World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.366.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

hahahaahh koji si ti lik...=) ovo je predobro

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Horatio_Hornblower kaže...

Ja samo kazem sto mislim jer kao svaki patch je jos izbalansiraniji a ono sipak i da mozda najvise zabave ima u low tierima di su skoro svi isti a da ne znam igrat sa visim tierima to i nije bas istina jer imam oko 2000 bitaka u e 75 i e 100 i sjecam se vremena kad je e 75 bila cudo a danas je kanta za napucavanje

Evo, ovim postom si dokazao da neznas igrati sa visokim tierevima...

U low tierevima je vise zabave kad ti u svojem Stugu sa 100% posadom i ko zna kakvim crew skilom mlatis newbe sa 50% skillom, vecinom bez opreme i sa manje od 500 borbi

U visokim tierevima ne nalazis zabavu kad si s druge strane, drugi tebe mlate ko newba {#}

LOL Kakve veze ima koliko borbi imas s E75 i E100, to ne znaci da si dobar u njima i da znas igrati

A jos si i lazov, top tier ti je Ferdinand {#}

EDIT: Sad cekam odgovor tipa "Ovo mi je drugi accaunt gdje mi i baba igra, na prvom imam 60k borbi i tamo sam ownao ali sam zaboravio nick."

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 11:14 (Intel&ATI).
12 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Opaa i danas je retard fest...

Stari credit rekord u defeatu 130k, novi 171k bez ikakvog bonusa sa premiumom...

Nemam komentara, podkraj sam poceo i brojati shellove, jos su mi samo dvije ostale, ovo se nije dalo dobiti, jos se zaletim naprijed na d6 da spotam za retarded i jos napravim 5.2k dmg...

EDIT: Replay

Odlicno odigrana partija, debili u timu.. znam kako ti je {#}

play2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 16:51 (fanaticni gejmer).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Udjes u random kad ono CW,i izgubimo radi {#} na hillu.

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Hmmm a da netko ima 2 acc to je nemoguća misija :O

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hmmmm a da se nastavim sramotit a onda se mozda svi mi sramotimo jer danas gold ammo u većim tierima nije luksuz nego i must have pa svi tenkovi koji imaju armor su opet itekako probojni i nikakvo tiltanje dingdanje skycraping tu ne pomaže. t29 neprobojna kupola odjednom postane ementaler :O.. I onda ja se sramotim sto bi želio da malo konačno uvedu balans u igru bar da su timovi nekako podjednaki jer sad na EU serveru 1 90% mojih mečeva završi tipa puno naprema 1, 2 ili 3 .... Što apsolutno nije zanimljivo kad 10 tak bitaka zaredom budes najbolji ali tim lemmingsa izgubi sve.....

s ovim se stvarno slažem i to je postalo neizdrživo više. Sve partije završavaju 15-5, sad je samo stvar na kojoj si strani!

13 godina
neaktivan
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/community/accounts/500656078-Toninjo/ Da ja i baba smo igrali i baba i dalje igra a ja sam napravio svoj acc jer sam dobio laptop ........

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja samo kazem sto mislim jer kao svaki patch je jos izbalansiraniji a ono sipak i da mozda najvise zabave ima u low tierima di su skoro svi isti a da ne znam igrat sa visim tierima to i nije bas istina jer imam oko 200(ispravak jedna 0 je viška) bitaka u e 75 i e 100 i sjecam se vremena kad je e 75 bila cudo a danas je kanta za napucavanje

Pa ti kolega ne znas ni koliko si partija odigrao u ta dva tenka...e100 70 i e75 414...jedino ako nisi od jutros napravio 200 partija sa e75 {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

nisam bas top player, igram pobjeđivam gubim, tj. ima svega kod mene... moram se pohvaliti, jučer baš jedna partija, možda i najbolja do sada što sam odigrao... mapa "Samostan", igram sa Hetzer-om (hvala mu puno haha), lagano se probijam prvi lijevom stranom mape kroz dolinu, nailazim na sredini doline na protivnika kojeg odmah uništim... nastavljam dalje - nema ih nigdje još, dok svi moji na drugoj strani lagano nestaju, uništen veći broj naših a ostalo više protivnika, točnije omjer: njih 9 a nas 2 !! ... polako se kupe oko naše baze i zauzimaju je, a ja ih sa distance imam sve ko na dlanu... i onda Hetzer show :) ... boom, 1 shoot 1 kill !! mjenjam pozicije i skidam ih polagano jednog po jednog, neznaju gdje sam, a onda me nasmijalo: pišu mi u chat da: "kupujem granate gold", "igram pokvareno", "lako mi je kad imam gold", da samo "gold noob" a ja jadan niti imam novca niti zlata :/ ... i kad sam već uvukao nervozu u njihove redove i imao na kontu 6 uništenih (nas 2 njih 9!!) uništilo i mene, i tako smirilo sve njih :)

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Čudan je ovaj MM xD

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Tiger II gubi jos jedan weak spot...

Al sad je dobio i lagani nerf, donja ploca je do sad imala 120mm armora, sad je spustena na 100mm...al sve u svemu, Tiger II ce bit puno bolji tenk u 8.8 nego u 8.7 {#}

@fanaticni gejmer 

definitivno kupi King Tiger-a {#}

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 14:45 (Stolnik).
Moj PC  
6 0 hvala 5
16 godina

Podsjetila me ta tvoja partija na 2 koje sam igrao sa VK 36.01 (H) prije skoro godinu dana.

U jednoj sam uništio SP-a sa nekakve srednje udaljenosti pogotkom u vrh kupole, a onda se javlja igrač iz mojeg tima i optužuje me da koristim premium granate, a normalno, nisam ih koristio. Valjda ga je "pukla" ljubomora.

A drugom prilikom smo nas 2-3 igrača nabili skoro cijeli protivnički tim i donijeli pobjedu. Onda nas je protivnički igrač optuživao da smo koristili premium streljivo. Ne znam za druge, ali ja nisam koristio. 

U jednoj i drugoj partiji sam koristio 88mm top. Kao i uvijek.

16 godina
Stolnik kaže...

Al sad je dobio i lagani nerf, donja ploca je do sad imala 120mm armora, sad je spustena na 100mm...al sve u svemu, Tiger II ce bit puno bolji tenk u 8.8 nego u 8.7 {#}

@fanaticni gejmer 

Mene je Tigar 2 oduševio! Odnedavno ga imam i baš mi je uživancija igrati s njim.

Prije sam stalno hvalio IS-3 kako je odličan, a sve mi se čini da će tako biti i sa KT-om. IS-3 je i dalje odličan, ali već duže vrijeme ne igram s njim jer sam se zasitio (preko 900 partija).

Uglavnom, KT je super tenk.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 21:53 (Izzy).
15 godina
World of Tanks

Igrajući World of Warplanes moze se dobiti mjesec premiuma za WoT {#}

http://worldoftanks.eu/en/news/46/unified-premium-account/?page=1

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li netko zna jer nemogu nigdje naci da li su nerfali super pershinga dosad ili je sve po starom.

0 0 hvala 0
16 godina

Jesu. U 8.8 verziji igre (zakrpi), ali to je još u testnoj fazi. Možeš isprobati ako hoćeš, samo otiđi na WoT stranicu i skini 8.8 test.

12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

@fanaticni gejmer 

Gubi strojnicu, super. Posto je jagdtiger izgradjen na trupu od king tiger-a, znaci li to da ce i on izgubit taj weak spot ? Mislim da bi to bilo logicno..

Inace MM je teski probitak, 4vs10 tier7, no nema veze, pobjedili smo. Da sam ima xvm instaliran, vjerovatno bih vidio da su to likovi sa 40 % pobjeda.. {#}

play2much
14 godina
fanaticni gejmer kaže...
Stolnik kaže...

@fanaticni gejmer 

Gubi strojnicu, super. Posto je jagdtiger izgradjen na trupu od king tiger-a, znaci li to da ce i on izgubit taj weak spot ? Mislim da bi to bilo logicno..

Inace MM je teski probitak, 4vs10 tier7, no nema veze, pobjedili smo. Da sam ima xvm instaliran, vjerovatno bih vidio da su to likovi sa 40 % pobjeda.. {#}

Jep, bilo bi logicno da uzmu i JagdTiger-u taj weak spot...

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

@fanaticni gejmer 

fora, baš sam krenuo tu liniju igrati, trenutno sa na 3601h.. igrao sam KT-a kod frenda prije 2-3 mjeseca, i bio mi je jako fora tenk.

ovo za nerf lower plate-a approveam. teško ga je bilo dole probiti sa t8 mediumima.

biti će puno izbalansiraniji sada.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
World of Tanks

Evo neke informacije za Super Pershing-a u 8.8 part 2 testu...

Mjenjat ce mu aim time i brzinu okretanja kupole...i nakon toga ga vise nece dirati...

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
World of Tanks

A evo nam i sluzbenog 8.8 Part 2 testa

klik

EDIT: ako vec imate skinuti 8.8 part 1 test, samo pokrenite Launcher i skinut ce 49MB i toeto {#}

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 17:38 (Stolnik).
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Mjenjat ce mu aim time i brzinu okretanja kupole...i nakon toga ga vise nece dirati...

Mene zanima da li ce biti nerfanja armor-a to mi je najbitnije. Jer super pershing ce izgubit smisao ako mu nerfaju armor.

14 godina
zeroname kaže...
Stolnik kaže...

Mene zanima da li ce biti nerfanja armor-a to mi je najbitnije. Jer super pershing ce izgubit smisao ako mu nerfaju armor.

Pa da, armor mu je nerfan i to jako...nisi vidio sto sam pisao prije koju stranicu?

Sad ga Tiger sa obicnom AP granatom probije frontalno bez beda...

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 17:56 (Stolnik).
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
zeroname kaže...
Stolnik kaže...

Pa da, armor mu je nerfan i to jako...nisi vidio sto sam pisao prije koju stranicu?

To mi je totalno nepravedno super pershing je imao odlican armor i bio je OP po tom pitanju ali je imao ocajnu pokretljivost i loš top i većina igraca se navikla na to da idu naprijed i upijaju damage da bi zaštitili ostale ovo je sad totalno glupo

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 18:02 (zeroname).
14 godina
zeroname kaže...
Stolnik kaže...
zeroname kaže...
Stolnik kaže...

To mi je totalno nepravedno super pershing je imao odlican armor i bio je OP po tom pitanju ali je imao ocajnu pokretljivost i loš top i većina igraca se navikla na to da idu naprijed i upijaju damage da bi zaštitili ostale ovo je sad totalno glupo

Slazem se, al moci ces ga u 8.8 prodat za 7200 golda ( u 8.8 part 2 testu je dodana opcija za prodaju SP-a za golde )

Btw ja sam svojeg kupio za 6100 golda ( kad je bio 15% na popustu ) a sad cu ga prodat za 7200 trololol {#}

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
neaktivan

Slazem se, al moci ces ga u 8.8 prodat za 7200 golda ( u 8.8 part 2 testu je dodana opcija za prodaju SP-a za golde )

Btw ja sam svojeg kupio za 6100 golda ( kad je bio 15% na popustu ) a sad cu ga prodat za 7200 trololol {#}

I ja sam svojega kupio na popustu i vjerojatno cu sada prodat SP i kupit lowe.

14 godina
zeroname kaže...

I ja sam svojega kupio na popustu i vjerojatno cu sada prodat SP i kupit lowe.

Joj zasto bas Lowe-a? Ima drugih i boljih za manje para {#}

btw dodali su super stvar, sad ako samo drzis pretisnuti fire button ( lijevi klik misa ) kad reload-a pucat ce ( prije sam zadnjih 0.5 sec reloada klikao mis ko lud {#}

I neko je bio pitao, reload time ce stavit u igru u 8.9 patchu

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
neaktivan
World of Tanks

QuickyBaby Tank Giveaways za EU, goldi za NA.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks

Evo opet armor mjenjaju Super Pershing-u u 8.8 part 2, samo su drugu plocu spaced armora malo povisili. Malo sam ga isprobao al nije to nista, i dalje ima usran armor, tako da SP, good bye {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

btw dodali su super stvar, sad ako samo drzis pretisnuti fire button ( lijevi klik misa ) kad reload-a pucat ce ( prije sam zadnjih 0.5 sec reloada klikao mis ko lud{#}

hahaha totalno.. čekaš da napuni još tu mrvicu i ubiješ miš, a zadnja sekunda traje vječnost {#}

ovo je super vijest {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice