Svejedno je naziv glup...tko god da ga je smislio..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno da je glup, kao i 80% drugih prevedenih stručnih riječi na hrvatski. Jer zašto bi mi mogli prihvatiti nešto što cijeli svijet koristi.
70k u queue . izbacit test server vikendom..
@mystik
kad smo vec kod glupih hrvatskih prijevoda i naziva, najgore od svega je bio zrakomlat (nas franjo legenda).
70k u queue . izbacit test server vikendom..
@mystik
kad smo vec kod glupih hrvatskih prijevoda i naziva, najgore od svega je bio zrakomlat (nas franjo legenda).
Spammer-Gnjavaško
Vec sam napisao nemoj previse ocekivat jer nema nista od havoka jos, jedino hd texture
50 000 u redu...sumnjam da cu ikad zaigrat test server.
50 000 u redu...sumnjam da cu ikad zaigrat test server.
I kad ga zaigraš bit će ti ping 50k.
Je li itko zaigao testni? Jesu li gore perf i koliko ste vremenski čekali (ja sam sad stavio, još samo 75K igrača i ulazim)?
Ja sam napokon ušao, nakon 2 sata cekanja.
Pokupoval par 10-ki i nakupoval gold ammo pa se igram..
Ja sam trenutno 57 500
Koji si bio kad si kreno?
ja sam na testnom serveru br 2 tamo je manja gužva bio sam oko 64k na listi.
Sad sam trenutno 5500! Još malo pa ROLL OUT!
Ja sam prije sat i pol upalio test server i bio sam 75000, sad sam na 28k

Po ovim slikama mi svaki djeluje ko hd, jel grafika opcenito bolja nego prije?
Po ovim slikama mi svaki djeluje ko hd, jel grafika opcenito bolja nego prije?
Jep
Ja vidim hrpu svjetlosti.
Plus svi izgledaju poput novog auta iz tvornice, perfektno ofarbanog. Još samo treba polir paste.
Općenito grafika je daleko bolja, ali FPS i dalje isti, odnosno i manji...
Patch 13.84.63 notes:
- New engine capable of using 2 CPU cores
Patch 13.84.63 notes:
- New engine capable of using 2 CPU cores
Taman
Jel na AT7 treba prvo gusjenice istražit pa onda top ili mogu odmah mogu onaj zadnji tier 8 top otključat i montirat ?
Jel na AT7 treba prvo gusjenice istražit pa onda top ili mogu odmah mogu onaj zadnji tier 8 top otključat i montirat ?
Provjeri ovdje http://wiki.worldoftanks.eu/Main_Page
gusjenice ti trebaju i za zadnji motor stavit, i opremu, a za top nisam gledal
uglavnom na stock gusjenice ja sam stavio drugi top, radio, al zadnji motor je tezi i nejde, a od opreme mos samo binos ili toolbox
aj bas cu uc u igru i pogledat
EDIT- nema sanse za zadnji top, moras prvo gusjenice
cak nema ni mogucnost dodatnog ovjesa kao equpment stavit, prema tome pljuni 8k free expa pa vozi kume, ili grajndaj
Veleume da sam na kompu sam bi izracuno ali posto nisam na kompu kako ti to zamisljas da ja znam ???