World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.648.332
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj Cromwell i kad je stock je odličan {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nakon 2 i pol godine igranja napokon sam dostigao/prešao brojku od 100 pobjeda više od poraza.{#}

EDIT: Ovo je slika sa tableta iz WoT Assistant programa, pa ne znam koliko se dobro vidi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 22:47 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

nova pila u garaži {#}

14 0 hvala 0
18 godina
World of Tanks

Tigar je ok tenk, jest da ima puno problema kao da skoro svaki shoot u bok izaziva oštećenje ammo rack-a, svaku petu partiju se zapali i nešto slabo bounca bez obzira koliko se nakosio, no ono što ga spašava je top i dosta dobra okretnost za jednog 60 tonskog heavy-a, samo šteta što su mu maknuli onaj motor sa 800+ konjskih snaga.

Moja statistika npr.

br. bitaka | postotak pobjeda

Tiger               217                   58%

Tiger P            185                    51% (svi ovog tigera hvale dok je kod mene sasvim suprotno, onih "200" mm armora tek trun pomaže jer svi ga i dalje probijaju sprijeda čak i u te najdeblje ploče, a pametni gađaju turret)

Tiger II           257                    56%

E-75               142                    56%

Nikad ne direktno napadat nekog tko vas bez problema probije, a to mogu čak i tier 4-5 tenkovi jer ako vas pogodi u bok skinut će vam ammo rack i onda ste u qrcu, da negovorim o dobroj mogućnosti logorske vatrice u motoru.

Samo se držat pozadi, ne na drugom kraju mape već iza jednog tenka recimo ili snipat kad je u pitanju high tier match, puno je korisniji u takvim matchevima nego IS zbog 203mm penetracije i puno bolje preciznosti topa.

BTW: Napokon se riješio T28 Prototype-a, dobar tenk pogotovo ako dolaze na vas jedan po jedan jer vas većinom nemogu probit jer neznaju gdje gađat (lijevo ili desno od gun mantle-a), a takvih ima puno. Sporost tog tenka me izludila kao i činjenica da 200mm armora ne zaustavlja Tier X topove bez obzira koliko se nakosio, ono đubre T57 Heavy 3 puta za redom me probije sprijeda i ubije dok ja punom brzinom (par kilometara na sat) nazad bježim iza kuće, jednostavno uopće nemora ni gledat gdje gađa ffs.

Ako ste već došli do ovdje s čitanjem zanima me koji je razlog tomu da Ferdi, T28, T28 prototype, AMX i ostali imaju topove koji dilaju po 400-490 damage-a, a ISU-152 ima BL-10 koji em ima 276mm penetraciju i dila 750 damage-a? Na forumima spominju da nema armora, ma nabijem ih ja ferdija ko sir buše i sedmice, baš puno mi znači taj odgovor...

I za kraj, odmah sam kupio T30, čak i s defaultnim topom mogu nešto napravit, a šta će tek bit kad dobijem AT 155mm jao siga poljacima. Jednom sam s njim igrao na public test serveru i toliko mi se svidio da sam ga odlučio nabavit i eto ostvarilo se, a i zanimljiv je grind do njega.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 23:06 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks

Moja statistika je sljedeća: Tigar-49.7% (155), Tigar (P)-51.9% (601) i Tigar 2-56.8% (139). 

Znači Tigar mi se nije svidio, ali nije ni tako loš, dok mi je Tigar 2 odličan. S druge pak strane Tigar (P) mi je odličan, ali Ausf A (45.4%, 240 partija) mi se ne sviđa baš.

A što se tiče topova, pa Ferdinand ima brži, precizniji i top mu uz to nešto brže i nišani. Ali oklop mu je stvarno bezvezan.

16 godina
World of Tanks

Prva borba nakon trodnevnog posta od wota...

BAM naabs down!

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Anti-fa kaže...

Evo najdraže bitke sa t95 do sada,odma u startu ravno uz rub poljane,počistio base campere i ravno u cap,te zamolio team da mi puste cap što su učinili,nakon što su resetali,opet sam lijepo zamolio da ostave njihovog zadnjeg da stignem uzet cap. {#}

Ovo ja zovem team.

Može link za mod za final screen? {#}

Zadnji build xvm-a, trenutno test 3 koliko ja znam...

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jutro.....{#}

Jucer sam kupio Su-100Y,i prvih par bitaka {#}(šokiran).Ne mogu se sastat sa tenkom(Td-om),nezz u cemu je problem,najveci problm je signal i view range,jednostavno nemogu vidit dalje od hebenih 200m,a da ne govorin let projektila,kao da skrene prije mete;;;;;;

od 7 bitaka 1 kill i 1 win{#},lol i samo 1 hit{#},kolega iz klana ga ima samo on ima solidan skor nakon 30-40 odigranih,NeZZ,;pomozite,koju opremu stavit,kako igrat..........Nisam noob ali znam da sa nisam jos navika ali vamo nes ne stima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

opet ovaj hero of the day 50k xp umjesto 50k damage... jucer sam se satra dok sam nabija 50k xp, izgleda moram opet danas....

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja nikako da skupim dovoljno da rijesim misiju, sve sam probao, igram ko lud: link

:(

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

su 100y se u pocetku cini kao troma nis koristi krmaca, al kasnije je sve bolji, stavi binocse da nisi sljep ko sismis. i s njim jednostavno moras igati kao pozadinsko djubre, mozes i snajpati bez problema, top je neprecizan ali stvar je u tome da je bitno jedino pogoditi nekoga jer ima jako malo tenkva koje nemozes penetrirati, ja s s njim zabrijem u glavi da uopce nemam oklop, sto nije daleko od istine i onda igram ko kakava plaha djevojcica koja se krije i iz daljine sije smrt, iako se katkad mozes osloniti na svoju vanserijsku mobilnost da nekog iznenadis,

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
crystal6 kaže...
Izzy kaže...

Do osmice, ali i dalje se može samo što je teško. Npr. ja sam kupio i unaprijedio IS-8 gotovo isključivo bez premiuma. Odnosno, imao sam 3 dana premiuma u kodu kojeg je WG dijelio povodom nečega (ne sjećam se).

Ma može se, samo što je dugotrajno i financijski teže. Ja sam npr. potpuno bez premiuma otključao sve do Mausa.

A mjesta u garaži si kupovao? Ili si čekao da ti WG daruje mjesta (meni su dali 3 mjesta). Ili si prodavao tenkove pa tako oslobađao mjesta u garaži?

Nisam ja ništa prčk'o.
18 godina

ufff debakla danas, pari mi se ka da je international retard convention u wot-u

16 godina
neaktivan
Spiridon kaže...
crystal6 kaže...
Izzy kaže...

Do osmice, ali i dalje se može samo što je teško. Npr. ja sam kupio i unaprijedio IS-8 gotovo isključivo bez premiuma. Odnosno, imao sam 3 dana premiuma u kodu kojeg je WG dijelio povodom nečega (ne sjećam se).

Ma može se, samo što je dugotrajno i financijski teže. Ja sam npr. potpuno bez premiuma otključao sve do Mausa.

A mjesta u garaži si kupovao? Ili si čekao da ti WG daruje mjesta (meni su dali 3 mjesta). Ili si prodavao tenkove pa tako oslobađao mjesta u garaži?

Nije ništa čudno u tome da ljudi prodaju tenkove.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
14 godina
World of Tanks

Slažem se. I ja sam prodao svoj Renault FT (iako u 30-40 bitaka s njim sam imao win rate 59%). Doduše, ozbiljnije igram tek zadnja 2 mjeseca...

Ali bilo bi lijepo imati i poneki omiljeni tenk pa zaigrati ponekad s njim...

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 14:28 (Spiridon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
World of Tanks

baš me neće taj ace sa t54 ili imam loše partije pa pobjedim ili imam odlične pa izgubim

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Slažem se. I ja sam prodao svoj Renault FT (iako u 30-40 bitaka s njim sam imao win rate 59%). Doduše, ozbiljnije igram tek zadnja 2 mjeseca...

Ali bilo bi lijepo imati i poneki omiljeni tenk pa zaigrati ponekad s njim...

Postoje naravno dva tri omiljena tenka koji jednostavno ostanu u garaži,ali većina ljudi čim researchaju slijedeći tenk odmah prodaju stari.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
18 godina
Spiridon kaže...
crystal6 kaže...

Uglavnom sam kupovao, nešto prodavao, a imam i dosta darovanih mjesta :)

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

mora li se na IS3 prvo staviti kupola da bi se ugradio najjaci top?

0 0 hvala 0
18 godina

ne mora ali bolje stavi novi turret pa onda top, jer svi ce te busit ko od sale...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

kupio kv-1s ali očajna statistika...

kako god odigram među prvima sam down

ne želim igrati k'o pussy pa idem naprijed a tamo obično vrebaju jaki topovi :D..

na malo sam do najjačeg topa i zanima me: vrijedi li nešto?

onaj 122mm sa kv je očajan, spor reload i mrvu neprecizan, najbolje se snalazim sa 85mm

sigurno je dosta i do mene, imam ~900 borbi, ali malo igrača razumije vozilo kojim upravlja i muka mi je od lakih tenkova koji npr. snajpaju umjesto da spotaju i pomažu teškašima

neznam za vas ali ja nedavno otkrio tempomat, dok "vozim" lupim enter i odmaram prste dok sam an brdu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lol dal valja šta.. taj top je jedini razlog zbog kojeg svi igraju 1s
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ne mora ali bolje stavi novi turret pa onda top, jer svi ce te busit ko od sale...

kupio sam prvo gusjenice, al sada cu skupljati za top, pa onda kupolu, jer lakse ce mi biti s boljim topom ili mozda prvo kupolu ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 16:43 (game789).
17 godina
World of Tanks

Kada smo igrali nas 10-tak s foruma TC prije par večeri, u protivničkim timovima bi učestalo viđali KV-1S tenkove. Baš su mi se zgadili. Ali svejedno bi ih uništavali. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...

ne želim igrati k'o pussy pa idem naprijed a tamo obično vrebaju jaki topovi :D..

onaj 122mm sa kv je očajan, spor reload i mrvu neprecizan, najbolje se snalazim sa 85mm

sigurno je dosta i do mene, imam ~900 borbi, ali malo igrača razumije vozilo kojim upravlja i muka mi je od lakih tenkova koji npr. snajpaju umjesto da spotaju i pomažu teškašima

neznam za vas ali ja nedavno otkrio tempomat, dok "vozim" lupim enter i odmaram prste dok sam an brdu :D

Jeli znaš i za tipke r i f?

18 godina

kv-1s nije tenk s kojim ces bit second line tenk, a da ne govorim da je sniper. najzesci su mi ti koji glume snipere za takvim tenkom. ajd kad vidim tiger-a to i mogu tolerirat, al tenkovi od kv-1s pa na gore, to je grijeh bit sniper sa njim. s njim se ide na chokepointove zajedno sa jos par heavy tenkova tako da oni mogu pokrivati tvoj reload od 16 sekundi. ako ga nakosis kako bog zapovida mozes svasta bouncat sa njim. najbolji primjer hill na el halluf mapi.

a zasto je najpopularniji? pa dovoljno je vidjet penetraciju i alphu na topu, pa s njim mos probit t8 ko od sale.

14 godina
World of Tanks

Mislim, ima početnika, novajlija... Ali kad naših 11 ne napravi nikakvu štetu!!! 0 DMG!!! {#} I ja s jednim kill-om nanesem najviše štete... MM me ovaj put mrzio žestoko. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

kv-1s nije tenk s kojim ces bit second line tenk, a da ne govorim da je sniper. najzesci su mi ti koji glume snipere za takvim tenkom. ajd kad vidim tiger-a to i mogu tolerirat, al tenkovi od kv-1s pa na gore, to je grijeh bit sniper sa njim. s njim se ide na chokepointove zajedno sa jos par heavy tenkova tako da oni mogu pokrivati tvoj reload od 16 sekundi. ako ga nakosis kako bog zapovida mozes svasta bouncat sa njim. najbolji primjer hill na el halluf mapi.

a zasto je najpopularniji? pa dovoljno je vidjet penetraciju i alphu na topu, pa s njim mos probit t8 ko od sale.

Uprao to,neki ljudi misle da postoji neka univerzalna formula za vozit tenkove,a neznaju da neke lightove trebaš igrati kao heavije,da neke heavije kao mediume i da sa nekima moraš igrati sasvim nešto treće.

Ok kužim da su neki casual igrači,ali ako si odigrao više od 3-4 tisuća bitaka onda nisi casual igrač.

14 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Spiridon kaže...
crystal6 kaže...

Uglavnom sam kupovao, nešto prodavao, a imam i dosta darovanih mjesta :)

Ja sam bez premiuma otključao 5 tenkova (Bat, Maus, AMX, GW type, t62a) i kupio 4 njih. Silvere sam grindao s kv1 i kv1s, te povremeno kada su bile one akcije 100% veca zarada na tier5. Garaže su bile mahom darovane, a nekoliko ih se skupilo onim kodovima gdje smo dobivali onog malog Rusa i garažu (eh to su bili dani, mislim da sam nakupio 7 garažnih mijesta)

bivsi branitelj kaže...

Tempomat ti je i slovo"R", tzv cruise control. Možeš ga koristiti i kad izviruješ iza ugla jer se na prvom stupnju jako malo širi nišan.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

hvala svima na odgovorima, naravno da neznam sve mogućnosti, tek par tjedana igram...

da me nebi pogrešno razumili, niti ne pokušavam snajpat sa teškašem ali većinom nitko ne želi naprijed..uleti neprijateljski mališan osvijetli ekipu a oni zuje okolo i kupolu vrte u krug, toliko o sposobnosti zapažanja i točkama opasnosti pojedine mape...

volim taktičke igre ali kad je komunikacija na nuli soliram i dosta često povedem pokojeg sa sobom u grob ali to smatram nedovoljnim..

ako sam spreman izić prvi i primit koji projektil ostatak bi me trebo slijedit jer tri slaba topa isto naprave štetu...ne ekipa čeka da prvi zagine pa polako po jedan i još zagužvaju na mjestima sudara :)

neznam koliko ću izdržati i do kojeg tiera doći ali još uvijek me zanima iako sam totalni početnik i (dosta često) ne razumijem vaš riječnik....

valjalo bi u prvi post stavit objašnjenja za izvedenice koje se koriste u komunikaciji na forumu &td.. (grindanje, spotanje, siemka... :) )

fala na pojašnjenjima.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice