih) i porokali im pola čete!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 16:00 (sokre).
12 godina
neaktivan
ja111 kaže...
game789 kaže...
St0ka kaže...

Imam ja po svom rađen xvm mogu ti kad dođem doma poslat screen shot

ajde molim te posalji mi na PM pa da vidim, jer mi treba neki jednostavan pokazatelj osnovnih stvari a ne hrpa detalja u kojoj se bas ne snalazim, hvala

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Netko za platoon za ovaj mjesečni zadatak (top 5 iskustvo u vodu)? Imam Tier 4, 5, 6 i 8. Nick je Rapture868

Toni
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 20:30 (rapture686).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ima istine o onome sto su neke glasine bile to da sto vise plaćaš WOT-u (premium racuni, zlato i ostalo) da onda imas bolji i povoljniji MM?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
game789 kaže...

jel ima istine o onome sto su neke glasine bile to da sto vise plaćaš WOT-u (premium racuni, zlato i ostalo) da onda imas bolji i povoljniji MM?

Ne.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
16 godina
World of Tanks

Nisam odavno stavljao partije sa T14, pa evo jedna dobra.

Zvijer Zvijer
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 23:35 (Izzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Nisam odavno stavljao partije sa T14, pa evo jedna dobra.

King dedaa si not amused.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.4.2014 0:08 (Reichz).
16 godina

Pa partija nije ništa extra, ali opet mi je bilo zabavno i rezultat je dobar. I lijepo mi je vidjeti one puste medalje.

16 godina
World of Tanks

Nerf?

Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice