World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.495.048
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
g12356 kaže...

Rekao sam kao tiger ALI sa crap gunom.Kužiš?Nisam rekao da tiger ima crap gun.

Ahhhaaaaa, my bad i {#} za ispriku {#}

Kakv specijal na NA serveru, a kakv je kod nas {#}

http://worldoftanks.com/en/news/17/on-track-maus/

16 godina
neaktivan

Odradim kilove sa t34/stug/churcill i nedobijem premium 7 dana?? jesam nesta propustio da uradim??

EDIT-jos jedna bitka falila, jbg neznam kako mi je to promaklo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 21:25 (Y2K2).
15 godina
World of Tanks

Piše ti.. Finish One Random Battle znači valjda odigraš samo još jednu random bitku

★★★★★☆
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
jura kaže...
ovajonaj kaže...

Jel mogu negdje pratiti koliko mi jos killova treba sa typom t-34 , churchilom 1 i stugom do izvrsavanja one septembarske misije?

Danas je cini mi se zadnji dan i ne bih htio odustati, a da mi recimo fali jos malo killova... Kako god pogledam  nigdje ne pokazuje koliko jos imas killova do kraja kod one prve tri misije

nažalost ne možeš pratiti kolko kilova ti još treba,ja sam si pisal na papir,ali kad odradiš 20kilova onda ti pozeleni ona trakica u misijama za određeni tenk i nakon kaj odradiš 20 kilova sa sva tri tenka,moraš još jednu odigrati extra sa bilo kojim od ta tri tenka i nakon završetka te partije dobivaš 7dana premiuma itd...

da, evo bas sam maloprije odradio sve killove i jos jednu random battle i na racun je legao milion i 7 dana premiuma :)

al stug mi je daleko najjaci td.. u jednoj partiji 5  u drugoj 7 killova :)

-BiH-slackspace
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jedno pitanjce za vozače Jagdtigera, jesam li ja jedini koji ga je istražio za 175k xp jer koliko vidim sad je  opet 150k xp   i plus su ga uništili, uzbrdo nemože 7 km/h sa 100% posadom.... mislim da stvarno nije pošteno pa eto da vidim samo vaše mišljenje i isplati li se žalit ili nešto tako.

http://www.500px.com/filip2 http://www.pentaxphotogallery.com/artists/hydro123 http://www.flickr.com/photos/89938269@N02/

0 0 hvala 0
16 godina
Bullfrog kaže...

jedno pitanjce za vozače Jagdtigera, jesam li ja jedini koji ga je istražio za 175k xp jer koliko vidim sad je   opet 150k xp   i plus su ga uništili, uzbrdo nemože 7 km/h sa 100% posadom.... mislim da stvarno nije pošteno pa eto da vidim samo vaše mišljenje i isplati li se žalit ili nešto tako.

150k expa ti je sa ferdinanda a 175k expa ti je jagpanthera 2 i uvijek je tako bilo.

I mislim da ti se neisplati žalit jer sa time nećeš ništa postić.

\m/ \m/
13 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
g12356 kaže...

Rekao sam kao tiger ALI sa crap gunom.Kužiš?Nisam rekao da tiger ima crap gun.

Ahhhaaaaa, my bad i {#} za ispriku {#}

Kakv specijal na NA serveru, a kakv je kod nas {#}

http://worldoftanks.com/en/news/17/on-track-maus/

Pa i nije neka razlika :/

14 godina
World of Tanks

Od kad je došao special za borbe, 15 pobjedim, a 30 izgubim {#}

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Remzi kaže...

Od kad je došao special za borbe, 15 pobjedim, a 30 izgubim {#}

čisto normalno, ja sam jučer imao 14/15...i 12 partija nakon toga samo poraz.... morao sam ići spavati i rekoh ajd jednu brzinsku s ELCom...

i začudo pobjedimo!

ne ganjam više special, na kujac mi se popele siemke i porazi 1:15, 2:15, 3:15....

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 22:07 (Ziga).
15 godina
neaktivan

ja i danas i jučer čak uspio uzeti dan premiuma, doduše samo radi x2 na prve 2 pobjede, al svejedno :D

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 22:25 (The Unforgiven).
17 godina
World of Tanks

Nakon dvije godine odlaganja odlucio da zavrsim grind do Mausa zbog ovog specijala i mislio sam da ce mi VK 4502A biti uzasan ali iako nije full nadogradjen (samo zadnji top imam) tenk je pravo dobar {#}

Nema vece uzivancije od njemackog topa {#}

Stavio sam ramera i GLD, a trece mi je ona oprema za suspenziju jer zadnji top ne moze se montirati bez pa kada otkljucam gusjenice sta preporucujete kao treci dio opreme na njemu ???

Nastavio grind i prema Ferdinandu preko TigraP i kad se najmanje nadas i ocekujes pokupis i mastery {#}

1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Fakat treba uvest neki test inteligencije da bi se moglo sudjelovati u igri. Maloprije mix tier2 i tier3, naših 5-6, njihov jedan, "Provincija". LIkovi idu jedan po jedan na njega i ginu a ostali umjesto da cap-aju bazu čekaju na svom brdu!!! I naravno, njihov majstor dogega u našu bazu i obriše dupe s našom dvojicom kretenčića... Još im ja napisao da i zaslužuju da ih uroka jer su idioti bez premca... Bem ti telad, imali smo win ko kuća ali banana... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Fakat treba uvest neki test inteligencije da bi se moglo sudjelovati u igri. Maloprije mix tier2 i tier3, naših 5-6, njihov jedan, "Provincija". LIkovi idu jedan po jedan na njega i ginu a ostali umjesto da cap-aju bazu čekaju na svom brdu!!! I naravno, njihov majstor dogega u našu bazu i obriše dupe s našom dvojicom kretenčića... Još im ja napisao da i zaslužuju da ih uroka jer su idioti bez premca... Bem ti telad, imali smo win ko kuća ali banana... {#}

{#}

Vulgar Display Of Power
16 godina
World of Tanks

Primjećujete li u igri ove nove ruske srednje tenkove? Od kada je izašao patch nisam puno igrao, otprilike 3 puta i svaki put bih igrao oko 1-2 sata, ali uopće nisam viđao te tenkove. Jedino sam u jednoj partiji vidio Object 140 i to je to.

Iskušao sam ih na testu i A-43 i A-44 mi se ne sviđaju, a Object 416 ima odličan top koliko mi se čini i to je to kod njega što je dobro. Izgleda mi zanimljivo i hajmo reći da mu je i to nekakav plus. A Object 140, s njim sam malo igrao i učinio mi se dobar, ali sličan je tenku T-62A. Tako da je možda to razlog što ih nema baš ili ih ljudi još nisu otključali i/ili kupili.

Onda, je li ih i vi rijetko viđate u igri? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Primjećujete li u igri ove nove ruske srednje tenkove? Od kada je izašao patch nisam puno igrao, otprilike 3 puta i svaki put bih igrao oko 1-2 sata, ali uopće nisam viđao te tenkove. Jedino sam u jednoj partiji vidio Object 140 i to je to.

Iskušao sam ih na testu i A-43 i A-44 mi se ne sviđaju, a Object 416 ima odličan top koliko mi se čini i to je to kod njega što je dobro. Izgleda mi zanimljivo i hajmo reći da mu je i to nekakav plus. A Object 140, s njim sam malo igrao i učinio mi se dobar, ali sličan je tenku T-62A. Tako da je možda to razlog što ih nema baš ili ih ljudi još nisu otključali i/ili kupili.

Onda, je li ih i vi rijetko viđate u igri? 

Ja cesto vidim A 44 kad igram sa T 43 i IS-om.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina

Ma ne viđaš ih i nećeš skoro, zato jer se na Objecta 140 može sa T-54 preko kojeg je većina otključala T-62 tako da su ga sada samo ponovno kupili i možeš vidjet dosta T-54 u igri.. Inače Object 140 se meni čini odličan, jako sličan izgledom T-62 a imaju i isti top, mada Object ima veći speed limit i čini mi se da više bounca...

★★★★★☆
12 godina
neaktivan
World of Tanks

igram s wolverine-om, pa sam u nedoumici na koga prijeći u sljedećim granama, znam da je Hellcat odlican, ali zanima me i čije su sljedeće linije bolje:

22 Hellcat i ostali
0 Jackson i ostali
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 12:40 (game789).

0 0 hvala 0
14 godina
Hellcat rastura Jacksona,kada researchaš 90mm top kralj si td-ova tiera 6
Samo ti je armor kao wc papir
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
robimarko kaže...

znam sve, ali zelim se penjati i na vece tiere, pa zato pitam cije su linije bolje

14 godina
protjeran
World of Tanks

Nisam baš primjetio ove nove medijume. Samo 140ku danas još mi je lik konstantno neš prigovarao da sam idijot a nakraju napucao duplo više od njega (3.2k naspram1.5k) i dodao 2k spotting dmg, on nula. Skupa smo išli po brdu na serene coast. Bio sam u pattonu...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa tu ti je samo pitanje da li hoces kupolu i tanji oklop ili bez kupole, veci oklop ali i manju okretnost tenka. Sve ostalo je isto. Ja lično uvijek bi izabrao Hellcat liniju, jer u nekim situacijama isplati se imati kupolu ma koliko spora rotacija iste bila.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

vidim po cijeni da je Jackson linija sa vecim tierima  nesto skuplja pa sam time mislio da je i bolja

15 godina
neaktivan
game789 kaže...
robimarko kaže...

znam sve, ali zelim se penjati i na vece tiere, pa zato pitam cije su linije bolje

Ja ti samo znam da sam pop**dio s T28 (bez kupole) jer je spor ko k***c. Onda radje uzmi ove s kupolom barem se mozes okretat ako vec nista drugo. Ako sam pop**dio s t28 mogu onda misliti sta bi bilo s t95.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

trreba uvesti neko upozorenje za platoone koji idu u bitku sa različitim tierovima koji bi ljudima objasnio da će im MM u tom slučaju vrlo vjerojatno biti njesra.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

eto danas odlučil kupiti 8 tierX-mausa,pošto je na popustu i pošto ga imam još uz 4 tiera X otključanog jako dugo i nikak da imam love za njega jer grindam još mislim 13 tenkova usput i kupujem onda te ostale tenkove i mislim budem si fino prebacil posadu od vk4502B kad ono maus ima dva loadera{#},sad ne znam dal da kupim novu posadu od 75% i ubacim,jer kad igramo cw ne koristimo baš često mausa ili da ipak prebacim posadu od vk4502 i kupim tog nesretnika od loadera?

edit:ah zaboravite,budem nekaj smislil,mislim da bude išla nova posada zbog rijetkog igranja cw sa njim,a na vk ostavljam staru posadu

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 15:53 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nerevar20 kaže...
game789 kaže...
robimarko kaže...

Ja ti samo znam da sam pop**dio s T28 (bez kupole) jer je spor ko k***c. Onda radje uzmi ove s kupolom barem se mozes okretat ako vec nista drugo. Ako sam pop**dio s t28 mogu onda misliti sta bi bilo s t95.

Ja sam oklijevao za kupit t95 dosta vremena i nakraju ga kupio i mogu ti reć da postoji jedan puno veći problem od onih 13kph.

Voziš se nekamo 4 min samo da kad dođeš tamo da te npr jgpz E100 opali sa heat za više od pola hpa i ubije te u 25sec a ti nemožeš pobjeć.

Žalim što nisam imao priliku igrati sa t95 prije negoli što su uveli press 2 for auto win za kredite.

Dok god ne nabasaš na neki od t10 tda sve je relativno ok.

\m/ \m/
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

trreba uvesti neko upozorenje za platoone koji idu u bitku sa različitim tierovima koji bi ljudima objasnio da će im MM u tom slučaju vrlo vjerojatno biti njesra.

i zabraniti razliku veću od 2 tiera među članovima platoona

One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...
  Ja sam oklijevao za kupit t95 dosta vremena i nakraju ga kupio i mogu ti reć da postoji jedan puno veći problem od onih 13kph.

Voziš se nekamo 4 min samo da kad dođeš tamo da te npr jgpz E100 opali sa heat za više od pola hpa i ubije te u 25sec a ti nemožeš pobjeć.

Žalim što nisam imao priliku igrati sa t95 prije negoli što su uveli press 2 for auto win za kredite.

hmm,pa i ne baš samo tier 10 td,buše me i tier IX kojekakve,čak i tier VIII sa goldom i zato ne vidim smisao više ganjati nekakav tenk koji ima odličan armor kad svi koji ne znaju kam gađati sa ap granatama čim te vide loadaju gold i izbuše te ko švicarski sir,zato bi trebali ukinuti tu zlatnu municiju ili ju barem vratiti da se može kupiti samo goldom,pa ko hoće biti uber nek fino plati.

treba nama dati mogučnost koji vozimo takve tenkove da si kupimo gold armor{#},ako drugi mogu imati gold granate

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
g12356 kaže...

i zabraniti razliku veću od 2 tiera među članovima platoona

ja nebi stavio više od 1 tier razlike.. zašto?

zato što ti je 2 tiera isto previše.. zamisli jedan uzme npr. KT-a, a drugi hellcata, i ulete u t10 borbu s obzirom da se MM slaže prema većem tieru u platoonu.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
jura kaže...
Anti-fa kaže...

hmm,pa i ne baš samo tier 10 td,buše me i tier IX kojekakve,čak i tier VIII sa goldom i zato ne vidim smisao više ganjati nekakav tenk koji ima odličan armor kad svi koji ne znaju kam gađati sa ap granatama čim te vide loadaju gold i izbuše te ko švicarski sir,zato bi trebali ukinuti tu zlatnu municiju ili ju barem vratiti da se može kupiti samo goldom,pa ko hoće biti uber nek fino plati.

treba nama dati mogučnost koji vozimo takve tenkove da si kupimo gold armor{#},ako drugi mogu imati gold granate

Pa naravno da te buše i drugi tenkovi ali t10 td sa heat te probije frontalo gdje god da pogodi osim možda u mantlet,te ti naprave 800+ štete.

A realno gledano oni koji pucaju po tebi imaju jako malu šansu da te probiju na 350+ metara,ali sa heat okačiš auto lock i deri.

U ovoj igri se dešava isto što se i u rl dogodilo,samom pojavom heat municije čelik koji se koristio za izradu tenkova je postao neefektivan .

\m/ \m/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice