preporuka za opremu za amx 50 100 - gld, verti i sta 3. - toolbox ili vent (il nesto trece)?
ja imam vent, optiku i gld-spoter-sniper setup, po meni vertikal je suvisan osim ak ne brawlas ili ga igras ko mediuma pa pucas u pokretu
preporuka za opremu za amx 50 100 - gld, verti i sta 3. - toolbox ili vent (il nesto trece)?
ja imam vent, optiku i gld-spoter-sniper setup, po meni vertikal je suvisan osim ak ne brawlas ili ga igras ko mediuma pa pucas u pokretu
Dosta zanimljiv dan u wotu dana bilo je svega,te za šećer na kraju M badge na obj.140 u 7 bitci.
Sad je recesija na accu jer sam previše pokupovao danas.
Ja sam sa tim tenkom dobio ace-a a imo sam 4.9k štete i 5.5k štete pri otkrivanju.
Teže dobit za T54 ace nego za desetku
Ja sam sa tim tenkom dobio ace-a a imo sam 4.9k štete i 5.5k štete pri otkrivanju.
Teže dobit za T54 ace nego za desetku
Pa naravno, em je tier 9 koji susrece tier 10ke pa s toga ima veci xp koeficijent, em je najOP tier 9 medium
Očito je bio dan za objekta i ja sam mastery dobio. Evo moja zadnja 3 ace tankera.
nego da pitam u vezi su 14-1 - jel se to isplati igrat arty???
ja sma odigrao 3 partije sa su 8 iza nerfa i gotovo
sad bih trebao kupit su 14-2, pa ne uzimam jer mi se to cini mucenje!?!
Mislim da se emisija zove Greatest Tank Battles, ide na Discovery kanalu i sponzor je sam Wargaming. Nisam mogao da vjerujem kada sam prvi put naletio na emisiju i vidjeo da je sponzoriše Wargaming.
Sve u vezi sa tenkovima je na neki način povezano sa wargamingom u posljednje vrijeme...začas će još početi vlastite tenkove proizvodit...
World dominatipon anyone?Ili će kao u animeu girls und panzer napraviti sport vezan uz tenkove.
Očito je bio dan za objekta i ja sam mastery dobio. Evo moja zadnja 3 ace tankera.
Općeniti arty se i dalje isplati igrati ali....kada arty lvl 8 u jednoj partiji 2 puta dinga is-3 i kada svako drugi put that was close j....im ja ................
Koji top koristiš na njemu? 75 mm možda?
Za ove mrcine treba imati živce pošto imaš 50 sec punjenje i duuugo vrijeme ciljanja, a čak i naciljaš do kraja nije mu problem i promašit :/ Ovo je bila takva partija da sam imao dosta meta i sporo se odvijala i top je odlučio pogoditi većinu shotova. su 14-2 bi trebao biti osjetno bolji po svemu, meni još malo fali do njega. Novi sam igrač pa neznam kak se arty prije ponašala, ali ja mislim da ok radi.
Je bio ko na InfoGameru na wargamingovu štandu?
Mislim da se emisija zove Greatest Tank Battles, ide na Discovery kanalu i sponzor je sam Wargaming. Nisam mogao da vjerujem kada sam prvi put naletio na emisiju i vidjeo da je sponzoriše Wargaming.
ja sam jednom il dvaput naletio na to (isto u birtiji ofc)
jednom je bilo o napadu na francusku i razvoju njihovih tenkova
drugi put je bilo o sestodnevnom ratu i kak su centurioni presli pustinju i potamanili t-55 mislim u wolfpacku, egipat osto bez tenkova sam tak,stvarno dobro napravljen dokumentarac
Je bio ko na InfoGameru na wargamingovu štandu?
ja bio, uzo 4 koda za wowp, za wot je takva guzva da sam odustal, sad sam na
izazov jos stoji, ko me uhvati dobije golde
movember me
Pronaso sam neki bug na aiport mapi uđem u vodu i jednostavno mi se zamrzne zoom u vodi a tenk nastavi vozit naprijed dok ga ne uniste.Ja i fend smo to snimili u trening sobi i njemu se to dogodilo poslo sam to wg-u,e sad dali oni salju kakve golde za pronalazak bugova :) Nisam nigdje naso da je taj bug pronađen prije
Bokte još malo pa će 4 godine kako igram ovu igru . Još tamo od closed beta davnina
Što smo bježali kad smo prvi put vidjeli Tigera. Ko u stvarnosti
uspio sam uzicat 2 mouse pada wot i wowp od moje omiljene firme
sve na spikicu i lijepe oci
zaista je tuzno i zalosno da ja na gejmerskom sajmu nemamgdje upiknut se u struju
na wg standu su podijelili kodove sa 300 golda i 3 dana prem pa sad dijele invite kodove kaj se dobe na ulazu
strasno, ko da nisu ocekivali da ce ljudi navalit
po meni se vise ni ne isplati uc osim ak neko vam ne gifta karte, ne dobije se prakticki nista korisno, a za dvije karte se ubode 1500 golda
jedino ak neko zeli dozivjeti "gejmerski sajam na hrvatski nacin"
al sta je tu je, jednu kartu sam vec dal, budem i drugu kad izlazim
majice se dobiju samo uz pretplatu na reboot casopis, jos jedan thumb down
a i bug nas je sa svojim reportazama razmazio po pitanju booth babes, tak da nisam impresioniran
ajde bar ima wifi BEZ sifre pa se mogu spojit
neprocjenjivo
get edgy, osim golda ajde dodacu i , cevapa nema
Kakav sam majstor, maloprije dodem na infogamer i u prvoj borbi danas dobijem 3714xp, sad. Uff prva dva skora su moja
uniscum, neces dobit 2 laptopa
samo nek te ja vidim da vis kad te zviznem haha
ak ti neko slucajno zalije lap sa pivom cim ga dobis,
to sam slucajno JA
no hard filingz
Imaš i na jubitou, manje-više sve epizode. Jedino neke su podjeljene na 5-6 djelova pa moraš više klikati...
Bokte još malo pa će 4 godine kako igram ovu igru . Još tamo od closed beta davnina
Što smo bježali kad smo prvi put vidjeli Tigera. Ko u stvarnosti
A ja nešto manje. Igram od travnja 2011. S tim da nisam igrao oko 7 mjeseci u 2012. (od veljače do rujna). No, svejedno ne pamtim da me je neka igra ovoliko dugo zadržala. Vrijeme baš brzo prolazi.
Baš sam htio reći da E-100 lako probijam u donji dio prednjeg oklopa i najjače mi je kada mu sa IS-om 3 odvalim 400+ HP-a.
Ali stvarno, primjetio sam da lakše njega probijem nego E-75 i nekako zbog toga i nemam neku želju da što prije dođem do E-100.
Ciljao sam baš E-75 i sada kad je tu želim ga što prije unaprijediti.
E100 u pravim rukama je bestija od teskasa.Ja ga nazalost nemam...
Nije samo E100 opak zbog armora, nego tko želi primiti -750hp!
Eto osvojio laptop, upalim ga ja i naravno da je na cirilici, nesto me napocetku pita u vezi Windowsa pa ako ima neko ko zna cirilicu da mi veli sta oce?
Eto osvojio laptop, upalim ga ja i naravno da je na cirilici, nesto me napocetku pita u vezi Windowsa pa ako ima neko ko zna cirilicu da mi veli sta oce?
Nvm ,skuzio da me pita hocu li ruski ili ukrajinski jezik, lol
Valjda cu uspijeti naci u windowsima kasnije da promijenim jezik
to ti je bomba covjece... sta god pritisnes naje8o si