World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.464
|
čitano: 9.233.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam pitao za Tigra (P). Žao mi je dečki, ali teško vas je pohvatati, jedni govore ono, a drugi ovo. 

Mene najviše zanima kakav će mi biti Tigar, a ne kakav je mogao biti, i kakav bi bio, i kakvi bi mi ostali tenkovi bili. Bez ljutnje. hvala vam na pomoći, ipak igrate duže nego ja. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Sixth sense je toliko precjenjen perk da je to nevjerojatno. U većini slučajeva te ionako pola nema kad se sixth sense upali.

Moj PC  
1 18 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
turbojc kaže...

Ja sam pitao za Tigra (P). Žao mi je dečki, ali teško vas je pohvatati, jedni govore ono, a drugi ovo. 

Mene najviše zanima kakav će mi biti Tigar, a ne kakav je mogao biti, i kakav bi bio, i kakvi bi mi ostali tenkovi bili. Bez ljutnje. hvala vam na pomoći, ipak igrate duže nego ja. 

kako da mi znamo kakav će tebi biti neki tenk?

evo Jinglesov review tenka pa si pogledaj to

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 13:19 (The Unforgiven).
17 godina
mystik kaže...

Sixth sense je toliko precjenjen perk da je to nevjerojatno. U većini slučajeva te ionako pola nema kad se sixth sense upali.

Ispravke kolega...kad se 6th sense aktivira, spašava život u većini slučajeva (osim ako baš voziš ravnicom u suicid)

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 13:26 (Ziga).
15 godina
neaktivan
S tim se slažem u potpunosti. Ali sam samo pitao što bi najbolje bilo staviti na Tigra P. A ne za sve heavy tenkove.
Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
World of Tanks

Ponosni nubis nakon 26-te bitke sa novim KV-1 {#}{#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Za one koje su mi dali TD reci te koje vi vještine imate na svom Tiger P ? Pa da vidimo zkj moj izbor vještina ne valja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 14:29 (zagi55).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
zato što me nerviraju retardirani hrvatski prijevodi za skillove (za sve kad smo već kod tog)

yes, I'm an asshole
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovu igru igrate sa:

52 Engleskim prijevodom
13 Hrvatskim prijevodom
2 Nekim trećim
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
zagi55 kaže...

Za one koje su mi dali TD reci te koje vi vještine imate na svom Tiger P ? Pa da vidimo zkj moj izbor vještina ne valja.

skillovi skoro pa nista ne valjaju...

na svakom heavyu treba prvo ici repair...

commander: mentor je ok makar ga ja ne koristim, recon isto tako se stavlja kao kasni skill dok sve dobre iskoristis jer samo daje 1% na view range sto je nista i bezveze je stavit kao treci skill sixth sense kad je to perk i u funkciji je tek kad dode do 100% a kod treceg skilla treba sto godina da dode do toga...

gunner: ajde tu su prva dva skilla jos ok makar kao sto sam rekao prvo ide repair, a ovaj treci skill isto tako je perk i opet nema koristi dok ne dode do 100% {#}

driver: ista prica kao kod gunnera, prva dva skilla ok (bolje repair) treci skill opet perk...

radio man: repair super, ovaj drugi skill na prvi pogled mi izgleda kao nesto sa signal range, wtf?? to je beskorisno, pa valjda imas zadnji radio na tenku, treci skill isto nesto vezano uz to/beskorisno

loader: bia samo na loaderu? {#} taj perk treba biti na svim clanovima na 100% da funkcionira, camo? {#}{#} (camo na tigerp pa da imao i na svim clanovima na 100% plus camo paint skoro pa nema efekta...) treci skill je opet perk {#}

Overall gledajuci posada je zesci fail i eto ti TD-ovi

Sta si isao bezveze stavljati bez konzultacije, sad b ti bilo najpametniije da to dropas skill svima...

Nemam tigerp, al da ga imam ovo bi mi bila posada i na ovo bi trebao pretrenirati...

ako bi posada bila sa 3 skilla

commander: BIA, sixth sense, repair

gunner: BIA, deadeye, repair

driver: BIA, repair, clutch braking/smooth ride/off road driving

radio: BIA, repair, situational awareness

loader: BIA, safe stowage, repair

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 14:55 (Intel&ATI).
15 godina
World of Tanks

Možda za gunnera kao drugi bolje snapshot nego deadeye?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Samo njubarama treba sixth sense.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
4 25 hvala 0
15 godina
luka94 kaže...

Pa da, moze i to...

17 godina
neaktivan
World of Tanks

china shit engineer

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
turbojc kaže...

mystik kaže...

to kaj si reko upucuje da ga bas ne koristis?

kod mene-razlika u tenkovima koji imaju i nemaju 6th sense:

imaju-upali se zaruljica i znam da sam spotan pa se maknem i pogode mjesto di sam bio maloprije, i znam da imam 5-10 sec ovisno o tiru i broju artija prije nego dolete HE-HE pokloni pa se maknem da im bas ne poziram

nemaju-vec su me (2 puta) pogodili ili trackali i znam da sam pogodjen, AKO imam srece i vidi me samo jedan, stignem popravit gusjenice/motor i maknut se dok ne doleti iduca, da ne velim da u skautu je cesto motor i driver i mozda i rostilj (gorim)

Spiridon kaže...

Ponosni nubis nakon 26-te bitke sa novim KV-1 {#}{#}

neko je spominjal spall na kv-nikako, nema smisla jer ak si pametan i znas koristit tipku W arty te nece stic nanisanit

od opreme-vent, optika i gld ili vent, ramer i gld

po meni je optika korisnija od ramera sa 85 mm topom (preporuka za kv-1)

ak je naravno posada na 100%

dok nebude posada na 100 i svi moduli istrazeni i gore tenk ce bit tromo {#}vno i $ranje i nemoj ga sudit prije toga, svako stock suxa

Intel&ATI kaže...
zagi55 kaže...

commander: BIA, sixth sense, repair

gunner: BIA, deadeye, repair

driver: BIA, repair, clutch braking/smooth ride/off road driving

radio: BIA, repair, situational awareness

loader: BIA, safe stowage, repair

kak je kolega reko, dropaj sve i promjeni jer si pomjeso kruske i jabuke i zelje. i hrenovke

dodao bi da driveru stavis bia i preventive maintainance (da tenk manje rostilja)

a kaj se tice gunera, bia i ja stavim designated target-jer tada ak nisanim tenk sa topom koji dugo nisani, i taman neprijatelja niko vise ne spota, 2 sekunde ekstra su super da se nisan skroz smanji i da pogodim, i snapshot

jos bi trebo razmisljat (kad naucis nesto o skilovima kaj sad neznas) da ta linija ide na mausa i kaj se trazi i potrebno je na njemu kao krajnjem tenku

fatkiddown's Guide To Skills & Perks - Game Guides and Tutorials - World of Tanks official forum

luka94 kaže...

snapshot moze uvijek biti trenutni aktivni skil koji se puni, a perk se uzme ak ima koristi

nisam naso kolko je povecanje postotka kritikala uz deadeye, nisam neku razliku vidio pa uzimam osobno des.target

dedaa kaže...

da tocno.

svima nama na forumu osim tebi, ti mozes osjetit poremecaj u Sili kad te spotaju, tvoj spider sense is tingling, al pije svega pocinje se javljati haragei

6th je za papke i siemke i totalno je OP i zato ce ga i maknut, a ti se kao early adopter vec pretreniravas za taj krucijalni moment da si ispred vecine na serveru{#}

p.s. jel istina da nekad igras i sa zgasenim monitorom nakon kaj vidis koja je mapa? {#}

{#} deda {#}

jura kaže...

china shit engineer

made in hong kong

stronk reasrčer{#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Fakat nemate pojma, pa kako ste vi igrali dok nije bilo sixth sensea?

Moj PC  
1 15 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...

15 godina
dedaa kaže...

naravno da se da igrati bez njega, ali puuuno olaksava, nemoras stalno misliti dal si spotan ili ne...

a tebi vjerojatno i ne treba toliko kad igras "piknik i kemp fire style-om" (avg. spotanih tenkova ti je jako nizak i postotak prezivjelih borba dosta visok = kemp kemp kemp {#})

15 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
dedaa kaže...

Dedaa vs doktor round start!

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
dedaa kaže...

naravno da se da igrati bez njega, ali puuuno olaksava, nemoras stalno misliti dal si spotan ili ne...

a tebi vjerojatno i ne treba toliko kad igras "piknik i kemp fire style-om" (avg. spotanih tenkova ti je jako nizak i postotak prezivjelih borba dosta visok = kemp kemp kemp {#})

Si ti kad igrao sa mnom?

15 godina
dedaa kaže...
Intel&ATI kaže...
dedaa kaže...

Si ti kad igrao sa mnom?

Nisam imao tu cast, samo pisem ono sto vidim iz tih podataka...

Ispravi me ako sam u krivu

16 godina
neaktivan
World of Tanks

intel&ati neide ti, rađe nemoj pretpostavljati kako netko igra iz njegove statistike. za tebe bih vjerojatno rekao da si dobar ali nista od toga dok ne vidim.

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
dedaa nema velik avg spotting jer čim neprijateljski tim vidi da je on u drugom timu svi pobjegnu u kut mape gdje ih ubije vlastita artiljerija koja se nakon toga i sama utopi da si skrati muke
15 godina
dedaa kaže...

intel&ati neide ti, rađe nemoj pretpostavljati kako netko igra iz njegove statistike. za tebe bih vjerojatno rekao da si dobar ali nista od toga dok ne vidim.

Tu se u potpunosti slazem, ima puno aspekata koji su necitljivi u statistiki, a definiraju se kako dobra igra npr. (spotting damage i mogucnost usmjeravanja cim vise paznje na sebe tako da tvoj tim ima brojcanu prednost na nekom flanku, to su samo neki ima ih jos...).

Ali ja nisam pretpostavio iz brojcane statistike kako igras (WR, eff, wn) nego iz onog sto sam naveo par posta gore...

Moguce da sam u krivu, ali recimo ja igram jako agresivno sto moj broj prezivjelih borbi i spotanih pokazuje...

Tako da ja jos uvijek tvrdim da je najbolji pokazatelj kvalitete avg xp, ali badava to kad se neda usporedivati, jer neko igra cijelo vrijeme bez premium acc-a neko da itd.

15 godina

neko platoon? moram grindat t-54 i t28 prota a neda mi se samom

javite se u igri: Unforgiven

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 17:37 (The Unforgiven).
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
dedaa nema velik avg spotting jer čim neprijateljski tim vidi da je on u drugom timu svi pobjegnu u kut mape gdje ih ubije vlastita artiljerija koja se nakon toga i sama utopi da si skrati muke

napokon netko tko zna

11 godina
World of Tanks

Ja još uvijek imam M4A4E2. Ima li netko sa tim tenkom ovdje?

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
meni omiljena šestica, kupit ću ga ponovo sad na popustu
17 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Ja još uvijek imam M4A4E2. Ima li netko sa tim tenkom ovdje?

misliš na M4A2E4,ima

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...
dedaa kaže...

Si ti kad igrao sa mnom?

Nisam imao tu cast, samo pisem ono sto vidim iz tih podataka...

Ispravi me ako sam u krivu

Zar niste igrali zajedno kad smo svi igrali TC (jedini TC kojeg sam igrao pa se sjećam, tad još sandman nije dobio doktorsku titulu :D)?

Mada mislim da trebate to rješiti 1:1, knife fight, večeras kad budemo svi online da gledamo. Jer, što niko ne vidi, nije se ni desilo ;)))

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice