World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.644.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
game789 kaže...

moze pomoc u vezi iskustva? igrajuci kroz igru sa elitnim tenkovima skupio sam 36.000 iskustva... imam obicni standardni racun pa me zanima mogu li to igdje pretvoriti ili nesto napraviti korisno, pošto se ja baš ne snalazim u tome :/ 

hvala!

Sa tim xp-om nemozes nista  bez golda, ako imas gold pretvaras ga u slobodno iskustvo po tecaju 1gold=25iskustva

Znaci ako nemas golda nemozes nista s njim...

BTW

Siemke su veceras pruzale jak otpor, bilo je svacega od team damage do teskih botara, ali je samo jedna borba pala

WN6/EFF 3226/3330 - solo tier 10 akcija

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
Infern01337 kaže...

Meni je danas došla poruka da je prošlo 30 dana od zadnjeg promjena pasworda,pa sam otišao promijeniti i dobio 300 goldi + dodao sam mobitel za zaštitu i dobio 100 goldi :) + kupio 3 dana premiuma za 250 goldi pošto imam 4 dana odmora zbog praznika :)

Pa zar se moze promjenom passa opet dobit gold? ?? Ja nisam dobio nikakvu poruku? ?

16 godina
neaktivan
game789 kaže...

moze pomoc u vezi iskustva? igrajuci kroz igru sa elitnim tenkovima skupio sam 36.000 iskustva... imam obicni standardni racun pa me zanima mogu li to igdje pretvoriti ili nesto napraviti korisno, pošto se ja baš ne snalazim u tome :/

hvala!

Iskustvo sa elitnih tenkova možeš pretvarati u slobodno iskustvo jedino da ga razmjenjuješ za gold.Bilo bi ti bolje da si upalio "accelerated crew training".

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
World of Tanks

A sto se podrazumjeva pod tim 'accelerated crew training', i kako se to aktivira?

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

još jedna (meni) zanimljiva stvar..razmišljanjem da probam ući u neki klan (što je neslavno propalo) kupim slušalice i primijetim puno bolji osjećaj igranja, naime na monitoru imam zvučnike pa dosta šumova nisam uzimo za potrebne međutim sa slušallicama čujem s koje strane mi prilazi vozilo, gotov reload, otkrivanje neprijatelja......

svaki dan nešto novo, šteta što nisam malo mlađi pa da još brže učim i napredujem

igra je zaraza do bola, sinoć sam tuko do iznemoglosti ne bi li uvatio 250000 nagrade i uspio, danas nemoguća misija

{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nadam se dovoljno za 3000 golda :)

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...
game789 kaže...

hvala!

Sa tim xp-om nemozes nista  bez golda, ako imas gold pretvaras ga u slobodno iskustvo po tecaju 1gold=25iskustva

BTW

Siemke su veceras pruzale jak otpor, bilo je svacega od team damage do teskih botara, ali je samo jedna borba pala

Moze link od tog moda za statistiku? Ili barem ime?

mihi
16 godina
mihi999 kaže...
Intel&ATI kaže...
game789 kaže...

hvala!

BTW

Moze link od tog moda za statistiku? Ili barem ime?

To ti je ovo, Improved session statistics

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/177899-color-messages-and-session-stats-088/

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 13:05 (Intel&ATI).
18 godina
neaktivan
legend kaže...

Nadam se dovoljno za 3000 golda :)

Sumnjam,treba ti min preko 2k exp

Vulgar Display Of Power
18 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo sam nasa na wot forumu. Odlicna pozadina.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
9 0 hvala 1
18 godina

bog te maza nemos dobit mastery na ovom t69 da si isus...

1374 xp, sa premiumom 2061, 6 killova, top gun medalja,  5556k stete i nije mastery. pa sta triba napravit sa ovim tenkom da se mastery dobije?

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
Obi Wan kaže...

bog te maza nemos dobit mastery na ovom t69 da si isus...

1374 xp, sa premiumom 2061, 6 killova, top gun medalja,  5556k stete i nije mastery. pa sta triba napravit sa ovim tenkom da se mastery dobije?

Ja sam skupio sa t69 al zato se sa t71 mucim,  jucer dvi-tri zaredom oko cca 1000-1100exp.

18 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

BTW

Iz perioda VK28.01: jedna borba, eff/wn7 3475/4809, killer scout :D

16 godina

Bezveze vam je ikakvo uspoređivanje eff/WN7 na osnovu par partija...za to služi exp. Eff i WN7 su zamišljeni kao overall rating igrača i u toj funkciji su vrlo dobri. Ovako ne govore ništa...što naravno ne znači da niste odlično odigrali...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
18 godina
moderator
DamageHigh kaže...

Bezveze vam je ikakvo uspoređivanje eff/WN7 na osnovu par partija...za to služi exp. Eff i WN7 su zamišljeni kao overall rating igrača i u toj funkciji su vrlo dobri. Ovako ne govore ništa...što naravno ne znači da niste odlično odigrali...;)

Ma znam, al kad već mjerimo čiji je veći... (dedin je najveći, naravno ;)) :D

18 godina

uzeo t1 heavy danas jer zelim doc do t29... nisam previse impresioniran. zvijer u svom tieru, t6 kako kad, ako nema kv-1s moze stat. t7 jos nisam vidio ali nisam previse optimistican.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije proslo ni mjesec dana a Wot mi vec fail :/

u doti sami khreteni, najgori community ikad, siemke su za ove ruse internet .. Ja sam presa sa konja na magarca {#}

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
multiplayer igre su odlične tak dugo dok ne dodaš igrače :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
World of Tanks

opet ja s pitaniima {#}

pogodim tenk, vidim da sam mu "izuo" gusjenicu a moj leek kaže we didn't scratch ili šuti...iskreno nemogu upratit pogotke u partiji pa neznam zbroji li to na kraju ili bude izio vuk kenjca?

je li to normalna pojava (k'o i nestajanje tenka u vožnji na kojih stotinjak metara) ili se server zbuni?

što znači onaj broj 14 kraj mog imena otkad sam stavio xvm?

weekend je kraju a imam toliko volje za igranjem..{#}

pozz i fala na odgovorima {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
game789 kaže...

A sto se podrazumjeva pod tim 'accelerated crew training', i kako se to aktivira?

kad istrazis sve na tenku, sve module i njegovog nasljednika, tenk je onda "elitan", i pojavice ti se gore liojevo na ekranu iznad imena posade mala kockica koju obiljezis i tako ukljucis acc.crew training-tada vise ne skupljas expe na tom tenku, nego sve ide na ubrzani trening posade na nacin da clan posade sa najnizim osnovnim postotkom (ako nije 100%, cak i ako ima slikove druge) dobija duplo vise expa nego ostali,tako da ako npr dobis 1000expa za gejm, taj clan ce dobit 2k, ako je win za x2 onda ce dobit 4k, ako je win x3 za prvu pobjedu, onda ce dobit 6k, itd

svi ti faktori se nmedjusobno mnoze i moze se posada brzo podignut ako je neka akcija tipa x2 crew exp za svaku borbu, pa ak imas premium to ti je x1.5 u odnosu na osnovni exp

inace u garazi na dnu ekrana di su ikone tenkova i oznaka za tip tenka,ako je oko oznake nesto nalik na vijenac tj krila sa svake strane, to je oznaka da je tenk elitan-vidjeces vec sam

inace su elitani tenkovi super za trening posada za isti tip tenka, ja sam na 3001h npr. jedno 5-6 posada doveo do 100% i nabijo prvi skil pa ih prebacivao dalje u tenkove sa isto 5 clanova posade: u 2801, 3001d, 3002d, u tigra i tigra p, cak sam jednu u arty prebacio, jer mi je taj tenk zbilja lezao, imao je top module i opremu i naviknuo sam se na gameplay pa se posada brzo dizala, posebno za te vikend akcije kad svasta se nudi

bivsi branitelj kaže...

još jedna (meni) zanimljiva stvar..razmišljanjem da probam ući u neki klan (što je neslavno propalo) kupim slušalice i primijetim puno bolji osjećaj igranja, naime na monitoru imam zvučnike pa dosta šumova nisam uzimo za potrebne međutim sa slušallicama čujem s koje strane mi prilazi vozilo, gotov reload, otkrivanje neprijatelja......

svaki dan nešto novo, šteta što nisam malo mlađi pa da još brže učim i napredujem

igra je zaraza do bola, sinoć sam tuko do iznemoglosti ne bi li uvatio 250000 nagrade i uspio, danas nemoguća misija

{#}

ja jucer igrao bez muzike sa ukljucenim "glenn miller orchestra" i samo zvukovi, bilo mi je prezabavno

al da, slusalice daju trodimenzionalnu zvucnu sliku i sve je lakse

a da si mladji....ccc... covjek je mlad kolko mu je mozak mlad i samim tim ucenjem se pomladjujes jer sve vise koristis mozak

na kraju razvijas i osjecaj za igru zj. bolje receno predoslecaj, intuiciju, haragei, postajes wot ninja {#}

krajnji stupnjevi su crni pojas-wot rambo, pa chuck norris pa dedaa

iznad toga nema, cak ni evil joe ni embrionic journey nisu dosegli tu dedaa razinu (there can be only one; one player to rule them all...)

Zaja kaže...

Ovo sam nasa na wot forumu. Odlicna pozadina.

e sad ti napravi tako nesto sa krmacom pa cemo ti giftat po downloadu,bilo bi fora a i udomacilo se vec

(a ko bi bio vozac za TOG?)

DrNasty kaže...
DamageHigh kaže...

Ma znam, al kad već mjerimo čiji je veći... (dedin je najveći, naravno ;)) :D

mislim da ide ovak lista:

1. dedaa

2. chuck norris

3. ...

4. slavkec

5. embrionic journey

6. evil joe

7. obi wan

8-10. dinamicni trio doktora sa foruma: nasty, vicko i malenica

11-dalje je stoka sitnog zuba, siemke, tardi, kemperi, botine, bobovi, teamkileri i mi forumasi

Obi Wan kaže...

uzeo t1 heavy danas jer zelim doc do t29... nisam previse impresioniran. zvijer u svom tieru, t6 kako kad, ako nema kv-1s moze stat. t7 jos nisam vidio ali nisam previse optimistican.

stavi mu vent, optiku i gld, uzmi i nesto gold granata za tvrde protivnike

i tek kad se posada digne onda tenk pokaze kakav je, i nije bas za prvu liniju jer nema alphu veliku i lako ga veliki buse, al za male je bog i batina, koristi angling i sidescraping

mislim da je MIRDA puno igral s njim i ima sigurno koji tajni savjett u rukavu po pitanju opreme i taktike

i kao sto je frend jucer komentirao i ja sam primjetio, kad se tenk opremi, posada je na 100%, opet treba neko vrijeme da se sve "slegne i dodje na svije mjesto" i onda tenk pokaze sto moze, najcesce na pola puta grajnda do iduceg

makar mislim da to nije povezano sa digitalnim razlozima nego da covjek treba vremena da uhvati neki tenk i dobije osjecaj za njega pa da prilagodi gameplay

p.s. ja sam kupio amx 50 100, stavio na njega vent, optiku i gld, taman ima dovoljnu nosivost za sve plus drugi top dok ne istrazim gusjenice, ostalo je vec bilo istrazeno sa ostalih grana, motor sa mileta 46, radio odavno, top sa lorena, al srednji top mi je drazi jer ima jeftinije granate i 35 sec reload, zadnji puni 50 sec-mogu otic na kavu

nakon malo uigravanja, i loren mi je puno bolje legao, jer dosad nisam bio na ti s njim, nikak prilagodit gameplay

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dečki, kada sam gledao opise novih ažuriranja, bili su najavili da će se moći prebaciti profil s američkog servera na europski. Mene zanima što je s tim? Jel to došlo, ili tek dolazi, ili je to rekla kazala? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
ED63 kaže...

mislim da ide ovak lista:

7. obi wan

Obi Wan kaže...

stavi mu vent, optiku i gld, uzmi i nesto gold granata za tvrde protivnike

i tek kad se posada digne onda tenk pokaze kakav je, i nije bas za prvu liniju jer nema alphu veliku i lako ga veliki buse, al za male je bog i batina, koristi angling i sidescraping

mislim da je MIRDA puno igral s njim i ima sigurno koji tajni savjett u rukavu po pitanju opreme i taktike

i kao sto je frend jucer komentirao i ja sam primjetio, kad se tenk opremi, posada je na 100%, opet treba neko vrijeme da se sve "slegne i dodje na svije mjesto" i onda tenk pokaze sto moze, najcesce na pola puta grajnda do iduceg

makar mislim da to nije povezano sa digitalnim razlozima nego da covjek treba vremena da uhvati neki tenk i dobije osjecaj za njega pa da prilagodi gameplay

cuj ja sedmi hahaha

a sto se tice t1 heavy... ma mlatim nejač u svom tieru samo tako, nego je problem kad se dode u tier 6. tu il bit sniper, ili imat srecu pa naletit na neki tenk koji nije kv-1s i hull down pa se nadaj.

crew je sad na 84%, a od opreme sam uzeo samo rammer, a za ostalo mi se ne da iskrcat milijun... ionako ga necu drzat. tek kad dobijem m6, e onda cemo razmislit o sljedeca 2 komada opreme. vjerojatno ce to bit uz gun rammer gun laying drive i buduci da mu je armor nula a gun super binocs. ionako je 320 m view range lose za 2nd line support.

16 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Dečki, kada sam gledao opise novih ažuriranja, bili su najavili da će se moći prebaciti profil s američkog servera na europski. Mene zanima što je s tim? Jel to došlo, ili tek dolazi, ili je to rekla kazala?

to je tek u vrlo ranoj testnoj fazi.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Do kada bi se to moglo očekivati, pa makar i po kvartalu da kažeš? 

E da, prijatelj ima problem - ne može ažurirati WOT, zna li netko zbog čega? Je li treba što podesiti, ili otvoriti kakav port možda? Ili sam premalo informacija dao?  

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bivsi branitelj kaže...

opet ja s pitaniima {#}

pogodim tenk, vidim da sam mu "izuo" gusjenicu a moj leek kaže we didn't scratch ili šuti...iskreno nemogu upratit pogotke u partiji pa neznam zbroji li to na kraju ili bude izio vuk kenjca?

je li to normalna pojava (k'o i nestajanje tenka u vožnji na kojih stotinjak metara) ili se server zbuni?

što znači onaj broj 14 kraj mog imena otkad sam stavio xvm?

weekend je kraju a imam toliko volje za igranjem..{#}

pozz i fala na odgovorima {#}

Ako si mu skinuo gusjenice to se broji kao critical pogodak, nisi mu skinuo HP, ali ipak se broji, dok ti tvoj vezista govori da ga nisi ni ogrebo znači da je pogodak pogodio ali nije napravio damage na tenku. A ako ti kaže da je pogodak prošao ali nisi vidio skidanje HPa znači da si pogodio neki od modula tenka ili si ubio nekog od posade.

Što se tiče XVMa tu ti nemogu pomoći ne koristim ga.

A ovo nestajanje tenka tebi pred nosom je normalno, to je posljedica debilnog kamuflažnog sustava...

16 godina
World of Tanks

Nakon možda 3 mjeseca od zadnje bitke sa arty odlučio sam probat bacit koju partiju,

sve tri bitke su odigrane jedna za drugomi te po onome što ja vidim arty je i dalje itekako efektivna

rezultati su slijedeći:

\m/ \m/
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Infern01337 kaže...

Meni je danas došla poruka da je prošlo 30 dana od zadnjeg promjena pasworda,pa sam otišao promijeniti i dobio 300 goldi + dodao sam mobitel za zaštitu i dobio 100 goldi :) + kupio 3 dana premiuma za 250 goldi pošto imam 4 dana odmora zbog praznika :)

hvala na 400g care

16 godina
DamageHigh kaže...

Ne usporedujem se ja ni sa kim, nego sam samo izjavio kako je moguce i preko vikenda solo igrom u tier10 dobro odigrati...

Moj e-peen je dovoljno velik nemoram ga vaditi okolo bezveze {#}

15 godina
World of Tanks

8.9 test ce bit dostupan 10.10.2013 ( četvrtak )

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
protjeran

Sto reci koju posluku porati??? {#} Replay ce vam reci sve...{#} I da,krivo sam napisao,8 k dmg tocnije...{#}

http://wotreplays.com/site/374308#team

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 6:05 (Tomo53nja).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice