World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.591.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ovo test server offline?ne želi mi ući :P

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo uspio sam namjestiti većinu stvari, jedino jos ono koliko posto šanse za pobjedu i statistike igrača tijekom bitke kad stisnem Tab i tijekom loadinga, ima li tko kakav savjet? :D

EDIT: uspio sam sve namjestiti, hvala svima na pomoći 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 15:37 (scipion).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.odemmortis.com/index.php?site=files&file=98 Modovi 

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/196435-088-xvm-updater-25-one-click-installupdate/ XVM jedan klik instalacija bez potrebe za namjestanjem. U opcijama odaberi Show regular Wn6 i win chane ako oces i gotovo.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

malo slikica stare skalamerije...

jedino dobro sad je idealna jesenja hrđava maskirna boja {#}

malo tenkića i destroyera malo tenkića i destroyera
m4 sherman m4 sherman
m4 sherman 2 m4 sherman 2
m4 sherman 3 m4 sherman 3
m36 jackson m36 jackson
m36 jackson 2 m36 jackson 2
hellcat hellcat
hellcat 2 hellcat 2
m4- jackson- hellcat m4- jackson- hellcat
ko mantlet vidio nije... ko mantlet vidio nije...
sve se mijenja, samo mi je google konstanta...
Moj PC  
15 0 hvala 2
15 godina
Re: World of Tanks
scaramush kaže...

To si bio u mom mjestašcu?Inače muzej udaljen 300 metara od mene :)

16 godina
scaramush kaže...

valjalo bi dat te tenkove nekom da ih restaurira

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
12 godina
neaktivan
World of Tanks
Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ah konačno završeno američko drvo . Ha ha piše da sam potrošio 1137 expa a ne 250000.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 19:19 (Mirda 1).
Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina
bivsi branitelj kaže...
Vido kaže...

To su bili objašnjavali da neće "popraviti" jer bi učinilo igru neigrivom, cijevi bi zapinjale posvuda xD

Ja bi rado da postoji neki realistic server di je fizika i sve drugačije i realnije pa tako i to za topove.

razumijem ali i bilo bi zanimljivije malko propazit (npr. između kuća...), znam kako se tenkisti "znoje" u gradskoj borbi pogotovo teškaši ali dobro, ekipi odgovara pa će i meni

Problem je što ova igra nije simulacija nego arkada jer je rađena za mase,znači arkada = €

Na šta bi to ličilo kada bi imjenili da topovi neprolaze kroz kuće,tenkove itd. kad 80% ljudi koji igraju ovu igru neznaju ni virtualni tenk vozit a kamoli nešto uradit,zamislite :nema više steel wall,Cool-Headed,Spartan medalja(ima ih još) jer bi se ljudi sa razbijenim topovima ramali na smrt.

Ali volio bih da naprave neki "hard core" za historical batlles ako ikad bude išta od toga.

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 19:21 (Anti-fa).
13 godina
World of Tanks

Klan  Critical Collective-C-C [CRC] prima nove članove . 

Neki od uvjeta su : 

- da igrač ima barem jedan tenk 8 klase i jedan tenk 10 klase . 

- da skine i instalira Team Speak 3 radi lakše komunikacije . 

- i da imate barem 15 godina :) 

I da napomenem   igrači iz svih zemalja i svih religija su dobrodošli zato što je klan napravljen za zabavu i zafrkanciju , a ne za politiku i rasizam :) 

Ako se zainteresirani javite mi se ovdje u inbox ili na wot-u ( nick : TheCroCop ) .

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 21:39 (Rucipe).
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina

sjajna tura danas:

38 games

81.58% win rate

2127.49 WN7

67 destroyed

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
ED63 kaže...

obavezno napravi acc na eu serveru, kao sto rekose kolege

ALI:

proguglaj i nadji "invitation code", dobices mozda golda, premium par dana i neki prem tenk nizeg tira

ALI-taj kod moras upisat DOK radis acc jer ti posle nece vrijedit

Guglo sam, ali to je sve valjda pograbljeno u nekim akcijama.

Dali ima tko za udijelit? {#}

Ako ima, napravim i acc na njegovom refferalu ako ima taj sistem u WoTu ili se budem vec nekako oduzio.{#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
15 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
ED63 kaže...

ALI:

proguglaj i nadji "invitation code", dobices mozda golda, premium par dana i neki prem tenk nizeg tira

Ako ima, napravim i acc na njegovom refferalu ako ima taj sistem u WoTu ili se budem vec nekako oduzio.{#}

Imas tog na ebayu po 1-5 $ jeftino..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
18 godina
scaramush kaže...

evo također par ljepotana, slikanih neki dan.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 11:51 (sokre).
16 godina
World of Tanks

Nakon što igram sa jagdpanther-om opet nakon dugo vremena čini mi se da je najbolji t7 TD sa kojim sam igrao,a jedino nisam igrao at7.

Nekako mi najviše paše.

Ove top of the class i damage dealer su mi najdraže misije,kad nemoram biti zakinut zbog svog "teama"

Evo jednog poraza od danas:

\m/ \m/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

NERFS AND BUFFS

1. T57 Heavy and Foch155 will NOT be nerfed in the next patch (0.8.9) but they will be nerfed in patch 0.9.0.
2. KV-1S will not be nerfed in the nearest future, but devs are considering splitting it into two separate tanks (OP, probably KV-85 and KV-122).
2. A lot of tanks will be buffed in the next patch, but all of them are mid-tier. Don’t expect any T9-10 buffs.
2. Medium tier arty will get a slight buff.
3. VK 4502B may get a buff, but don’t expect that to happen anytime soon.
4. Tanks that will NOT get a buff: AMX 50B, AMX 13 75, T95, T43, Jagdtiger, JgTig 8.8 (regarding Tiger II chasis buff/nerf), KV-5, Maus.
5. Regarding IS-3 remodel, its armor won’t be worse.  In fact it will probably be a bit better because of the angles. Also, the tank will be higher. The previous screenshot that you all saw is a work in progress.

NEW FEATURES
1. 7/42 battles will be added later this year. There’s also a new tournament system being tested right now and Veider really likes it.
2. There will be some cool changes in the future, but don’t expect something as big as improved physics of 0.8.0 (OP, Havoc support, complete remodel of all tanks with much more polygons and better textures)
3. Bonuses for tanking (SS: the fact you stand there and soak up damage, eg. heavy tanks)
4. Devs do not like the current matchmaking (like 8TD’s in one team and 2 in the other) and we should expect some new tweaks and changes in the next patches.
5. Much more city maps incoming.

NEW TANKS
1. Object 430 will be added in the future and it will continue the latest USSR MT tree. Object 140 will not be removed from the game and will remain a T10 tank (OP, looks like we will have 3 Tier 10 USSR MTs in the game)
2. New light tanks: RU251 for Germany (~80km/h top speed), Walker Bulldog (will be somewhat a damage dealer) for USA. There’s still a decision to be made about USSR but right now they are considering a “paper” tank. It will have 3 wheels, with a turret that looks somewhat like the T-34-85′s and frontal armor plate which looks like the IS-4′s, but with 90mm armor. Expect more info soon.

LITTLE BIT OF THIS, LITTLE BIT OF THAT
1. There were changes in the mapmaking process and team so maps will be more balanced.
2. Reworked “old” maps were made by this team.
3. Veider dislikes Redshire in its current form. He wants it completely remade.
4. Veider thinks that Foch155 is a bit imbalanced

Za vise  detalja

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
11 0 hvala 9
16 godina
Ferritin kaže...
ED63 kaže...

ALI:

ma mora bit nisi guglo dovoljno

to za nove igrace se stalno dijeli

a da ces se oduzit, ha ha

mi cemo bit zadovoljni da smo navukli jos jednog  novog na wot

@ mirda bravo na amerima

p.s. skoro sam zaboravio: hebem ti wg i popuste{#}

taman kazem sebi dosta vise tog kupovanja kad diker upo cene ftw

a dolazi druga td linija i taman ubo jg pantera 2 i treba drugu posadu malo dignut do drugog skila, i jos jednog loadera za ferdija,i taman ostalo nesto golda i ubodem jos 1.5k i piknem maxa

hebem ti ja wg(i jos su i slotovi na popustu, pa bas lijepo{#}{#})

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 16:11 (ED63).
18 godina
World of Tanks

Ovo mi je najbolje:

Q: Why did you change the Super Pershing?
A: it had a huge mistake in its collision model and “had something that it wasn’t meant to have.”

Prodao sam Peru nakon intenzivnijeg testiranja jer jednostavno nije vise ni sjena tenka koji je bio. Da imao je nesto sto nije trebao da ima, odlican oklop, a samim time i mogucnost da dugo vremena ostane u citavom stanju i nanese dosta stete pa samim time i zaradi brdo srebra. A za 7200 golda je bio odlican moneymaker, pa netko kupi Peru, potrosi 27 eura i ne trosi vise ni centa na igru jer mu realno i ne treba {#}

Druga stvar je sto ih je poslije T34 bilo najvise na serveru, a sada ce ljudi prodavati Peru i doplacivati za novog prem tenka i eto dodatne zarade {#}

Mora se priznati da je WG odlican za ucenje marketinga {#}

Uglavnom najveca boljka je sto sam odigrao jedno 30-ak partija sa njim i u jedno 20 partija sam bio sa tier IX tenkovima, ne znam jesu li cackali sta i po njegovom MM ili ja jednostavno nisam imao srece... Odluka je pala kada me Tigar II izbusio sa nekih 250 do 300 metara u gornju plocu bez problema.... 

Steta jer je bio jedan od zabavniji tenkova, barem meni {#}

3 0 hvala 1
16 godina
a ste sužili kak su dali povrat golda za not so super pershing, i odmah dodali nove premiume, al naravno, nemoš ih kupit za taj gold što si dobio od pere, neg ih možeš kupit samo za dodatne pare preko giftšopa..

majstori!
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
World of Tanks

Njih (WG) nije briga za nas korisnike. Odnosno važno im je da ljudi stalno troše da bi oni zarađivali, a ako primjete da im je profit pao npr. u 8. mjesecu u odnosu na 7. ili pak u odnosu na isto vremensko razdoblje prošle godine, e onda ih odjednom bude briga, pa da bi privukli nove igrače i zadržali stare odluče podijeliti par tisuća kodova ili nešto slično (nekakve akcije i popuste...) u svrhu povećanja prihoda.

Oni imaju timove kojima je posao smišljanje načina kojima će privući nove igrače (i zadržati stare) da bi im (nama) izmuzli novac. Jedino im je to bitno, što mi je zapravo u potpunosti jasno.

Što se tiče SP-a, nisam ga prodao i ne namjeravam jer ne želim više trošiti novce. A ionako od kada je patch izašao nisam uopće igrao s njim jer imam dovoljno srebra za igranje s tenkovima koji me zanimaju trenutno, a to su Tigar 2 i Ferdinand. Isto tako se nadam da će ga možda ojačati i povisiti mu cijenu, pa će se onda gristi oni koji su ga prodali.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
a ste sužili kak su dali povrat golda za not so super pershing, i odmah dodali nove premiume, al naravno, nemoš ih kupit za taj gold što si dobio od pere, neg ih možeš kupit samo za dodatne pare preko giftšopa..

majstori!

Nebi igra nove kineze ni da mi ih dajes. Uzeo T34,ima top,sve busi,dobro zaraduje i adio. Nema vise zajebancije sa 175mm penetracije na premium tenku.Nikad vise!

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 6:27 (Zaja).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja budem prodo super peru, nije oklop više što je bio

Sad sam bio u borbi gdje je kv4 iz mog tima imo 19860 primljene potencijalne štete i preživio, moram tu liniju izgrindat

0 0 hvala 0
18 godina
O B O kaže...

Ja budem prodo super peru, nije oklop više što je bio

Sad sam bio u borbi gdje je kv4 iz mog tima imo 19860 primljene potencijalne štete i preživio, moram tu liniju izgrindat

vjerojatno su ga redikuli gadali jer nisu znali di triba pogodit da bi ga se penetriralo

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

A ja ciljam na E-75. Igram sa Tigrom 2, pa jednog dana ću ga otključati. Malo mi je dosadila igra i igram vrlo malo, no doći ću do njega sigurno. Samo kada ga otključam trebati ću skupiti 3.5 milijuna i to sa SP-om.

Što se tiče SP-a, reci mi što imaš u planu uzeti nakon što ga prodaš? Nekog tenka nižeg levela ili misliš kupiti još zlata, pa onda uzeti recimo JagdTiger 8.8 ili IS-6?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Is6 planiram uzet.

Ono što je jedino bilo na tanku dobro je bio prednji oklop koji je teško mogo i koji tier 10 probit, onaj špic i u ravnini strojnice. Sad mi se čini da devetke to buše bez problema čak i ako malo nakrenem tenk. Mada i dalje nije loš, često znam po partijama imat 4-6k primljene potencijalne štete  i dosta štete koju nanesem pa tako i dosta love zaradim. Idem na is6 prvenstveno zbog drugih tenkova da mogu posadu trenirat (is7, kv1s, is3, is4, kv4 itd.) zbog klanskih bitaka itd. Vač kad mogu dobit nazad golde, zašto ne. Največi problem s njime je ako ostaneš sam i opkole te buše te bez problema 2 tiera niži tankovi, nemaš brzinu ni oklop. IS6 je dost tvrđi tenk i dosta dinga kad se nakosi a i ak nie nakošen, a i teže ga je  mogu niži tirovi probit.

izigro sam se sa SP pa eto vrijeme je za drugi tenk.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

hoće li biti kakvih popusta na opremu ubrzo??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

vjerojatno su ga redikuli gadali jer nisu znali di triba pogodit da bi ga se penetriralo

KV4 je nemoguća misija za niže tierove.. a i viši ga hoće dingati.

zvijer od tenka {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
neaktivan
game789 kaže...

hoće li biti kakvih popusta na opremu ubrzo??

Pa bilo ti je skoro, tako da uskoro ne ocekujem da ce biti, mozda oko Božića.

18 godina
moderator
World of Tanks

Historical realism gun sound mod za 8.8:

LINK

Ako neko proba nek napiše dojmove, ja ne stignem do večeras.

Jedno pitanje u vezi onih top 50 za mediume, da li oni formiraju listu top 50 igrača za svaki tenk, ili općenito samo jedna top 50 lista od svih tenkova?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 9:37 (DrNasty).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

najbolja sa T54 do sad

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice