World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.640.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
Spiridon kaže...

Hvala na pomoći, kolege tenkaroši.

Nego, kakav to bonus daju za M3 Lee-a? Opet mi je nešto promaklo...

Lijepo od njih u svakom slučaju. {#}

Prvi dojmovi s ovom kantom: sitting duck koja može nekoga i kljucnuti... {#}

http://worldoftanks.eu/en/news/44/steel-warrior-weekend/

50% discount and 50% income bonus on the following vehicles: M3Lee!

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Molio bih nekoga SS od germat tech tree,jer nemogu cekat h***no da mi se skine....HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Eh. Lee-a sam kupio jučer... Never mind iliti u slobodnom prijevodu nikad pameti... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

sto se tice kv-1s tenka, jer to sad ovaj ili 0.9 patch kad ce ga splitat u nova dva tenka?

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Cekam da se skine igrica 7 sati i onda se ne moze ni na jedan test server uci...{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

2 0 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...

sto se tice kv-1s tenka, jer to sad ovaj ili 0.9 patch kad ce ga splitat u nova dva tenka?

Nit je ovaj nit će to bit u 0.9 najvjerojatnije..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Spiridon kaže...
hoss kaže...

Jos jedna stvar:

Desni klik miša na člana posade-personal file-training i izabereš tenk na koji želiš pretrenirati posadu.

Tako za svakog člana posade.

To sam napravio. Sad ne vidim kako da posadu prebacim iz vojarne u tenk... Što god kliknem nije to to... {#}

Help.

posada se ne prebacuje iz vojarne u tenk, nego kad odaberes tenk, kliknes na clana posade npr. gunera, i onda ti ponudi sve dostupne gunere u vojarni za tu naciju,poredane po postotku osnovnog skila, i ti izaberes, isto pazi za koji tip tenka je pojedini clan posade

samo pazi na boju kojom je ispisan postotak clana kad ga stavis u tenk, ako je crven znaci nije treniran za taj tenk

kad nekog pretreniravas, klikni desni klik, pa trening, i imas tamo opciju current vehicle koju stisnes da ga treniras za tenk u kojem je trenutno, da nemoras trazit po popisu taj tenk

Spiridon kaže...

Hvala na pomoći, kolege tenkaroši.

Nego, kakav to bonus daju za M3 Lee-a? Opet mi je nešto promaklo...

Lijepo od njih u svakom slučaju. {#}

Prvi dojmovi s ovom kantom: sitting duck koja može nekoga i kljucnuti... {#}

hmmmmm...moj dojam za m3 lee je bio: nadji dijete kojemu se svidja wot pa mu daj da igra samo taj tenk {#}

ma salim se, moze i amx 40 i sau 40, a kad se usavrsi moze i m5 stuarta, pzr 38nA i a-20 {#}

ja uvijek kazem, tir 4 je kazna koju odradis za nagradu na tiru 5, a u slucaju lee-ja to je t1 ht i m4

m4 ce te iznenadit jer je milina kad ti dodje protivnik sa strane a ti imas kupolu koju okrenes prema njemu

kod leeja su 2 pravila:

1) igraj ga kao td zbog fiksnog topa

2) visok si ko kuca pa pazi kako igras kad izvirujes preko brda

posto je posada ista po sastavu na njemu (2 gunera) kao i kasnije na t1ht i m6, moja preporuka je da prvo otkljucas m4 i za njega uzmes novu posadu na 75%, a kad elitas m3 da njegovu posadu prebacis u t1ht-pasti ce na 80% osnovnog skila,ali i to je bolje nego 75 i mozda ce vec biti preko 100% pa ces svima uzet nesto od dodatnih skilova

ono najbitnije sto cini razliku u ponasanju tenka je posada i kvalitetna posada je nesto najvrednije u garazi, jer je odraz kolicine igranja, tenkove mozes prodavat i kupovat,i krediti se nagrajndaju lako, al ak kreces sa novom posadom izpocetka onda je to pakao

ja se sjecam kad sam uzo drugu novu posadu za type 59 da im dignem skil pa posle prebacim u hevija-jao koja patnja, kao da nije isti tenk

od opreme preporucujem vent, optiku i mozda binocs,ak ces igrat kao sniper iz pozadine jer te na prvoj crti pojedu

a posto sam vidio da si pun para, lako neki komad opreme ak ti se ne svidja unistis i stavis novi {#}

i tebe sam se sjetio kad sam vidio specijal, lee u pola cijene a ti ga bas kupio{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
17 godina
World of Tanks

Napokon mi se skinulo i instaliralo! Čovječe trajalo je skoro 10 sati...

EDIT: Evo i meni ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 14:32 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 1 hvala 2
17 godina

Izgleda mi prednji oklop nakošeniji sada nego prije i manje mu se vidi donja ploča, ali mu je zato izraženiji otvor za vozača. Isto tako prednji dio kupole je još tvrđi, ali su mu bočne strane mekše i stražnja također. Vidim da je malo neokretniji nego prije i je li mu je to slabiji radio? Jedva čekam da ga iskušam kada prorade serveri.

EDIT: Izgleda da na drugoj slici nije stavljen najbolji radio, motor i gusjenice.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 14:50 (Izzy).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav, zanima me nekaj, pošto prelazim na usb stick od t-mobile neznam jos 13 gb ili 30gb..vidjeti cu, da li netko ima A da igra WOT preko mobilnog interneta i koliko mu troši? po danu, mjesecu ? Općenito da li netko zna odprilike..

Live to win!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BuhaBT kaže...

Pozdrav, zanima me nekaj, pošto prelazim na usb stick od t-mobile neznam jos 13 gb ili 30gb..vidjeti cu, da li netko ima A da igra WOT preko mobilnog interneta i koliko mu troši? po danu, mjesecu ? Općenito da li netko zna odprilike..

Eto ja sam na T-mobile sticku, 13GB, iznenadujuce malo trosi, po satu po mojim zapazanjima 10mb mozda malo vise, znaci neces popuniti te gb zbog wota nikako

Jedino sto je ping malo visok, inace imao 30-50 pa sam se tako naviknuo tako da mi ovih 80 na sticku zasmeta tu i tam, ali se covjek privikne

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Sto mislite hoce li biti dosta exp za gold contest

0 2 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Neće.

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
BuhaBT kaže...

Ja ti vec godinama igram na sticku i wot ne trosi nista. Kad sam produzivao ugovor dali su mi opciju neko njesra za mlade pa sam dobio jos 10 gb pa provjeri jel mozes to uzet. Ping 120-140, igra radi bez problema.

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
BuhaBT kaže...

Eto ja sam na T-mobile sticku, 13GB, iznenadujuce malo trosi, po satu po mojim zapazanjima 10mb mozda malo vise, znaci neces popuniti te gb zbog wota nikako

Jedino sto je ping malo visok, inace imao 30-50 pa sam se tako naviknuo tako da mi ovih 80 na sticku zasmeta tu i tam, ali se covjek privikne

ma ok je ping dokle god nije prek 150  meni ok nego, veliš 10mb samo ili malo više po satu? ja igram cca 4-5 sati na dan,rijeđe sad kad mi je premium istekao.ok

Live to win!!!
15 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 2 hvala 2
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...
BuhaBT kaže...

Ja ti vec godinama igram na sticku i wot ne trosi nista. Kad sam produzivao ugovor dali su mi opciju neko njesra za mlade pa sam dobio jos 10 gb pa provjeri jel mozes to uzet. Ping 120-140, igra radi bez problema.

Da imam 24 godine pa mogu tu opciju uzeti. Najvjerovatnije da budem to. Samo me zanimalo koliko WOT troši na dan i koliko bi mi otislo mjesečno na samo WOT a igram cca 4-5 sati i rijeđe u cijelom danu kad se zbroji.

Live to win!!!
18 godina
raptor22 kaže...

Molio bih nekoga SS od germat tech tree,jer nemogu cekat h***no da mi se skine....HVALA

German Tech Tree German Tech Tree
Nazalost bug resize-a i uništi sliku pa evo link.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 16:42 (Hyperion).
16 godina
BuhaBT kaže...
Zaja kaže...
BuhaBT kaže...

Da imam 24 godine pa mogu tu opciju uzeti. Najvjerovatnije da budem to. Samo me zanimalo koliko WOT troši na dan i koliko bi mi otislo mjesečno na samo WOT a igram cca 4-5 sati i rijeđe u cijelom danu kad se zbroji.

ja isto prek sticka igram

prije sam imao opciju od 1gb, sad je povecana na 2gb i to mi je dosta za mjesec dana realno, samo wot, mail, bug forum i wot news

cim krenes sa videom to ti pojede prometa puno,a ak igras po cijele dane mislim da nebi napravio 6-7 giga prometa mjesecno

ping 90-110, samo kaj kad krece oluja i grmi sve lagga, kisa poveca ping, a kad pada snijeg doslovno zaboravi jer ces imat strategiju na poteze

{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
World of Tanks

8.9 model/armor changes

btw cemu td za test server? to samo meni ne radi ili?

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 21:23 (Stolnik).
Moj PC  
1 6 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

ja budem uporan i stiscem enter dok mi ne napise da me stavio u queue bude i po 5000 ljudi i onda odbrojava i uletim u igru

samo zadnji puta sam 5min stiskao -.-

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Stolnik kaže...

8.9 model/armor changes

Test server ima limitiran broj igrača i onda dolazi do gužve,pa se mora čekat red.

Lupaj po connect dok te ne ubaci unutra.

\m/ \m/
15 godina
Anti-fa kaže...
Stolnik kaže...

8.9 model/armor changes

Test server ima limitiran broj igrača i onda dolazi do gužve,pa se mora čekat red.

Lupaj po connect dok te ne ubaci unutra.

Do sad nikad nije bilo tako...

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
World of Tanks

Zanimljiv je ovaj novi lvl. 10 TD. Ova slika gdje sam napravio preko 5k štete je sa 128mm topom, a ova druga gdje je blizu 4k štete sa 150mm topom.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

zanimljiv tenk je zvjer juce jedna od prvih bitki sa njim

5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Je li xvm kompatibilan sa test 8.9 ? Uglavnom, od njega mi treba one oznake tenkova na mapi gdje su zadnji put bili. Moze li se to posebno skinit?

Za sad mi valjaju croshair mod i damage panel mod..

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Je li i vama javlja grešku kad idete kupiti gold preko PayPala?

When all else fails - crowbar the fucker

0 0 hvala 0
18 godina
World of Tanks

Novi tier X TD je strašan dokle god je skriven jer čim ga otkriju će nestat zbog masivnog weakspot turreta, al na kamperskim mapama će bit strašan. Al pustimo to, nova mapa je predivna, čini se dosta velika, ima puno mjesta za manevriranje i mogla bi bit jako zanimljiva za igru, ima mjesta za sve tipove tenkova i nadam se da će i ubuduće radit ovako detaljno na mapama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

šta kažete da napravimo BOL klan? {#}

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice