nisam tebi odgovarao nego opcenito, ako ste zainteresirani super, ako ne isto super, to da je nemoguce su gluposti...
ja mislim da vecina ovdje igraca koji su aktivni u temi redoviti odigraju, 10+ partija dnevno tako da kao sto je kolega vicko rekao nebi trebalo biti problem ni prosjecnim igracima da to naprave ako imaju vise tier 6-ica u garazi...
ja sam naveo da uz 10-20 borbi ovo je moguce napraviti (jos ce u nekom razdoblju oko Nove biti i x5 za prvu pobjedu sto puno olaksava)
naravno da se odmah spominje "no life" e pa imam ga i ja i samo sam htio reci da se misija da napraviti uz neko normalno igranje...
tu jos dolazi i kako igras ako si bolji to ce jos brze biti gotovo...
ma dobro nisam ja sad mislil da si ti no lifer,malo sam možda pre slobodno ili pregrubo se izrazil.ali ne mislim ja da je nemoguće.naprotiv neko ko ja ili ti koji imamo sve te tenkove otključane ili još bolje u garaži,nama je 10 put lakše,ali drugima je to mislim nemoguća misija.
ali opet,predblagdansko je vrijeme i mislim da budem ipak slobodno vrijeme potrošil više za obitelj i prijatelje nego da dobim tenk.eto to je moje mišljenje,a o ostalima želim sreću da ga dobiju.