World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.367.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
ja111 kaže...

Pitam se zasto nitko ne slika francuze

Iz koje ere ti je ova rezolucija,predkambrija{#}

13 godina
neaktivan
raptor22 kaže...
ja111 kaže...

Mogu ti stavit na ultra ako hoce, opet izgleda ko da je od plastelina

EDIT:plastelin bio, plastelin ostao 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 0:18 (ja111).
15 godina
neaktivan

A not bad. Btw, da nije francuz, i grafika bi bila bolja. {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 0:19 (turbojc).
13 godina
neaktivan
ja111 kaže...
raptor22 kaže...
ja111 kaže...

Mogu ti stavit na ultra ako hoce, opet izgleda ko da je od plastelina

Cekaj,jesu li sad u 9.0 druge tenkove osim tigra,shermana i t54 sta popravili grafiku,msn oni su HD modeli,jesu li ostali tenkovi ostali isti ili su ih malo popravili?

13 godina
neaktivan
turbojc kaže...

A not bad. Btw, da nije francuz, i grafika bi bila bolja. {#}

Jos mu samo fale retrovizori i bijela zastava {#}

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 0:29 (ja111).
15 godina
World of Tanks

Zanimljivo da dolaskom HD modela, dolazi i do promjene armora iz jednostavnog razloga sto ce modeli imati vise poligona pa s toga nema vise velikih ploha armora sa nekom vrijednosti neko puno manjih s razlicitom debljinom.

Do velike promjene tj. nerfa ce doci kod T-54 

Turret sprijeda vise nece biti jedna velika ploha s 200mm armora (izuzev mantleta, commander hatcha itd.), nego ce se sastojati od vise ploha sa puno manjim vrijednostima...

Evo imate vijest na FTR, po meni to izgleda jako velik nerf, sad ce samo oko mantleta biti 200mm, dok ce "turret cheeks" biti od 100-155mm sto je puuuno manje...

Isto tako, trackovi nece biti kao jedna cijelina, nego su isto rascijepkani, imate sliku na FTR

Izgleda da ce od tih promijena patiti svaki tenk koji ce se pretvoriti u HD model...

Ajde vi koji imate test server isprobajte dal mu turret sta vrijedi, jer na papiru mi to izgleda kao ogroman nerf...

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 12:52 (Intel&ATI).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Intel&ATI kaže...

Zanimljivo da dolaskom HD modela, dolazi i do promjene armora iz jednostavnog razloga sto ce modeli imati vise poligona pa s toga nema vise velikih ploha armora sa nekom vrijednosti neko puno manjih s razlicitom debljinom.

Turret sprijeda vise nece biti jedna velika ploha s 200mm armora (izuzev mantleta, commander hatcha itd.), nego ce se sastojati od vise ploha sa puno manjim vrijednostima...

Evo imate vijest na FTR, po meni to izgleda jako velik nerf, sad ce samo oko mantleta biti 200mm, dok ce "turret cheeks" biti od 100-155mm sto je puuuno manje...

Isto tako, trackovi nece biti kao jedna cijelina, nego su isto rascijepkani, imate sliku na FTR

Izgleda da ce od tih promijena patiti svaki tenk koji ce se pretvoriti u HD model...

Ajde vi koji imate test server isprobajte dal mu turret sta vrijedi, jer na papiru mi to izgleda kao ogroman nerf...

Ja taman na T-44 reko da i ja dođem do OP HEAT spammera i trollam ljude i eto kitu...

15 godina
Unimatrix 007 kaže...
Intel&ATI kaže...

Ja taman na T-44 reko da i ja dođem do OP HEAT spammera i trollam ljude i eto kitu...

how terrible ™

working as intended ©®

R.I.P. T-54, nisam te jos probao, ali pokoj ti vjecni u digitalnom raju za nerfane  shebane balansirane "povijesno tocne" tenkove

btw. pozdravi mi t-28 85mm, t-34-85 100mm, t-43 100mm, kv 107mm zis6, su-85 107mm, t-50 57mm zis 4, pzr 4 7.5 L70, su-26 122mm, i sve ostale koje sretnes tamo {#}

pokoj ti digitalnoj dusi i score-u koji sam (nisam) napravio {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
11 godina
World of Tanks

Vrlo blizu sam da odustanem od igre i počnem igrati nešto što nije multiplayer sa budalama iz cijelog svijeta. Ili u biti nešto gdje ovisim sam o sebi pa ako sam glup onda sebe mogu mogu tući po glavi {#}

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 17:01 (Entry Point).
Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
World of Tanks

Shvaćam da je ljudima igra interesantna i da ju igraju bezveze pogotovo oni koji imaju...10k bitki i 120 eff...

upravo takvi koji igraju to jer im je k...c dosadno u životu...kvare gameplay onima koji se trude nešto postići

i onda isti ti kreteni se drznu reći da si noob, i da obrišeš igru..samo zato jer si poginuo prije njih, a na kraju

bitke... ja napravio u Borsigu 4800dmga a njih trojica u platoonu ni 1000 skupa...

8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

tekst...

13 godina
neaktivan
raptor22 kaže...
ja111 kaže...

kad je bilo para u drzavi da se usput i kupi racunalo

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 18:23 (ja111).
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Igrao sam danas sa njim i bouncao FV215b 183, obj 268 E100 i malite ne sve tier 9 tenkove tako da je to na papiru ali russian bias te je tenk zaprave bio dobar te jos random number generator su na tvojoj strani pa je bio i ostao prilicno bouncy

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
13 godina
Duble kaže...

u turret sta vrijedi, jer na papiru mi to izgleda kao ogroman nerf...

Igrao sam danas sa njim i bouncao FV215b 183, obj 268 E100 i malite ne sve tier 9 tenkove tako da je to na papiru ali russian bias te je tenk zaprave bio dobar te jos random number generator su na tvojoj strani pa je bio i ostao prilicno bouncy

...

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
World of Tanks

Hm, sa Jumbom veliki kalibar uz toliku konkurenciju... Zadržavao sam dugo dva KV-1 + KV-2 i usput dokrajčio Hellcata i kompletirao T-28 (taj T-28 me doduše odvukao sa ćoška Himelsdorfskog gdje je stock kupola odbila puno toga).

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Poslednja slika sinoc sa cw-a sa IS 7,zanimljiva potencijalna steta + prezivio {#}

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Imate li vi svog "nesretnog" tenkića...? Kod mene je IS-7... Kako god sa njime...defeat je neizbježan.

Odigram dobro - defeat, odigram loše - defeat. Pogledam ga - defeat.{#} Jednostavno me neide sa njime i bok.

Čudo od tenka i fino se da sa njime...ali ne i u mojim rukama...{#}

-I uzeo je hleb i ribe, pogledao u svoje učenike i rekao: Jebi ga. Ulazimo u posao sa viskijem...

8 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Imam i ja e100 ako bas pitas

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
paleopajdash kaže...

Imate li vi svog "nesretnog" tenkića...? Kod mene je IS-7... Kako god sa njime...defeat je neizbježan.

Odigram dobro - defeat, odigram loše - defeat. Pogledam ga - defeat.{#} Jednostavno me neide sa njime i bok.

naravno 50b ;)

11 godina
paleopajdash kaže...

Ona kanta E-50, navodno medium tenk. 

Samomrzeći hrvat
11 godina
paleopajdash kaže...

Dobri stari amx 50 100 u t 9 tj lor 40 t bio prije,  a sada  obj 704 obično završi ja eventualno još neko protiv više od polovice njihova {#} mada i bat bi se mogo dodat s njim dosta često ostanem bez granata...

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
12 godina
neaktivan
paleopajdash kaže...

meni WT (tier 9). volim igrati s njim, tenk s kojim sam vec u prvih 20 borbi sa obicnim topom zaradio "M", tj. tenkovski as (vidi bas čuda i to u porazu)... cesto znam napraviti oko 6-7 k dmg, ali neide me bas, suigraci nikakvi, i zato jedva nabijam 40% WR s njim.

12 godina
neaktivan
paleopajdash kaže...

50 100... jucer ni ne reloadam, vozim prema poziciji, nit spotan ni nis (nema protivnika blizu) njihov crveni arty pukne napamet i prasne me u punoj brzini{#}

rng fu

17 godina
game789 kaže...
paleopajdash kaže...

meni WT (tier 9). volim igrati s njim, tenk s kojim sam vec u prvih 20 borbi sa obicnim topom zaradio "M", tj. tenkovski as (vidi bas čuda i to u porazu)... cesto znam napraviti oko 6-7 k dmg, ali neide me bas, suigraci nikakvi, i zato jedva nabijam 40% WR s njim.

Baš to, imao sam prosječnu štetu oko 2400 s stock 15cm topom, al dobiti partiju stvarno ne možeš. Već imam oko 50 bitaka s njim i jedva navukao 48%, a inače imam preko 60% s ostalim T9 TD-ovima {#}

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
paleopajdash kaže...

T110E4, ćim sam ga iz garaže izvezo WR mu zaronio, i nema šanse da vratim bar na 50%.

S druge strane nedavno sam kupio T54E1, s njime imam 25 pobjeda i samo 4 izgubljene, nije mi jasno kako. Čak i kada rano izginem i kad se čini da je partija izgubljena, samo kasnije u garaži vidim da nemam više daily bonus i da sam izgubio pare što znači pobjeda. Samo se bojim da će MM to odlučiti "izbalansirati" pa ću uletiti u jedan predivan niz gubitaka,

13 godina
neaktivan
rogi1 kaže...
paleopajdash kaže...

50 100... jucer ni ne reloadam, vozim prema poziciji, nit spotan ni nis (nema protivnika blizu) njihov crveni arty pukne napamet i prasne me u punoj brzini{#}

rng fu

E ovo mi se u zadnje vrijeme zna dogodit cesce (s tenkovima raznih brzina)!

Sve sam se poceo raspitivat jel bi opet krenuo na arty - slijedi mi su-14-2??

16 godina
World of Tanks

Meni je tako sa IS-7, T-54 i Object 140. Sa IS-7 i T-54 se stalno vrtim oko 46-47%, a imam 389 bitaka sa IS-7 i 527 sa T-54. Object 140 mi ima 42% pobjeda i 267 bitaka.

S njima se igra češće u zadnje vrijeme, ali ne ide baš dobro. A E-75 s kojim igram najviše u zadnje vrijeme mi ima 55% pobjeda i 365 bitaka. I baš je dobar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Zanimljivo - 0.9.0 Multi-core support?

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Meni je tako sa IS-7, T-54 i Object 140. Sa IS-7 i T-54 se stalno vrtim oko 46-47%, a imam 389 bitaka sa IS-7 i 527 sa T-54. Object 140 mi ima 42% pobjeda i 267 bitaka.

S njima se igra češće u zadnje vrijeme, ali ne ide baš dobro. A E-75 s kojim igram najviše u zadnje vrijeme mi ima 55% pobjeda i 365 bitaka. I baš je dobar.

Odgovor je jednostavan, neznas igrati s navedenim tenkovima i ne, nije tim kriv.

11 godina
World of Tanks
Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice