World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.365.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: World of Tanks
ja111 kaže...

Moj osobni rekord dosada sto sam vidio

A dobro, 1200 bitki ima. Ništa što se ne može popraviti već do 3-4k, a na 5-6k i imati solidnu statistiku.

Ako nauči igrati, naravno.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

ALIENWARE ARENA Best World of Tanks In-game Action Shot Image Contest OFFICIAL RULES No Purchase Necessary. A Purchase Or Payment Will Not Increase Your Chances of Winning. These rules (" Official Rules ") set forth the rules of the Alienware Arena Best World of Tanks In-game Action Shot Image Contest (the" Contest "). iGames, Inc. ("Sponsor ") is the sponsor of the contest. By entering the Contest, you accept these Official Rules and agree to be bound by their terms. If you do not agree with these Official Rules, please do not enter the Contest. 1. Eligibility. This skill-based Contest is open only to legal residents of Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Ireland, Netherlands, Poland, Switzerland, United Kingdom, United States (other than Rhode Island and U.S. Territories), and any Province of Canada (other than Quebec) who are thirteen (13) years of age or older, legal residents of Sweden who are sixteen (16) years of age or older and legal residents of Germany, and Norway who are fifteen (15) years of age or older as of March 14, 2014 (" Entrants ")

Zasto nema ostalih zemalja???

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

evo valjda nesto kodova i za nas siromahe.

Giveaway

The giveaway will be launched on 4th April and last until 6th April, so make a note in your calendar and don’t forget to visit the giveaway section on the Alienware website!

1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Who cares, najbitnije je da će biti giveaway idući petak, taman dobro dođe kod sa 1000 golda :D

14 godina
veks25 kaže...

moze pomoc, nakon skidanja tog micropatcha javlja mi kristicnu gresku ( neuspjela instalacija podataka osvjezavanja ) jel zna netko kako to sredit ??

Možda nemaš dovoljno prostora na disku na kojem ti se nalazi wot

11 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Who cares, najbitnije je da će biti giveaway idući petak, taman dobro dođe kod sa 1000 golda :D

1000 golda? Oh my...

17 godina
moderator
sk0MI kaže...

1000 golda? Oh my...

Bilo je tako prije ako me sjećanje ne vara (imam ja godina :P), možda sam i pogriješio...

11 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
sk0MI kaže...

1000 golda? Oh my...

Bilo je tako prije ako me sjećanje ne vara (imam ja godina :P), možda sam i pogriješio...

Nadajmo se onda da te sjećanje još uvijek dobro služi :)

1k golda bi svakako bilo ljepo, idemo obojat ostatak garaže u proljetne boje!

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li itko problema sa wotom? Izbaci me prije nego dođe do prozora sa emailom i lozinkom

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Mozda vam se zbog ovog problema rusi igra....

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
World of Tanks
Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Tanks

Da li je neko skužio šta crasha igru? Nisu sound modovi (Gnomefather), skinuo sam zadnje verzije koje su kompatibilne sa micropatchom (radi kad su samo sound modovi instalirani), ali ostalo mi se instalira preko Aslainovog instalera, znači puno toga pa ne znam šta da preskočim. Idem sad probati samo XVM i minimap modove i crosshair, možda bude sreće pa proradi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 18:30 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

kad crasha igru? ja sad probao i nije mi crashalo, a imam instaliran isti mod kao i ti...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
ovajonaj kaže...

kad crasha igru? ja sad probao i nije mi crashalo, a imam instaliran isti mod kao i ti...

Prije logina. Nema veze što imaš isti installer, nešto nisi imao instalirano. Evo ja sad instalirao samo najosnovnije iz instalera i radi. Skužiće ekipa na wot forumu šta je...

17 godina
World of Tanks

citeru... :)

-BiH-slackspace

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Komentar ispod:

And we are not french, whose tanks have one gear forward, and seven backward.

{#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

isto me nepušta u igru 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

meni i dalje neradi, maknuo sam sve modove i nece, nezz sta da radim vise

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

meni skinulo update nekih 38Mb pa tek onda krenulo u igru, da nije kakve provjera "nelegalnih" dodataka pa vas baca van :-)

inače sve OK radi sa odem mortis dodatcima koji su updatani {#}

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
veks25 kaže...

meni i dalje neradi, maknuo sam sve modove i nece, nezz sta da radim vise

ista situacija kao kod mene: ostavim modove, ne radi; maknem ih, ne radi (izbaci mi poruku da ne postoji 8.11 res mod folder i opet me izbaci).

na kraju sam pobrisao sve iz res mod foldera, skinuo nove modove (circonove - nije reklama), kopirao ih u folder i sad šljaka. samo me zvuk malo zeza

16 godina
World of Tanks

Skinuo se sad "hotfix",ili "hotfail" barem u mojem slučaju,baci mi error na analyzing data entegrity,i ništa zatvorim launcher i idem direktno preko exa u igru i imam šta i vidit...

Probao maknut ono par modova što koristim i ništa se nije promjenilo.

U bitki je sve normalno.

WG je pretvorio moju garažu u javnu kuću WG je pretvorio moju garažu u javnu kuću
wot:antifa247
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja poslije svake borbe imam problem sa updating tankers...i vrti se tako dok ne iskljucim igru pa ponovo udjem i danas tako cijeli dan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
malina22 kaže...

Ja poslije svake borbe imam problem sa updating tankers...i vrti se tako dok ne iskljucim igru pa ponovo udjem i danas tako cijeli dan...

I ja sam imao isti problem jedno vrijeme..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

moze mi netko stavit link od nekih modova koji sigurno rade ??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
veks25 kaže...

moze mi netko stavit link od nekih modova koji sigurno rade ??

http://worldof-tanks.com/

12 godina
neaktivan
World of Tanks

ne, nece nista, nezz vise kaj da radim, neki kazu da treba ponovo skinut ? kako ste vi to rjesili ?

0 0 hvala 0
17 godina
veks25 kaže...

ne, nece nista, nezz vise kaj da radim, neki kazu da treba ponovo skinut ? kako ste vi to rjesili ?

Problem se javlja kod onih koji imaju Gnomefatherov gun sounds mod, a rješenje je objavio maloprije:

"Its already fixed, update hit his fb page an hour ago. heres the dl link http://www.mediafire.com/download/a419bmamlc46vy6/HRMOD+Gun+Sounds+v1.8622.rar. v1.8622.rar.

if you have the latest version befor the micro patch you can just delete the chi nu xml in the japan folder, gnome father stated that was the cause of the problem." 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 0:01 (Unimatrix 007).
12 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
veks25 kaže...

Problem se javlja kod onih koji imaju Gnomefatherov gun sounds mod, a rješenje je objavio maloprije:

"Its already fixed, update hit his fb page an hour ago. heres the dl link http://www.mediafire...ds v1.8622.rar.

if you have the latest version befor the micro patch you can just delete the chi nu xml in the japan folder, gnome father stated that was the cause of the problem." 

neradi link, moze drugi ??

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mozete li vi u timskim birat tenkove?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Možeš birati tenkova u timskima.

Evo da objavim odmah hrvatski Tier VI 2on2 kup ovog četvrtka u 22:00h

http://www.esl.eu/hr/wot/news/238895/

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 22:43 (Wasteful).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice