Mislis ammo rack.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Serveri malo poludili, nemos zavrsit nijednu partiju samo te kikne nazad u garazu.

Hahahaha,taj je banan na forumu trajno! Al stvarno su admini budaletine! Sry dupli post

bas sam sinoc pogleda snimku bitke.. bio je pozar a damage je jedva bia 1000..
sorry na dezinformaciji, kad sam opalio u e100, odma sam se okrenuo jer je iza ledja bio is7, pa sam na njega bio usredotocen u tom trenutku, a damage sam pogleda tek nakon bitke..
bas sam sinoc pogleda snimku bitke.. bio je pozar a damage je jedva bia 1000..
sorry na dezinformaciji, kad sam opalio u e100, odma sam se okrenuo jer je iza ledja bio is7, pa sam na njega bio usredotocen u tom trenutku, a damage sam pogleda tek nakon bitke..
Inače imam i ja taj tenk, E100ici sam najviše napravio ~1180HP DMG
s obzirom da raspolazem s oko 1 milijun za danasnji popust, sto bi ste mi kao prioritet najbolje preporucili (teleskop i kamuflazu vec imam)?
i kako aktivirati to sto kupim (stavio sam ventilaciju al nisam dobio +5% na posadu)?
hvala

Mislim da se već može skužit da ovi u wg-u rade ovako:
-1. patch,treba puno vremena do njega
-2. patch,dođe brzo
-3. patch opet dugo traje
-4. patch kratko...
Nabavi safe stowage perk na loaderu ili kupi "wet ammo rack" sad ti je barem equipment na 50% cijene...
Inace to te ammo rackaju ako nisi znao...
s obzirom da raspolazem s oko 1 milijun za danasnji popust, sto bi ste mi kao prioritet najbolje preporucili (teleskop i kamuflazu vec imam)?
i kako aktivirati to sto kupim (stavio sam ventilaciju al nisam dobio +5% na posadu)?
hvala
+5% na posadu dobijaš tek kada aktiviraš ventilaciju, a za aktivaciju kompleksne opreme ti treba 10 golda.
hvala
+5% na posadu dobijaš tek kada aktiviraš ventilaciju, a za aktivaciju kompleksne opreme ti treba 10 golda.
aj ne baljezgaj
kakvih 10 golda, 10 golda ti treba samo ako oces maknuti kompleksnu opremu...
bez brige kad stavis ventilaciju dobis +5% na crew a to mozes provjeriti tako da misom stanes na commandera i pise ti onda: "commander 105% (100 + 5)"
hvala
Žešću glupost već duže vrijeme nisam pročitao...
+5% dobiješ čim staviš ventilaciju, a onih 10 golda služi za micanje kompleksne opreme.
Stigao 8.8 test part 3...
Tiger II je prije imao Aim time 2.3 sad je 2.5, sve ostalo isto...
Jeli Tiger 2 ista bolji u 8.8?
Jeli Tiger 2 ista bolji u 8.8?
100 put bolji, pogledaj par stranica prije sto sam pisao o Tiger-u II, u 8.8 su ga konacno lijepo buff-ali
hvala
Samo stavi miš na člana posade (bez ikakvog klikanja) i otvori ti se info o članu gdje piše npr. 116% (100%+11%+5%)
Edit: vidim da je vec objašnjeno
Gledam oduševljenja na test serveru.... oko čega? napumpanih virtualnih kredita i medalja?
ništa od toga nema na "pravom" serveru... pa ne kužim čemu to?
ako netko želi igrat,nek se javi na pm,da ubijem dosadu :D
Gledam oduševljenja na test serveru.... oko čega? napumpanih virtualnih kredita i medalja?
ništa od toga nema na "pravom" serveru... pa ne kužim čemu to?
Ajde nebudi glup, i reci mi molim te tko je odusevljen kreditima i medaljama? Di si to procitao?
Ja sam napisao da mi je Leoprad 1 odlican tenk...
Pozdrav.
Dakle, tek zadnjih 2-3 tjedna sam se ozbiljnije zagrijao za ovu igru. Zanima me kako da xp od tenkova pretvorim u free xp?
Čitam na wiki-WoT-u ali kad pokušam to napraviti jednostavno mi ne da... Vidim da su zlatnici sredstvo za preračunavanje, imam ih 300.
Nemam premium račun. Svih 11 tenkova su elitna vozila. Bio bih zahvalan na pomoći...
Ako pomaže podatak: 6 tenkova je tier 1, 4 su tier 2 i jedan je tier 3...
Pozdrav.
Dakle, tek zadnjih 2-3 tjedna sam se ozbiljnije zagrijao za ovu igru. Zanima me kako da xp od tenkova pretvorim u free xp?
Čitam na wiki-WoT-u ali kad pokušam to napraviti jednostavno mi ne da... Vidim da su zlatnici sredstvo za preračunavanje, imam ih 300.
Nemam premium račun. Svih 11 tenkova su elitna vozila. Bio bih zahvalan na pomoći...
Za prvo pitanje,jedino preko golda.
Pozdrav.
Znači, moram svoj gold pretvoriti u free xp?
Znači, moram svoj gold pretvoriti u free xp?
experience koji već imaš na ELITANOM tenku možeš samo preko golda pretvoriti u FREE XP i to po tarifi 1gold=25golda. ups, xp-a
Free XP iz ničega nemoš dobit