World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.400.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

Pozz ekipa.

Kako prijaviti kur*inog sina? Naš Churhill VII s full HP protiv KV1S na izdisaju (1 na 1 ostali) i NEĆE lik da ga napadne a vidi ga u našoj bazi!!! I izgubimo zbog sabotera-kera...

Stvarno, kako prijaviti takve? Tipkamo mu ko ludi i on namjerno neće...

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
Izzy kaže...

Pogledajte ovu zvijer: http://en.wikipedia.org/wiki/Object_279

Trup mu je eliptičan. On bi doslovno mogao izdržati nuklearni udar. Normalno, ne izravni, ali bi izdržao udarni val koji bi ga pogodio nakon par sekundi, ovisno o udaljenosti od eksplozije.

Pa da ja moram to čudo radit pogubio bih se od svih tih silnih kuteva.

A mogu samo probat zamislit kako je bilo onim ljudima koju su morali raditi na tom čudu i u kojim uvjetima...

\m/ \m/
16 godina
Spiridon kaže...

Pozz ekipa.

Kako prijaviti kur*inog sina? Naš Churhill VII s full HP protiv KV1S na izdisaju (1 na 1 ostali) i NEĆE lik da ga napadne a vidi ga u našoj bazi!!! I izgubimo zbog sabotera-kera...

Nema pomoći za takve,možeš ga prijaviti ali sa tim nećeš niš dobit,ti ćeš samo izgubiti par minuta za ga prijavit dok će on već trollat neki drugi team.

\m/ \m/
14 godina
Anti-fa kaže...
Spiridon kaže...

Pozz ekipa.

Nema pomoći za takve,možeš ga prijaviti ali sa tim nećeš niš dobit,ti ćeš samo izgubiti par minuta za ga prijavit dok će on već trollat neki drugi team.

Pa kad sam već uništen imam vremena za otpirit kretena bar na koji dan... Kako da ga prijavim?

Btw sad partija tier 4 sa malo tier 3 i ja s M3 Lee napravim najviše štete. {#} Naravno, ispušili smo ko mali majmuni...

Nisam ja ništa prčk'o.
16 godina
Spiridon kaže...
Anti-fa kaže...
Spiridon kaže...

Pozz ekipa.

Pa kad sam već uništen imam vremena za otpirit kretena bar na koji dan... Kako da ga prijavim?

Btw sad partija tier 4 sa malo tier 3 i ja s M3 Lee napravim najviše štete. {#} Naravno, ispušili smo ko mali majmuni...

Ako imaš replay i screenove probaj poslati supportu, ali čisto sumnjam da češ nešto postići. Druga opcija je da ga staviš na ignore listu, kad tad će te MM ponovno staviti s njime ili protiv njega, u oba slučaja kad ga vidiš opet samo deri po njemu, a znati češ da je on jer oni koji su na tvojoj igonre listi su prikazani na popisu sa crvenim znakom kraj niccka. Report sutav u igri je bzvz i uglavnom nema efekta. Tako da osim ovih nekih drugih opcija i nemaš.

13 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...

Kažite vi šta hoćete ali is7 ima najviše random bounceva,ili se on pomakne pa pogodite ono što neželite pogodit ili disperzija,ciljate lower plate pa pogodite špic di ni sa nuklearkom nemožeš probit...

Top je puno bolji otkad su buffali preciznost i kao dosta velik bonus naveo bih apcr kao premium i bokove koji jedu HEAT za marendu.

Pomeni overall idalje najbolji t10 teškaš.

Tocno i ja sam tvog misljenja pa cak i onaj side turret bounca ono bas covjeka iznenadi,ali sta bi sad tenk ima odlicne uglove bolje receno obline,njega kad gledas na terenu isto da gledas neku dobru ribu u gradu{#}

15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Pogledajte ovu zvijer: http://en.wikipedia.org/wiki/Object_279

Trup mu je eliptičan. On bi doslovno mogao izdržati nuklearni udar. Normalno, ne izravni, ali bi izdržao udarni val koji bi ga pogodio nakon par sekundi, ovisno o udaljenosti od eksplozije.

Ako bi ikad išli radit flag tank mode,njemci bi imapli p1000 ili/i p1500,francuzi onog svog super heavy tenka a rusi ovo.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
16 godina
World of Tanks

Ja sam razočaran s tim tenkom. Kada sam ga kupio (prije otprilike 5 mjeseci) pomislio sam napokon! Ali kako sam igrao s njim primjetio sam da mu svi gađaju donju ploču i često je probijaju.

A tada je još bilo puno artiljerije u timovima i one su također kvarile doživljaj. 

Nisam već duže vrijeme igrao s IS-om 7, pa ne znam kako je sada igrati s njim, ali bi mogao ponovno pokušati. Samo sada kada nema artiljerije ima dosta TD-a, a oni su itekako moćni. He, he, nikako udovoljiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Nisam moga odoljet a da neprobam potencijalnog maus killera. Posto je bio jedini maus na bojistu, unistio sam svoga sa 128mm, svih 6 gold granata je proslo kroz frontalnu kupolu. {#} Posto me nekim cudom nisu odmah banali i nitko iz tima nije puca po meni,sredio sam jos 4 artiljerije. {#}

Do 15.10 ne mogu igrat. {#}

zabavno je kad se mos zahebavat jer nema nikakvog uloga u igri ;)

ma bravo i onda se čudimo poljacima, pakistancima, čečnima i ostalima kako rasturaju!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 0:47 (sokre).
16 godina
World of Tanks

Što kažete na novog IS-a 3? Kakvi su vam dojmovi? Sada mu je prednji dio kupole čak deblji i od one na IS-u 7.{#}

Tenk je također nešto uži u ovom novom izdanju i donja ploča je još manje vidljivija/izloženija nego prije, ali je zato veći otvor za vozača (to se ne vidi na ovim slikama).

Stari Stari
Novi Novi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako igras sa takvom rezolucijom??? 

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
15 godina
World of Tanks

evo uspio sam upast na test server, nakon cijele noci u WoWp {#}

kao sto su i najavili, kineze se moze kupit za golde

112-za samo 12.5k golda

t-34-3 jos jeftiniji za 11k golda

ko je mislio prodat peru i ubost nesto drugo, sry {#}

pay for win, pay for greed{#}

nikad dosta para wg-u

p.s. tir 6 td nashorn je prakticki elitan, svi moduli su s humela(motor) i jg pantera(top), a i radio je istrazen sa 35t,38t,38nA

stavi gusjenice i peri{#}

evo probo sam malo t-34-3, sa posadom od typea i imam osjecaj ko da igram t-34-2 sa 122 topom, skoro isto, mozda je malo okretniji od type 59, u rangu sa t-34-2

al to je samo moje misljenje

nakon 1 gejma se dobije t-44-85(7), type 64(6) light kinez i japanac med tir 5, za probu{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Što kažete na novog IS-a 3? Kakvi su vam dojmovi? Sada mu je prednji dio kupole čak deblji i od one na IS-u 7.{#}

Tenk je također nešto uži u ovom novom izdanju i donja ploča je još manje vidljivija/izloženija nego prije, ali je zato veći otvor za vozača (to se ne vidi na ovim slikama).

Nista posebno, prije mu je turret armor bio svugdje isti, sad je podebljan s prijeda a stanjen sa strane i kraja...sad ce ga busiti sa strane i odzada ko sir a prije je znao bouncati dosta...

17 godina
neaktivan
World of Tanks

da se malo pohvalimo, je da je skor u low tirevima gdje svi jurišaju ali veseli čovjeka:)

i skupljen xp za novog t4 td što dolazi.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 8:13 (sokre).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jučer navečer napokon našao vremena malo da pokrenem WOT...

S obzirom da grindam za E50... s Pantherom II imao sam 14 poraza zaredom....

uzeo Tigra P..4 poraza zaredom

KV-5...3 poraza zaredom

PzE100...3 poraza zaredom

gasim komp i odlazim bez X2 dnevnog bonusa

Koliko se Vama često desi situacija da jednostavno ne ide i ne ide koliko se god trudili?

10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

KV-5...3 poraza zaredom

Koliko se Vama često desi situacija da jednostavno ne ide i ne ide koliko se god trudili?

lol evo upravo jutarnja situacija!

edit: ima i svijetlih trenutaka, danas samo ace tankeri padaju.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 9:18 (sokre).
12 godina
neaktivan
sokre kaže...

ma bravo i onda se čudimo poljacima, pakistancima, čečnima i ostalima kako rasturaju!

Test server? Rusi? Teamkilleri? Koliko su me puta na njemu upucali moji, bilo to usred bitke ili na pocetku kad se jednostavno pola tima pobije medjusobno. 

Procitajte komentar dva puta prije nego me pocnete komentirat! Test server sluzi za svrhe testiranja i posto u svakoj partiji ima po 10 tier10 tank destroyera u partiji, ja sam bio primoren na ovako radikalan potez ..

Arty sam unistio onako iz gusta :-)

edit*

nisam dasad dao td na ovom forumu jer smatram da to rade djeca, a moga bi pocet jer svaki moj komentar ima min. 3 thumb down

play2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 9:46 (fanaticni gejmer).
15 godina
Ziga kaže...

KV-5...3 poraza zaredom

bez uvrede ali toliko poraza imati i onda kriviti team je glupost, znaci da si igro ko siemka mozda jos i gore i eto.

nemozes imati 14 poraza zaredom, mora da u svakoj borbi nisi nista napravio...

ako hoces pobijediti moras u tier 10 barem napraviti posao za 5 dobrih igraca a i onda je moguce da izgubis

evo danas prve 4 borbe za e3, 3 pobjede jedan poraz, poraz sa 7200dmg, a i ove pobjede da nisam tolko dmg napravio sve bi bilo poraz

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
Intel&ATI kaže...

bez uvrede ali toliko poraza imati i onda kriviti team je glupost, znaci da si igro ko siemka mozda jos i gore i eto.

nemozes imati 14 poraza zaredom, mora da u svakoj borbi nisi nista napravio...

ako hoces pobijediti moras u tier 10 barem napraviti posao za 5 dobrih igraca a i onda je moguce da izgubis

evo danas prve 4 borbe za e3, 3 pobjede jedan poraz, poraz sa 7200dmg, a i ove pobjede da nisam tolko dmg napravio sve bi bilo poraz

Mogu okriviti team, jer pola teama ima 0dmg! ( ja i prva dvojica imamo po 1130, a druga dvojica 584 i svi ostali 0 dmg. )

lemmings train svaki put, cijeli taj tim idiota je izginuo svaki put, a nas preostalih napadne trojica na jednog i možemo se slikati

Što mi vrijedi u 3 partije s pzE100 podijeliti 3-5000dmga u svakoj ako pola retardiranog tima ima manje od 400dmga ???

PS: ima dana kad nižem samo pobjede, i zbog takvih partija bude "Je*ote već je pola 2 moram ići spavati ujutro radim......" {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 10:21 (Ziga).
15 godina
Ziga kaže...
Intel&ATI kaže...

Mogu okriviti team, jer pola teama ima 0dmg! ( ja i prva dvojica imamo po 1130, a druga dvojica 584 i svi ostali 0 dmg. )

lemmings train svaki put, cijeli taj tim idiota je izginuo svaki put, a nas preostalih napadne trojica na jednog i možemo se slikati

Što mi vrijedi u 3 partije s pzE100 podijeliti 3-5000dmga u svakoj ako pola retardiranog tima ima manje od 400dmga ???

PS: ima dana kad nižem samo pobjede, i zbog takvih partija bude "Je*ote već je pola 2 moram ići spavati ujutro radim......" {#}

Imas jos dug put prema dobrom igracu :D

Izgleda da nisi jos dosao do stadija gdje ti je bas svejedno kakav team imas.

Evo zadnjih mjesec dana bas nista ne ocekujem od svog tima, ako ih 14 ima 0dmg to mi je ono normalno ako se dogodi da niko nema 0dmg ili ih malo ima naprosto sam iznenaden i sokiran.

Imam stav da moram bas sve napraviti sam i eto funkcionira, koristim xvm i kad vidim da je los tim uopce se ne obaziram kad znam da moram napraviti u tier 10 5-10k dmg i onda ce biti win i tako...

Znaci nemam nikakva ocekivanja od tima i to je to.

Evo vam jedna tajna, kad pocene borbe treba cim vise ranog dmg napraviti da nekako iznenadis protivniciki tim i da se vec na pocetku nadu sa 2-3-4 tenka manje od vas i to je to...

A ovo sto velis "Što mi vrijedi u 3 partije s pzE100 podijeliti 3-5000dmga u svakoj ako pola retardiranog tima ima manje od 400dmga ???" 

Itekako vrijedi ali kao što sam rekao kljuc je u tome da je to rani dmg, da ti svojom pojavom usmjeris paznju 2-3 neprijateljska igraca na sebe i odmah tvoj tim ima veliku prednost makar bio retardiran.

Istina je da 5k dmg sto napravis u bitki koja je trajala 15m i zavrsila drawom jer kampanjem si radio dmg koji znaci kitu labudovu...

I pogledao sam na noobmeter da si zadnjih 12 borbi imao avg dmg od cca650 a avg tier 7.5 e meni to smrdi na siemka igru...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 10:31 (Intel&ATI).
17 godina
Intel&ATI kaže...

Kad bi se ja bar oženio s kompom pa sjedio za njim..ovako posao, obaveze.... izađe čovjek iz štosa.

Ne smatram se kvalitetnim igračem jer ja to nisam, ali bolje ostati defendati bazu nego s 10 tenkova otić u vlakić formaciju

15 godina
Ziga kaže...
Intel&ATI kaže...

Kad bi se ja bar oženio s kompom pa sjedio za njim..ovako posao, obaveze.... izađe čovjek iz štosa.

Ne smatram se kvalitetnim igračem jer ja to nisam, ali ostati bolje defendati bazu nego s 10 tenkova otić u vlakić formaciju

Ah dobro, slazem se, evo ja sam samo iznio svoje mislljenje o 14game losing streaku

I ja u zadnje vrijeme igram slabije, igram bez premiuma mjesec dana a stoji na accu 20k golda, bezveze mi ukljucivat mjesec premiuma kad znam da ce bezveze iscurit.

17 godina
Intel&ATI kaže...

Evo zadnjih mjesec dana bas nista ne ocekujem od svog tima, ako ih 14 ima 0dmg to mi je ono normalno ako se dogodi da niko nema 0dmg ili ih malo ima naprosto sam iznenaden i sokiran.

Imam stav da moram bas sve napraviti sam i eto funkcionira, koristim xvm i kad vidim da je los tim uopce se ne obaziram kad znam da moram napraviti u tier 10 5-10k dmg i onda ce biti win i tako...

15 godina
Dr. Vicko kaže...
Intel&ATI kaže...

naravno da je u mom tekstu bilo "malo" sarkazma i preuvelicavanja ali otprilike to tako izgleda...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pojedine izjave forumaša su smješne , graniče se sa glušošću!

0 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Erceg kaže...

Uključujući i tvoju? {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Oni su jucer pobjedili, premda sam pobio pola tima.. kakav li je bio neprijateljski tim omg.

Statistika nije dostupna, inace bi vam bacio ss 

unbelievable{#}

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Reichz kaže...
Erceg kaže...

Uključujući i tvoju? {#}

Ako ti je to najpametnija sva ti dala ;)

13 godina
neaktivan
Erceg kaže...

Ako ti je to najpametnija sva ti dala ;)

Ma imam i pametnijih, ali bih onda morao na hlađenje koji tjedan {#} ali ono sto si rekao na pocetku definitivno stoji...

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
13 godina
Erceg kaže...

Što je to "glušošću"?{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice