Grindanje bi bilo igranje u svrhu otključavanja novih tenkova (i modula također). Spotanje je primjećivanje (obilježavanje) protivničkih tenkova ili njihovo tvojih u tvome timu. A siemka je nešto na poljskom, valjda pozdrav nekakav ili tako nešto.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Grindanje - igranje sa nekim određenim tenkom ili nekom određenom linijom sa ciljem da napreduješ prema višim tenkovima.
Spotanje - otkrivanje neprijateljske pozicije
Siemka - mijenjao bih sve svoje najjače tenkove samo da ne znam šta ovo znači.
Ako hoćeš, igraću sa tobom oko sedam - pola 8 da vidiš malo kako to ide i da se izvježbaš, imam jako malo bitaka (tek preko 2000) ali solidnu statistiku, znam šta radim. Javi mi se na PP na forumu sa svojim imenom u igri da te pozovem kad uđem.
hvala svima na odgovorima, naravno da neznam sve mogućnosti, tek par tjedana igram...
da me nebi pogrešno razumili, niti ne pokušavam snajpat sa teškašem ali većinom nitko ne želi naprijed..uleti neprijateljski mališan osvijetli ekipu a oni zuje okolo i kupolu vrte u krug, toliko o sposobnosti zapažanja i točkama opasnosti pojedine mape...
volim taktičke igre ali kad je komunikacija na nuli soliram i dosta često povedem pokojeg sa sobom u grob ali to smatram nedovoljnim..
ako sam spreman izić prvi i primit koji projektil ostatak bi me trebo slijedit jer tri slaba topa isto naprave štetu...ne ekipa čeka da prvi zagine pa polako po jedan i još zagužvaju na mjestima sudara :)
neznam koliko ću izdržati i do kojeg tiera doći ali još uvijek me zanima iako sam totalni početnik i (dosta često) ne razumijem vaš riječnik....
valjalo bi u prvi post stavit objašnjenja za izvedenice koje se koriste u komunikaciji na forumu &td.. (grindanje, spotanje, siemka... :) )
fala na pojašnjenjima.. 
siemka ti otprilike znači da si izgubio bitku
Kada vidiš puno "siema" u svom timskom chatu priprem se da izgubiš.
Ili drugim riječima "prepare your anus"!
Siema ili siemka je pozdrav na poljskom. Sav riječnik je objašnjen na "wiki.worldoftanks.eu". Sad sam malo bacio oko tamo ali ne nađoh riječnik tenkista a ne da mi se kopat. Potrebno je solidno znanje engleskog. Uglavnom, tamo je... Čeka... Vreba... 
Imaš li kojeg tenka levela 6 ili 5 barem? Ako imaš možemo se jednu večer skupiti (ekipa sa foruma) i odigrati TC, pa i ti dođi. Tako smo igrali prije koju večer i bilo je baš dobro.
Imaš li kojeg tenka levela 6 ili 5 barem? Ako imaš možemo se jednu večer skupiti (ekipa sa foruma) i odigrati TC, pa i ti dođi. Tako smo igrali prije koju večer i bilo je baš dobro.
trenutno od "vrijednijih" t5 KV i t6 KV-1S i radim dalje...sad je opet trilema..IS, KV13, MT25...
još uvijek eksperimentiram i tražim sebe iako mislim da mi teškaši najbolje odgovaraju, a zašto rusi? duga priča..
nižih tiera još imam par rusa (elitnih) 
Ako ste već došli do ovdje s čitanjem zanima me koji je razlog tomu da Ferdi, T28, T28 prototype, AMX i ostali imaju topove koji dilaju po 400-490 damage-a, a ISU-152 ima BL-10 koji em ima 276mm penetraciju i dila 750 damage-a? Na forumima spominju da nema armora, ma nabijem ih ja ferdija ko sir buše i sedmice, baš puno mi znači taj odgovor...
SU-101 i At15 imaj još slabije topove. Jucer sam kupio ISUa i odmah otključao BL10. Za sad dojmovi i nisu baš najsjaniji. BL je top sa svojom voljom, probuši Mausa a ne može probiti amx12t. Granate imaju svoju volju, pa tako ni promašaji nisu rijetkost. Predugi reload na tenku koji ništa ne odbija rezultiralo je sa nekolko rundi u kojima sam uništen nakon prvog hica. Još jedan problem je i sporo okretanje u kombinaciji sa sporim nišanjenjem. Nisam imao Ferdija, ali sam imao JgPanthera II, i bio mi je bolji...
Zadovoljštinu dobiješ kada nekoga pogodiš, odneseš ga na drugu mapu
Koja ironija da svi mrze siemke a toliko dobrih poljskih igraca sa vidio,igro sa njima.Osnivaci pirata su poljaci,poljski tim igra WG pro ligu.
Koja ironija da svi mrze siemke a toliko dobrih poljskih igraca sa vidio,igro sa njima.Osnivaci pirata su poljaci,poljski tim igra WG pro ligu.
poljaka i čeha ima najviše u igri,pa po nekoj logici oni imaju i najviše loših igrača,a i usput me živcira što većina njih ne zna engleski
ma da su iz bangladesa, za mene si kreten kad u heavy tanku ignoriras hill u himmelsdorfu...
Probajte u onu opciju Find Contacts upisati siemka, ne mogu da vjerujem koliko ih ima 
volim taktičke igre ali kad je komunikacija na nuli
Manjak komunikacije nadoknadiš sa XVM, odmah ćeš znati da li će te igrač kraj ispratiti ili će biti yolo mod...Namjesti si XVM da ti ne pokazuje win-loose šansu jer je to debilizam čisti a ostale statse koristi da vidiš ko razmišlja svojom glavom a ko banderom pored.
Severogorsk 
Hull down?
Manjak komunikacije nadoknadiš sa XVM, odmah ćeš znati da li će te igrač kraj ispratiti ili će biti yolo mod...Namjesti si XVM da ti ne pokazuje win-loose šansu jer je to debilizam čisti a ostale statse koristi da vidiš ko razmišlja svojom glavom a ko banderom pored.
još kad bi znao što je xvm...
polako otkrivam igru, sinoć sam igro sa jednim forumašem i iako nemam mikrofon osjetio sam poboljšanje igranja kroz povećanu sigurnost jer imam povvjerenja a i zabavnije je...
nastavak slijedi..
još kad bi znao što je xvm...
polako otkrivam igru, sinoć sam igro sa jednim forumašem i iako nemam mikrofon osjetio sam poboljšanje igranja kroz povećanu sigurnost jer imam povvjerenja a i zabavnije je...
nastavak slijedi..
Sjećaš se onih mojih komentara izgubili smo prije nego što je krenula igra? E pa gledao sam u XMV statistiku.
Zna netko kad ce novi test server izbacit? Posto neam acc. vise, volio bih znat kad ce izac da mogu na vrijeme napravit acc posto njemu ne mogu pristupit novi korisnici..
Zna netko kad ce novi test server izbacit? Posto neam acc. vise, volio bih znat kad ce izac da mogu na vrijeme napravit acc posto njemu ne mogu pristupit novi korisnici..
Čim prije napravi acc.Kada oni izbace test server moći će ga igrati samo oni koji su imali acc jedno 2-3 tjedna prije,a imam osjećaj da će svaki čas izbaciti test server.
Sjećaš se onih mojih komentara izgubili smo prije nego što je krenula igra? E pa gledao sam u XMV statistiku.
kupio sam neke slušalice, dalje će biti valjda još zabavnije
najveca zamjerka ovoj bestiji t69 je lova... nemos zaradit da si gospa, cim se pojavi neka t9 mrcina koju je tesko probit naprid moras koristit gold. sve to stoji da ti njih gadas u bok ili iza, ali vecinom su okrenuti prema tebi prednjom stranom. sva sreca da se moze zaradit ovih 250k svaki dan jel inace bi bio u debelom minusu...
najveca zamjerka ovoj bestiji t69 je lova... nemos zaradit da si gospa, cim se pojavi neka t9 mrcina koju je tesko probit naprid moras koristit gold. sve to stoji da ti njih gadas u bok ili iza, ali vecinom su okrenuti prema tebi prednjom stranom. sva sreca da se moze zaradit ovih 250k svaki dan jel inace bi bio u debelom minusu...
s obzirom na to da ga vecina "pro" igraca igra 80% gold ili full gold onda znas cemu sluzi... jedan od bolesnijih statpaddera u igri :D gledam po ovim mojima iz klana koji su ga igrali kad smo platoonali i tenkic je bolestan (a o 57ici da ne govorimo).
ja sam trenutno na lorr40t i isto nije los loader... nemam jos puno partija s njim, al ak se drzis iza i izletis kad treba tenk jede malu djecu (slicno sam igral s 13 90, nisam bas neki vrhunski scout jebiga... mozda mi se s kinezima vise posreci xD).
s obzirom na to da ga vecina "pro" igraca igra 80% gold ili full gold onda znas cemu sluzi... jedan od bolesnijih statpaddera u igri :D gledam po ovim mojima iz klana koji su ga igrali kad smo platoonali i tenkic je bolestan (a o 57ici da ne govorimo).
ja sam trenutno na lorr40t i isto nije los loader... nemam jos puno partija s njim, al ak se drzis iza i izletis kad treba tenk jede malu djecu (slicno sam igral s 13 90, nisam bas neki vrhunski scout jebiga... mozda mi se s kinezima vise posreci xD).
DA t69 je popularan sa goldom i jos kad ga uzmu dobri igraci.
ja sam probao igrati sa standardnom municijom, ali ubrzo sam napunio isključivo gold u t69 i moram priznati da se sa protivničke strane često čuju suze 
kad je t8 only onda se trudim igrat bez golda, tu i tamo ubacim jedan magazin ako je kraj bitke pa da svaka ude da se bitka dobije.
a za veci tier isto, zavisi od tenka. skupo je njega igrat sa gold only...
Evo da se i ja uključim u temu, igram oko 4 mjeseca Wot i zanima me jel postoji neki tim u kojem smo svi iz ove teme da igramo zajedno ili ne?
e da, ovaj mali e25 je najugodnije iznenadenje ikad. vjerojatno najzabavnije vozilo (uz jp2) koje sam ikad imal prilike odigrati. brzina, rof, camo, preciznost... uz to je i prokleti seal clubber da veci nemre biti 
t69 i t54e1 flankeri koji nemaju brzinu da flankaju...zato ih igraš da stanes iza coska cekas da se razvije partija pa onda izviris ispraznis klip i bjez na reload.