Cijeli dan pokušavam ali nikako da dobijem ta kod. Ne znam kako vama uspijeva.
Hakerskim napadima na internet provajdere u Poljskoj.
Dlatego nie mogę się połączyć !! Report him! ban!!
You're in the queue!
jeeeeeeee, evo način kad stisnete get key i dobijete error da ime previse trafike gledajte nes drugo na netu i nakon min ili dvije kliknite refresh jer te server namjerno samo baci u spam ako stisces stalno refresh
@Intel
WTF, sad kad sam videl slike na fejsu na rebootovoj stranici sam skužil da te poznam. Iskreno nisam očekival da itko s gimne igra ovu igru, a kamoli na tom levelu.
GG WP.
Meni je sa kodom došao dan premiuma i nešto kasnije 300 zlata. Ne znam kako je tebi 500, ali briga te. Potroši brzo da ti ne bi maknuli 200 zlata.
jbt i meni nikak da se polati danas :-(
tako je meni frend dobio 10 dana premiuma sa ovim kodom sa infogamera dok drugi nije dobio zlato, čini se da im ne radi to baš kako su planirali
@Intel
WTF, sad kad sam videl slike na fejsu na rebootovoj stranici sam skužil da te poznam. Iskreno nisam očekival da itko s gimne igra ovu igru, a kamoli na tom levelu.
GG WP.
lolz
stvarno?
ko si ti? :D
EDIT: Mislim da mi velis ime vjerojatno bi znao :D
Ne želi mi aktivirati kod ...
@Intel
GG WP.
lolz
stvarno?
ko si ti? :D
@mystik to ti je svakodnevna pojava kad covjek postane zvijezda tj. poznat da vise ne prepoznaje vlastite prijatelje :D
Ne želi mi aktivirati kod ...
Koji, onaj od alienware ili infogamer?
decki nemojte bit piz** i odma pobrat sve kodove
osim tog ovi su invitation, ne gift
Upozorenje za POHLEPNE NUBINE I ONE KOJI NE CITAJU SA RAZUMIJEVANJEM:
invitation kodovi su pozivni kodovi i vrijede samo za nove acc, i moraju se upisat u trenutku pravljenja acc tj. tokom registracije
alienware arena-500 golda, 7 dana prem, 100k cred
PH7TYW-D6MT5P
PH7TYN-X5ZE6H
info gamer- 1000 golda, 3 dana prem, 100k cred, t-127 ruski tier 3 light prem tenk
DP8GBW-6N83YN
DP8GBA-9D92AH
p.s. nemojte bit ljeni i postajte koji su iskoristeni
@ed
Samo dva invite koda sa infogamera? lolz, u n00b.
Imam dovoljno da mogu pola godine svaki vikend organizirati mini 1v1 turnir i dijelit pobjedniku.
Još ak mi mirda da one kaj je ubral, mogu do 2015, organizirat. Nije da je oko mene palo 100+ komada al mi se nije dalo skupljat.
Morat ću nafatat WGovce da mi konvertaju invite u bonus kod. Imat ću za sve premium tenkove.
EDIT: Zaboravih, dajem invite za The Red Solstice ako je netko zainteresiran za igru. Naravno, trampa za nešto iskoristivo u tenkovima, može i neki gift.
Imam dva koda sto sam dobio na InfoGamers u Zg-u.
Jel to 3 dana Premium i 300 Gold-a?
I da li imam rok za iskoristiti, posto na kartici ne pise?
Pa piše na kartici što je. Invite bonusi za nove igrače ili prem dani i gold za postojeće. I mislim da je rok 31.12 ako se ne varam. I to isto piše na kartici.
Ali sto ne pise. No, dobro. Hvala svejedno! :P
Ah... Sinoć sam iskoristio jedan Alienwareov kod... Ja ko Jack Sparrow, čim vidim zlato i srebro, nadvlada me žila blesača...
Ja danas setam parkom kad tri bonus coda izletise iz grma i pobjegose
Balkane moj.....
ja jedini u mom timu s SU-122-44 energija 50%, protivnički tim GW Panther energija 100%.
tražim tražim i nađem ga bočno okrenutim..stanem opalim i skinem mu 355 HPa!! (5 HPa mu je ostalo)
đubre se dotle okrenulo i oneshootalo me.....
Vidljivo sam ljut... jer on ima ništa bočnog oklopa, a AP granata radi 390DMGa uz 175mm penetracije...
i sad pitanje, zašto ja njega nisam oneshootao a pogodio sam ga u bok?
Balkane moj.....
ja jedini u mom timu s SU-122-44 energija 50%, protivnički tim GW Panther energija 100%.
tražim tražim i nađem ga bočno okrenutim..stanem opalim i skinem mu 355 HPa!! (5 HPa mu je ostalo)
Vidljivo sam ljut... jer on ima ništa bočnog oklopa, a AP granata radi 390DMGa uz 175mm penetracije...
Zato da bude zabavnije.
Balkane moj.....
Low damage roll.
Ja bi ga na tvom mjestu ramao.Ako si bio u dometu za to.
Balkane moj.....
RNG bogovi su bili na strani arty
Šteta koju nekome napraviš sa AP, APCR i HEAT granatama ne ovisi o tome koliko armora ima meta na koju pucaš. Važno je samo da ga probiješ, a damage se onda računa random u odstupanju +/- 25%
meni se slicno desilo neki dan..ali sam ja bio na drugoj strani :)
sa pershingom u tier x borbama, samo sto sam izvirio spucao me e100 i foch, ostalo mi 1 health samo ali bukvalno samo 1 health...
A nikakvog drugog ostecenja nemam, ni posada, ni gusjenica, nista sve ispravno a 1 health..
I sa tim jednim healthom se povucem u drugu liniju i prezivim tu bitku i jos sam imao 3 killa i 2000dmg-a :)
Ah... Sinoć sam iskoristio jedan Alienwareov kod... Ja ko Jack Sparrow, čim vidim zlato i srebro, nadvlada me žila blesača...
jao jao, ja se jos sjecam adrenalina kad smo 10 kodova iz computerbuilda upisivali sa random mailova
hvala mrXleaderu koji je tad predlozio guerillamail jer bi ja odusto od pravljenja jos 8-9 mail acc-ova
ja srecom imam 2 acc na alienu pa sam odma povuko kod i za svoj alt acc
Balkane moj.....
mislim da RNG nije objasnilo kako, samo zasto je bio mali dmg
naime, zna se da u artijima budu cesto kamperi, koji su i lijeni vojnici i najcesce debeli, i vjerojatno je bio neki Hans /Franz /Fritz koji naravno nije debeli nego ima "velike kosti" i bas je tada gablal, i kad je granata probila, on ju je uhvatio nakon sto je prolio svoj snapsh po njoj sto ju je dodatno ohladilo i smanjilo dmg.
nakon sto je prezivio, ljut sto mu prekidas gablec, okrenuo je i u klasicnom stilu "shoot from the hip" te je roknul
i nastavio gablat dalje uz smijeh
Sjecam se akcije od njemaca i gurreila mail.Citavo popodne samo farmo kodove lol. Ah ta dobra stara vremena.
Ole! Za one koji imaju viška vremena nek pogledaju https://www.youtube.com/watch?v=aWbFgXeN9H4 i bace kakav komentar, like, spreed the love i tako to, takoder kritike također prihvacam za poboljšanje.
Zastajkuješ poslije svake riječi, gotovo te ništa ne razumijem i pretih si, također treba pričat književnim ako već radiš video za mase, a i nema smisla radit video sa 8-10 fps-a...