World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.468
|
čitano: 9.247.148
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

nisam tebi odgovarao nego opcenito, ako ste zainteresirani super, ako ne isto super, to da je nemoguce su gluposti...

ja mislim da vecina ovdje igraca koji su aktivni u temi redoviti odigraju, 10+ partija dnevno tako da kao sto je kolega vicko rekao nebi trebalo biti problem ni prosjecnim igracima da to naprave ako imaju vise tier 6-ica u garazi...

ja sam naveo da uz 10-20 borbi ovo je moguce napraviti (jos ce u nekom razdoblju oko Nove biti i x5 za prvu pobjedu sto puno olaksava)

naravno da se odmah spominje "no life" e pa imam ga i ja i samo sam htio reci da se misija da napraviti uz neko normalno igranje...

tu jos dolazi i kako igras ako si bolji to ce jos brze biti gotovo...

ma dobro nisam ja sad mislil da si ti no lifer,malo sam možda pre slobodno ili pregrubo se izrazil.ali ne mislim ja da je nemoguće.naprotiv neko ko ja ili ti koji imamo sve te tenkove otključane ili  još bolje u garaži,nama je 10 put lakše,ali drugima je to mislim nemoguća misija.

ali opet,predblagdansko je vrijeme i mislim da budem ipak slobodno vrijeme potrošil više za obitelj i prijatelje nego da dobim tenk.eto to je moje mišljenje,a o ostalima želim sreću da ga dobiju.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 18:30 (jura).
12 godina
neaktivan
malina22 kaže...

That’s right - if you complete all seven national missions in the given timeframe, you will be granted this sturdy Soviet credit-maker (together with a free garage slot to put it in) as a reward! Now that’s something definitely worth striving for!

Please also note that if you have the IS-6 in your garage already, completing all missions will give you the tank’s worth in gold!

The 3 days of Premium Account per mission are just the appetizer – it’s the main course you want to go for!

Ajd sad ti meni objasni kako to da ja pokupim samo dupli sa dva tri tenka i dobijem is6...

možda si glup ili sporo shvačaš, iz svake nacije uzmeš 2-3 tenka koja su na listi osim naravno od japanaca, i sa svakim tenkom pokupiš dnevni bonus. Recimo da za svaki tenk dobiješ oko 1500XP-a a imaš 3 to znači da si skupio 4500 XP-a za jednu naciju i tak za svaku i nakon 20 dana imašš cca 90k XP-a.

Što zami da za 30 dana možeš i više skupit.

17 godina
World of Tanks

A ljudi ko moze neka pokusa, a svatko odlucuje sta ce sa svog slobodnog vremena i kako ce da ga utrosi. Ja opet mislim da ne treba vise od 3 sata dnevno da bi se ovo odradilo ako se igra sa po dva tenka u naciji, zagines u jednom bljack u garazu po drugog i itd {#}

Nema potrebe biti no-lifer da bi se ovo ostvarilo {#}

Ja sam odlucio da idem selektivno, prva 3-4 dana odradim sa rusima, pa kako budu isli popusti tako kupovat sestice koje nemam i odradjivati nacije. Do tada ce se skupiri i dovoljno free xpa za japance, a ako usfali isplati se kupiti 1-2k golda i konvertovati ako se bude drzalo vremenskog rasporeda. Jedino me brinu dani vikenda kada se zapijem {#}

I kao sto Intel/ati rece u platunu ce ici mnogo lakse a u klanu je uvijek lagano naci budalu, dvije za pustolovine u igri {#}

Pokusajte svi koji mozete, na kraju i ako se ne uspije trebalo bi barem biti zabavno, a uvijek se i lakse i bolje igra kada imas neki cilj {#}

Sretno svima u poduhvatu i naravno SIEMKA {#}

P.S. barem ce biti slicnih ''metafora'' kao na slici {#}

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Svi koji budu grindali is6 puno srece ali ja bogami necu. Samo me interesira kako cu izgrindat traktora preko ovog kretenskog tiera 9 koji qurca ne valja. A taj exp sto potrosis mozes otkljucat desetku koju god oces i zajebavat se s njime. recimo t57 ili mozda amx 50b koji su zabavni za igrat.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ovi vikendi idu iz krajnosti u krajnost, jučer 86% pobjeda, danas 28% {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

damagehigh nula dmg,ma daj...{#}{#}{#}

gg

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 21:12 (jura).
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
jura kaže...

gg

Sad bi ti malo prekomentirao taj cw al nisam takav ko ti...ili mozda ni ne znas kakav je to zapravo bio cw ( mozda ne komunicirate bas s komanderima ili su oni skrti na rjecima da vam kazu o cemu se radi.... )
1969 Dodge Charger R/T
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji je to DamageHigh od njih deset?

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...

Ja sam 16. tako da ih nije 10...
1969 Dodge Charger R/T
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
dedaa kaže...

Mislim deset s BUG foruma.

WoT: GuntherPrien
16 godina
dedaa kaže...
Stolnik kaže...
dedaa kaže...

Mislim deset s BUG foruma.

Imaju 2. Ovaj samo DamageHigh je moj bivši acc koji sad pripada Stolniku i DamageHigh_reloaded koji je moj sadašnji acc...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 23:00 (DamageHigh).
17 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
jura kaže...

gg

Sad bi ti malo prekomentirao taj cw al nisam takav ko ti...ili mozda ni ne znas kakav je to zapravo bio cw ( mozda ne komunicirate bas s komanderima ili su oni skrti na rjecima da vam kazu o cemu se radi.... )

ajoj,pa čemu odmah teške riječi i da se ljutiš,nisam mislil ništ loše,ali ajde,ti valjda znaš najbolje...

edit:makar nitko nije ništ rekel da je možda da je dogovorena,ali,ok

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 23:25 (jura).
16 godina

Macola vidim dereš ti po tom Obj. 261 u CW-u još uvijek...još si u DOW-u silovao ekipu s tim čudom...:)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
World of Tanks

S kojom cijevi da igram na ISU-152 dok ne dodem do BL-10 ?

16 152 mm ML-20S
3 122 mm D-25 mod. 1944
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jura kaže...
Stolnik kaže...
jura kaže...

gg

ajoj,pa čemu odmah teške riječi i da se ljutiš,nisam mislil ništ loše,ali ajde,ti valjda znaš najbolje...

Valjda sam malo to grubo rekao, ali nisam uopce tako mislio. U tim CW-ima svi dobiju isto bodova ak netko napravi 6k dmg-a, a netko 0 i jedan i drugi dobe isto, a posto je to bila ajmo reci "prijateljska" bitka samo sam se malo vozio i ispucao nekoliko granata, ali AP, tako da je sve bio ding, svejedno mi je bilo kad mi gubimo :D btw stvarno sry ak sam te uvrijedil s prijasnjim postom, nije mi to bila namjera... GG ;)
1969 Dodge Charger R/T
17 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Valjda sam malo to grubo rekao, ali nisam uopce tako mislio. U tim CW-ima svi dobiju isto bodova ak netko napravi 6k dmg-a, a netko 0 i jedan i drugi dobe isto, a posto je to bila ajmo reci "prijateljska" bitka samo sam se malo vozio i ispucao nekoliko granata, ali AP, tako da je sve bio ding, svejedno mi je bilo kad mi gubimo :D btw stvarno sry ak sam te uvrijedil s prijasnjim postom, nije mi to bila namjera... GG ;)

me nema problema,nisi me uvrijedil niti ništ,samo sam malo stavil za zezanciju,nije ni meni bila namjera da te uvrijedim

17 godina
moderator
World of Tanks

Dobri ovi specijali, taman levelam posadu na nekim tenkovima i kompletiram M103 grind (popust 15%). Onda sačekam Top of the tree za E5 i kupim na velikom popustu.

2 0 hvala 0
14 godina
jura kaže...

me nema problema,nisi me uvrijedil niti ništ,samo sam malo stavil za zezanciju,nije ni meni bila namjera da te uvrijedim

No onda sve 5:D ak si za kasnije nabacimo platoon :) btw da te pitam si uzeo one tenkove? :)

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 9:01 (DrNasty).
17 godina
neaktivan

ništ od platoona jer sam na poslu do dva,a popodne imam nekaj za riješiti tak da ne znam kad bum na tenkovima danas.

nisam još uzel,ali imam u planu.pred kraj mjeseca budem išel pogledati

14 godina

Poraz za porazom za porazom. Nemogu vjerovati kakvih sve debila ima i kao da su uvijek u mojoj ekipi. Jel se to samo meni čini ili je i vama tako ponekad? Odbijam vjerovati da je isključivo do mene i da sam eto toliko loš igrač {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
quickr kaže...

Poraz za porazom za porazom. Nemogu vjerovati kakvih sve debila ima i kao da su uvijek u mojoj ekipi. Jel se to samo meni čini ili je i vama tako ponekad? Odbijam vjerovati da je isključivo do mene i da sam eto toliko loš igrač {#}

Mene ne zivciraju porazi nego to sto svi uvijek idu na jednu stranu i to da npr foch 155 ili obj.268 ne naprave ništa dmg ,a ostanu živi do kraja . 

17 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
2 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Misija za IS-6 je teška/lagana ovisno o tome s kojeg stajališta gledate, i ovisno o tome da li vas taj tenk zanima ili ne.

Rasprava o toj misiji ovisi na to kako gledate na nju i u kojoj ste poziciji, i kod svakog je drugačija, i svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Ja ću iznijeti svoje:

Kao i skoro svaki tenk, zbog osobnog pristupa igrama, želim ga imati, pa makar i samo stojao u garaži, što na kraju i bude slučaj (6 tier 10 tenkova u garaži, ni sa jednim preko 100 bitaka; svi mali premium gift tenkovi skupljaju prašinu, ni 10 bitaka na njima, al nek se nađu :D).

Tako da želim IS-6, i pokušat ću doći do njega.

E sad, da li je to izvedivo.

Gledano iz moje pozicije, sa 15k bitaka imam sve ne-arty grane otključane minimalno do tiera 8, tako da imam pristup svim tier 6 tenkovima. Cromwell, hellcat, nashorn su već u garaži. Moram kupiti : AMX12t da otključam arty usput; KV-2 i A43- također da otključam iduću liniju; Type58- jedini tenk koji ću morati igrati a da mi exp ne treba :/.

Tako da je ovaj dio misije riješen 

Kao što je rečeno, potrebno je skupiti 3.3k expa dnevno sa svakom nacijom, izvedivo? Ako imate bar jedan tenk po naciji FW je sasvim dovoljan za 2-3k po danu, a onda su tu x5 i x2(ovaj vikend svaka partija je x2). Ako vidite da vam neka nacija zaostaje, odigrat koju partiju više i to bi bilo dovoljno. Naravno, podrazumijeva se da imate premium i da ste u top 10 po expu (u protivnom ni ne zaslužujete {#} ).

Jedini problem su džapanizeri. Ako nemate free exp da dođete do šestice prije x5, moglo bi bit problema, inače ni oni 'nebi' trebali biti problem.

Osobno, najveći problem je što ću morat zanemarit ostale tenkove koje grindam, al što se mora, mora.

U svakom slučaju, sretno svima koji će pokušati.

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kuschnyer kaže...

brijem da si ti tu nesto pobrkao ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 12:21 (mrki98).
13 godina
quickr kaže...

Ista stvar, jučer započeo 0/9 danas sam vec na 0/8. U svakoj bitci sam prvi po exp ili dmg, ali đabe mi to...

U subotu mi nije išlo, igre su mi bile srednja žalost, ali završio sam dan na 86%...možda je u tome tajna

EDIT:

Rating WN6:    1.128
Wins:    0 / 9    0%
Damage:    19.755    2.195
Kills:    10    1.11
Experiance:    4.882    542
Credits:    38.809    4.312

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 12:54 (hoss).
16 godina
World of Tanks

Mene ne brinu te muke trenutno - baš zato što otprilike zadnja 2 tjedna ne igram. Nekako mi je dosadilo, a i nemam volje više igrati pri niskom fps-u. Ali znam da ću se ponovno vratiti jer sam i prije radio pauze, pa se opet vraćao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Sjeli su mi ko seljaku poticaji ali nece 10 kill i nece. Napravio potjeru za ostacima po mapi,rokenm t-34 iz pokreta i zapalim ga.{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Mene ne brinu te muke trenutno - baš zato što otprilike zadnja 2 tjedna ne igram. Nekako mi je dosadilo, a i nemam volje više igrati pri niskom fps-u. Ali znam da ću se ponovno vratiti jer sam i prije radio pauze, pa se opet vraćao.

To se i meni dešavalo ja igra wot već 2 i pol godine, a 2,5k bitaka i tak nestane motivacije za gameplayom i onda još kad je na low jednostavno prestanes igrat po mjesec dana do pol godine

Sjećam se tek kad sam krenuo igrat sve mi je bilo na low i na 720p i jedva imao 20-25 fps, a u grmlju padne na 15. Sad mogu čak i sa sjenom igrati na 30 mada katkad padne ispod, eto koliko su izgladili igru...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
16 godina
Zaja kaže...

Sjeli su mi ko seljaku poticaji ali nece 10 kill i nece. Napravio potjeru za ostacima po mapi,rokenm t-34 iz pokreta i zapalim ga.{#}

Koliko često te s njim baca sa devetkama?

17 godina
neaktivan
Izzy kaže...
Zaja kaže...

Koliko često te s njim baca sa devetkama?

Puno pitas lol. Neznam tocan odgovor. Kako MM odluci tako je...

Vulgar Display Of Power
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice