World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.408.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
mihaeeel kaže...

kako igras sa takvom rezolucijom??? 

Nije mi jasno u čemu je problem? To mi je najniža ponuđena rezolucija i nju sam stavio da bi igra bila koliko-toliko igriva. Čak i uz ove najniže postavke imam relativno često 10-15 FPS-a, a nekada i manje od 10.

12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Nije mi jasno u čemu je problem? To mi je najniža ponuđena rezolucija i nju sam stavio da bi igra bila koliko-toliko igriva. Čak i uz ove najniže postavke imam relativno često 10-15 FPS-a, a nekada i manje od 10.

Stavi draw distance na high/maximum jer utjece na igrivost !

play2much
16 godina

Znači neće mi utjecati negativno na performanse? Jer ja sam tako mislio, pa je zbog toga sniženo.

12 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Znači neće mi utjecati negativno na performanse? Jer ja sam tako mislio, pa je zbog toga sniženo.

Mozda malo, no to je nebitno. bolje 1-2fps nize nego zamaglen teren :D

play2much
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Zašto se nemože na test server

valter
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kupio sam novi tenk, sa starim sam imao svu posadu od 100% + dodatne vještine, sa preobukom na novi tenk sve to spada na 90%, pa me sada zanima me da li će u novim bitkama taj postotak rasti na više ili će ostati na 90% ?

hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 16:33 (game789).

0 0 hvala 0
14 godina
game789 kaže...

kupio sam novi tenk, sa starim sam imao svu posadu od 100% + dodatne vještine, sa preobukom na novi tenk sve to spada na 90%, pa me sada zanima me da li će u novim bitkama taj postotak rasti na više ili će ostati na 90% ?

hvala!

Rast će. Meni su sa 84% spali na 68%. bilo je 0,84x0,8 ali su narasli za sada na 80%.

Nisam ja ništa prčk'o.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

M60 ace tanker,ako neko želi replay recite {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Win / Drw / Btl 8 / 1 / 22 ( 36.36% )

Ne sjecam se kad je ovako lose islo kao danas. Sve kontra mene od tima do rng. Nisam ljut nego sam ispalio. 

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Taman što sam ubio 704 skužim da sam ostao jedini od svog tima, a njima ostanu također T30 i Lorraine. I reko već se pomirim s time da je izgubljeno. Ali nekom igrom slučaja ja uspijem obojicu sredit.

Valjda imam i replay negdje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Tražim klan . Imam 4.5 k borbi , win rate je 50 % imam jednu 10-ku i druga je na putu . Bitno mi je da se igra cw :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Spiridon kaže...
game789 kaže...

hvala!

Rast će. Meni su sa 84% spali na 68%. bilo je 0,84x0,8 ali su narasli za sada na 80%.

samo mi reci da je palo na 80% zbog promjene klase vozila kao sto sam reko

nisi valjda pretreniravao za djabe pa ti je bilo 80%{#}

a nadam se da vidis i sam da nije imalo smisla prebacivat na 68% jer je to manje od 75% kaj dobis sa novom posadom

cak se i 84% ne isplati prebacivat u isti tip vozila osim ak ti nije to odma, jer uvijek mozes uzet nove, a 84 -8 =76, znaci isto ko i nova posada

makar mislim da si ti nesto ipak prcko, jer kad prebacujes posadu i pretreniravas za credse, a postotak bi bio manji od 75 on ti ipak ponudi 75% posto je to minimum za 20k po glavi

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li itko zna zašto su mape u Wot-u tako male? Prije par min sam igrao komarin mapu sa T34 i poginuo sam doslovno nakon 30 sec nakon što je počela bitka. Bio sam spotan nakon cca 10 sec. Mislim, stvarno bolesno. Da ne pričam o tome kad uzmem neki veći tenk kao JagdPanzer E100 i slično. Mislim da su mape sitne i klaustrofobične i da bi trebale biti bar duplo veće, a fakat ne kužim zašto nisu. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ja se vraćam kad uvale p1000 :P

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
krayz1e kaže...

Da li itko zna zašto su mape u Wot-u tako male? Prije par min sam igrao komarin mapu sa T34 i poginuo sam doslovno nakon 30 sec nakon što je počela bitka. Bio sam spotan nakon cca 10 sec. Mislim, stvarno bolesno. Da ne pričam o tome kad uzmem neki veći tenk kao JagdPanzer E100 i slično. Mislim da su mape sitne i klaustrofobične i da bi trebale biti bar duplo veće, a fakat ne kužim zašto nisu. 

Ako je njihov medium ili scout odradio dobro posao, a ti nisi išao pri kraju mape ili si išao u sredinu onda je mapa mala :) . Da su veće ne bi valjalo :). Sad igram t28 proto i užas, kad pomislim da bi trebao igrati i sa t95... :)

16 godina
krayz1e kaže...

Mislim da to nije posljedica male mape, nego njihov scout je odlučio uletit dok ste vi svi išli prema lijevov/desnoj strani mape. Naaravno njegovi su čekali i kad vas je osvijetlio ti si prvi nastrado.

17 godina

jedna super bitka na t54e1, t10 bitka

Victory

Medalje: Mastery 1st class, radley-walter's i top gun

4133 dmg, 8 kills, 1346 xp, 2019 sa premium

zarada: 36707, 55060 sa premium, na kraju -16265

bilo je cupavo, buduci da su ispred mene bili 2 t95, pa sam sprasija oba premium magazina koja nosim (8 komada streljiva). prezivio sa cca 20 hp.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
krayz1e kaže...

Mislim da to nije posljedica male mape, nego njihov scout je odlučio uletit dok ste vi svi išli prema lijevov/desnoj strani mape. Naaravno njegovi su čekali i kad vas je osvijetlio ti si prvi nastrado.

Da, ali pričamo o periodu nakon 10 sekundi nakon početka bitke - ne karikiram. Doslovno 10 sekundi. Sve super oko toga što je on mene osvijetlio, ali nikako nakon 10 sec, jer se doslovno nisam uspio niti okrenut da krenem na lijevu stranu.

16 godina
krayz1e kaže...
St0ka kaže...
krayz1e kaže...

Da, ali pričamo o periodu nakon 10 sekundi nakon početka bitke - ne karikiram. Doslovno 10 sekundi. Sve super oko toga što je on mene osvijetlio, ali nikako nakon 10 sec, jer se doslovno nisam uspio niti okrenut da krenem na lijevu stranu.

Dovoljno je bilo da su te negdje čekali 2 ISU152. Ako imaju Bl10 pojedu te odmah. Vrlo vjerojatno je na tebe pucalo više tenkova istovremeno pa nisi dugo trajao.

A možda te je netko u ammorack pogodio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 20:17 (St0ka).
16 godina
krayz1e kaže...

Mape su tako malo zbog limitacija servera,te zbog dinamičnijeg gameplay-a.

Velike mape bi bile dobre za historical a za random nevjerujem baš.

\m/ \m/
17 godina
St0ka kaže...

Taman što sam ubio 704 skužim da sam ostao jedini od svog tima, a njima ostanu također T30 i Lorraine. I reko već se pomirim s time da je izgubljeno. Ali nekom igrom slučaja ja uspijem obojicu sredit.

Imaš sreće, sigurno je lorraine imao tek toliko hp-a da ga one shottaš kao i t30?

Zahebano je kad s t30 ostaneš sam, jednostavno teško je 1vs1 pobjedit ako nisi na povoljnoj poziciji (hulldown + neprijatelj je malo dalje od tebe), a kamoli ako ih više ide na tebe.

krayz1e kaže...

Da pogodim išao si u sredinu na onaj "otočić"? Tu su i mene par puta ubili dok sam išao cestom, netko te spotta, pa ti skinu gusjenicu i onda samo lete rafali prema tebi i ispariš u par sekundi. Probaj ići desno od ceste malo, tu je depresija tla i nemogu te gađat.

Fortune favours the brave
16 godina
Hyperion kaže...
St0ka kaže...

Imaš sreće, sigurno je lorraine imao tek toliko hp-a da ga one shottaš kao i t30?

Zahebano je kad s t30 ostaneš sam, jednostavno teško je 1vs1 pobjedit ako nisi na povoljnoj poziciji (hulldown + neprijatelj je malo dalje od tebe), a kamoli ako ih više ide na tebe.

krayz1e kaže...

Da pogodim išao si u sredinu na onaj "otočić"? Tu su i mene par puta ubili dok sam išao cestom, netko te spotta, pa ti skinu gusjenicu i onda samo lete rafali prema tebi i ispariš u par sekundi. Probaj ići desno od ceste malo, tu je depresija tla i nemogu te gađat.

Ma imao sam tu sreće, T30 je imao oko 500hp, i on je mene očekivao na drugom mjestu pa sam ga malo iznenadio, ali ja koristim 120mm top trenutno, srećom on promašio pa sam ja stigao njega dovršiti. Lorrainea sam isto morao 2x pogodit za kill, još mi on došao s leđa i počeo pucat po meni, ali njegova greška je bila ta što je mene napao sa polupraznim clipom, tako da su 2 mislim prošla a 3 pogodag je bouncao negdje u kupolu, i onda je on počeo bježat, ali nije daleko stigo...

17 godina
St0ka kaže...

Ma imao sam tu sreće, T30 je imao oko 500hp, i on je mene očekivao na drugom mjestu pa sam ga malo iznenadio, ali ja koristim 120mm top trenutno, srećom on promašio pa sam ja stigao njega dovršiti. Lorrainea sam isto morao 2x pogodit za kill, još mi on došao s leđa i počeo pucat po meni, ali njegova greška je bila ta što je mene napao sa polupraznim clipom, tako da su 2 mislim prošla a 3 pogodag je bouncao negdje u kupolu, i onda je on počeo bježat, ali nije daleko stigo...

A tako znači, dobro što ti je reload oko 8 sekundi, sa AT 155mm ti je 17.71 (vent+rammer+100% posada) pa je jako gadno u 1vs1 pogotovo protiv auto loadera.

2 puta mislim da sam naletio na T57 Heavy i koknuli me s tim jednim clipom. Danas također naletio na jednog, 2-3 primio i zadnju bouncao(turret ofc) i onda sam ga koknuo dok je reloadao :D

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 21:29 (Hyperion).
16 godina
World of Tanks

T95 se nezaustavlja ni za koga,jedino mi nije jasno kako im nije posadilo pucat po meni.

Te jedan totalno neočekivani ace tanker sa fv-om.

\m/ \m/
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Anti-fa kaže...

Nema server veze s veličinom mape.

Ali us*ani engine ima.

16 godina
mystik kaže...
Anti-fa kaže...

Nema server veze s veličinom mape.

Ali us*ani engine ima.

Nema direktne veza ali veće mape bi podrazumjevale više igrača i onda tu dolazi do server problema.

Problem je da kad nakrcaš pune đepove evrića više nemožeš izvaditi ruke za otić po nove servere.

\m/ \m/
16 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu, 19.10.'13. u 15:00h održava se 12. Hrvatski 7na7 Degman kup.
Otvoreno je za 16 timova s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.

Nagrade:
1. 6,000 x7 WoT gold
2. 4,000 x7 WoT gold
3. 2,600 x7 WoT gold
4. 1,680 x7 WoT gold

Puna objava: www.esl.eu/hr/wot/news/230723/7on7-M-95-Degman-kup-12-/
Prijava: www.esl.eu/hr/wot/7on7/degman_kup12/signup/
Pravila: www.esl.eu/hr/wot/7on7/degman_kup12/leagueinfo/

0 0 hvala 0
14 godina
ED63 kaže...
Spiridon kaže...
game789 kaže...

hvala!

samo mi reci da je palo na 80% zbog promjene klase vozila kao sto sam reko

nisi valjda pretreniravao za djabe pa ti je bilo 80%{#}

a nadam se da vidis i sam da nije imalo smisla prebacivat na 68% jer je to manje od 75% kaj dobis sa novom posadom

cak se i 84% ne isplati prebacivat u isti tip vozila osim ak ti nije to odma, jer uvijek mozes uzet nove, a 84 -8 =76, znaci isto ko i nova posada

makar mislim da si ti nesto ipak prcko, jer kad prebacujes posadu i pretreniravas za credse, a postotak bi bio manji od 75 on ti ipak ponudi 75% posto je to minimum za 20k po glavi

Obje taljige su mediumi. Sa M2 Mediuma na M3 Lee-a. Posada na M2 je bila na 84% a na wiki.wot su rekli da se množi sa 0,9 -> 0,84x0,9=0,756 iliti 75%. Međutim, množili su mi sa 0,8 pa je ispalo 68%. I sve je to bilo besplatno, nisam vidio nikakvo upozorenje da košta niti sam vidio da mi je skinuto sa računa. Nema veze, još malo exp-a mi fali i onda kupujem M4 Šeru. A Lee-a ću šutnit nogom u guzicu (zadržat ću ga ako poželim kupiti T1 Heavy, samo ću onda laganini grindat exp-e na Lee-u, bez forsiranja).

Hvala ti za savjet glede nabave posade za M4. Imat ću to na umu i istresti srebro za 75% posadu. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvo pozdrav svima,

Evo novi sam tu na forumu iako vas citam vec duze vrijeme,

Vidim gore Anti-fa da imas FV4202 pa me zanima kakav ti je, jer sam ga otkljuco ali nisam siguran dali mi se isplati davat 6 milja za njega s obzirom da uglavnom igram bez premiuma, i to bi mi bila prva desetka,

isto pitanje vrijedi i za druge ako ga imaju.

Hvala

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice