World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.474
|
čitano: 9.252.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Obi Wan kaže...

jeste culi za ovaj event za dobit is6?

Kao da nisam "mission impossible "

17 godina
Intel&ATI kaže...

Jel se smije znati koliko si krznenih izdvojio za taj acc?

50 eura.
Po meni je bio veoma povoljan jer toliko bih potrosio za 5 mjeseci premiuma i opet bih mozda izgrindao 2 linije do kraja. Glavni razlog kupnje je jer je momak igrindao dosta linija koje ja nisam fakticki ni poceo tako da sam ovako ustedio na vremenu. Na ovom acc-u zavrsim par linija koje su pri kraju a kod sebe grindam one koje nemaju ni na jednom {#} 

Ja ne znam zasto svi kukaju kako je nemoguca misija osvojiti ovog IS6. Ako bude po povoljnijem scenariju da se uzme postojecih 6 nacija (bez japanaca) onda imate 30 dana za 6 nacija tj. 5 dana za svaku naciju = 20k xp-a po tenku iz nacije svaki dan. Cak i igracima bez premiuma ovo ne bi trebalo da bude bas toliko tesko, a ako se budu racunali bonusi (x2,x3,x5) onda ce biti jos lakse {#}

13 godina
World of Tanks

To racunas da svaku bitku dobijes i da svaki puta budes sa pro igracima i da ne prolazis ispod 5 killova. Nema sanse da se taj IS-6 digne bez da se farma po cijele dane, pa ko ima vremena za to. Ja vec godinu dana igram tek sam na Tier 6 najveci...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Dr. Vicko kaže...

Ja ne znam zasto svi kukaju kako je nemoguca misija osvojiti ovog IS6. Ako bude po povoljnijem scenariju da se uzme postojecih 6 nacija (bez japanaca) onda imate 30 dana za 6 nacija tj. 5 dana za svaku naciju = 20k xp-a po tenku iz nacije svaki dan. Cak i igracima bez premiuma ovo ne bi trebalo da bude bas toliko tesko, a ako se budu racunali bonusi (x2,x3,x5) onda ce biti jos lakse {#}

Kako je netko negdje napisao, bolje je zaposlit se mjesec dana i kupit ga nego ovu misiju odigravat...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 15:09 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li da uzmem danas SU 100Y ili da cekam popust na Dicker Max-a?

Koji je tenk po vama bolji money maker i uopste?

Su 100y sam probao na testu i puni previse i sa rammerom,ali mi se cini da je brzi i okretniji od Dicker Max-a

10 SU 100Y
4 Dicker Max
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks
One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
6 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Da li da uzmem danas SU 100Y ili da cekam popust na Dicker Max-a?

Koji je tenk po vama bolji money maker i uopste?

Su 100y sam probao na testu i puni previse i sa rammerom,ali mi se cini da je brzi i okretniji od Dicker Max-a

Box tank definitivno!

Kad imaš tier 8 tenkove pa si u situaciji ramanja, samo daj. Ja sam tako T-44 s nekih 300-tinjak hp-a uspio syebat.

Ono...65 tona čudovište koje juri 40 km/h sa 130mm topom koji puni ispod 12 sec? HELL YEAH!

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
15 godina
World of Tanks

IS-6 mission?

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...

IS-6 mission?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
netko za platoon?
tier 5-10, effi bar 1100, samo da ne moram igrat totalno sam s ovim kretenčinama
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
World of Tanks

pozdrav ljudi. imam jedno pitanje za ljude koji igraju wot preko mobilnog interneta (ako takvih ima).

trenutno nemam adsl, a ovaj event za is6 mi je jako zanimljiv. e sad, ako uzmem mobilni internet recimo 1gb, jel bi to bilo dosta za 50-ak partija dnevno?

trenutno se koristim internetom od susjeda, ali za igranje nikako ne odgovara... a ako mi treba bon od 200kn za bonove da osvojim is6 bolje mi je nadodat 100 kn i kupit ga.

kakav potpis?

0 0 hvala 0
13 godina
MarvinS kaže...

pozdrav ljudi. imam jedno pitanje za ljude koji igraju wot preko mobilnog interneta (ako takvih ima).

trenutno nemam adsl, a ovaj event za is6 mi je jako zanimljiv. e sad, ako uzmem mobilni internet recimo 1gb, jel bi to bilo dosta za 50-ak partija dnevno?

trenutno se koristim internetom od susjeda, ali za igranje nikako ne odgovara... a ako mi treba bon od 200kn za bonove da osvojim is6 bolje mi je nadodat 100 kn i kupit ga.

Wot koristi 50-75 mb po satu igranja tako da si sam izračunaj . 

16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

IS-6 mission?

Ja im ne bi ovo grindao ni da mi daju sve tenkove otkljucane...pa jbt nije wot zivot vec povremena razbibriga i zezancija...

17 godina
MarvinS kaže...

Zavisi kakav ti je paket... Ja kad sam kod stare koristim net preko usb stika ali kod mene je paket kada ispucam limmit smanje mi brzinu na mislim 128 kbit/s ali i dalje mozes neograniceno koristiti i na toj brzini mi super radi igra idalje kada ne koristim TS sa dosta ljudi u sobi {#}

Znaci nisam jedini koji ce pokusati doci do IS6 {#}

12 godina
neaktivan
malina22 kaže...
Intel&ATI kaže...

IS-6 mission?

Ja im ne bi ovo grindao ni da mi daju sve tenkove otkljucane...pa jbt nije wot zivot vec povremena razbibriga i zezancija...

Pa i nije neki problem, ako imaš 2-3 tenka iz svake nacije sa svakim dnevni double pokupiš i to je to, treba ti cca 3333 XP-a dnevno sa svakom nacijom.

Ja nebudem grindo za is6, nemam slotova dost u graži a neda mi se prodavat tenkove, budem sam sa amerima i rusima skupljo za premium, is6 već imam mada 12k golda nebi bilo loše dobit.

12 godina

Nisam igrao od 7. mjeseca, ovo je najbolja motivacija za nastavak :-).

ali ako troši 50-ak mb/sat onda mi se neisplati nikako. jbg, ostavit novce pa kupit na popustu neki t8

kakav potpis?
14 godina
neaktivan
World of Tanks

kako sada do love?jel sada se uopcne nemoze napred dalje od t6-7 tenkova?ovi daily su mi boze sacuvaj. ono igram 3-4 h danas u komadu i na 0 sam lol.  

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
O B O kaže...
malina22 kaže...
Intel&ATI kaže...

IS-6 mission?

Pa i nije neki problem, ako imaš 2-3 tenka iz svake nacije sa svakim dnevni double pokupiš i to je to, treba ti cca 3333 XP-a dnevno sa svakom nacijom.

Ja nebudem grindo za is6, nemam slotova dost u graži a neda mi se prodavat tenkove, budem sam sa amerima i rusima skupljo za premium, is6 već imam mada 12k golda nebi bilo loše dobit.

Da li sam ja dobro razumi da za IS6 je potrebno skupiti 100 k XP od svake nacije, ali na njihovoj web stranici koliko sam razumio u obzir ulaze samo oni tenkovi koje su oni nabrojili i ne ulaze dupli dnevni XP-ovi, kao ni premijum nego samo obični XP. Po meni to se ne isplati, bolje skupiti nešto love i kupiti IS6 kada bude na popustu. Ispravite me ako sam krivo svatio.

http://worldoftanks.eu/en/news/festivities/missions-way-success/

16 godina
neaktivan
O B O kaže...
malina22 kaže...
Intel&ATI kaže...

IS-6 mission?

To bi bilo tako lako odraditi da ne treba skupiti 700.000 expa za mjesec dana sa tim tenkovima...pa tih tvojih 3333 postaje 23333 xp...sa rusima i ostalim starijim granama i bi se dalo, al sa kinezima i japancima ce to biti muka...pogotovo sto japaneri imaju samo jedno vozilo na raspolaganju. Ulaze svi bonusi i prve pobjede u racunicu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 16:36 (malina22).
12 godina
neaktivan
Area_51 kaže...
O B O kaže...
malina22 kaže...
Intel&ATI kaže...

IS-6 mission?

Da li sam ja dobro razumi da za IS6 je potrebno skupiti 100 k XP od svake nacije, ali na njihovoj web stranici koliko sam razumio u obzir ulaze samo oni tenkovi koje su oni nabrojili i ne ulaze dupli dnevni XP-ovi, kao ni premijum nego samo obični XP. Po meni to se ne isplati, bolje skupiti nešto love i kupiti IS6 kada bude na popustu. Ispravite me ako sam krivo svatio.

http://worldoftanks.eu/en/news/festivities/missions-way-success/

Ulaze dupli i premium bonusi. fora je u tome da samo ako si u prvih 10 po XP-u u bitci onda ti se XP dobiven u bitci broji za tih 100k. Kada se određuje dali si u prvih 10 onda se negleda premium i dnavni bonusi nego samo bazni XP.

Ako si neki prosječan igrač možeš bez problema uzet is6 samo treba imat mjesta u garaži za 2-3 tenka iz svake nacije i pokupit s njima  dnevni bonus i evo is6.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

That’s right - if you complete all seven national missions in the given timeframe, you will be granted this sturdy Soviet credit-maker (together with a free garage slot to put it in) as a reward! Now that’s something definitely worth striving for!

Please also note that if you have the IS-6 in your garage already, completing all missions will give you the tank’s worth in gold!

The 3 days of Premium Account per mission are just the appetizer – it’s the main course you want to go for!

Ajd sad ti meni objasni kako to da ja pokupim samo dupli sa dva tri tenka i dobijem is6...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam još samo jedno pitanje vezano za osvajanje IS 6 a to je da li se tih 100 k XP treba ostvariti samo s onim vozilima koji su oni naveli ili se mogu ostvariti i s drugim. Ako se mora sa navedenim onda ništa od IS6. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

hmm.pa da se i odlučim probati pokupiti taj is6,jer imam sve te otključane tenkove,jedino u garaži od toga imam kv1-sport i kv2,znači moram potrošiti još love da kupim barem dvoje iz svake nacije(da mi bude lakše skupiti 100k) i na kraju svega toga moral bi kupiti premium japanca da završim event,jer i s njim treba skupiti 100k{#}.ma,malo sutra se budem s tim zafrkaval.{#}

mogli su još napisati:jer to nije sve,ako otplešete jedan čin u sinkronizaciji opere Labuđe jezero sa barem dva tenka i pošaljete nam video dobit ćete 30 čokolda besplatno

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 17:09 (jura).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jura kaže...

hmm.pa da se i odlučim probati pokupiti taj is6,jer imam sve te otključane tenkove,jedino u garaži od toga imam kv1-sport i kv2,znači moram potrošiti još love da kupim barem dvoje iz svake nacije(da mi bude lakše skupiti 100k) i na kraju svega toga moral bi kupiti premium japanca da završim event,jer i snjim treba skupiti 100k{#}.ma,malo sutra se budem s tim zafrkaval.{#}

Nema premium japanca. To je tier 6 standardni tenk, moći će s s njim igrat nakon sljedećeg patch-a.

17 godina
neaktivan
Hacker907 kaže...
jura kaže...

hmm.pa da se i odlučim probati pokupiti taj is6,jer imam sve te otključane tenkove,jedino u garaži od toga imam kv1-sport i kv2,znači moram potrošiti još love da kupim barem dvoje iz svake nacije(da mi bude lakše skupiti 100k) i na kraju svega toga moral bi kupiti premium japanca da završim event,jer i snjim treba skupiti 100k{#}.ma,malo sutra se budem s tim zafrkaval.{#}

Nema premium japanca. To je tier 6 standardni tenk, moći će s s njim igrat nakon sljedećeg patch-a.

a dobro zajeb s moje strane,ali opet malo previše je to.trebal bi si godišnji uzeti da probam dobiti taj is6.

edit:ali na kraju treba još i zgrindati taj tier VI da budeš u bubnju za event

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 17:12 (jura).
15 godina
neaktivan
jura kaže...
Hacker907 kaže...
jura kaže...

a dobro zajeb s moje strane,ali opet malo previše je to.trebal bi si godišnji uzeti da probam dobiti taj is6.

edit:ali na kraju treba još i zgrindati taj tier VI da budeš u bubnju za event

Skupljaj free xp.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
World of Tanks

ma da ne bi za to trošil free xp.zaboravi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
malina22 kaže...
Intel&ATI kaže...

IS-6 mission?

Cuj, meni ce trebati 15-20 borbi dnevno da to napravim, a to je otprilike i sad koliko odigram...

Imam vec u garazi 8 tier 6-ica tako da nema problema sa kupovinom...

Jasno je meni da njubeki kukaju kakva je to misija, kad su losi i naravno da njima treba 60+ partija dnevno da to zavrse...

I to ce cijelo vrijeme biti platoon sa jos dva kolega iz klana koji su isto zainteresirani za to tako da mogu ocekivati neki avg xp od 1000-1300 i minimalno 70% wr...

17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Cuj, meni ce trebati 15-20 borbi dnevno da to napravim, a to je otprilike i sad koliko odigram...

Jasno je meni da njubeki kukaju kakva je to misija, kad su losi i naravno da njima treba 60+ partija dnevno da to zavrse...

I to ce cijelo vrijeme biti platoon sa jos dva kolega iz klana koji su isto zainteresirani za to tako da mogu ocekivati neki avg xp od 1000-1300 i minimalno 70% wr...

oprosti pro playeru,ali ipak imam poslije posla i svoj život,a ne samo tenkove tak da meni je to ipak previše.

edit:istina nekad odigram po pet-šes tsati na dan tenkove,ali da bi mogel sljedećih mjesec dana držati taj ritam,baš i ne,ima i drugih stvari u životu,ali eto...sretno

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 18:19 (jura).
15 godina
jura kaže...
Intel&ATI kaže...

oprosti pro playeru,ali ipak imam poslije posla i svoj život,a ne samo tenkove tak da meni je to ipak previše.

nisam tebi odgovarao nego opcenito, ako ste zainteresirani super, ako ne isto super, to da je nemoguce su gluposti...

ja mislim da vecina ovdje igraca koji su aktivni u temi redoviti odigraju, 10+ partija dnevno tako da kao sto je kolega vicko rekao nebi trebalo biti problem ni prosjecnim igracima da to naprave ako imaju vise tier 6-ica u garazi...

ja sam naveo da uz 10-20 borbi ovo je moguce napraviti (jos ce u nekom razdoblju oko Nove biti i x5 za prvu pobjedu sto puno olaksava)

naravno da se odmah spominje "no life" e pa imam ga i ja i samo sam htio reci da se misija da napraviti uz neko normalno igranje...

tu jos dolazi i kako igras ako si bolji to ce jos brze biti gotovo...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice