- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hahahah najcudnija partija koju sam odigrao,svi smo prezivili
bogme, pogotovo kad vidim ELC....
Oni kodovi sto pisu da su za nove igrace (ima ih puno na ebayu jeftino) da li to moze aktivirati svako ili samo igrac koji se taj dan registrovao ili tako nesto?
Oni kodovi sto pisu da su za nove igrace (ima ih puno na ebayu jeftino) da li to moze aktivirati svako ili samo igrac koji se taj dan registrovao ili tako nesto?
A ima ih i pun k besplatno al eto, to se ubiti upise tijekom registracije. A ofc imas i onih sto mos upisat nakon sto napravis acc ;)
A ima ih i pun k besplatno al eto, to se ubiti upise tijekom registracije. A ofc imas i onih sto mos upisat nakon sto napravis acc ;)
Da li ovo moze nakon registracije??
nakon kaj sam jučer reserchal E50m danas pala sa E50 i ace medaljica
Ne misli na tebe već na djecu od 12-13 godina (vjerovatno) i potpuno ga podržavam. U ovoj igrici si ovisan o svom timu, ako imaš hrpu balavaca na tvojoj strani koji će odma da izlete i poginu, nema baš puno toga što ti možeš sam da uradiš.
Ovo je taktička igra, a u svakoj drugoj-trećoj partiji 12-13 igrača ode na jednu stranu, ja i još jedan-dva igrača odemo na drugu i sami je branimo. A kada se desi da 13 ode na istu stranu i svih 13 pogine na toj strani, e tada poludim i bacam i miš i tastaturu i mobitel i sve što mi dođe pod ruku.
Dobar ti je Hellcat,samo je malo rabljen
Moja najnovija akvizicija...
ima u Britaniji negdje firma koja se bavi restauracijom WW2 vozila..uglavnom je*ački skup posao
Eh da, njega brine 20mm top. Bit će mu drago tih trenutaka kad ga jednom pomazi granata iz 170mm topa od JgdPzE100 ili 152mm BL10 sa ISU.
Haha... Ma ispalio sam na živce s tim smećem od 20 mm. 10 proboja mi je trebalo da dokusurim T2 Medium. Još sam mislio da gađam Medium II i čudim se kako "najlon" tenk ne rikne već jednom... Da sam znao da je T2 Medium u pitanju, odustao bih.
@malina22
Malo ga ofarbaj, prekucaj brojeve šasije i još par picaboca i furaj...
Kakve bitke igrate, ja osobno standard+encounter, za assault nemam zivaca jer predugo traju.. a i encounter mi se pocea gadit, prije je bilo puno bolje, sad su stavili svakakve glupe mape za taj mod.
9 | standard |
---|---|
16 | standard+encounter |
0 | standard+assault |
14 | sve |
Kakve bitke igrate, ja osobno standard+encounter, za assault nemam zivaca jer predugo traju.. a i encounter mi se pocea gadit, prije je bilo puno bolje, sad su stavili svakakve glupe mape za taj mod.
Zar se moze birati?
kakav je americki teski T29?? igrajuci s njim u timu ili protiv svidio mi se! moze netko rijec dvije o njemu, kao i o putu prema istome, i onom iza!
hvala!
Nauči se igrati hull down da ako te i netko probudi u 3 ujutro da ćeš znati svoj tenk postaviti u hull down.
Nije mi drag ovaj jagze100, previse mi se dogadjaju magicni odbijanci, sta je jos gore cesto falijem pogodit tenk koji je ispred mene a naciljam sa kirurskom preciznoscu.. Pa zanima me je li ovaj pak 170 buggan ?
Zar se moze birati?
Ovo me nasmijalo! Može se birati u postavkama igre.
EDIT: Ja igram samo standardne bitke.
Nije mi drag ovaj jagze100, previse mi se dogadjaju magicni odbijanci, sta je jos gore cesto falijem pogodit tenk koji je ispred mene a naciljam sa kirurskom preciznoscu.. Pa zanima me je li ovaj pak 170 buggan ?
Nesto se zaista desilo a nigdje po forumima ne vidim sto.
gadjam IS7 odozada s gold granatom u random bitci, tenk je praktički 15m od mene... nista....0hp dmg, ni critical...
gadjam T110E5 tocno u bok, tenk je doslovce 30m od mene.. samo critical hit
gadjam u CWu s gold granatom Is7 u weak spot.. 4 hitca, 4 pogotka, 0 penetracija
no ima jedna caka koju sam cuo kasnije...probaj tenk prvo gadjati s HE granatom, zacudit ces se..i onda se opet vrati na AP
Ništa neobično nisam primjetio s njim. Nekad pogodi, nekad promaši, RNG. A ovi hici u bok pa critical dmg je ustvari kada granata pogodi donji dio gusjenica i ode ispod tenka. Zato nema dmg, no critical je jer su gusjenice pogođene.
Nekad se jednostavno nema sreće. Ja sam jučer sa Marder II čekao BT-7 iza kuta, izviri, stane 10m od mene, ja malo ciljam, opalim i critical u gusjenice (vidio sam hitac da ide nisko). On je bio zadnji protivnik i imao cca 70 HP-a.
Ništa neobično nisam primjetio s njim. Nekad pogodi, nekad promaši, RNG. A ovi hici u bok pa critical dmg je ustvari kada granata pogodi donji dio gusjenica i ode ispod tenka. Zato nema dmg, no critical je jer su gusjenice pogođene.
Nekad se jednostavno nema sreće. Ja sam jučer sa Marder II čekao BT-7 iza kuta, izviri, stane 10m od mene, ja malo ciljam, opalim i critical u gusjenice (vidio sam hitac da ide nisko). On je bio zadnji protivnik i imao cca 70 HP-a.
Ne zbog toga već zato sto gusjenice popiju stetu, od zadnjeg ili predzadnjeg peča gusjenice se smatraju kao spaced armor. Pa se nekad desi da pogodis gusjenice, trekaš i to je critical hit a ako samo ostetis to je pogodak bez štete.
Ne zbog toga već zato sto gusjenice popiju stetu, od zadnjeg ili predzadnjeg peča gusjenice se smatraju kao spaced armor. Pa se nekad desi da pogodis gusjenice, trekaš i to je critical hit a ako samo ostetis to je pogodak bez štete.
Šanse su da nećeš napraviti dmg direktnim pogotkom u stranu tenka gdje su gusjenice jedino ako nemaš dovoljno penetracije na topu (primjer Churchill III kad puca po KV-1 - rijetko napraviš dmg na strani). Za sve ostale critical hitove jednostavno granata ode ispod. Nema magičnog "pijenja granata" mada ljudi više volje okriviti "bugove" nego priznati činjenice.
gadjam IS7 odozada s gold granatom u random bitci, tenk je praktički 15m od mene... nista....0hp dmg, ni critical...
gadjam u CWu s gold granatom Is7 u weak spot.. 4 hitca, 4 pogotka, 0 penetracija
no ima jedna caka koju sam cuo kasnije...probaj tenk prvo gadjati s HE granatom, zacudit ces se..i onda se opet vrati na AP
Pretpostavljan da su se ovi 0hp dmg desili sa heat granatama.
Sad u 8.7 su nešto mjenjali mehaniku heata te te granate više nimalo ne vole spaced armor ali nekad jednostavno odbijaju bilo kakvu suradnju.
Npr ako pogodite više manje bilo koji tenk sa heat u bok i da pogodite trakove najvjerovatnije nećete napraviti ništa,tj heat nije pouzdan odnosno kako je prije bilo "press 2 two times" to pen
Što se tiče tih magičnih promašaja može biti više stvari: veliki lag spike u tom trenutku,server zatrola,svima nama se to desi tu i tamo.
Evo novih vijesti...
ST-I ( komunisticki tier 9 heavy tenk ), ima bug u prednjem armoru, pa ce to bih ispravljeno, sad ce ga bit lakse probit... ( nesto kao nerf )
Kako je Tiger 2 izgubio weak spot na strojnici, tako ce sad najvjerojatnije i svi Njemacki tenkovi....
Dolazi nam Tier 9 Njemacki Tank Destroyer - Waffenträger auf Panzer IV
6 man crew, 150mm tier 10 gun, engine tier 5
Zatim dolazi Tier 5 Njemacki Tank Destroyer
Panzer Sfl.IVc ( prava kravetina :P )
I na kraju KONAČNO dolazi nova gradska mapa.
Za sad je samo minimapa nove mape dostupna...drugih slika nema...
Ups: zaboravio link pa eto ga
I da, to sve dolazi u 8.9 Patch-u
Kakav je to Marder 38T? A ovaj Panzer Sfl.IVc mi izgleda kao bivša
I zašto je izbornik tenkova na prvoj slici označen sa 18+?
Btw. šalim se za bivšu, kur** je bila još veća.
Kakav je to Marder 38T? A ovaj Panzer Sfl.IVc mi izgleda kao bivša
I zašto je izbornik tenkova na prvoj slici označen sa 18+?
Btw. šalim se za bivšu, kur** je bila još veća.
haaahahahahahah care :D
ajde nemoj biti paranoičan...
jesi li ti ikad cuo za RNG? takve stvari se svima dogadaju, a ako se tebi tako cesto dogode onda stvarno neznas gadati...
jel ti znas da su reworkali nacin na koji rade HEAT granata? prakticki ako udari u spaced armor/track/mantlet nema veze kolko je pen samo ce biti critical, takoder HEAT ammo je manje efektivan kada lupi u slopeani dio armora...
HEAT granate su prilican fail ako bezveze gadas jer mislis to je +400 pen i trebalo bi svugdje probiti...
Spaced armor ti pojeo HEAT. Desilo se i meni danas na guz od is7.
Yay, osvojio 6500 golda na Duxteru za most "liked" game score
Bio sam tu postao prije koji tjedan i hvala svima koji su me podrzali...
Znam da je Unforgiven lajkao