World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.464
|
čitano: 9.232.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Nickname1 kaže...
g12356 kaže...
Nickname1 kaže...

Počeo sam igrati WOT. Isplati li se kupiti neki high tier premium tenk i ako da koji?

Ne isplati se kupovati premium tenkove ispod tiera 6.Naravno ako imaš novaca najisplativiji su tier 8 jer rade bolesne količine creditsa.Inače ovako kojeg točno želiš uzeti to naravno ovisi o tvom načinu igranja.

Sad sam tier 4, ali to ne znači da za gold ne mogu kupiti tier 8 premium tenk i igrati ga odma, zar ne? Imam neki tier 3 premium, ali sam razmišljao o kupovini high tier tenka, pa me zanima isplativost, da brze napredujem, a ne ko puuž.

Sa premium vozilom nećeš brže napredovati,samo ćeš brže sakupljati kredite.Ipak ti nebi preporučio da kupuješ premium tier 8 tenkove dok ne dođeš barem do tiera 5 normalnim putem,jer ćeš sa nekim premium tier 8 vozilima se borit protiv tier 9 i tier 10 vozila i protiv najjačih igrača.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Bilo bi dobro da napomeneš da ukoliko se instalira patch, da nećete moći igrati do 23.12. kad 8.10 ide na server.

Zato sam stavio link na FTR blog >_>

Većina ljudi zna barem osnove engleskog jezika...

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
13 godina
neaktivan

Zar mi krediti neće pomoći da brže mogu napredovati kupovinom "običnih " non premium" tenkova? Koji je najbolji real money poguranac u igri? Koji je najbolji premium tenk, da je op i živa tlaka?

15 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

Zar mi krediti neće pomoći da brže mogu napredovati kupovinom "običnih " non premium" tenkova? Koji je najbolji real money poguranac u igri? Koji je najbolji premium tenk, da je op i živa tlaka?

Najviše se igraju premium T34 i Jagdtiger .Krediti će ti pomoći da ćeš brže sakupiti kredite za slijedeći tenk ali tek nakon što ga researchaš.Eventualno ako ćeš kupovati gold municiju i gold consumablese ćeš ubrzati grind experiencea ali to opet ovisi o tebi koliko ćeš biti kvalitetan igrač.

Ovako baš za brže sakupljanje expereiencea je jedino premium account,međutim općenito je bolje kupovati premium tenkove.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 12:03 (g12356).
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Sa premium vozilom nećeš brže napredovati,samo ćeš brže sakupljati kredite.Ipak ti nebi preporučio da kupuješ premium tier 8 tenkove dok ne dođeš barem do tiera 5 normalnim putem,jer ćeš sa nekim premium tier 8 vozilima se borit protiv tier 9 i tier 10 vozila i protiv najjačih igrača.

a kaj ako dođe do tier V onda ne bude igral sa premiumom VIII tenkom u borbama sa tier IX i X?{#}(kužim kaj si mu htel savjetovati,ali moram malo zeka-peka) 

pa ako ima love nek si kupi premium tenk i nek lagano uz grindanje para razvija liniju na koju je krenul i naravno ako može kupiti nek si kupi i premium account.

edit:Nickname1 pošto imam T34,da idem kupovati tier VIII premium kupil bi vjerovatno jednog od ova tri: jagdtiger,fcm 50 ili IS6.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 12:26 (jura).
15 godina
World of Tanks

Bravo WG. Najjednostavnije je promijeniti članak i nikom ništa. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
jura kaže...
g12356 kaže...

a kaj ako dođe do tier V onda ne bude igral sa premiumom VIII tenkom u borbama sa tier IX i X?{#}(kužim kaj si mu htel savjetovati,ali moram malo zeka-peka) 

pa ako ima love nek si kupi premium tenk i nek lagano uz grindanje para razvija liniju na koju je krenul i naravno ako može kupiti nek si kupi i premium account.

edit:Nickname1 pošto imam T34,da idem kupovati tier VIII premium kupil bi vjerovatno jednog od ova tri: jagdtiger,fcm 50 ili IS6.

Mislim da vješt igrač može najviše napraviti sa FCM 50 jer je okretan i ima dosta penetracije za svoj MM, IS-6 je tvrđava, al s njegovim topom treba znat weakspotove i nakošavat taj armor pa nije baš za početnika, a Jagdtiger iako ima najbolji rate of fire i zaradu, nije fleksibilan, spor je i neće moć okrenut situaciju solo osim ako neprijatelj ne dolazi do njega 1 po 1... 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

a koji je onda najbolji tier 8 premium za početnika? {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Nickname1 kaže...

a koji je onda najbolji tier 8 premium za početnika? {#}

Za početnika je najbolje naučit kak se igra prvo... {#} Al eto, ja mislim da sa T34 i početnik može dosta napraviti jer mu top probija skoro sve pa ne treba nužno znat sve weakspotove, hull down je lagan za naučiti svima i tenk je dobar za sidescrape pa je i u gradskim mapama jak. Al eto da vidimo šta kažu ostali, koji bi mu premium preporučali kao početniku?

P.S. T26E4 Super Pershinga ti ne bi preporučao nikako, a nit kineze s kojima se moraš znat postavljat da bi bio efektivan zbog nedostatka depresije topa (tj. ne može puno spustit top)

14 T34
2 FCM 50t
1 IS-6
1 JgTig 8.8
0 Lowe
17 godina
moderator
Unimatrix 007 kaže...

P.S. T26E4 Super Pershinga ti ne bi preporučao nikako

Haha, gle šta piše na wiki za preporučenu opremu za SP, neko se stvarno raspi.zdio na WG:

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam prešao normalnog jagdtigera i za početnika igranje u njemu je prilično frustrirajuće pa ti ne bi preporučio jgtiger 8.8. Po meni najbolji je FMC 50t jer je univerzalan, možeš snajpat, možeš bit podrška, nije trom kao lowe i jgtiger 8.8 i nema dug reload kao T34 pa ne moraš brinuti da baš svaki metak probije ali to je samo moje mišljenje. Možda bi za tebe bilo najbolje da sve probaš na test serveru pa uzmeš onog koji ti najbolje leži,također nemoj zanemarit 112 i T-34-3 kineske premium tenkove. EDIT: T26E4 No comment

AuDi Q7. Ako sam ti pomogao klikni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 13:14 (Duble).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Par obavijesti za one koji obavljaju IS-6 misiju:

link 1

link 2

Ukratko, kad skupljate exp sa tier 6 tenkom:

bitka 1: pobjeda, pošto je fw, dobivate x2 kao uobičajeno, znači ako je base exp 1000, sa x2 je 2000, i u misiju vam računa 2000 epxa

bitka 2: također pobjeda; fw je već obavljen ali zbog x2 misije opet dobivate duplo expa; neka je base exp 1000, sa x2 je 2000, ali u misiju vam računa SAMO BASE EXP, tj. 1000 expa

Tako da propada plan onima koji su planirali ovaj vikend brže skupljati exp sa šesticama.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Odavno nisam sreo super pershinga u igri i neki dan ga sretnem jedan na jedan...tako sam ga lako izbusio a kad se sjetim vremena kad je sp vodio napad i bio spužva za primanje potencijalne stete...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Za početnika je najbolje naučit kak se igra prvo... {#} Al eto, ja mislim da sa T34 i početnik može dosta napraviti jer mu top probija skoro sve pa ne treba nužno znat sve weakspotove, hull down je lagan za naučiti svima i tenk je dobar za sidescrape pa je i u gradskim mapama jak. Al eto da vidimo šta kažu ostali, koji bi mu premium preporučali kao početniku? 

istina kaj si napisal,ali sa T34 bude više u tier X borbama nego sa ostalim premium tenkovima.sa IS6,jagditgrom i fcm 50 bude jako rijetko u  tier X borbu upal.ne sjećam se dal sam kad videl jagdtigra ili fcm-a u tier X borbi,ako i jesam to je jako rijetko.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
World of Tanks

Koju vrstu granata da pucam iz BL-10 na ISU152 ? 

Pancirne ili fugasne ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo za biranje premium tier 8 tenka, morate znati jednu stvar.

IS-6, KV-5, Type59 imaju MAX Tier 9 MM

Nravno Type 59 je nedostupan, a KV-5 je na posebnoj ponudi još 13 dana od današnjeg datuma.

Za Jagdtiger 88 i Super Peru nisam siguran ali mislim da dobiva isto max tier 9.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

FMC,SP,JT8.8 upadaju samo u tier 8,9 battles ali KV-5 nisam siguran

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Koju vrstu granata da pucam iz BL-10 na ISU152 ? 

Pancirne ili fugasne ? 

Pancirne ali drži koju fugasnu jer nekad ce biti nužno da trackas neprijatelja a to ce biti puno lakše sa fugasnim.

17 godina
World of Tanks

Svi tier 8 premium tenkovi imaju limitiran matchmaking i max battle tier im je 9, OSIM Lowe-a i T34 koji jedini mogu susret tier 10 tenkove jer imaju dovoljno penetracije da ih probiju. Ako vidite bilo koji drugi tier 8 premium tenk u tier 10 rundi, to je zato jer je bio u platoonu sa T34, Lowe ili običnim tier 8 tenkovima koji mogu u tier 10...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 16:48 (Unimatrix 007).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Hebo si WG mater retardiranu, svaki put kad je malo bolji event evo i največih nobina igrat tenkove, jedni kempaju u bazi, drugi idu u napad kao muhe bez glave, samo im je zajedničko to da pogibaju ko idioti bez da su išta napravili u borbi.

11 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Da doktor udijeli koji savjet vezan za premium osmice. Svi su oni dobri ali ako se trazi najvise noob friendly osmica onda bih ipak na prvo mjesto stavio Lowe-a. Da dobro ste procitali i najvjerovatnije cu pokupiti dosta ''antylikeova'' {#} ali vjerujte mi da je tak{#}o. 

Tu je negdje i T34 ali u globalu je Lowe ipak pomalo bolji ako si pocetnik.

Prvo svi kad tad idu na neku njemacku heavy liniju pa ce posada dobro dooci. 
Oba su tenka za mrvicu mobilnija od Žaka i T34 jeste malo mobilniji ali isto je to sranje. Isto tako oba tenka imaju krs od oklopa ali opet danas ni Mausov oklop ne igra neku ulogu kad svaka pi*kurina nosa zlatnu municiju ALI sa T34 je lakse izvoditi hull down dok je sa lavom lakse izvoditi sidescraping s time da ni lavic nije toliko los u ''hull downu'' ako se nadje kakav kamen/unisten tenk pa se sakrije donja ploca.

Oklop kupole im je tu negdje, jeste T34 tu na papiru bolji ali barem meni je praksa pokazala da Lav mnogo vise bounca na kupoli nego T34 radi samog dizajna ali i zato sto je na 34-ki veoma lagano pogoditi komander kupolu {#}, na Lavu je to mnogo teze. 

Ehhh sad top. 248mm penetracije na T34 i 400 stete je super ali dzaba ti kad mozes komotno odgledat reklamu-dvije na Novoj dok on nesto nanisani. Lav je barem meni u praksi pokazao mnogo bolji top i mnogo je lakse baratati sa njim pogotovo ako si pocetnik.

Uglavnom sta god uzmes neces pogrijesiti jer sa premiumom i da ne napravis nista u partiji opet budes u pristojnom plusu {#}

Samo ne kupuj kineskog 34-3 i FCM-a, ovaj prvi je po meni najgora osmica i jedini tenk za kojeg zalim golde dok za FCM treba vjestine dosta ali onda postaje stvarno dobra masina {#}

Ehhhh sad ja imam jedno pitanje {#}

{#} ih IS6 misija, {#} ih na qrac, {#} im majku kretensku, neka mi {#} qrac svi koji su objavili pa onda promijenili da vazi ovaj x2 i za IS6 misiju. Ne treba mi dodatna zajebancija u zivotu tako da kontam da se za rodjendan pocastim Lavom ili KV5 na Sandmanu. Ehhh sad ako budem pikao Lava kontam uzeti ovaj paket od 15k golda pa vi koji imate sta je vise zabavnije, Tetrarch ili ovaj njemacki B2 derivat ??

Unaprijed hvala na odgovorima i zivili {#}

3 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Al danas kolje ping na B-netu... 999 !!! Bokte, opalim u Pancer sifilisa i nakon 1-2 sekunde vidim da sam ga uništio. Stisnem W i tenk nakon 2 sekunde krene... A skretanje, i tanker (brod) preciznije i glatkije skreće... Izem ti sreću... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

svako ko uzme premium tier 8 tenka a nema bar 1k bitaka (to je minimum. s tim si još uvijek siema retard) zaslužuje najsporiju i najbolniju smrt ikad

sa 2k si debil, sa 3 samo kreten

sa 4k kad već otprilike znaš koja mapa se kako igra (mada svejedno misliš da je rushanje Himmelsdorfa na middlu najbolja idea ikad) imaš pravo kupit osmicu i krepat u prvih 67 sekundi meča

edit: ja imam 7k da ne mislite da pokušavam ispast neki pro

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 20:48 (The Unforgiven).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ostavi se premium tenkova. Kreni ruskom heavy linijom do IS7 i nauci igrat,skuzi mehaniku igre i onda kad budes iskusan kupi premium. Uzmi si mjesecni premium i to ti je dosta za pocetak. Gledaj malo po jutubu sta,kako,zasto...

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Amo napravit neku timsku da skupimo ovaj premium za 10 winowa. Sami debili niko ne igra t8.

ingame nick smNBA22.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

svako ko uzme premium tier 8 tenka a nema bar 1k bitaka (to je minimum. s tim si još uvijek siema retard) zaslužuje najsporiju i najbolniju smrt ikad

sa 2k si debil, sa 3 samo kreten

sa 4k kad već otprilike znaš koja mapa se kako igra (mada svejedno misliš da je rushanje Himmelsdorfa na middlu najbolja idea ikad) imaš pravo kupit osmicu i krepat u prvih 67 sekundi meča

edit: ja imam 7k da ne mislite da pokušavam ispast neki pro

To on iz vlastitog iskustva. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 21:26 (Duble).
13 godina
World of Tanks

Ekipa, šta od opreme staviti na KV-1?

-ventilaciju

-GLD

-binocs

Jel to ok?

Hvala i svaka vam dala...

{#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

vents, rammer, gld

binocse na heavya nema smisla stavljat, pogotovo na kv-1 s kojim si većinu meča u poketu (ako kempaš, you're doing it wrong)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 21:24 (The Unforgiven).
15 godina
Duble kaže...

To ti opisuješ svoju karjeru igranja {#}

?

govorim iz iskustva, to kaj si ti skužil me baš boli penis {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ispravio.

doubletrouble