World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.431.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: World of Tanks
g12356 kaže...

Lol,pa samo je tundra nova mapa XD,:P

I Serene Coast je "nova" stara mapa

Tundru sam igrao samo 1 začudo, ali prokleti Sand River dobijem 30 puta na dan!

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi ako netko ima jimbos i xvm mod da radi,neka poslje pp link,ja instaliram i kad udjem u igru samo iznad tenkova pise loading i 35%{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

da nema ovog T71 statistika danas bi mi bila super... em je stock em su timovi u kojima sam bio bili totalni debili...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
ja imam t29 sa stock gunom jer nisam išao preko m6 nego s sherman jumba.. tolko o statistici i stock tenkovima :D
15 godina
The Unforgiven kaže...
ja imam t29 sa stock gunom jer nisam išao preko m6 nego s sherman jumba.. tolko o statistici i stock tenkovima :D

Zato ja cuvam free xp i nikad ga ne trosim da bi dosao brze do nekog tenka, nego cuvam pa da ne morem igrati stcok tenkove...

Evo vec duze vrijeme nisam nista trosio i imam 193k free xp 

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
a imam nekih 18k za pretvoriti u free još od davnih dana, mislim da ću to iskoristiti bar za 90mm jer ovo je smiješno :D

ja preskačem prva 3 tiera uglavnom od kad sam počeo nove linije otvarati

sutra je cilj otključati type-t34 i churchilla i dobiti 20killova u svakom, stuga sam već riješio
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam osjećaj da ubijem 14 protivnika da mi tim opet failova i da bi popalili....... Ne znam što da kažem 3 killa su postala standard ali što će ti sve to kad partija završi 3-15 ili 5-15 ili 2-15.........

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Unforgiven kaže...

ma i nije toliko stock problem koliko timovi. kad sam na hellcatu i na t49 onda se rugam sa ljudima pa i sam okrenem par partija u svoju korist. sa scoutom nemam bas puno izbora, a ne mogu toliko utjecati na ishod borbe

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Juče prvih 13 partija 11 pobjeda...reko evo uzecu brzo 250k...kad nakon toga zaredam 13 izgubljenih, nisam mogao vjerovati kakve sam timove dobijao. Na erlenbergu igramo def mod, ja sa t54e1 kao top tier, kazem na chatu nemojte ici doce oni ovamo...odmah krene tigar 2, t54e1 noob, elc me proziva kako nemam pojma. Krene partija likovi naprave lemming voz i odu prema dvorcu, nas trojica ostanemo cuvati bazu. Docekalo ih je par njihovih TD-ova sazvakalo ko cigo burek i spusimo tu...sta reci kad idioti ne mogu ni osnove logike da povezu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam na t71 imao katastrofalan WR {#} jednostavno nije bilo moguće pobjediti, iako je simpa tenk.. na kraju se diglo na nekih 40% {#}

ali zato sad t69 rastura {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jel mogu negdje pratiti koliko mi jos killova treba sa typom t-34 , churchilom 1 i stugom do izvrsavanja one septembarske misije?

Danas je cini mi se zadnji dan i ne bih htio odustati, a da mi recimo fali jos malo killova... Kako god pogledam  nigdje ne pokazuje koliko jos imas killova do kraja kod one prve tri misije

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

Jel mogu negdje pratiti koliko mi jos killova treba sa typom t-34 , churchilom 1 i stugom do izvrsavanja one septembarske misije?

Danas je cini mi se zadnji dan i ne bih htio odustati, a da mi recimo fali jos malo killova... Kako god pogledam  nigdje ne pokazuje koliko jos imas killova do kraja kod one prve tri misije

Pise ti u gornjem desnom uglu missions.Klikni i vidi

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
World of Tanks

da si ti bar procitao moj post kako treba...

nigdje ne pise koliko ti je preostalo killova sa t-34, chrucilom i stugom...

Kliknes na misije, imas opis misije, ali ne pise koliko jos killova do ispunjenja prve druge i trece faze...

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

da si ti bar procitao moj post kako treba...

nigdje ne pise koliko ti je preostalo killova sa t-34, chrucilom i stugom...

Kliknes na misije, imas opis misije, ali ne pise koliko jos killova do ispunjenja prve druge i trece faze...

Izvini druze.

Tu misiju nisam radio tako da sam mislio da su napravili isto kao i sa ono x/15 pobjeda itd.

Nista onda igraj dok ne ispunis ako vec nisi pisao na papir.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
World of Tanks

nisam pisao {#}... a nista.. danas cu igrati dok god ne zavrsim tu misiju..

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
World of Tanks

Ekipo moze pomoc?

Thx :-)

10 IS-6 premium
3 112 premium
Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

ja sam na t71 imao katastrofalan WR {#} jednostavno nije bilo moguće pobjediti, iako je simpa tenk.. na kraju se diglo na nekih 40% {#}

ali zato sad t69 rastura {#}

to je i moj cilj, t69, samo sad triba skupit cca 160-170k xp (sa svim modulima), a bojim se da cu se napatit posteno...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ma meni je t71 bio super zabavan, samo kaj mi se nije dalo zvati egzorcista da istjera vraga iz njega {#}

to je ono kad ti je tenk super, ali štagod probaš s njime jednostavno faila {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

kao sto sam rekao, tesko je igrat sa njim jer velika vecina timova ocekuje od scouta da bude kamikaza... cim ti nista ne spotas odmah je rant po chatu da si noob i da ne znas radit svoj posao. pa i sam se nadem u toj situaciji da tako trkeljam po chatu. 

jos meni crew nije na 100% tako da je jos teze...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni je t71 bio patnja jer ne volim light tenkove iako sam se na momente znao dobro zabaviti sa njim, T69 je bio ok tenk mada me često nervirao njegov top koji jednostavno nema dovoljno penetracije. T54E1 je za dobar tenk, mekan ali za nanošenje štete odličan iako ima dug reload.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hmm dw2...kao tiger na tieru 4,ali sa crap gunom...zašto usporedba sa tigerom?obadva imaju slab oklop za heavyje u svom tieru ali puno hp-a i obadva su snajperi.

Bolji od b1,ali ima lošiji oklop:

-obadvoje imaju crap gun,ali top od dw2 je malo bolji(mislim na onaj 50mm)

-oklop je lošiji od b1,jer nema nakošenja,a i lošiji je max armor

-ima više hp-a(mislim da b1 ima 400 a dw2 420,nisam 100% siguran)

-brži od b1.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Hmm dw2...kao tiger na tieru 4,ali sa crap gunom...zašto usporedba sa tigerom?obadva imaju slab oklop za heavyje u svom tieru ali puno hp-a i obadva su snajperi.

-brži od b1.

Kako mislis Tiger ima crap gun ???
Po meni Tigar ima jedan od najboljih topova u svom tieru....

Skoro mi drug iz klana hvali kako je Churchill I odlican tenk i ajde rako da ga isprobam kada izbacise ovu misiju sa njim, tajpoom i Stugom :D
Jos sam imao i Stuga u garazi iako sam mislio da sam ga prodao {#}

E25 sa stugovom posadom je vec prava mala zvjerka posebno kao scout {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 16:52 (Dr. Vicko).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

šta mislite da li je 1100 base expa dovoljno za top 50 u t-28? i ako netko ima iskustva sa ovim natjecanjima, trebam li poslat replay ili screenshot, ili je dovoljno samo to što sam odigrao? i znači li išta 1600 expa sa t-34?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cavalorn kaže...

šta mislite da li je 1100 base expa dovoljno za top 50 u t-28? i ako netko ima iskustva sa ovim natjecanjima, trebam li poslat replay ili screenshot, ili je dovoljno samo to što sam odigrao? i znači li išta 1600 expa sa t-34?

Ne treba ti screenshot niti replay. Samo trebaš jako dobro odigrati. Za top 50 bi ti otprilike trebalo oko 1500 XP-a (bez premiuma i kojekakvih dodataka)

Come to the dark side, we have cookies.
12 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim da je to teško sa onako jadnim armorom. uostalom šta treba raditi?jedino da ih ja sam sve pobijem {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
g12356 kaže...

-brži od b1.

Kako mislis Tiger ima crap gun ???
Po meni Tigar ima jedan od najboljih topova u svom tieru....

Skoro mi drug iz klana hvali kako je Churchill I odlican tenk i ajde rako da ga isprobam kada izbacise ovu misiju sa njim, tajpoom i Stugom :D
Jos sam imao i Stuga u garazi iako sam mislio da sam ga prodao {#}

E25 sa stugovom posadom je vec prava mala zvjerka posebno kao scout {#} 

Rekao sam kao tiger ALI sa crap gunom.Kužiš?Nisam rekao da tiger ima crap gun.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

nažalost ne možeš pratiti kolko kilova ti još treba,ja sam si pisal na papir,ali kad odradiš 20kilova onda ti pozeleni ona trakica u misijama za određeni tenk i nakon kaj odradiš 20 kilova sa sva tri tenka,moraš još jednu odigrati extra sa bilo kojim od ta tri tenka i nakon završetka te partije dobivaš 7dana premiuma itd...

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
12 godina
neaktivan
World of Tanks

bio sam postao nedavno u vezi KV13 no nisam dobio potpun odgovor. zanima me opcenito kakav je tenk (trosi li zivce :D i kakav je za igrati) i ono najbitnije, put prema T43 i T44, da li se isplati igrati prema tim trenkovima?

napomena: imam vec IS

hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 20:22 (game789).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
game789 kaže...

bio sam postao nedavno u vezi KV13 no nisam dobio potpun odgovor. zanima me opcenito kakav je tenk (trosi li zivce :D i kakav je za igrati) i ono najbitnije, put prema T43 i T44, da li se isplati igrati prema njima?

hvala!

Imao sam KV 13 i sa njega sam istrazio i T 43 i IS..

IS i IS 3 su meni super tenkovi i kv 13 mi je bio bolji od t 43 sad

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice