World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.391.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Sry za spam.

{#} Klan OSVETA, regrutira nove aktivne igrače, min uvjeti su WN7 - 1 200+, ili u zadnjih 30 dana 1400+, te min jedan tenk tira 10. Obavezan TS3 {#}

Klan OSAM http://osmice.net16.net/
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 0:37 (tony24pro).

2 5 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
tony24pro kaže...

Sry za spam.

{#} Klan OSVETA, regrutira nove aktivne igrače, min uvjeti su WN7 - 1 200+, ili u zadnjih 30 dana 1400+, te min jedan tenk tira 10. Obavezan TS3 {#}

Nisi trebao to napraviti.... Sada ćeš dobiti brdo TD-a. Svaka takva poruka dobije obavezno 5-6 TD-a.

A vi koji ih dajete na ovakve poruke - zašto to radite? Zanima me.

13 godina
neaktivan
Ćoby kaže...
Obi Wan kaže...

ovaj m6 tenk, kakva su iskustva sa njim?

Meni odličan(u fullu),imam preko 500 bitaka s njim i još ga držim u garaži :)

meni je isto dugo vremena bio odlican (naravno full), a onda sam ga valjda prerastao i prodao (u stvari mi je ponestalo mjesta u garazi) ;)

16 godina
World of Tanks

Baš dobro dođe ovaj mod jer sada odmah vidim kakvi su ovi "botovi". Mislim, jesu li slučajno zapeli tu ili namjerno to rade. A taj T34 kojeg možete vidjeti na slici očito namjerno zeza tj. igrač.

A onaj mod za 4x zoom mi radi!

I zna li netko kakva je ono crvena crta na mapi na 3. slici? Isto tako me zanima što predstavljaju oni brojevi označeni također na 3. slici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

crveni kvadrat na mapi ti prikazuje signal range...
a brojevi kraj mappe status screena štetu koju si primio sa svakim pogotkom (lol, to bi i siema pl skužio)

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 20:45 (The Unforgiven).
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
a brojevi kraj mappe štetu koju si primio sa svakim pogotkom (lol, to bi i siema pl skužio)

Kto polak?

E100 gud tank?

I am stronk player!

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)
16 godina
The Unforgiven kaže...

a brojevi kraj mappe status screena štetu koju si primio sa svakim pogotkom (lol, to bi i siema pl skužio)

Ma nemoj. Nisam išao za tim da se to pojavljuje kada me pogode. Da sam gledao shvatio bih. A je li onda onaj crni (polu)krug "view range"?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 20:49 (Izzy).
15 godina
World of Tanks

znam da je prastaro, al je još aktualno :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 20:50 (The Unforgiven).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Ti to meni!!??{#}{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko brzo obično odgovaraju na tickete?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam zadnj put slao prije nekih mjesec dana i odgovorili su mi odmah slijedeći dan.

14 godina
The Unforgiven kaže...

Kvadrat pokazuje signal radija? Svašta! Pa radio valovi idu kružno (dapače, sferično). E stručnjaci u WG-u... Doduše, oni su kvadratiće (npr C5, C6, C7 itd) uključili u domet radija pa valjda zato domet signala ispada kvadratičan. No, dobro, ovo je ipak igra...

Nisam ja ništa prčk'o.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

You got it all wrong! :P

Ako ima više tih oblika na minimap, pravokutnik je render range/distance. I ako ima krugove onda je najveći radio, i sve manje ide view range, spoting range ti prema svima, i onda spoting range svi prema tebi ili tako nešta.

Circonflexes je objasnio u svojem modpacku šta koji oblik predstavlja

Sve ovisi koji minimap mod se koristi. Ali u tom videu objašnjava barem ovaj sveobuhvatni minimap mod za koji god "range" postoji u igri da se može predstaviti nekako na minimapi.

BTW check this result out ^^

http://i.imgur.com/hJLIMnl.jpg

http://i.imgur.com/5ScIewK.jpg

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 0:16 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Mentor ti je beskoristan, stavi radije sixth sense.

15 godina
neaktivan
kunof00 kaže...

Da li valja ova posada za IS 7?

I da ne valja kasno je sad mijenjati ali mozete li mi reci sta da stavim sledece?

Ovog drugog loadera sam dodao kad sam kupio IS 7 tako da je on malo slabiji od ostalih..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
12 godina
protjeran
World of Tanks

Ima tko za platoon?

Doxy

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Trbam pomoc koju opremu  inace stavljate na tire IX i X

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ovisi koji tip tenka
15 godina
World of Tanks

evo kod mene je e 75 i idem na e-100 pa trenutno imam mrezu i brze punjenje na e 75 ali sta za trecu stavku da stavim

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 11:22 (dreadmoore).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
camo net na heavyu je glupost, pogotovo na brawleru kao e-75

rammer, gun laying drive i ventilacija je moj prijedlog
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji top preporučujete za VK 36.01 H ?

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Pozdrav.

Sinoć kupih M4 Šeru i posadu na 75%. Jel se može trpati oprema ako posada nije na 100%? Ako može, šta da kupim "djeci"?

Hvala.

{#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Intelovac123 kaže...
kunof00 kaže...

Da li valja ova posada za IS 7?

I da ne valja kasno je sad mijenjati ali mozete li mi reci sta da stavim sledece?

Ovog drugog loadera sam dodao kad sam kupio IS 7 tako da je on malo slabiji od ostalih..

napravio si glupost sa ovim Brothers in Arms koji je na svakom clanu posade razlicit po redosljedu i nije "pun"{#}

bia ti radi tek kad je na 100% (posto je perk) na SVIM clanovima posade

resetiraj skill svima za kredite

zadnjem loaderu uzmi BiA i repair(a umjesto repair bi bolje bilo view range, da prije vidis protivnike) posto je i radista taj

inace ti je camo bezveze na heviju tipa is-7, pogotovo ako je na samo 1 clanu

drugom loaderu bia, safe stowage i repair (safe stowage je obavezan prvi perk barem na jednom loaderu posto pomaze da te ne ammorackaju tj. oneshootaju)

comanderu samo promijenis redosljed-bia, 6th sense, repair

guneru stavi bia, designated target (ili snap shot kak je sad), repair

driveru bia, preventive maintainace (vazniji od brzeg okretanja, smanjuje sansu od pozara motora), repair(ili off road)

inace ja stavljam kao prvi set perkova ovo gore navedeno,ali tek nakon sto se napuni prvi set skilova, pa uzmem svima npr repair, pa kad dodju na preko 45% drugog skila (jer tad nakon resetiranja za credse ce i dalje prvi skill biti preko 100% i moze se izabrat drugi),a tek za drugi set perkova uzmem bia,jer prvi set puno bolje pomaze u dizanju performansi tenka i prezivljavanju nego bia

inace iz mog iskustva, cesto od opreme ramer zamjenim optikom, jer vent i bia zajedno djeluju gotovo isto ko ramer (neki se nece slozit, naravno)

znaci 1 set skilova je mani UVIJEK na hevijima, medsima i na td-ima

com:recon, gun: snapshot, dri: smooth ride(na brzim) ili off road(na sporim), rad:situational avareness, load:repair

1set perkova je:

com: 6th sense, gun: designated target, driver: prev.maintainace, rad:ostaje isti skil, ne reskillam jer su mu perkovi bezveze, load:

safe stowage

2 set skilova na te perkove stavim opet isto kao i 1., ovo gore, jedino radistu ne reskilam i uzmem dalje repair,ili signal boosting ak ima u startu mali radio domet, kao npr t-28, a ima i 2 radista pa svakome nesto

2 set perkova je svim bia, jer sam na type59 skuzio da to poboljsava performanse i tenk je opcenito puno bolji nego da sam uzo jos 1 set specificnih perkova

nakon sto se napuni i treci set skilova, za 4 set svima repair

@ izzy kad si postal slike novi stari is-3 malo sam ti gledal u posadu ({#})

comanderu i guneru si izabro perkove da se pune-a zasto?

treci skill treba jako dugo da se napuni a nece ti proradit do 100%, bolje da si uzo neke skilove,a comandera si mogo i reskilat jer je jack of all trades skill, samo promijenis redosljed

i guneru si uzo armorer, camo i za trece neki perk, to se tak ne radi, isto treba redoljed okrenut

a ja mislio da je mani mala reza jer mi 7 tenkova bude na dnu ekrana, tebi samo pet-malo covjeka veseli{#}

@intelovac123

i kod tebe vidim na slici od prve desetke is 7 da si skilove porazbaco, al kad skinem sliku i povecam je nist se neda prepoznat, al ista pravila vrijede

@bug forumasi

skuzio sam da umjesto aparata za gasenje kao bolji izbor consumablesa je stavit na svaki tenk PIVU

osjetljivost na siemka kurwe je -125%{#}

zivi bili pa pili {#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
nixXxa kaže...

Koji top preporučujete za VK 36.01 H ?

conical

Spiridon kaže...

Pozdrav.

Sinoć kupih M4 Šeru i posadu na 75%. Jel se može trpati oprema ako posada nije na 100%? Ako može, šta da kupim "djeci"?

Hvala.

{#}

moze oprema,ak imas nosivost tj. ak stane,nznm kak je to sa m4 kaj sve ide na stock gusjenice

ak igras sa 76, vent,gld i optika

ako derpas, vent,ramer i gld

ja izmjenjujem topove ovisno o raspolozenju, i specijalima naravno, ili o visno o tome kaj nose ostali u platunu

imam vent, optiku i gld

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 12:51 (ED63).
14 godina
World of Tanks

Hvala poslovično opširnom kolegi ED63. Nego, da raščistim, derp top je top s manjom penetracijom ali s većim dmg učinkom? Točno?

I da pitam njubarski, iskreno, kako da kliknem u igri : "Pozor na C4", "Nick_taj i taj slijedi me"?

Obrani bazu i Napad su F5 i F6, ili tak nešto. S.O.S. znam...

Hvala na razumijevanju i pomoći.

{#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Spiridon kaže...

Hvala poslovično opširnom kolegi ED63. Nego, da raščistim, 1derp top je top s manjom penetracijom ali s većim dmg učinkom? Točno?

I da pitam njubarski, iskreno, 2kako da kliknem u igri : "Pozor na C4", "Nick_taj i taj slijedi me"?

Obrani bazu i Napad su F5 i F6, ili tak nešto. S.O.S. znam...

Hvala na razumijevanju i pomoći.

{#}

1 - da

2 - kad držiš CTRL pojavi ti se miš(kursor) na ekranu kojim možeš klikat po mapi

pritisneš y i povučeš miš u smjeru željene naredbe

ako želiš dati neku poruku teammateu, naciljaš njega i onda stisneš y, pa ti se pokaže drugi set komandi

15 godina
World of Tanks
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li ko kakav savjet ili guide za vk4502a. Fkt mi je pun ku*** tog tenka. Low penetration, armor je tak tak,a mobility je ok, a stalno me stavlja sa t9-10 a njima mogu sam lizat jaja jer mi je pen sranje.Btw sa njim mi je ocajan battle efficiency nezz zasto al skoro svaku partiju umro ja il ne spusimo...dal mi moze neko predlozit neki playstyle, cito sam da ga treba igrat ko mediuma, al opet taj mm...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bado kaže...

Ima li ko kakav savjet ili guide za vk4502a. Fkt mi je pun ku*** tog tenka. Low penetration, armor je tak tak,a mobility je ok, a stalno me stavlja sa t9-10 a njima mogu sam lizat jaja jer mi je pen sranje.Btw sa njim mi je ocajan battle efficiency nezz zasto al skoro svaku partiju umro ja il ne spusimo...dal mi moze neko predlozit neki playstyle, cito sam da ga treba igrat ko mediuma, al opet taj mm...

Ah ako sam mrzio neki tenk onda je bio taj. Katastrofa. Hvala bogu pa mu je nasljednik VKB potpuna suprotnost i uživancija za igranje.

12 godina
protjeran
Bado kaže...

Kad ga istražiš do kraja i staviš finu posadu tenk je brutalan. Meni osobno bolji od "B". Samo ga moraš igrat ko tvrdog mediuma.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice