World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.559
|
čitano: 10.587.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ferritin kaže...

Pozz novi sam i razmisljam da kreneim igrat WoT.

Imam neki acc iz Closed Bete na americkom serveru na kojem sam igro mozda dvije runde sve ukupno.

Sta trebam znati prije nego krenem igrati, sta mi preporucate, koji server, tenkove, taktike ili sta vec? {#}

Prvo uđi u Eu server.Odigraj kakvih 50-100 bitaka(vjeruj mi nije puno) da dobiš osjećaj oko toga šta bi ti pasalo.Onda možemo daljnje savjete davati,ovako bi te samo zbunili,jer igra je MASIVNA i puna raznih podataka.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
14 godina
World of Tanks

Što mislite hoće li ova borba biti dovoljna za nagradu u onom medium tank contestu (Top 50). Uzmite u obzir da se radi o Tier X tenku, s kojima se teže dobiva XP? Inače moj najdraži tenk M48 ;)

EDIT: Trenutno kad gledam u zadnjih 7 dana bio bi 3. na listi... Samo ne znam koliko je pouzdana ova stranica: http://www.vbaddict.net/battlehistory.php?&tier=10&type=2&nation=3&age=7&order=desc&sort=experience&

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 20:09 (Volos).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ferritin kaže...

Imam neki acc iz Closed Bete na americkom serveru na kojem sam igro mozda dvije runde sve ukupno.

Sta trebam znati prije nego krenem igrati, sta mi preporucate, koji server, tenkove, taktike ili sta vec? {#}

Kao što su ti već rekli prvo napravi korisnički račun na EU serveru, a onda kroz igru ćeš već sam polako shvatiti taktiku i vidjeti kakav stil igre ti odgovara, što će ti pak biti presudno kod odabira vrste tenka. No, vjerojatno ćeš imati za par mjeseci po kojeg i srednjeg i teškog tenka, a možda i TD-a u garaži. S tim da ćeš vjerojatno igrati najviše recimo sa teškašima ako ti oni najviše odgovaraju i voliš ih.

Meni teški tenkovi najviše odgovaraju, a onda srednji. Ovi ostali mi nisu nešto.

I imam jedno pitanje za tebe nevezano za ovu temu. Reci mi zašto si se odlučio za to ime na forumu? Koje li slučajnosti baš ispred sebe, pokraj monitora imam uputnicu za Feritin.{#}

16 godina
Volos kaže...

Što mislite hoće li ova borba biti dovoljna za nagradu u onom medium tank contestu (Top 50). Uzmite u obzir da se radi o Tier X tenku, s kojima se teže dobiva XP? Inače moj najdraži tenk M48 ;)

EDIT: Trenutno kad gledam u zadnjih 7 dana bio bi 3. na listi... Samo ne znam koliko je pouzdana ova stranica: http://www.vbaddict.net/battlehistory.php?&tier=10&type=2&nation=3&age=7&order=desc&sort=experience&

Tesko, skoro pa nikakve sanse bi ja rekao...

Ali nada umire posljednja :)

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
protjeran
World of Tanks

Teško, ovisi o ostalim pattonima :) Probat cu i ja malo, s ferdijem mi je trebalo 1950 xp za nagradu.

0 0 hvala 0
14 godina
chemmy kaže...

Teško, ovisi o ostalim pattonima :) Probat cu i ja malo, s ferdijem mi je trebalo 1950 xp za nagradu.

Misliš 1950 base Xp ili onaj sa premiumom?

16 godina
lol, očito base
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
protjeran
Base xp al istina t10 su bili nize oko 1600 mislim.
13 godina
World of Tanks

Kako da vratim izbornik naredbi na stock nakon sto sam instaliro xvm paket od promods-a ??? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Toliko se govori o japanskim tenkovima a ništa se ne govori u kojem patchu će doći.

Pitanje koji će na kraju biti.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
World of Tanks

a evo ga,imal sam pravo za tri tenka koja budu za 7 dana premiuma:

http://worldoftanks.eu/en/news/44/made-in-germany/

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ok hvala svima. Budem onda na EU serveru napravio account i isprobao igru.
Izzy kaže...

