Bit ću jako dobar(lol, samo zato jer nema rupe), pa reć da se na alienwareareni dijele bonus kodovi.
http://eu.alienwarearena.com/giveaways/world-of-tanks-bonus-code-giveaway-2
Server im je vec u banani :D
Bit ću jako dobar(lol, samo zato jer nema rupe), pa reć da se na alienwareareni dijele bonus kodovi.
Server im je vec u banani :D
Sigurno su pod opterećenjem kad mi je sve uber sporo.
EDIT: Evo uspio sam i ja doći do bonus koda, trebalo mi je jedno 20min stranice se loadaju kao da imam 56k modem.
ja redemao kod i dobio samo dan premiuma..nisam gold...
*edit
ipak sam ga dobio ali nakon 15 min :)
Error 503 - Extremely high traffic - please try again shortly
Error 429 - Too Many Requests (from you)
Evo uspio nekako, samo sam cekao da se sve odvrti, nisam refreshao.
Da li se može više ključeva po accountu unijeti?
Garant nemoze jer nakon one computer bild promocije se vise nije moglo.
Ne može više kodova po accu.
Normalno da sam to probao prije nego sam zalijepio ovdje.
a ovaj drugi giveaway sto za pocetnike dijele? mozes li to pokupiti pa nekome dati?
Ne može više kodova po accu.
Normalno da sam to probao prije nego sam zalijepio ovdje.
daj meni taj sto si probavo :)
Rado al čuvam za kolegu iz klana.
Što se tiče invite kodova. Imam masu kodova od jučer, pa se lako dogovorimo za neku zamjenu.
Nemojte bit blesavi ko ja maloprije i probavat dobit kod bez da ste se registrirali i ulogirali na tu stranicu alienware-a...
uputstva lijepo pišu ispod onog lijepog plavog GET KEY gumbića, ali tko to vidi, ja vidim samo GET KEY!!
Nakon kratkog čekanja da se stranica učita, dobio kod.
Zanima me jel netko zna dokle imamo rok za iskoristiti ga? Sačuvao bi ga za koji vikend...
Moze mi netko dat jedan kod?
Imam jednog dobrog prijatelja, on ovu igru roka ko lud, ako netko ima neki kod viška, mogao bih njemu poslat.
Nema sanse da otvori stranicu jos ovi kreteni u global chat stavili link sad siemke navalile
Moze mi netko dat jedan kod?
Morao bi vjerovatno radit novi account na alienware stranici za dobiti novi kod, a možda i mijenjati IP adresu prije toga...
p.s. nitko ti to neće ići raditi da bi ti dao kod. Vi koji žicate sada rađe idite tamo na taj link, registrirajte se i uzmite sebi jedan kod kao što smo i mi ostali učinili, sada još dok kodova ima, jer će ih sigurno uskoro nestati.
Bi ja druze al guraju se u redu
Ovo je gorje od nekih DDOS napada...
Sucess
Bogami nakon ovog bufa Tigar je od cirkuske macke postao prava mala zvjerka iz dzungle
Nisam odigrao sa njim pravo dugo i aj reko da vidim kakav je nakon buffa
http://wotreplays.com/site/435311#live_oaks-drvicko-pzkpfw_vi_tiger
Imam dva koda sto sam dobio na InfoGamers u Zg-u.
Jel to 3 dana Premium i 300 Gold-a?
I da li imam rok za iskoristiti, posto na kartici ne pise?
Imam dva koda sto sam dobio na InfoGamers u Zg-u.
Jel to 3 dana Premium i 300 Gold-a?
I da li imam rok za iskoristiti, posto na kartici ne pise?
Pa piše na kartici što je. Invite bonusi za nove igrače ili prem dani i gold za postojeće. I mislim da je rok 31.12 ako se ne varam. I to isto piše na kartici.
Dopunili su zalihu, sad ima preko 9k kodova, sinoć je bilo oko 7k.
Taman ću ovaj gold iskoristiti kad bude kamuflaža na popustu, da prefarbam Helltrola.
ide bez problema, ima ih jos 8k. a siemke izgleda jos spavaju.
Taman ću ovaj gold iskoristiti kad bude kamuflaža na popustu, da prefarbam Helltrola.
maloprije jos 5 k ;)
hmm... i meni je to farbanje istog palo na pamet, al se dvoumim jel da ipak kupim slot(ove) u garazi (naravno kad bude na popustu;))
Kada sam ga ja uzeo (prije nekih sat vremena) bilo je spalo na ispod 2000. Stalno dopunjavaju.
Cijeli dan pokušavam ali nikako da dobijem ta kod. Ne znam kako vama uspijeva.