Netko zna jel Poljaci imaju ferije il kaj? Mislim...što treba napravit za pobjedu??
za pocetak ne imati u protivnickom timu platoon koji napravi 12 kila i tonu dmg-a :D
Netko zna jel Poljaci imaju ferije il kaj? Mislim...što treba napravit za pobjedu??
za pocetak ne imati u protivnickom timu platoon koji napravi 12 kila i tonu dmg-a :D
Pitanjce.
Idem kupiti M3 Lee. Posada na M2 Medium je na 84% pa bi prebacivanjem na Lee-a spala na 75% (0,84x0,9 veli wiki.wot). Ali, Lee ima 2 topnika a M2 ima 2 vezista.
Kako da znam kojeg topnika s Lee-a treba ostaviti u vojarni? Pretpostavljam da obje posade pošaljem u vojarne pa onda jednog po jednog lika trpam u tenk. Točno?
Ili kad kupim Lee-a piše koji je topnik za koji top? Onaj 37mm top je zapravo slijepo crijevo...
Hvala.
Pitanjce.
Idem kupiti M3 Lee. Posada na M2 Medium je na 84% pa bi prebacivanjem na Lee-a spala na 75% (0,84x0,9 veli wiki.wot). Ali, Lee ima 2 topnika a M2 ima 2 vezista.
Kako da znam kojeg topnika s Lee-a treba ostaviti u vojarni? Pretpostavljam da obje posade pošaljem u vojarne pa onda jednog po jednog lika trpam u tenk. Točno?
Ili kad kupim Lee-a piše koji je topnik za koji top? Onaj 37mm top je zapravo slijepo crijevo...
Hvala.
M3 Lee je katastrofa od tenka blago rečeno, top će ti bit najmanji problem. ŠTo se tiče posade, kad kupiš to govno od tenka ideš jednog po jednog člana posade i ubacuješ ih u tenk, a prije toga pretpostavljam da češ prodati M2, ako ga prodaš sva posada po defaultu ide u barracks. Ako češ zadržati M2 onda češ morati ručno poslati članove sa M2 u barake pa onda u M3.
A uopče ti nije bitno kojeg češ od njih stavit u M3, izabereš bilo kojeg i staviš, ionako ih moraš pretrenirati da budu kompetentni za M3.
Isključi torrente u klijentu i probaj. Najvjerojatnije će počet ponovno ali bi moglo ići brže.
Ako mi se neskine do ujutro dugujes mi pivu.
Ako mi se neskine do ujutro dugujes mi pivu.
Meni ide brže. U svakom slučaju do jutra bi trebalo.
4 killa i 4k damage-a nije dovoljno, barem 7-8 killova i toliko damage-a u tisućicama 
Isključi torrente u klijentu i probaj. Najvjerojatnije će počet ponovno ali bi moglo ići brže.
Nisam ni vidio tvoj post već sam se sjetio u starcraftu 2 da sam to radio da se brže skida i stvarno ima opcija :D
Već je na 44% (2580MB), do pol noći vjerovatno će se skinut i onda stignem malo odigrat.
Još da mi t-scum nije smanjio brzinu s 4Mbps na 3Mbps...
Skinilo mi se 16% za 3h.. ovako mi se nece do nedilje skinit 
Stavio skidat prije par sati, isključio torrente u klijentu naravno i bilo je skinuto i instalirano za vrijeme gledanja filma od 2 sata... 10 mbps DL speed...
Eh, kažem da nisam obrisao 8.8 test, već bi odavno igrao.
A ovako, 4Mbita t-scuma, još imam 1,5 skinut, trebalo bi kroz sat- sat i pol.
Gledam QBa, zabavni ovi tenkovi.
Alooooo...di ste testeri.....prvi dojmovi na german new TD line????

Pitanjce.
Hvala.
M3 Lee je katastrofa od tenka blago rečeno, top će ti bit najmanji problem. ŠTo se tiče posade, kad kupiš to govno od tenka ideš jednog po jednog člana posade i ubacuješ ih u tenk, a prije toga pretpostavljam da češ prodati M2, ako ga prodaš sva posada po defaultu ide u barracks. Ako češ zadržati M2 onda češ morati ručno poslati članove sa M2 u barake pa onda u M3.
A uopče ti nije bitno kojeg češ od njih stavit u M3, izabereš bilo kojeg i staviš, ionako ih moraš pretrenirati da budu kompetentni za M3.
Eto, posada s M2 je stavljena na trening. Koliko dana to traje? Ili je to instant pa na neki sistem ih samo ubacim odmah u Lee-a?
Ova natjecanja u kojima se natječe tko će imat više xp-a . za koje tenkove ona vrijede ?
ne znam da li je to u testu, ali molio bih ako mozete vidjeti kakav je nerf napravljen na t57 heavy tenku
hvala
Nikakav.
Nikakav.
kako to?
Ova natjecanja u kojima se natječe tko će imat više xp-a . za koje tenkove ona vrijede ?
za sve mediume osim premiuma
Pa rečeno je da neće biti nerfa u 8.9.
Nikakav.
kako to?
Foch 155 i T57 Heavy ce bit nerfani u 0.9.0
Stavio skidat prije par sati, isključio torrente u klijentu naravno i bilo je skinuto i instalirano za vrijeme gledanja filma od 2 sata... 10 mbps DL speed...
Iskljucio sam torrente i sad siba.. 4mbps mi je brzina al barem je iskoristena za razliku od prije :D
A jesu li promjenili oklop na bolje ili na gore IS-u 3?
Pa to je komunisticki tenk, nebi bilo to to da ga smanje, naravno da je poboljsan...
mislim da će sad weakspot na kupoli bit još lakši za probit,a ostalo će valjda ostat kako je
Najbolji opis waffentragera e-100 je kao i onaj što su već dali "glass cannon", svaka budala te probije i dila maksimalni damage, cilj je znači tko će brže ispucat "šanžer".
Pogodio me batchat 155 u kupolu sa jednim shellom i skinuo mi je 1400 hp-a, znači batchat koji najmanje damage-a dila od svih artiljerija što otprilike znači one shot od drugih artiljerija.
MM je takav da ima barem 5 pa naviše waffentragera u svakom timu.
Za sada preferiram 128-icu, nevjerovatna preciznost i kratak aim time. Sa 150-icom i HE granatama se nisam proslavio. Jedna iritantna stvar je da se top skoro svaki put ošteti pogotkom u turret, tu je još i jako mala depresija topa, što mi je nakon 300 i nešto partija s T30 jako teško palo, nikako se namjestit da bih nekog pogodio.
Tenk je okretan i brz, ne kao medium, ali bolje nego recimo IS-7.
Reload između punjenja je 56.25 sekundi sa BiA i 100% posadom, vent se nemože stavit ni rammer.
Uglavnom trebat će vremena naučit se igrat s tim kinom, nevjerujem da ću ga uzimat na normalnom serveru u dogledno vrijeme, ali svakako zabavan tenk. Tih 6 komada ispuca dok kažeš keks, a neprijatelju HP pada ko lud.
Pitanjce.
Hvala.
Eto, posada s M2 je stavljena na trening. Koliko dana to traje? Ili je to instant pa na neki sistem ih samo ubacim odmah u Lee-a?
A gdje si ti to njih stavio na trening? U barracks?
Ako su tamo onda se sigurno ne treniraju, nego lade jaja. Ako želiš da dobiju skill na M3 onda ih moraš prebacit u M3 i igrati s njime, jedino tako se oni "treniraju" u ovom slučaju za M3. U barracksima ne rade ništa.
Jos jedna stvar:
Desni klik miša na člana posade-personal file-training i izabereš tenk na koji želiš pretrenirati posadu.
Tako za svakog člana posade.
Impresioniran sam sa 128mm a nije ni 150 los. Previse lagga, ona tockica kraj pinga je u crvenu, no jbg sta je tu je.. Emil mi je zakon, gun depression je prebolesan (-15 mislim) a top one shoota sve. Malo je spor btw
Proba sam t8, cammo je odlican, zahvaljujuci niskom profilu i "kupulom", top demolira sve, tenk koji ce voljeti svi ;)
Jos jedna stvar:
Desni klik miša na člana posade-personal file-training i izabereš tenk na koji želiš pretrenirati posadu.
Tako za svakog člana posade.
To sam napravio. Sad ne vidim kako da posadu prebacim iz vojarne u tenk... Što god kliknem nije to to... 
Help.
Kada odabereš tenk na kojem želiš staviti posadu samo klikni na trenutnog člana posade i odaberi mu zamjenu ili ako nema nikog klikneš na prazno mjesto gdje bi trebao biti npr. vozač i odabereš njega.
Hvala na pomoći, kolege tenkaroši.
Nego, kakav to bonus daju za M3 Lee-a? Opet mi je nešto promaklo...
Lijepo od njih u svakom slučaju. 
Prvi dojmovi s ovom kantom: sitting duck koja može nekoga i kljucnuti...