WoT Blitz on my iPhone 5s
Valja li to čemu?
Ne znam kaj im je bilo tak teško složiti betu i za android...-.-
Valja li to čemu?
Valja li to čemu?
Nije njima ništa bilo...Pare pare!!!!
Valja li to čemu?
Pa da oke je igra, brzo se priviknes na kontrole, pogotovo ako imas iPad :D sistem igre je totalno isti ko na PC-u.
Pa bilo je, jer za iOS netreba bas neka optimizacija igre jer imas samo par iPhone-a ( 4, 4s, 5 i 5s i onda jos iPad-i )i brzo su optimizirali igu da nema FPS dropova. A na Androidu imas mali miljun koje kakvih kombinacija CPU-a, GPU-a itd tak da im puno vise treba da naprave igru kak spada nego za iPhone tj iOS
jedino steta kaj nije povezani acc s WoT-om na PC-u. Na blitzu se prijavljujes s istim email-om i pass-om, ali pocinjes od tier 1 tenka....
Za sad sam odigrao par borbi i super je igra, bit ce to lijepo igrat kad se navecer zavalim u krevet
Kasnije jos napisem nest o igri kad budem igrao i stavim nekoliko ss-a :) ( ako zelis )
Valja li to čemu?
Pa da oke je igra, brzo se priviknes na kontrole, pogotovo ako imas iPad :D sistem igre je totalno isti ko na PC-u.
Pa bilo je, jer za iOS netreba bas neka optimizacija igre jer imas samo par iPhone-a ( 4, 4s, 5 i 5s i onda jos iPad-i )i brzo su optimizirali igu da nema FPS dropova. A na Androidu imas mali miljun koje kakvih kombinacija CPU-a, GPU-a itd tak da im puno vise treba da naprave igru kak spada nego za iPhone tj iOS
jedino steta kaj nije povezani acc s WoT-om na PC-u. Na blitzu se prijavljujes s istim email-om i pass-om, ali pocinjes od tier 1 tenka....
Za sad sam odigrao par borbi i super je igra, bit ce to lijepo igrat kad se navecer zavalim u krevet
Kasnije jos napisem nest o igri kad budem igrao i stavim nekoliko ss-a :) ( ako zelis )
Aj hvala Bogu pa je iOS, ona sirotinja od siemka koja vrte wot na celeronu mogu samo sanjat o tome!
Izgleda da ce paradajz ostati rezerviran za PC
Novi HD modeli u drugom 0.9.0 testu
btw MAUS
evo sto su promjenili u povijesnim bitkama
Changes in the First Public Test of Version 9.0 in comparison to the Historical Battles Public Test
Valja li to čemu?
Ej, njima je problem uvesti multicore support za PC nakon 3 godine.
I ti sad očekuješ da će oni izbaciti betu za Android, gdje postoji stotine uređaja sa različitim speckama?
Najlakše je napraviti optimizaciju za iOS jer imaš 3-4 uređaja, svi su isti, kod Androida je situacija drukčija.
Valja li to čemu?
I ti sad očekuješ da će oni izbaciti betu za Android, gdje postoji stotine uređaja sa različitim speckama?
Najlakše je napraviti optimizaciju za iOS jer imaš 3-4 uređaja, svi su isti, kod Androida je situacija drukčija.
Ja mislim da njima nije problem optimizirat igru na više jezgri nego im je VELIKI problem što bih izgubili 50% igrača koji igraju na pentium 4 i da ne govorim kakvim sve računalima.
Valja li to čemu?
Sve je to meni jasno...I'm just bitching around jer nemrem igrat...
U svakom slučaju će igra prije doći za android nego za moj jadni wp
Ja mislim da njima nije problem optimizirat igru na više jezgri nego im je VELIKI problem što bih izgubili 50% igrača koji igraju na pentium 4 i da ne govorim kakvim sve računalima.
Jok. Samo bi igrači koji imaju neiskorištene resurse profitirali, ostalima se ništa ne bi promjenilo.
Sve je to meni jasno...I'm just bitching around jer nemrem igrat...
I ja se mislio neki dan prijaviti, rekoh, da malo vidim kako se Nexus drži, iako sudeći prema RR3 nema brige. Al kad sam vidio da je samo za iOS, rekoh nema šanse.
Jel netko uspio nekako riješiti da mu se ne crasha igra, a da ima ove modove: QB-jev XVM i Gnomesfather Historic Sound mod??
Jel netko uspio nekako riješiti da mu se ne crasha igra, a da ima ove modove: QB-jev XVM i Gnomesfather Historic Sound mod??
Neznam za xvm ali sound mod moras apdejtat
http://gnomefather.blogspot.no/2013/12/historical-realism-gun-sound-mod-186.html
Mislim da je jedino problem do sound moda. XVM radi normalno.
E-100 otključan. 10tka broj jedan. Slijedi is-4 i is-7 pa onda t-62A i E-50 M
Bolje od ovoga?
Predobro.
koja ovo fora malo potakneš scote da rade svoj posao i odmah poplaviš!
EDIT: ne znam jeli tko primjetio da u zadnje vrijeme kad opiz..is svoga počne goriti ko kasno noćni roštilj tj. ko da se povećala mogućnost paljevine ako je f.fire.
Jel ovog vikenda samo ovaj Grand Finals specijal ili će i biti neki standardni za nas koje boli qrac za finale i team battles? Ako bude samo ovaj, moglo bi se i filmova kakvih pogledati, umjesto visiti na wot-u :D
Jedino šta čekam su kodovi, finale počinju za 7h.
A sta mislis da malo uvatis zenu i odglumite kakav film ;)
To se radi prije igranja, ovdje govorim o vremenu rezerviranom za igranje, kad svi osim mene spavaju :D
BTW, sad si me podsjetio na onaj vic:
Pitala žena muža: Zašto mi ne vodimo ljubav kao na filmovima?
Muž je uhvati, strga odjeću, okrene, plesne po guzovima, zabi se u nju, uhvati za kosu i okrene je da vidi šta joj radi i na kraju joj svrši po licu.
Ona onako raščerupana reče: Mislim da mi ne gledamo iste filmove...
To se radi prije igranja, ovdje govorim o vremenu rezerviranom za igranje, kad svi osim mene spavaju :D
BTW, sad si me podsjetio na onaj vic:
Pitala žena muža: Zašto mi ne vodimo ljubav kao na filmovima?
Muž je uhvati, strga odjeću, okrene, plesne po guzovima, zabi se u nju, uhvati za kosu i okrene je da vidi šta joj radi i na kraju joj svrši po licu.
Ona onako raščerupana reče: Mislim da mi ne gledamo iste filmove...
dobar!
neću napisati kako smo prošli.
da pogodim, izgubili ste 17:0 ?
Bolje od ovoga?
stronk siemka russian bias pwnd ass kicked
p.s. kaj su vas tigrovi docekali van rubova mape pa napravili sir?
http://worldoftanks.eu/en/news/esport/WGL-grand-finals-razer/
uzmite 3 dana premiuma. treba samo downloadati taj neki razer comm programčić, napravit free registraciju (prolazi čak i 10 minute mail) i uzet kod. jedan kod po accountu ide.
uzmite 3 dana premiuma. treba samo downloadati taj neki razer comm programčić, napravit free registraciju (prolazi čak i 10 minute mail) i uzet kod. jedan kod po accountu ide.
Iskoristio. :D Baš će mi dobro doći.
Možeš li mi objasnit kako da se registriram ??
Možeš li mi objasnit kako da se registriram ??
skineš ovaj app - http://www.razerzone.com/comms
kad ga skineš, preko njega se jednostavno regaš i onda koristeći link sa WoT stranice claimaš kod.