I imam jedno pitanje za tebe nevezano za ovu temu. Reci mi zašto si se odlučio za to ime na forumu? Koje li slučajnosti baš ispred sebe, pokraj monitora imam uputnicu za Feritin.{#}

Sudjeno nam je. Kada se nalazimo (pun intended)?{#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
12 godina
neaktivan
World of Tanks

igram ~tjedan dana i primjećujem par nedostataka....tenk u vidnom polju 8osvijetljen sa nekoliko strana) jednostavno nestane i pojavi se malo dalje, nije valjda da camo funkcionira i u pokretu?

kad su tenk uz tenk, vide se varnice od gusjenica koje "stružu" i onda duga cijev topa jednostavno "potone" u drugi teng te ga uništi....ni blizu real life događaju, trebali bi moći napraviti da zapne za kupolu ili trup a ne da prolazi k'o kroz putar...

igra mi se dopada i iako ne razmišljam o kupnji premium računa već razmišljam o prelasku na tier VI ali trojim :) što poslije KV

ili imam sreće ili što, ali manje se nerviram (i pobjeđujem) po danu nego uveče

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Valja li ovaj D. Max ista kad je sad na popustu i da li ce biti popusta takvih mozda za druge premiume?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Valja li ovaj D. Max ista kad je sad na popustu i da li ce biti popusta takvih mozda za druge premiume?

D.max je dobar tenk, kupi ga slobodno dok je na popustu, neces pozalit. Popnes se na vrh brda i gadjas tenkove koji su ispod tebe sa 300 dmg :)

Ako mislis na tier 8 popust, tesko da ce ih bit. To je vrlo rijetko.

play2much
18 godina
neaktivan
World of Tanks

Victory!

Battle: South Coast 21.9.2013. 9:45:22

Vehicle: Jagdpanzer E 100

Experience received: 4.639 (x2 for the first victory each day)

Credits received: 72.765

Battle Achievements: Top Gun,Camper,Gold Noob{#}

Defeat

Battle: Lakeville 21.9.2013. 10:01:35

Vehicle: T110E4

Experience received: 3.250

Credits received: 85.455

Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 10:15 (Zaja).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako se moze izbrisat xvm iz igre??

Probava sam sve izbrisat pa prebacit iz common testa ali opet isto.

Izgleda da je xvm uhvatio korijenje pa se prosirio po cijeloj igri kao rak{#}.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
bivsi branitelj kaže...

kad su tenk uz tenk, vide se varnice od gusjenica koje "stružu" i onda duga cijev topa jednostavno "potone" u drugi teng te ga uništi....ni blizu real life događaju, trebali bi moći napraviti da zapne za kupolu ili trup a ne da prolazi k'o kroz putar...

To su bili objašnjavali da neće "popraviti" jer bi učinilo igru neigrivom, cijevi bi zapinjale posvuda xD

Ja bi rado da postoji neki realistic server di je fizika i sve drugačije i realnije pa tako i to za topove.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 12:32 (Vido).
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
Intelovac123 kaže...

D.max je dobar tenk, kupi ga slobodno dok je na popustu, neces pozalit. Popnes se na vrh brda i gadjas tenkove koji su ispod tebe sa 300 dmg :)

Ako mislis na tier 8 popust, tesko da ce ih bit. To je vrlo rijetko.

Kakav je u  odnosu na su 122 44 i kakav je money maker i jedan i drugi?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
12 godina
neaktivan
Vido kaže...

To su bili objašnjavali da neće "popraviti" jer bi učinilo igru neigrivom, cijevi bi zapinjale posvuda xD

Ja bi rado da postoji neki realistic server di je fizika i sve drugačije i realnije pa tako i to za topove.

razumijem ali i bilo bi zanimljivije malko propazit (npr. između kuća...), znam kako se tenkisti "znoje" u gradskoj borbi pogotovo teškaši ali dobro, ekipi odgovara pa će i meni

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Već dugo nisam vidio Terrible E-100 drivera ovdje {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
15 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel mi moze netko staviti link za XVM koji radi na patchu 8.8? {#} moze i u PM. I objasnjenje kako da ga instaliram, posto bi mi to bio prvi put da koristim bilo kakav mod. imam oko 2900 bitaka pa mislim da bi mi sad vec dobro dosao.

hvala  {#}

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
scipion kaže...

Ja sam bio stavio onaj o kojem je Stolnik pisao prije par stranica, ali se ne mogu sjetiti kako se zove. Radio mi je savršeno nekih tjedan dana, ali onda mi odjednom nije htjelo ući u igru nego bi mi ostalo na "Updating your garage" sve dok ne bih Alt+F4. Bilo mi je tako sve dok nisam maknuo taj XVM {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
Ferritin kaže...

obavezno napravi acc na eu serveru, kao sto rekose kolege

ALI:

proguglaj i nadji "invitation code", dobices mozda golda, premium par dana i neki prem tenk nizeg tira

ALI-taj kod moras upisat DOK radis acc jer ti posle nece vrijedit

procitaj si pdf file sa uputama u wot folderu na disku di si instaliro igricu

malo jutubaj: highflier15, quickiebaby, tazilon, wot mechanics, how not to be a n00b in wot,....

najbolja taktika-stalno ucenje

prvo ces naucit poljski jezik, tocnije psovke {#} a tek kasnije pozdrave i ostale bon-ton-ije {#}

drugo ces naucit kolko debila ima na svijetu i svi se uspiju spojit ne samo na server, nego i uc u tvoj tim

trece ucis zen ili svaki dan kupis novu tastaturu

cetrvto, razumjet ces situacije poput one opisane na forum.hr : zanemaruje me zbog igrice wot

peto ali ne i posljednje, lakse ce ti bit ak nisi ozenjen

sesto (culo) ne ako nego kad obolis na zivce, ne brini ekipa ce ti pomoci ovdje na forumu

imamo 3 doktora specijalista sa bogatim iskustvom u radu sa teskim slucajevima oboljelih od wot-a {#}

p.s. kad se navuces lijeka nema, izljecenje ne postoji i uninstall ne pomaze {#}

najcesca zamjenska tj. komplementarna terapija je piva, preporucili doktori {#} (ispitivanja su pokazala a praksa potvrdjuje da je 68% ispitanika nakon konzumiranja piva marke X (al ne tier X za pocetak) osjetilo napredak u gejmpleju, podigao im se winrate za min 7% i nerviranje i zivciranje im se smanjilo u prosjeku za 29%, makar je zivciranje na tiru X ostalo isto unatoc konzumaciji, uz preporuku da je najvece smanjenje sekiracije dokazano na tirevima 4-6 - dokazano neznanstvenim metodama ovdje na forumu-ja vidio) {#}

roll out{#}{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
18 godina

Dobri kanali na YouTubeu se zovu TheRiisingSun (Highflyer15), BohemianEagle (Jingles) i QuickyBabyTV. Ima jedan dobar američki lik, zove se WoTDeathsArrow.

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
World of Tanks

Ako netko zna kako podesiti xvm nek mi se javi u inbox .Hvala 

:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li itko iskustva sa tier 4 ruskim t 28? piše mi da sam dobio 1107 non premium expa i ace tanker. imam li se pravo nadati top 50? ili je premalo expa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/detail?name=xvm-5.0.0-test2.zip&can=2&q=

Tu imaš objašnjenje na engleskom i ruskom, ali shvatiti ćeš i bez toga

13 godina
World of Tanks

A jel ima negdje objašnjenje kako da vratim stock meni koji izađen kada stissnem Z ??'

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pendula kaže...
Rucipe kaže...

http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/detail?name=xvm-5.0.0-test2.zip&can=2&q=

Tu imaš objašnjenje na engleskom i ruskom, ali shvatiti ćeš i bez toga

Tu piše kako instalirati novi ako si već imao prije XVM, a meni trebaju upute kako da ga prvi put instaliram

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice