Da li ovaj accelerate crew training uzima samo exp od bitaka ne vec zaradjeni exp?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da.
U zadnje vrijeme mi se sve češće dešava da uletim sa Heavy tenkom tier 7 ili sa TD tier 7 u borbu di sam pri dnu a ostali su tier 8 i 9 i tu jednostavno nemogu ništa, a oni mene rasturaju. Zna biti frustrirajuće
Jucer sam odigra dosta partija sa SU100Y. Prezabavn TD,kako pzIV lete u zrak od jednog hitca. Naleti mi T-43 i preloplovim ga za 500 i lik izgori. Valja svake kn sto sam dao za njega.
stavim -10% loading time i vrijeme punjenja topa ostane isto WTF?
Išamaraj tog loadera i reci mu da se ne zeza.
Provjeri dal nisi zabunom stavio spall liner
Bez brige meni se to jednom davno desilo kad sam kupio IS-4 (dok je jos tier 9 bio) jer su slicne ikone za to i ja u zurbi krivog stavim
Bilo je veselo
Victory!
Battle: Sacred Valley 9. rujna 2013. 11:08:24
Vehicle: IS-4
Experience received: 1.287
Credits received: 51.600
Battle Achievements: Sniper
Mission completed! Award:
Premium days added: 1
Equipment added: Automatic Fire Extinguisher (x10)
Dokad traje test server?
Jucer sam odigra dosta partija sa SU100Y. Prezabavn TD,kako pzIV lete u zrak od jednog hitca. Naleti mi T-43 i preloplovim ga za 500 i lik izgori. Valja svake kn sto sam dao za njega.
Baš sam razmišljao da ga kupim budući da sam dobio onih 3k golda za TD contest i ovaj tvoj post me privukao al me zanima još par stvari, kakva je zarada bez premiuma? i camo faktor budući da je velik TD jer inače kad ga vidim nije neki problem kad ga se lako buši...
Edit: a kakav je D-max u usporedbi? dvoumim se između njih dva
camo faktor ti je minus 5, spotaju te sa mjeseca. kao papirnata kuca si ali vrlo mobilan. sa premiumom zaradi ja mislim 50k za ok partiju a 30 bez. TOP omg the TOP fantastican je. fun factor vrlo velik.
Baš sam razmišljao da ga kupim budući da sam dobio onih 3k golda za TD contest i ovaj tvoj post me privukao al me zanima još par stvari, kakva je zarada bez premiuma? i camo faktor budući da je velik TD jer inače kad ga vidim nije neki problem kad ga se lako buši...
Edit: a kakav je D-max u usporedbi? dvoumim se između njih dva
ja nemam ni jedan od ta dva tenka, ali evo jedno misljenje sa druge strane nisana. Kad naletim sa elcom i spotam nekog od ta dva tenka, kad je u pitanju SU100Y ja ne moram ni nisaniti, pogodim ga u pokretu tj ne mogu ga promasiti... a s druge strane D-max-a mi je teze pogoditi iz pokreta... btw ni jedan ne bounca elcov top... al nikad bas nikad..
Evo jedne zgodne stranice na koju sam naišao dok sam istraživao ova dva premiuma, može bit korisno. Što se tiče TD-a, sviđa mi se 400m view range sa Dmaxom i jak stealth, al opet s druge strane imam ruske TD-ove do tiera 8 i tjeram obje grane, tamo bi mi dobro došao SU-100Y...
http://tank-compare.com/compare/su-100y/dicker-max#.Ui2on8Z7IrA=undefined&T1=388I332I266I479I85&T2=148I120I112I178I37
Evo jedne zgodne stranice na koju sam naišao dok sam istraživao ova dva premiuma, može bit korisno. Što se tiče TD-a, sviđa mi se 400m view range sa Dmaxom i jak stealth, al opet s druge strane imam ruske TD-ove do tiera 8 i tjeram obje grane, tamo bi mi dobro došao SU-100Y...
http://tank-compare.com/compare/su-100y/dicker-max#.Ui2on8Z7IrA=undefined&T1=388I332I266I479I85&T2=148I120I112I178I37
Tenk ima 400m view range ovo se podrazumijeva s posadom na 100%
koliko ima s 100% BiA + ventilacija + binoculars ?
Sa BIA i ventilacijom ima 421m
A dok su binoculari aktivni bez problema imas maximum
Sa BIA i ventilacijom ima 421m
A dok su binoculari aktivni bez problema imas maximum
Ako se ne varam na D-maxa ne ide ventilacija jer ima otvoren krov...
Upravo tako, na kabriolet tenkove ne ide ventilacija. To je i bolje, ako npr. je neko od posade ručao grah, prije će se isčistit na svježem zraku nego preko neke ventilacije...
Tenk ljepo zaraduje, 30-50k normala. Sinoc u par sati sam skupio preko milju kredita. Mogao sam uzet i dickera ali sam bas zelio njega radi topa u tiru 6. A tek kad u tiru 8 nekog razvalis po 450 lol.
Tenk ljepo zaraduje, 30-50k normala. Sinoc u par sati sam skupio preko milju kredita. Mogao sam uzet i dickera ali sam bas zelio njega radi topa u tiru 6. A tek kad u tiru 8 nekog razvalis po 450 lol.
Eto, macan je u garaži thx.
Ekipa s čim igrate 3601 H? 88-ica ili Konisch?
Konisch ftw :D
Eto, macan je u garaži thx.
Zovni za platun debelih derpera.
meni se isto konisch činio kao bolji izbor, ali je prevagnulo na 88 zato što ju i tiger isto može nositi, a i zbog većeg dmg-a.
nije mi se dalo trošiti xp na konisch.
čekam da stavim prvu mašinu, nadam se da će malo živnuti jer je stock kilav do bola.
meni se isto konisch činio kao bolji izbor, ali je prevagnulo na 88 zato što ju i tiger isto može nositi, a i zbog većeg dmg-a.
nije mi se dalo trošiti xp na konisch.
čekam da stavim prvu mašinu, nadam se da će malo živnuti jer je stock kilav do bola.
Ma meni je tak i tak već sve researchano...
Onda furamo Konisch...:)
Mislim da nece, DMG mu je smanjen na 135....