gawd lik ima 20k partija sa 4 tenka ja nemam toliko sa svima zajedno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem kupio sam novu VGA kartu,prvo me zezala u cod2 cod4 i nekim drugim igrama izbacivalo BSOD,to sam rijesio brisuci sve ostatke starog drivera od stare karte,sad sve igre idu normalno osim wot-a,cim udjem u borbu nakon 30ak sec jednostavno zamrzne i baci me na radnu povrsinu,tek nakon ctr alt del kad iskljucim wot u task menageru mogu radit normalno,ako je netko imao slican problem,bio bih zahvalan,na pomoci.
A da kažeš koja je kartica? :P
Ako je nVidia, postoji bug u driverima tj. kolju se driveri i igra valjda... navodno najbolje rade 306.nešto, neznam ova zadnja dva broja, proguglaj. Na drugom kompu di imam nvidiju stalno pada ali sa ovim driverima je to na podnošljivoj razini.
Btw, kad padne ja ga ubijem sa alt+f4, brže je :D
Jedno pitanjce u vezi retraininga i dropanja skillova...
Dakle, imam T28 Prot. s posadom koja razvija repair kao drugi skill i sad je na 58%.
Istražio sam T30, no on treba još jednog dodatnog loadera. Imam loadera koji mi je ostao od M103 kojem je drugi skill (firefighting) na 88%.
Da li da dropam skillove (firefighting mi, nadam se, neće trebati) i onda napravim retrain ili prvo retrain pa onda drop? Jel ima ikakve razlike?
Retrain radim za creditse, ne za golde...
Tnx.
Jedno pitanjce u vezi retraininga i dropanja skillova...
Dakle, imam T28 Prot. s posadom koja razvija repair kao drugi skill i sad je na 58%.
Istražio sam T30, no on treba još jednog dodatnog loadera. Imam loadera koji mi je ostao od M103 kojem je drugi skill (firefighting) na 88%.
Da li da dropam skillove (firefighting mi, nadam se, neće trebati) i onda napravim retrain ili prvo retrain pa onda drop? Jel ima ikakve razlike?
Retrain radim za creditse, ne za golde...
Tnx.
Ja isto uvijek retrain radim za creditse kao i vecina ljudi
Nema nikakve razlike, svejedno je sta ces prvo....
A da kažeš koja je kartica? :P
Ako je nVidia, postoji bug u driverima tj. kolju se driveri i igra valjda... navodno najbolje rade 306.nešto, neznam ova zadnja dva broja, proguglaj. Na drugom kompu di imam nvidiju stalno pada ali sa ovim driverima je to na podnošljivoj razini.
Btw, kad padne ja ga ubijem sa alt+f4, brže je :D
Msi hd7750 1gb GDDR5 je karta,evo promjenio sam Windows jer sam procitao da moze doci do kolebanja izmedu novih drivera i djelova drivera od stare kartice,uglavnom kad skine wot vidjecu oceli biti problema.
Ja isto uvijek retrain radim za creditse kao i vecina ljudi
Nema nikakve razlike, svejedno je sta ces prvo....
Ima razlike, ako se uradi retrain i ne bude na 100% kad se uradi drop, automatski to neiskorišteno iskustvo diže glavni skill, tako da ako se hoće zadržati isti procent sekundarnih skillova, prvo treba dropati i izabrati nove, pa onda retrain na drugo vozilo ;)
zna li se kad će biti patch u kojem će nerfat KV1s, jer bi htio istražiti kv13 prije nego ga nerfaju
i ima li naznaka da će e5 i is8 dobiti buff?
zna li se kad će biti patch u kojem će nerfat KV1s, jer bi htio istražiti kv13 prije nego ga nerfaju
i ima li naznaka da će e5 i is8 dobiti buff?
KV-1S dobiva nerf navodno u patchu 8.9, nema zasad naznaka za buff E5 ili IS-8 (ne vidim što će im buff)
Ja i frend poslušali Jinglesa i ekipu i nabavili TOG-ove za platoon. Kakva je to ludnica igrat...:)
Topla preporuka tko se želi baš zabaviti uz igru.
Evo i jedna zanimljiva partija gratis (mi smo dobili..hehe.).
Msi hd7750 1gb GDDR5 je karta,evo promjenio sam Windows jer sam procitao da moze doci do kolebanja izmedu novih drivera i djelova drivera od stare kartice,uglavnom kad skine wot vidjecu oceli biti problema.
Imam slicnu karticu kao i ti,XFX HD7750 core edition i nemam nikakvih problema. Koristim drivere 13.6 beta, pod windowsima 7 x64 ultimate..
@stolnik
-bome i mene cudi kako je taj dosa do M60
evo ace tanker na jadze100, nisam ga ocekiva ovako rano.. tek ga kupio, odigra par partija, i eto mi ace tanker i lijepih 1721dmg kroz kupolu od e100
hendikepirani retard i njegovi retardirani idioti lagao platuniraju, ne znam kako je dosao do tog tenka LOL
došao je do tenka tako što je kupio acc
ekipa u top 30 klanovima je radila više accounta tako da dobiju m60 i prodaju ga
neki su prodali i više takvih accova po 100 evra
http://worldoftanks.eu/en/news/44/back-holidays-special/
uzivajte, discount na opremu i potrosni materijal
sutra cu iskesirat milijun za automatskje protupozarne aparate.. isplati se
Morate shvatiti da će van nekad više pomoći mjesečeve mjene nego bilokakvi driveri,barem što se ove igre tiče.
Prije nekih mjesec dana imao sam problem da mi se igra sruši totalno na random prilikom loadinga bitke,to je trajalo nekih 15dana.
Sigurno se pitate kako sam riješio problem?
Kako je došao tako je i pošao,ja nisam ništa mjenjao ni drivere,ni modove,ni reinstalirao igru,niti je nekakav pach izašao,niti quick fix.
Izluđivalo me to tako tih 15dana i onda je nestalo samo od sebe.
Za svaki problem mora postojati uzrok ali za ovaj koji sam ja imao,ja uzrok nisam našao.
Šta ti nije jednostavnije i jeftinije objesit lijepo zabranjeno pušenje unutar tenka i problem riješen?
Šta ti nije jednostavnije i jeftinije objesit lijepo zabranjeno pušenje unutar tenka i problem riješen?
hahahahha Lowe-a voze teski ovisnici xD
A taman mislio sakupiti pare da kupim T43 i AMX 13 105.
Na IS-u imam Rammer,Ventilation Class 3 i Heavy Spall Liner.
Da li da to isto stavim na IS 3 ili nesto drugo?
hahahahha Lowe-a voze teski ovisnici xD
Pa da,posada lowe-a čim primi shell odma zbog stresa zapali jednu,kad primi drugi ispadne im cigara iz ruke i ode sve u pm.
Ali nemožeš ih krivit pa svi bi mi propušili da moramo sjediti u lowe-u dok nas netko vozika po bitkama u wotu.
spam / off
Ja stavljam nabijač, vents i vertical stabilizer.
Imam slicnu karticu kao i ti,XFX HD7750 core edition i nemam nikakvih problema. Koristim drivere 13.6 beta, pod windowsima 7 x64 ultimate..
@stolnik
-bome i mene cudi kako je taj dosa do M60
evo ace tanker na jadze100, nisam ga ocekiva ovako rano.. tek ga kupio, odigra par partija, i eto mi ace tanker i lijepih 1721dmg kroz kupolu od e100
Kako si ga roknuo jednim hitcem za 1700. Ta nisi valjda puco HE pa je prosla.
Poz svim nabijacima axaxaxax
Top mi ga nabija 5 puta u minuti
Evo opet problemi napravim 50 000 exp danas i ne dobijem jedan dan premiuma, netko zna zasto?
Meni isto tako, no dobio sam nakon što sam skupio cca 56k XP-a.
Mislim da se ne računa exp od specijala (30% više od t44, t54 i t62a). Ako ručno pišete, pišite samo čisti exp, bez onoga "for event"
prva bilotteova.. bar mislim, nisam gledao
u prvoj minuti me su-100 derpao za nekih 500 damagea jednim HE hitom, djubre
ozim se ja kad odjednom bum.. otišao je turret, engine, commander, radioman, gas tank... v
nisam ništa ni popravljao kad se nisam nadao preživjeti uopće
Kako si ga roknuo jednim hitcem za 1700. Ta nisi valjda puco HE pa je prosla.
Sa obicnim ap, bio critical hit