World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.355.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna li neko koji bi mogao biti sledeci top of tree (ako bude E4 da ne kupujem sad T30)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Intelovac123 kaže...

Zna li neko koji bi mogao biti sledeci top of tree (ako bude E4 da ne kupujem sad T30)

http://ftr.wot-news.com/2014/03/28/us-server-next-tier-10-discount/

a prije 20-ak dana se pricalo ovako:

http://ftr.wot-news.com/2014/03/12/american-tier-10-discounts-in-future/

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 12:35 (Ajgor).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dosadila mi opet igra pa odigram po jednu svakih desetak dana, evo jedne dobre od jucer

Moj PC  
5 3 hvala 0
17 godina
moderator
dedaa kaže...

Dosadila mi opet igra pa odigram po jednu svakih desetak dana, evo jedne dobre od jucer

Kakav ti je Cromwell? Ja sam na putu da ga nabavim, jer mi baš djeluje dobar. Mislim ga voziti agresivno, onako flanker/spotter, po potrebi. Vidim da mu je aim time dug, pa ću nabaciti EGLD, mada bi optika dobro došla. Šta ti voziš od opreme na njemu?

-----------------------

BTW, da li je neko narućivao nešto od J!NX odjeće? Meni treba duks (hoodie) a njihov mi djeluje dobar, samo ne znam dal vjerovati veličinama dobivenim njihovim izračunom (dal da idem na XL ili XXL, 186cm imam).

I da li ste plaćali eurima ili dolarima? Ja planiram dolare im prebaciti, zbog kursa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 13:33 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Super je tenk, uzasno mobilan, u trenu se mozes prelocirati na dio mape di je potrebna pomoc, flankas i spotas kolko oces. Posada mi je na 93% bez ikakvih perkova, opremu sam stavio klasicnu, rammer, vent i treci slot bino jer mislim da je korisniji od optike, pogotovo ako imas camo na posadi.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
moderator

Mislio sam da budem vise u pokretu, pa zato da optiku nabacim. Znači ti bush-spottaš? Dobro je znati da i bez EGLD-a je koristan, žao mi slota, radije ću istrenirati snapshot.

Nemam posade nikakve jer nisam britancima igrao, idem od nule (sa ovim jadnicima koji će pasti na 75% kad ih pretreniram sa lighta na med).

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma egld bezveze zauzima slot a efekta i ovako ne vidis, bolje staviti bino nego optiku jer i ovako imas solidan view range a i dosta si brz pa da samo projuris, dok ti bino pomaze kad se trebas ukampat u nekim situacijama i spotat za druge.

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
moderator

Budem onda probao sa binocs, ionako ih imam par na tenkovima i mogu ih demountat for free.

13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
Intel&ATI kaže...

Ko ce odrijesiti kesu? {#}

http://www.bug.hr/malioglasi/unicum-50000-golda-racunu-140-dana-premiuma/17065.aspx

btw, nije to moj acc ak je neko pomislio

Nema zabave u tome. Moj acc je moj acc ma koliko loš bio {#}

točno ne kužim što ljudima znači kupiti tako acc na kojem imaš skoro sve ne kužim di je onda gušt igranja ali ko voli nek izvoli {#}

Team32Ipe77
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj IS ima ozbiljnig problema sa probijanjem? 

btw ima li ko za platoon sa tier 6,7,8 ili 10

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Oujea :D

Ako neko želi naručiti, prebacuju u eure automatski kad se odabere država, ne daju da se plati u dolarima. Našao sam kupon za 10% popusta na netu pa mi je lakše :D

Dostava u BiH 7 €, sve ukupno s popustom 41.28 €. Neloše za duks, ako kvalitet bude ok (onih Adidas, Nike, Kappa i ostalih brendiranih nema ispod 60€, bar u mojoj prčiji).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

http://wotreplays.com/site/733712#ruinberg-dolklyhr-e-100

sto reci..koju poruku posrati

dobio lik prijavu ali tesko bude ista koristilo..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 17:45 (=xfact=).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

sa is-om gold ammo bounce od onog americkog (t5 ili 6) premium tenka..{#}

3 puta za redom u hull.. bounce bounce bounce.. alaj sramote.. {#}

xfact
17 godina
neaktivan
World of Tanks

evo stavili top of the tree{#},sutra kupujem E3{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
=xfact= kaže...
Predator003 kaže...

To je prvi tenk na kojem se treba potrudit u toj liniji {#} Na njemu se vidi kome će ić dobro, a ne na op kv1s. APCR je grranata manje mase te time većom brzinom= veći pen, al ako se nevaram zna trolat jer ispravlja kut  pri kojem udara (normalizacija) te tako zna napravit da granata treba probit više mm oklopa nego  s ap granatom. Mada s IS-om možes držat korak s med tenkovima...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
Predator003 kaže...

T14 OP

16 godina
Voltron kaže...
=xfact= kaže...

T14 OP

T14T14T14T14T14T14T14T14T14T14{#}

Odličan tenk!{#}

17 godina
Ipe77 kaže...

točno ne kužim što ljudima znači kupiti tako acc na kojem imaš skoro sve ne kužim di je onda gušt igranja ali ko voli nek izvoli {#}

Ja sam upiknuo sandmana i iskreno sada i ne znam sta bih da nisam. veoma slabo igram i vise nemam vremena za grind, nisam izgrindao nekog tenka ima jedno 4 mjeseca. Sad mi je problem skupiti 6 mil kredita sa dvije prem osmice i prem racunom jer se nema vremena {#}

Ovako imam vec dosta istrazeno i kad mi je gust uzmem nes, odigram koju i to je to {#}

DrNasty kaže...

Oujea :D

Ako neko želi naručiti, prebacuju u eure automatski kad se odabere država, ne daju da se plati u dolarima. Našao sam kupon za 10% popusta na netu pa mi je lakše :D

Dostava u BiH 7 €, sve ukupno s popustom 41.28 €. Neloše za duks, ako kvalitet bude ok (onih Adidas, Nike, Kappa i ostalih brendiranih nema ispod 60€, bar u mojoj prčiji).

Kada stigne javni kakva je kvaliteta jer duksove fakat volim nositi mada ja cesto kod nas ovdje u Springfield-u upiknem na snizenjima {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo odigrah danas 4 borbe sa ST-I koje su mi trebale da istražim is4. Po statsima mi je to najbolja devetka.

http://www.pohrani.com/f/A/Xa/2XZAmJoG/shot1005.jpg

1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

epic:D

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 21:25 (Stolnik).
Moj PC  
15 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
još jedan invite code kome treba...

NTRDS-94FGW-XKHK2-ENC87

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Što točno ne odgovora ovima kaj su dali td, da cujem profesionalce

14 godina
dedaa kaže...
dedaa kaže...

Što točno ne odgovora ovima kaj su dali td, da cujem profesionalce

Mogu se ic kladit da nisu ni skinuli replay, sta ces, paradajzi...
1969 Dodge Charger R/T
13 godina
neaktivan

kad ja znam da to nisu moji tenkovi tj. da ja nisam grinda do njih nije mi opće zanimljivo {#}

Team32Ipe77
13 godina
=xfact= kaže...
Predator003 kaže...

To mi je malo cudno jer je meni IS bio bas dobar. Bas mi je sjeo u svakon pogledu kao i is8 kasnije. Nije bas nesto posebno tvrd, ali je dovoljno za protivnike koje srece u partijama, a i top mu je dovoljno dobar da zapapri vecini...

Pucaaaajjjj :)
13 godina
neaktivan
World of Tanks

IS mi je bio super, ali jučer sam ga prodao i kupio IS-3. Brz i okretan čak i bez najjačeg motora i gusjenica. 100% crew i rammer i reload pada na 10,6, s obzirom na to da radi +400 štete, odlično, ali moraju se gađat weakspots obavezno... jedna granata 1050 silvera pa ti vidi. Samo pazi da se ne pokazuješ previše jer kak kaže kolega nije baš tvrd, to ne bi trebo bit problem jer je brz. Amere u kupolu jako rijetko probija, pogotovo T29, apsolutno nikad, samo flank ili u donju ploču.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Meni IS nije bio nešto, ali zato IS-3 mi je odličan. Jedino što mu gotovo svatko može probiti trup (dok pokazuje ravno prema protivniku) što prije nije bio slučaj, ako se ne varam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

moze link za neki MOD koji prikaziva samo: WR i EFF ostalih igraca kao i šanse za pobjedu, bez onih glomaznih nišana i ostalog :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

evo SPG tier I.komedija od tenka,nekakav Karl,LOL,hehehe idem isprobati ovo čudo.

ovo je epic,evo i mape.SPG je bomba{#}hehehe

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 7:30 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kakav vam je Black Prince? Ni sam ne znam zasto sam isao gurat englesku heavy liniju, ali sad je malo kasno pa guram i dalje. Ima li smisla to cupati dalje ili da uzmem neku drugu liniju (vec vucem i ruske i US heavye).

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice