World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.380.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li ovaj accelerate crew training uzima samo exp od bitaka ne vec zaradjeni exp?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks

Da.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
World of Tanks

U zadnje vrijeme mi se sve češće dešava da uletim sa Heavy tenkom tier 7 ili sa TD tier 7 u borbu di sam pri dnu a ostali su tier 8 i 9 i tu jednostavno nemogu ništa, a oni mene rasturaju. Zna biti frustrirajuće{#}

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo nakon pauze od 4 mjeseca upalio igru, reko idem prvo nešto para zgrnut i paf! Ali to je bilo samo kratkoročno veselje pošto sam opet vidio zašto sam i napravio pauzu{#}

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.

12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jucer sam odigra dosta partija sa SU100Y. Prezabavn TD,kako pzIV lete u zrak od jednog hitca. Naleti mi  T-43 i preloplovim ga za 500 i lik izgori. Valja svake kn sto sam dao za njega.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

stavim -10% loading time i vrijeme punjenja topa ostane isto WTF?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
legend kaže...

Išamaraj tog loadera i reci mu da se ne zeza. {#}

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
legend kaže...

Provjeri dal nisi zabunom stavio spall liner {#}

Bez brige meni se to jednom davno desilo kad sam kupio IS-4 (dok je jos tier 9 bio) jer su slicne ikone za to i ja u zurbi krivog stavim {#}

Bilo je veselo {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Victory!

Battle: Sacred Valley 9. rujna 2013. 11:08:24

Vehicle: IS-4

Experience received: 1.287

Credits received: 51.600

Battle Achievements: Sniper

Mission completed! Award:

Premium days added: 1

Equipment added: Automatic Fire Extinguisher (x10)

{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Dokad traje test server?

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Mrzim super shita ali ova nagrada me cek omeksala i zavolio sam ga na jedan trenutak{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zaja kaže...

Jucer sam odigra dosta partija sa SU100Y. Prezabavn TD,kako pzIV lete u zrak od jednog hitca. Naleti mi  T-43 i preloplovim ga za 500 i lik izgori. Valja svake kn sto sam dao za njega.

Baš sam razmišljao da ga kupim budući da sam dobio onih 3k golda za TD contest i ovaj tvoj post me privukao al me zanima još par stvari, kakva je zarada bez premiuma? i camo faktor budući da je velik TD jer inače kad ga vidim nije neki problem kad ga se lako buši... 

Edit: a kakav je D-max u usporedbi? dvoumim se između njih dva 

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 12:49 (Unimatrix 007).
16 godina
World of Tanks

camo faktor ti je minus 5, spotaju te sa mjeseca. kao papirnata kuca si ali vrlo mobilan. sa premiumom zaradi ja mislim 50k za ok partiju a 30 bez. TOP omg the TOP fantastican je. fun factor vrlo velik.

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Unimatrix 007 kaže...
Zaja kaže...

Baš sam razmišljao da ga kupim budući da sam dobio onih 3k golda za TD contest i ovaj tvoj post me privukao al me zanima još par stvari, kakva je zarada bez premiuma? i camo faktor budući da je velik TD jer inače kad ga vidim nije neki problem kad ga se lako buši... 

Edit: a kakav je D-max u usporedbi? dvoumim se između njih dva 

ja nemam ni jedan od ta dva tenka, ali evo jedno misljenje sa druge strane nisana. Kad naletim sa elcom i spotam nekog od ta dva tenka, kad je u pitanju SU100Y ja ne moram ni nisaniti, pogodim ga u pokretu tj ne mogu ga promasiti... a s druge strane D-max-a mi je teze pogoditi iz pokreta... btw ni jedan ne bounca elcov top... al nikad bas nikad..

-BiH-slackspace
17 godina
World of Tanks

Evo jedne zgodne stranice na koju sam naišao dok sam istraživao ova dva premiuma, može bit korisno. Što se tiče TD-a, sviđa mi se 400m view range sa Dmaxom i jak stealth, al opet s druge strane imam ruske TD-ove do tiera 8 i tjeram obje grane, tamo bi mi dobro došao SU-100Y...

http://tank-compare.com/compare/su-100y/dicker-max#.Ui2on8Z7IrA=undefined&T1=388I332I266I479I85&T2=148I120I112I178I37 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Evo jedne zgodne stranice na koju sam naišao dok sam istraživao ova dva premiuma, može bit korisno. Što se tiče TD-a, sviđa mi se 400m view range sa Dmaxom i jak stealth, al opet s druge strane imam ruske TD-ove do tiera 8 i tjeram obje grane, tamo bi mi dobro došao SU-100Y...

http://tank-compare.com/compare/su-100y/dicker-max#.Ui2on8Z7IrA=undefined&T1=388I332I266I479I85&T2=148I120I112I178I37 

Tenk ima 400m view range ovo se podrazumijeva s posadom na 100%

koliko ima s 100% BiA + ventilacija + binoculars ?

15 godina
Ziga kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Sa BIA i ventilacijom ima 421m

A dok su binoculari aktivni bez problema imas maximum

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
Intel&ATI kaže...
Ziga kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Sa BIA i ventilacijom ima 421m

A dok su binoculari aktivni bez problema imas maximum

Ako se ne varam na D-maxa ne ide ventilacija jer ima otvoren krov...

16 godina
World of Tanks

Upravo tako, na kabriolet tenkove ne ide ventilacija. To je i bolje, ako npr. je neko od posade ručao grah, prije će se isčistit na svježem zraku nego preko neke ventilacije...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 14:47 (St0ka).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Tenk ljepo zaraduje, 30-50k normala. Sinoc u par sati sam skupio preko milju kredita. Mogao sam uzet i dickera ali sam bas zelio njega radi topa u tiru 6. A tek kad u tiru 8 nekog razvalis po 450 lol.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Zaja kaže...

Tenk ljepo zaraduje, 30-50k normala. Sinoc u par sati sam skupio preko milju kredita. Mogao sam uzet i dickera ali sam bas zelio njega radi topa u tiru 6. A tek kad u tiru 8 nekog razvalis po 450 lol.

Eto, macan je u garaži {#} thx.

16 godina
World of Tanks

Ekipa s čim igrate 3601 H? 88-ica ili Konisch?

0 0 hvala 0
14 godina
DamageHigh kaže...

Konisch ftw :D

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Zaja kaže...

Eto, macan je u garaži {#} thx.

Zovni za platun debelih derpera.

Vulgar Display Of Power
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
DamageHigh kaže...

meni se isto konisch činio kao bolji izbor, ali je prevagnulo na 88 zato što ju i tiger isto može nositi, a i zbog većeg dmg-a.

nije mi se dalo trošiti xp na konisch.

čekam da stavim prvu mašinu, nadam se da će malo živnuti jer je stock kilav do bola.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 17:13 (nine).
14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 17:52 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ovaj elc je najlakši grind ikad :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
nine kaže...
Stolnik kaže...
DamageHigh kaže...

meni se isto konisch činio kao bolji izbor, ali je prevagnulo na 88 zato što ju i tiger isto može nositi, a i zbog većeg dmg-a.

nije mi se dalo trošiti xp na konisch.

čekam da stavim prvu mašinu, nadam se da će malo živnuti jer je stock kilav do bola.

Ma meni je tak i tak već sve researchano...

Onda furamo Konisch...:)

15 godina
baš me zanima dal će mu ostavit takvog konischa na t5
One ring to bring them all and in the darkness bind them
14 godina
The Unforgiven kaže...
baš me zanima dal će mu ostavit takvog konischa na t5

Mislim da nece, DMG mu je smanjen na 135....

1969 Dodge Charger R/T
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice