- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji loosing streak majko mila. U 2 sata sam dobio mozda 3 meca. Neznam dal danas ima tolko debila koji kempaju i ne supportaju te ili sam ja problem. Morao sam alt-f4 igru :(
Kako pobjediti kad ja u ovoj kanti sa ding ding topom napravim najviše štete . Sa M6A2E1 me često ubaci u T10 bitku i onda veseli kad napravim više od nekih T9 i T10 tenkova . Nije neki rezultat ali eto , s tim da sam krenuo napred i pokrenuo neke uspavane camperske ljepotice .
Molio bih one koje znaju da nabacaju imena najjačih HR (aktivnih u CW-u) klanova.
Ne prema vlastitim željama nego po dokazanim osvajanjem teritorija.
Prošao sam ih 3 i u svakom sam se pitao, majko mila pa kako ste vi došli do lvl X tenkova...
Molio bih one koje znaju da nabacaju imena najjačih HR (aktivnih u CW-u) klanova.
Ne prema vlastitim željama nego po dokazanim osvajanjem teritorija.
Prošao sam ih 3 i u svakom sam se pitao, majko mila pa kako ste vi došli do lvl X tenkova...
Kako je jingles rekao:
If you suck long enough. you can have tier X tank.
EU1 je za nubove.
Slazem se i ne slazem. Evo npr danas u 19 bitaka sam uzeo gotovo svih 50k expa ( tocnije uzeo sam 44k ) izgubio sam samo 5 bitaka i s nikim nisam igrao platoon, igrao sam na EU1, a zna se dogodit da jedanput nikako da pobijedim na EU1 pa moram otic na EU2. Danas je bio dobar dan :D ocito su poljaki bili na EU2 :P
Pozdrav.
Kako da odaberem server???
Kako da odaberem server???
pa kod pisanja maila i passworda prilikom logiranja možeš izabrati auto opciju za sever ili možeš staviti EU1 ili EU2
isprika ako sam dosadan ali još jedno pitanje, je li netko osobno osjetio razliku između 32 i 64 bit winsa?
vezano za perfomanse igre..
uzeo bi i ETS2 pa me zanima treba li uz novu grafičku ići i na 64 bit winse
fala na čitanju
isprika ako sam dosadan ali još jedno pitanje, je li netko osobno osjetio razliku između 32 i 64 bit winsa?
vezano za perfomanse igre..
uzeo bi i ETS2 pa me zanima treba li uz novu grafičku ići i na 64 bit winse
fala na čitanju
nope
Pozdrav
Zanima me da li zadnjih tjedan dana imate problema sa konekcijom odnosno onim malim zelenim kružićem pokraj pinga. Me ni se kružić svako malo pocrvei i osjetim štekanje a ping je u redu oko 40-50 a fps je oko 80. Testirao sam internet konekciju na pingtest sve je uredu.
Nađite razliku :P
Defeat
Battle: Erlenberg 19.9.2013 16:36:55
Vehicle: Bat.-Châtillon 25 t
Experience received: 1,141
Credits received: 55,537
Battle Achievements: Sniper
Victory!
Battle: Port 19.9.2013 17:28:14
Vehicle: Bat.-Châtillon 25 t
Experience received: 1,189
Credits received: 58,674
iman ja i meni je isto tako svako malo crveno-zeleno tako da nije do nas :D
Pozdrav
Zanima me da li zadnjih tjedan dana imate problema sa konekcijom odnosno onim malim zelenim kružićem pokraj pinga. Me ni se kružić svako malo pocrvei i osjetim štekanje a ping je u redu oko 40-50 a fps je oko 80. Testirao sam internet konekciju na pingtest sve je uredu.
sličan problem kod mene...sve sam provjerio i ne znam u čemu je problem...evo već skoro tjedan dana niti jednu partiju ne mogu odigrati, bez da mi 2-3 puta pocrveni i sl...
večeras (barem meni) nemoguće igrati..skoro sam razbio tastaturu zbog zastajkivanja..ping ide na 600
Večer ekipa.
Danas između 18:00 i 19:25 h nanizah 11 pobjeda za redom!!! Još sam "opijen" tolikim pobjedama u komadu... 
Ako ikada dobijem na lotu napravit ću maketu LTP-a u punoj veličini (njime sam to sve odigrao a tenkičić u pravom životu nije odmakao dalje od nacrta). 

Hvala puno Wargamingu što su mi ga darovali (dobio ga je svatko tko se 2. kolovoza 2013. logirao na WoT povodom 15. godišnjice WG-a), to mi je za sada najjači tenk koji imam i s njim sam se ozbiljnije zagrijao za ovu igru.
Tako sam vrlo rano ispunio dnevnu dozu od 15 winova i podebeljucio račun za još 250 kila srebra. 
Sretno, kolege tenkaroši... 
Eh, da, ja nemam nikakvih problema sa igrom ni sa internetom. Imam Bnet-ov priključak i sve šljaka ko sisa.
Odoh drukat za Rijeku...

koju liniju njemačkih teškaša preporučujete, tj. koja linija ima bolje tenkove i u većima tierima:
| 2 | VK 30.01 P |
|---|---|
| 21 | VK 36.01 H |
Novi fetish Loyd GC :)))
Evo posto grindam object 140 jedna dobra sa t54. SVaka bitka je minimun 1k xp-a dal poraz ili pobjeda. Uglavnom najbolji medium sa onim topom slabije penetracije sa par gold granata za jako tvrde tenkove.
Sta se tice same igre puno snobova ima. A sad nesto i server zeza sa lagovim.
jucer i danas je katastrofa... sve sami idioti
nekaj sam načul da bi se za sljedeću misiju "Earning your steel" trebali naći ovi tenkovi:
-ruski T-34
-američki T1 Heavy
-britanski AT-2
te da bi čak več sutra to počelo,ali sad gledam službenu stranicu pa nema nikakvih vijesti o tome.
ima možda "joško" kakvu informaciju?
Pozz novi sam i razmisljam da kreneim igrat WoT.
Imam neki acc iz Closed Bete na americkom serveru na kojem sam igro mozda dvije runde sve ukupno.
Sta trebam znati prije nego krenem igrati, sta mi preporucate, koji server, tenkove, taktike ili sta vec? 
Imam neki acc iz Closed Bete na americkom serveru na kojem sam igro mozda dvije runde sve ukupno.
Sta trebam znati prije nego krenem igrati, sta mi preporucate, koji server, tenkove, taktike ili sta vec? 
Najiskrenije ti preporučam da igraš na europskom serveru.
prvo pitanje je kakav still igre volis, dal volis kampirat, vodit napad, bit u drugoj liniji napada itd... malo detalja

samo ga prekrstise