World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.365.674
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
dedaa kaže...
Odg. je: " bit će bolje sutra..." (dovoljno je hladna olupina IS-7 da mi ne treba i tvoj odg.) :)
-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

party time, kada nije vikend sve ok ide :-)

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

šta se dogodilo sa ovom igrom.nisam igrao dugo a kaada sam zadnji put igrao imao sam preko 100fpsa sa svime max.naravno uz poneke padove.sad udjem u igru kad ono 35-40 fpsa na nekoj novoj hidden village mapi{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hvala za ponedjeljak...

kada se nema za premium, nek bar ide ovako sa parama {#}

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
scaramush kaže...

hvala za ponedjeljak...

kada se nema za premium, nek bar ide ovako sa parama {#}

Ja sad sa ferdinandom ace tanker i high caliber 70 000+ credita i 2700 exp, ali poraz. Fuuuuu

Samomrzeći hrvat
12 godina
crystal6 kaže...
game789 kaže...
paleopajdash kaže...

Imate li vi svog "nesretnog" tenkića...? Kod mene je IS-7... Kako god sa njime...defeat je neizbježan.

Odigram dobro - defeat, odigram loše - defeat. Pogledam ga - defeat.{#} Jednostavno me neide sa njime i bok.

Čudo od tenka i fino se da sa njime...ali ne i u mojim rukama...{#}

meni WT (tier 9). volim igrati s njim, tenk s kojim sam vec u prvih 20 borbi sa obicnim topom zaradio "M", tj. tenkovski as (vidi bas čuda i to u porazu)... cesto znam napraviti oko 6-7 k dmg, ali neide me bas, suigraci nikakvi, i zato jedva nabijam 40% WR s njim.

Baš to, imao sam prosječnu štetu oko 2400 s stock 15cm topom, al dobiti partiju stvarno ne možeš. Već imam oko 50 bitaka s njim i jedva navukao 48%, a inače imam preko 60% s ostalim T9 TD-ovima  {#}

Čisto informativno, koliko prosječno dmg imate na ostalim t9/10 tenkovima?  (pitanje za ljude koji voze wt)

Meni je nesretni tenkić M103. Nakon 70-ak bitaka 47%wr. Neznam zašto, baš mi se sviđa tenk...

kakav potpis?
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 18:26 (MarvinS).
16 godina
dedaa kaže...
Izzy kaže...

Meni je tako sa IS-7, T-54 i Object 140. Sa IS-7 i T-54 se stalno vrtim oko 46-47%, a imam 389 bitaka sa IS-7 i 527 sa T-54. Object 140 mi ima 42% pobjeda i 267 bitaka.

S njima se igra češće u zadnje vrijeme, ali ne ide baš dobro. A E-75 s kojim igram najviše u zadnje vrijeme mi ima 55% pobjeda i 365 bitaka. I baš je dobar.

Odgovor je jednostavan, neznas igrati s navedenim tenkovima i ne, nije tim kriv.

To je jedan od razloga koji vrijedi samo za srednje tenkove, ali ima ih više. Evo ih:

- IS-7 ima meni bezvezan top i vjerojatno zbog toga mi ne ide s njim

- masa moćnih TD-a

- slabo računalo (to mi posebno smeta kada igram sa srednjim tenkovima jer teškaši imaju oklop koji koliko-toliko oprašta pogreške i promašaje uzrokovane niskim fps-om, dok srednji to nemaju

- tim, ali to mogu ispraviti s tenkovima koji mi bolje leže, dok s ovima baš i ne

14 godina
Izzy kaže...
dedaa kaže...
Izzy kaže...

To je jedan od razloga koji vrijedi samo za srednje tenkove, ali ima ih više. Evo ih:

- IS-7 ima meni bezvezan top i vjerojatno zbog toga mi ne ide s njim

- masa moćnih TD-a

- slabo računalo (to mi posebno smeta kada igram sa srednjim tenkovima jer teškaši imaju oklop koji koliko-toliko oprašta pogreške i promašaje uzrokovane niskim fps-om, dok srednji to nemaju

- tim, ali to mogu ispraviti s tenkovima koji mi bolje leže, dok s ovima baš i ne

Da se nadovežem...Prije(dok sam još bio zelen iliti wot stručno "tomatoe") mi je defeat tenk bio M4A3E8...koliko se sjećam top je bio njesra,oklop papir i ništa nisam mogao napraviti s njim...wr ispod 40%

Sad je to T110E5...volim igrati s njim ali neće ga pobjede.

A sad ovo drugo...tako je i meni,slabo računalo(koje je bilo vrh prije 6 god.),ni ne pomišljam na kempanje u grmlju tako da u nekim situacijama ostajem dosta ograničen što ponekad utječe i na ishod cijele partije,krucijalni promašaji,u zadnje vrijeme mi zna komp kompletno zaštekati pri ulasku u sniper mode...Razmišljam uzet novu konfu ali mi je 100 drugih stvari važnije...tako da se moram zadovoljiti s trenutnim stanjem {#}

16 godina

Da, grmovi su problem. Zbog toga ne igram sa Ferdinandom (45% pobjeda) jer s TD-ima se treba sakriti u grm i čekati, a meni je očajno kada stanem u grm i prebacim se u snajperskim mod.

Ali doći će jednog dana novo računalo, a onda nek me se protivnici čuvaju.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 19:00 (Izzy).
15 godina
World of Tanks

Jos jedan ace na t62a, trenutno mi je to najdraza t10-ka i u zadnje vrijeme samo njega igram, tu i tamo poberem koji x2 sa onima koje grindam.

U zadnjih mjesec dana odigrao 102 borbe s njim, solo, bez platooniranja (odigrao mozda 5 borbi u platoono sa jednim likom tu s foruma) , wr 70%, avg dmg oko 4000 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Izzy kaže...

Da, grmovi su problem. Zbog toga ne igram sa Ferdinandom (45% pobjeda) jer s TD-ima se treba sakriti u grm i čekati, a meni je očajno kada stanem u grm i prebacim se u snajperskim mod.

Ali doći će jednog dana novo računalo, a onda nek me se protivnici čuvaju.{#}

Ma kakav grm.. Vodio sam napad ;)

Samomrzeći hrvat
11 godina
World of Tanks

Kako mrzim dok mi capaju, a ja pred dvojicom koju trebam dokrajčiti za 7 killova i onda ništa {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je glavno da svatko u mom timu bori do kraja, a ne da se utopi jer XVM kaže da ima 60% za poraz, a takvi ljudi zaboravljaju da imaju i 40% za pobjedu i dok nitko nije takav u mom timu sve je OK nek me arty i team killa samo da se ne ubije na kraju ipak svi imaju pravo da suckaju neki u vožnji neki u igrama ali to ne znači da mi ostali ne možemo uživat u navedenim stvarima. Ovo je moje osobno mišljenje!!!!

EDIT: T62 je bio dobar tenk ali bi bio bolji kad bi mogao mountat 115mm top ali smoothbore i recoiless topovi nikad neće u igru osim možda u američkoj light liniji{#}

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 19:43 (Duble).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Jos jedan ace na t62a, trenutno mi je to najdraza t10-ka i u zadnje vrijeme samo njega igram, tu i tamo poberem koji x2 sa onima koje grindam.

U zadnjih mjesec dana odigrao 102 borbe s njim, solo, bez platooniranja (odigrao mozda 5 borbi u platoono sa jednim likom tu s foruma) , wr 70%, avg dmg oko 4000 

neznam al meni taj tenk baš ne leži obj 140 mi je puno bolji

iako za sad imam samo desetak bitki s njim

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Zadnjih pet dana ne mogu iznad 50% pobjeda nikako...ne sjećam se kada me toliko dugo loše išlo :(

Evo M sa stock topom, nadam se da će zadnji top biti 10 puta bolji...jer u suprotnom ovo je jako loš tenk...

http://i.imgur.com/KO7NP8T.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Bit će dobro kad poljaci dobiju PL server i kad se napravi automatska migracija s EU na PL

12 0 hvala 0
15 godina
Ziga kaže...

Bit će dobro kad poljaci dobiju PL server i kad se napravi automatska migracija s EU na PL

Ak ce doci do toga ja se obavezno kacim na PL1 da se kupam u paradajzu {#} 

12 godina
neaktivan
St0ka kaže...
paleopajdash kaže...

Imate li vi svog "nesretnog" tenkića...? Kod mene je IS-7... Kako god sa njime...defeat je neizbježan.

Odigram dobro - defeat, odigram loše - defeat. Pogledam ga - defeat.{#} Jednostavno me neide sa njime i bok.

Čudo od tenka i fino se da sa njime...ali ne i u mojim rukama...{#}

T110E4, ćim sam ga iz garaže izvezo WR mu zaronio, i nema šanse da vratim bar na 50%.

S druge strane nedavno sam kupio T54E1, s njime imam 25 pobjeda i samo 4 izgubljene, nije mi jasno kako. Čak i kada rano izginem i kad se čini da je partija izgubljena, samo kasnije u garaži vidim da nemam više daily bonus i da sam izgubio pare što znači pobjeda. Samo se bojim da će MM to odlučiti "izbalansirati" pa ću uletiti u jedan predivan niz gubitaka,

tak je meni s vk4502A - 70% wr ni kriv ni duzan. nije los tenkic, al nekad ga jednostavno userem u vrazju mater i rezultatski mi nije nekak sjel, al kad ga ide ga ide... zato bude pred kraj grinda poraz za porazom kaj god da napravim... vec vidim{#}

15 godina
World of Tanks

a kaj se moze decki, neki "tonkovi" su jednostavno ukleti i kaj god napravis nejde li ga nejde

znam da sam se davno prije ja tak patil sa t40, i posle isto sa sau-40

isto tako mislim i da neki tenkovi u stock konfiguraciji dolaze sa prokletstvom, kao naprimjer sturer emil, kaj god da napravim nemrem dobar win slozit, a cak i kad potegnem dobro nadje se jedan sa 700-800 partija koji vec ima is-3 i "nepobjediv" je pa ostane "snajpat" sa punim hp-om i mi zgubimo

da ne kazem kaj se u encounter i assault modovima dogadja, ljudi ko da ne vide dodatne oznake po mapi i nekuze da nije standard battle

p.s. mislim da je moj komet ukleti, probacu pospricat svetu vodicu po ekranu {#}

PL 1? siemka clubbers

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

šta se dogodilo sa ovom igrom.nisam igrao dugo a kaada sam zadnji put igrao imao sam preko 100fpsa sa svime max.naravno uz poneke padove.sad udjem u igru kad ono 35-40 fpsa na nekoj novoj hidden village mapi{#}

Igraj se malo s postavkama, mislim da shaddow, foliage i extra effects in sniper mode jedu dosta fps-a

Ja imam vecinu toga na high ali ove gore stvari imam off, dobivam od 60-100 fpsa

12 godina
neaktivan
dedaa kaže...
Izzy kaže...

Meni je tako sa IS-7, T-54 i Object 140. Sa IS-7 i T-54 se stalno vrtim oko 46-47%, a imam 389 bitaka sa IS-7 i 527 sa T-54. Object 140 mi ima 42% pobjeda i 267 bitaka.

S njima se igra češće u zadnje vrijeme, ali ne ide baš dobro. A E-75 s kojim igram najviše u zadnje vrijeme mi ima 55% pobjeda i 365 bitaka. I baš je dobar.

Odgovor je jednostavan, neznas igrati s navedenim tenkovima i ne, nije tim kriv.

ne bih se slozio s tim, sto bi ja onda trebao reci za IS7, u prvih 200 borbi imao sam wr 59% sada oko 230 borbi pao sam na skoro 50%, znaci li to da sam odjednom zaboravio igrat sa heavy-em???

15 godina
game789 kaže...
dedaa kaže...
Izzy kaže...

ne bih se slozio s tim, sto bi ja onda trebao reci za IS7, u prvih 200 borbi imao sam wr 59% sada oko 230 borbi pao sam na skoro 50%, znaci li to da sam odjednom zaboravio igrat sa heavy-em???

Aj mi objasni kako si u 30 borbi uspio skinuti 9%, sta si svaku od tih 30borbi izgubio??

Ako da, dobro ti kaze, nije tvoj tim kriv ti si kriv... 

Mozda si prije platoonirao ili igrao TC/CW?

Postoji puno toga sto trebas uzeti u obzir...

11 godina
neaktivan
game789 kaže...
dedaa kaže...
Izzy kaže...

To znači da više od polovice pojedinaca koji komentiraju kad netko nešto napiše sljedi onu poznatu šablonu , nije tim kriv nego si ti, a kad ga neko ubije onda viče Siemke u mom timu i prosipa se bez veze...Naravno da je bitno kako tko odigra ali je i bitno kako tim odigra, nema jednog bez drugog, tako da na pojedine komentare ne obraćaj pažnju jer se likovi prosipaju bez veze, a njihovi komentari na osobna loša iskustva su ista kao i kod svih...Koliko sam samo partija gubio 5-6k dmga i po 8k+ u t10 sa par ubijenih tenkova, ali šta da se radi kad imaš top tier igrače koji afkejaju ili se zalete u sve pa umru u par sekundi...Baš me zanima koliko su ti pojednici puta uspjeli sami protiv 29 igrača igrati, kontam da je to bio ljep san :)

14 godina
World of Tanks

Može li mi netko objasniti zašto meni uvjel skida ponovo cijelu igru kad je neki update? I onda to traje 12-tak sati. Evo, danas opet. Poludim od tih nadogradnji.

PROTIV

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Micropatch on EU as well

- hotfixed the disappearing arty shells in arty mode bug
- new hangar (WGL-themed), that will be active from 2nd to 6th April

Because that’s exactly what we need. Another hangar {#}

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 10:38 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
game789 kaže...
dedaa kaže...
Izzy kaže...

Aj mi objasni kako si u 30 borbi uspio skinuti 9%, sta si svaku od tih 30borbi izgubio??

Ako da, dobro ti kaze, nije tvoj tim kriv ti si kriv... 

Mozda si prije platoonirao ili igrao TC/CW?

Postoji puno toga sto trebas uzeti u obzir...

kao prvo moram napomenuti da nisam neka igracina, wr mi je trenutno 49,8, krenuo sam igrati sa 45% jer nisam kuzio igru dugo vremena, onda sam napredovao brzo do ovog postotka al u zadnje vrijeme dalje nemogu kao da sam uklet, jer kao sto je ovaj napomenuo prije, pocme igra a vec gubimo u dvije minute sa 0-4, ili znam napraviti 5,6+ k dmg i opet poraz, a to mi se cesto dogadja i ponavlja u zadnje vrijeme, pa zato mislim da nisam zaboravio igrati da bi brzo pao u i igri.

sto se tice is7 skoro pa tako, rijetko platooniram, vecinom samacki, tako da mi to nije moglo puno utjecati, jer sa istim stilom igram, mozda sam izgubio 20ak borbi od 30 odigranih upravo radi gore navedenih razloga

pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 10:45 (game789).
11 godina
World of Tanks

Winrate je rezultat tebe i tvojeg tima. Ne možeš si sam biti kriv za njega, kao što ne mogu niti svi ti teamovi biti krivi za tvoj winrate. Naravno par dobrih igrača u teamu povećava izglede za uspjeh jer mogu povući ostale da bolje igraju. Isto tako ako igraš patoon. Sve to ovisi, sve je random i nije random. I tako to. Laprdam bez veze.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 10:53 (Entry Point).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

moze pomoc, nakon skidanja tog micropatcha javlja mi kristicnu gresku ( neuspjela instalacija podataka osvjezavanja ) jel zna netko kako to sredit ??

0 0 hvala 0
11 godina
Intel&ATI kaže...
Kill Frenzy kaže...

Igraj se malo s postavkama, mislim da shaddow, foliage i extra effects in sniper mode jedu dosta fps-a

Ja imam vecinu toga na high ali ove gore stvari imam off, dobivam od 60-100 fpsa

Ako se nevaram samo motion blur treba pomaknit/isključit i sve ce doć na staro on bije fps.

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj osobni rekord dosada sto sam vidio

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 12:31 (ja111).
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice