World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.591.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Area_51 kaže...

Budem prebacio s IS ali još ga igram tako da su zato crveni oni su prebaćeni s KV-1s i samo su privremeno, nisam sada siguran da li 5 ili 7 igra s tim tenkom, igro sam samo da vidim kako se ponaša. Još uvijek igram s IS tamo mi je posada na 100 i vještine negdje na 96% pa njih guram da budu 100%. Sad ne znam da li te vještine rada na novim tenkovima ako ih istreniraš na drugome, pročito sam negdje da vještine posade ne rad na novim tenkovima. Primjetio sam kada sam prebacio s jednog drugoga tenka da se oni ponašaju kao da su na 70% izvježbanosti.

Da bi prebacio posadu, moraš da ih ponovo treniraš. Dakle desni klik na člana posade, otvori personal file i naći ćeš retrain opciju. Izabereš svoj tenk i platiš 20.000 i posada ti bude na nekih 90ak% istreniranosti, a svi perkovi koje si do sada istrenirao su i dalje tu.

16 godina
World of Tanks

Koliko vam je trebalo za premium preko WoWP?

Koliko sam ja shvatio dobija se max 240 tokena, znači treba 11 dana za mjesec premiuma.

Changed token reward system (for battles). Players can get the token reward every day:
For victories:

• 1st Victory - 10 tokens
  • 3rd Victory - 20 tokens
  • 10th Victory - 50 tokens

For destroying air targets:

• 1st air target - 10 tokens
  • 3rd air target - 20 tokens
  • 10th air target - 50 tokens

For destroying ground targets:

• 1st ground target - 10 tokens
  • 3rd ground target - 20 tokens
  • 10th ground target - 50 tokens

Postoji li još koji način za dobijanje tokena, trebali ste ovo prije podijeliti, valjda uspijem skupiti barem za jedan mjesec premiuma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam nabavio već 2mj premiuma , nije problem.

mislim da imaš fore još 2 mjeseca zaraditi. a ovo ti je jedini način za te tokene dobiti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
r3bl kaže...
Area_51 kaže...

Budem prebacio s IS ali još ga igram tako da su zato crveni oni su prebaćeni s KV-1s i samo su privremeno, nisam sada siguran da li 5 ili 7 igra s tim tenkom, igro sam samo da vidim kako se ponaša. Još uvijek igram s IS tamo mi je posada na 100 i vještine negdje na 96% pa njih guram da budu 100%. Sad ne znam da li te vještine rada na novim tenkovima ako ih istreniraš na drugome, pročito sam negdje da vještine posade ne rad na novim tenkovima. Primjetio sam kada sam prebacio s jednog drugoga tenka da se oni ponašaju kao da su na 70% izvježbanosti.

Da bi prebacio posadu, moraš da ih ponovo treniraš. Dakle desni klik na člana posade, otvori personal file i naći ćeš retrain opciju. Izabereš svoj tenk i platiš 20.000 i posada ti bude na nekih 90ak% istreniranosti, a svi perkovi koje si do sada istrenirao su i dalje tu.

Znam to sam i napravio.

18 godina

pobjeda zahvaljujuci meni

da se razumi, gold sam poceo pucat kad mi je nestalo standardnog streljiva, inace nosim 20-10

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 17:25 (Obi Wan).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}

16 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
World of Tanks

ufff,razvaljotka,ostal mi je još m3Lee,ali si je nesretnik skratil muke (razbil se je)

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
4 0 hvala 1
18 godina

evo sad zavrsija borbu sa T71, ne da mi se stavljat slike, ispadnu sranje

defeat

t8 game

xp: 1226, premium xp 1839

3116 dmg, 6 kills, top gun medal i master gunner

zalosno da papir tenk napravi najvise stete

inace lipo je ovo za vidit da te nagradi full xp-om bez obzira sto si izgubio.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta da kupim?  :  t32,  110 ili tigera II (za tigera trebam jos 10k xp)  kakav je uopce 110? dal mu je top neprecizan na daljinu kao i kod is2??

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
markulj kaže...

Sta da kupim?  :  t32,  110 ili tigera II (za tigera trebam jos 10k xp)  kakav je uopce 110? dal mu je top neprecizan na daljinu kao i kod is2??

nije neprecizan kolko je top na is2,ali ako hočeš naprecizniji top idi na tigera II,zavisi koju naciju preferiraš i koju IX odnosno X hočeš imati.inače meni je 110 odlična,naravno kad ju full upgrejdaš,samo kompresija topa je bolja kod ovih drugih dva kolko se sjećam.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 20:06 (jura).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

na t-29 se dizem i tenk je mrak, a tiger je toliko precizan kao da iz puske pucam {#}dok mi je is 2 patnja jer se moram gurati u prvi red jos mi je ok ak je gradska bitka al na otvorenom je uzas

0 0 hvala 0
14 godina
ED63 kaže...
Area_51 kaže...

Prvi dan s IS-3 umolo me je T-29 riješio brige, kada su ga njegovi upropastili do kraja. Tako da sam postao sretnik imao me je trebao je samo jedan hitac da me riješi.

a zasto ti se guner i driver crvene, ako grajndas is-3 pa covjece pretreniraj ih za njega jer se ovak samo patis, ne rade ti skilovi ni perkovi, a mogo si komotno ubacit i 2 po 75% jer ti dodje na isto

ja sam ubacival crvene posade sad za specijal u 3 tenka da ne trosim pare za nove, al to je samo za 20 kilova, oko 10-15 partija po tenku, za grajnd tira 9 sa tirom 8 se debelo ne isplati buduci da kad ti i budu na 90% treba oko 50k expa da dodju natrag na 100% {#}, i cijelo vrijeme ti svi skilovi i perkovi rade

a sto se tice premiuma, svaki vikend prema ovom dosad vidjenom se uzme po 7 dana i peglaj, jos koji put uzmes 50k i samo dodajes dane

kad sam vidio po Ss-.u  da Spiridon natuko 6 milja credsa sa LTP-om mislim si ftw

ja imam sad malo vremena da mi se cak ni ovih 250k dnevno ne isplati igrat, sa prem su to dobre 3 partije u tajpu i t34

al nekom ko nema prem tenk ovo je tolko dobro da netreba brinut ni za pare ni za prem, goldi mu trebaju jedino za slotove i demount opreme

Ah, kolega, bude i do 10 milja s LTP-om... LTP e mobile... {#}

EDIT: LTP je premium tenk. {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 21:11 (Spiridon).
14 godina
r3bl kaže...

{#}

To sam ja napravio jednom ili čak dva puta, ne sjećam se više i vidio ukupno četiri puta (uključujući moj/e kill-ove) ovih dana... Smiješan kill, u rangu utapanja ili poginuća zbog pada sa nadvožnjaka... {#} Naš lik nekidan pao s nadvožnjaka i ošo u Had.

Nisam ja ništa prčk'o.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 21:29 (Spiridon).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna li netko do kada traje ovo sa world of warplanes tokenima da se skupi za mjesec premiuma? Vidio sam da piše do 26.9. na wowp stranici, pa sam zbunjen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
World of Tanks

Na ovom AMX AC 48 je skoro nemoguće dobiti As tenkista. U jednoj borbi sam napravio 5.4k štete i 6 killova i ništa. U drugoj 3.5k štete, 2.7k spotting i opet ništa. I onda u T10 napravim 4k štete i dobijem ga. Ujedno mi bila i zadnja bitka prije otključavanja Focha.

I na kraju kupio Focha i T110E5. Bijaše dobar dan. {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

bas danas gledam... ima prijatelj taj xvm i onako dobaci koliki je win rate i to je najbolji igrac u suparnickom timu. i sad posto smo pricali da sto vise igara imas to si iskusniji lik uleti ka imamo 3 lika sa priko 20k igara, al win rate i eff toliko ocajan da jednostavno nemos virovat.

i sad postavlja se pitanje kakav to tip ljudi moze odigrat 20k+ igara, bit tako ocajan a igra a jos uvik igrat. jednostavno to ne razumin...

18 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo slika E4. Postao mi je najdrazi tenk,pogotovo nakon vecerasnjih partija. 

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

bas danas gledam... ima prijatelj taj xvm i onako dobaci koliki je win rate i to je najbolji igrac u suparnickom timu. i sad posto smo pricali da sto vise igara imas to si iskusniji lik uleti ka imamo 3 lika sa priko 20k igara, al win rate i eff toliko ocajan da jednostavno nemos virovat.

i sad postavlja se pitanje kakav to tip ljudi moze odigrat 20k+ igara, bit tako ocajan a igra a jos uvik igrat. jednostavno to ne razumin...

Ovo je besplatna igra i masa dice je igra.

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
markulj kaže...

Moja preporuka t32, tenk je odličan, koliko je t29 bio ovaj je isto toliko...

Obi Wan kaže...

Onaj kome nisu statistike bitne, možda igra samo da igra, da se zabavi...a i tu je činjenica da je poslije 6-7k borbi nemoguća misija popraviti statistiku. Kod takvih likova ti samo ostaje nada da je u tih 20k borbi naučio da pogodi tenk.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 7:26 (malina22).
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...
markulj kaže...

Moja preporuka t32, tenk je odličan, koliko je t29 bio ovaj je isto toliko...

Obi Wan kaže...

Onaj kome nisu statistike bitne, možda igra samo da igra, da se zabavi...a i tu je činjenica da je poslije 6-7k borbi nemoguća misija popraviti statistiku. Kod takvih likova ti samo ostaje nada da je u tih 20k borbi naučio da pogodi tenk.

Iskreno ne marim za statistiku previse,ali svako toliko bacim pogled,imam 10k i eff mi je trenutni 1060 a WN7 1013,fakat ne znam koji sta racuna(ako mi moze neko ukratko objasnit super). Imam 3 desetke u gaarazi(IS7,T110E5 i T57) i jednu istrazenu(E100). Imam i frenda koji ima isto bitaka kao i ja i eff mu je preko 1300 ali nema niti jednu desetku,ima preko 1k borbi sa T49. Moja pretpostavka je je dok sam ja muku mucio sa stock tenkovima dok sam isao prema desetkama on je uredno nabijao statistiku na malim tierovima,a svi znamo sta je imati tier 5 tenk koji tyi lezi a nabrijan je do jaja sa svima modulima na sebi i pitajboga koliko skillova na posadi..Ne znam na sta si aludirao da se nakon 6-7k bitki ne moze popravit satistika,ok sa 600-700eff normalno da ne mozes skociti na 1500 i vise,ali gledajuci po sebi koji ionako ne igram nesto previse zbog posla statistika pomalo raste,svaki dan pomalo ali jbg raste. Po meni ako nastavim ovim tempom igrati u sljedecih 10 k borbi mogo bi imati eff barem 1200-300 mislim da je to za mene realno bez pretjerivanja jer bolje ne mogu,jer nemoguce je bas svaku partiju odigrati unicum zbog xy razloga..

17 godina
neaktivan
World of Tanks

U statistiku ti ulazi i % win rate, htio sam reći da je lakše popraviti negativan win rate na nizem broju borbi nego na visem, ako imas 47% win rate na 3-4k borbi lakse ces ga podici nego na 20k, zato sam i rekao da je skoro nemoguca misija jer treba dosta vremena, treba skoro sve partije odigrati dobro i pobijediti a kad uzmes u to faktor random borbi to prelazi u nemogucu misiju. A mislim da EFF ne treba gledati kao neki validan pokazatelj igrača upravo iz razloga što pola igrača radi eff bump sa nekim tenkovima. Znao sam biti u borbi sa igračima koji su imaju eff po 2000 a prvi izginu jer se zalete ko tukci misleći da im niko nista ne moze i da su popili svu pamet svijeta. Šta mi vrijedi njegovih 2000 eff kad on u top tenku izadje na cistinu i onda po njemu uriniraju kečap igrači. Tako da sam po sebi eff ne znaci puno, bolje je gledati cjelokupnu statistiku.

EDIT: Neki dan sam sa T54E1 napravio base exp 2.392, nadam se da ce biti dovoljno za neku nagradu u ovim mediumima...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 8:18 (malina22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...
Obi Wan kaže...

ima li tko cudne fps droppove... desi mi se da sa nekih 40 fps padne naglo na 11 bez ikakvog razloga

Od patcha 8.8 se to ljudima dešava.

već sam mislio da mi je grafička na umoru (a nije toliko stara ni loša)...

ili da ima 3 prsta prašine na njoj. {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja otkad sam prešao na win8 nemam fps drop kao sto sam imao na sedmici ali od zadnjeg peča imam ogromnih problema sa lagom...ping mi 60-80 a lampica non stop blinka crveno zeleno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Ja otkad sam prešao na win8 nemam fps drop kao sto sam imao na sedmici ali od zadnjeg peča imam ogromnih problema sa lagom...ping mi 60-80 a lampica non stop blinka crveno zeleno.

Zalis se na ping a ja odigro 30k borbi na mobilnom od 130-140 pinga i nemam problem sa igranjem. 

Vulgar Display Of Power
15 godina
neaktivan
markulj kaže...

Preporučujem t-32.Kada ga uzmeš prvo nadogradi kupolu,a zatim top.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Gdje si ti vidio da se ja žalim na ping...Rekao sam ping mi 60-80, a lag lampica non stop crveno zeleno...što će da kaže da je ping normalan ili prihvatljiv a paketi se gube...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
markulj kaže...

Koliko se sjecam top je isti kao na T-29, i ide cak i na M103 a tu je plakanje dok se ne nadogradi drugi top jer te baca konstantno sa tier 9 i 10 i onda fino grebes boju protivnicima i statstika opada :) dok se ne dogura do drugog topa,zato je uvijek pozeljno imati sto vise free xp-ova :)

13 godina
World of Tanks

Koja linija je zanimljivija za igrat ? 

16 T-57 Heavy
2 t110e4
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
juno kaže...
g12356 kaže...
markulj kaže...

Koliko se sjecam top je isti kao na T-29, i ide cak i na M103 a tu je plakanje dok se ne nadogradi drugi top jer te baca konstantno sa tier 9 i 10 i onda fino grebes boju protivnicima i statstika opada :) dok se ne dogura do drugog topa,zato je uvijek pozeljno imati sto vise free xp-ova :)

Upravo radi takvih stvari se free exp ne troši na otključavanje tenkova nego na otključavanje modula. Ja nakon što sam kupio M103 dao sam 24k free exp za taj drugi top.

S obzirom na MM T29 je puno bolji tenk od T32, T32 je tvrđi ali te i baca sa tier IX i X tenkovima gdje ih sa 105mm topom možeš samo probit sa strane ili guzce, ili moraš koristit premium granate. On je nužno zlo da se dođe do M103 koji je jako, jako dobar tenk prvenstveno zbog topa.

16 godina
jura kaže...

ufff,razvaljotka,ostal mi je još m3Lee,ali si je nesretnik skratil muke (razbil se je)

bravo jura, aj mi reci s kojim si topom igral, jel 57 komarac gun ili derp

markulj kaže...

t32 sam davno proso i mogu rec da me je dovodio u depru jer nisam znal igrat, ulatio u minus redovito, nije mi pasal dugi reload,...xy razloga, na kraju sam dal 5k golda da konvertam 100k free expa i ubo sam t34 dok je bio devetka-isplatilo se

a jos na t29 sam vratio top na 90 i s njim igral jer je brze punil, ciljal i manje kostal, i tad sam poceo kuzit kak igrat, drzat stranu i porokat 6-7 tenkova i zaustavit napad

tiger 2 mi je polu stock-ima gusjenice, motor i radio top, nema kupolu i top-koristim stock

moji dojmovi-stock top je super jer ima pen kao i prvi 10.5 al jeftinije granate i brze puca

mislim da sam stavio vent, optiku i gld ili vertikal, nznm napamet

meni je super tenk,makar sam ga malo igral, jos se posada nije vratila na 100%, i tek su na prvom skilu

po meni je bolji od t32, ALI ima motor napred i zapali se lako ko rostilj,cim posada bude na drugom skilu prebacim na perkove pa ubodem preventive maintainance i safe stowage, to puno znaci

110 sam tek kupio, prebacio posadu,al su vec na drugom skilu sa aktivnim gorespomenutim perkovima

aj bas da vidim kaj je od opreme gore...vent, optika i jedan nisam odlucil jos

imam top zadnji motor i radio, stock kupolu i ovjes, i drugi top

ima jos taman mjesta za treci komad opreme stavit

nisam ga bas igral pa nemogu rec kak se ponasa, posle dobije 100mm top i mozda su granate za njega jeftinije, da nisu po 1k cred pa se cak i isplati igrat bez premiuma-ma jesu vraga, wotdb.info kaze da su po 1050cred {#}

ha tak je to na tiru 8

inace na 7 mi je is-2 bio najdrazi zbog mobilnosti i okretnosti,a da top zna zastucat-to da...roknes scouta na 50 metara, ak nije skroz nanisanio-DING

to je boljka topova kaj sporo ciljaju i veliki su kalibar, oce dingat i papir pod kutem{#}

cim ga malo razradim postam dojmove, a ak oces probat pm-am mi kad me vidis u igri pa cu te pustit u garazu da sam probas,sve price ne vrijede ko osjecaj kad sam probas

Obi Wan kaže...

nedavno je neko napisal kaj veli jingles: if u sux long enough, youll get to tier X-e onda slijede sve one meme za E-100 vozace: full equipment: binocs, camo, toolbox, i pushh (to bush)

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice