World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.368.704
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel netko može ući na test server?

Malo prije ga skinuo i piše da je server nedostupan ili mi nevalja veza.

Nisam valjda zakasnio, pa ga ugasili?

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

btw;kakav je e50m,vratio sam se na njemce pa grindam e50m,jesu ga sta nerfali,trenutno mi je e50 vrh,i jedan od boljih na svom tieru....?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
raptor22 kaže...

btw;kakav je e50m,vratio sam se na njemce pa grindam e50m,jesu ga sta nerfali,trenutno mi je e50 vrh,i jedan od boljih na svom tieru....?

T54 je za sad najvise OP u tier 9 medium tenkovima, E50 Aufs M je isto buff-an, nije nerfan...

btw u 8.9 bi mogla doc druga njemacka TD linija

link

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 16:30 (Stolnik).
12 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Dobit se Tiger II dobar buff :D

Istina da ce izgubit zadnji motor, al ce mu povecat ground resistance, brzinu s 28 na 38 Km/h, traverse sa 26 na 28, 10m viewrange, brzinu kupole s 25 na 27, ROF s 5.26 na 5.77, gun depression buff i moci ce jos 8 dodatnih granata spremit ( s 36 na 42 )

I sad ono jako bitno sto puno ljudi ne zna: Tiger II loses weak spot

Odlicno, kako nadjes sve te informacije? {#} nisam zna za gun depression i ground resistance buff a ni za ovaj weak spot.

Igrat cu ga malo na test serveru, premda ce bit jako ga tesko testirat posto su t8 tenkovi stalno u tier10 bitkama.. {#}

Panteru necu ni pogledat, a arty mozda ako bude ikakav buff u buducnosti.. sumnjam da ce bit, posto bi se siemke pobunile..

play2much
12 godina
neaktivan
World of Tanks

sto se tice tog loseg JagdpzIV, kakav je sljedeći Jgpanther i ostali tieri od tih lovaca ??

isplati li se onda uopce igrati dalje s lovcima i preci na StugdIII zbog JgPanthera ili nastaviti neki drugi tier? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 16:49 (game789).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
Stolnik kaže...

Istina da ce izgubit zadnji motor, al ce mu povecat ground resistance, brzinu s 28 na 38 Km/h, traverse sa 26 na 28, 10m viewrange, brzinu kupole s 25 na 27, ROF s 5.26 na 5.77, gun depression buff i moci ce jos 8 dodatnih granata spremit ( s 36 na 42 )

Odlicno, kako nadjes sve te informacije?  {#}  nisam zna za gun depression i ground resistance buff a ni za ovaj weak spot.

Igrat cu ga malo na test serveru, premda ce bit jako ga tesko testirat posto su t8 tenkovi stalno u tier10 bitkama..  {#}

Panteru necu ni pogledat, a arty mozda ako bude ikakav buff u buducnosti.. sumnjam da ce bit, posto bi se siemke pobunile..

A o goldu koji će letjeti da ne velimo...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
game789 kaže...

sto se tice tog loseg JagdpzIV, kakav je sljedeći Jgpanther i ostali tieri??

JP,ferdi,JT (pogotovo on) i JPE100 su svi odlični tenkovi,jedino JpzIV nije dobar u toj grani

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
fanaticni gejmer kaže...
Stolnik kaže...

Odlicno, kako nadjes sve te informacije? {#} nisam zna za gun depression i ground resistance buff a ni za ovaj weak spot.

Igrat cu ga malo na test serveru, premda ce bit jako ga tesko testirat posto su t8 tenkovi stalno u tier10 bitkama.. {#}

Puno puno informacija imas na ovoj stranici {#} Stalno imas informacije za nadolazece Patch-eve...

Istina, osmice su skoro uvijek u tier x bitkama {#}

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
moderator
World of Tanks

Pozdrav Edge-u, na putu sam pa slabo pratim (logiranje i pisanje porue/učitavanje editora traje 10 minuta).

Vidim da je SP-u nerfan oklop, ali da je dobio mali mobilitybuffi acc buff kod okretanja turreta (smanjen mu je ground resistance i dispersion factor). Evo sa FTR-a komentar:

8.7:

GR:1.4 1.6 3.4

shotDispersionFactors:0.2

8.8

GR:1.2 1.4 2.7

shotDispersionFactors:0.16

a little bit more gundepression backward

+ 2km/h more backward

and many many other small changes are missing on ur list (mostly the armor values were rounded)

Ja još ne znam da li da prodam. Jednostavno nemam šta da kupim (da mi se sviđa). JT 8.8 je odličan za kredite ali su mi traverse i nedostatak kupole veliki minus, neda mi se to igrati. Za 122mm D25T ruski top i kineske klonove ne želim ni čuti jer mi se gade, a ostali su preskupi i ne želim potrošiti još 20€ da bi njih kupio (a opet i oni imaju mana).

SP jeste najslabiji T8 prem, ali možda postoji plan da ga kasnije buffaju i dignu cijenu, jer im ga ovako niko neće kupiti (ako ga vrate u shop), pa će oni koji su prodali a žele ga nazad platiti više.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna mozda ko kad bi mogla izac 8.8 verzija otprilike??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bado kaže...

Zna mozda ko kad bi mogla izac 8.8 verzija otprilike??

To niko nezna tocno, 2-3 tjedna najvjerojatnije posto je tek prva faza test servera pocela...

BTW

Bio bih zahvalan ako imate Duxter profil da nabacite "like" na ovaj screen

Hvala {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
DrNasty kaže...

SP jeste najslabiji T8 prem, ali možda postoji plan da ga kasnije buffaju i dignu cijenu, jer im ga ovako niko neće kupiti (ako ga vrate u shop), pa će oni koji su prodali a žele ga nazad platiti više.

I ja se tome potajno nadam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 20:24 (DrNasty).
15 godina
World of Tanks

Opaa i danas je retard fest...

Stari credit rekord u defeatu 130k, novi 171k bez ikakvog bonusa sa premiumom...

Nemam komentara, podkraj sam poceo i brojati shellove, jos su mi samo dvije ostale, ovo se nije dalo dobiti, jos se zaletim naprijed na d6 da spotam za retarded i jos napravim 5.2k dmg...

EDIT: Replay

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 20:44 (Intel&ATI).
Moj PC  
7 0 hvala 2
14 godina
World of Tanks

U 8.8 patchu ce takoder promjenit E-100 model

evo kako ce izgledat

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo napokon ace tanker sa su122-54.. na kraju nije uopće tako loš ovaj čudni medium TD {#} da još ima malko bolji armor bio bi odličan {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 21:32 (nine).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve mi se vise svidja ovaj T49 :D

Super TD.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

SPAM! Klan OSAM traži aktivne igrače sa min WN6 1 000+, i tenkovima min. tier 8. Igramo redovito satnije tier 6 i 8, a uskoro klanske (kroz koji tjedan). Javiti se mozete meni tony23pro, ili na www.osmice.net16.net tnx {#}

Klan OSAM http://osmice.net16.net/
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 22:07 (tony24pro).

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
tony24pro kaže...

SPAM! Klan OSAM traži aktivne igrače sa min WN6 1 000+, i tenkovima min. tier 8. Igramo redovito satnije tier 6 i 8, a uskoro klanske (kroz koji tjedan). Javiti se mozete meni tony23pro, ili na www.osmice.net16.net tnx {#}

evo da i ja odma zaspamam {#}

Klan Hegemony trazi nove clanove do 1.9.2013 godine.

Uvjeti i vecina toga pise u rekrutment topicu: KLIK

ako ste zeljni platooniranja, kompanija, clan warova i drugih aktivnosti, slobodno nam se pridruzite:)

ispod vam je slika sto se dogodi kad su u HEG platoonu 3 is-7{#}

i kao secer na kraju, maus botina bez fire extinguishera, taman za wallpaper :)

http://s23.postimg.org/ilw5f8sgr/trololo.jpg

14 godina
Sheeva kaže...
tony24pro kaže...

evo da i ja odma zaspamam {#}

Klan Hegemony trazi nove clanove do 1.9.2013 godine.

Uvjeti i vecina toga pise u rekrutment topicu: KLIK

ako ste zeljni platooniranja, kompanija, clan warova i drugih aktivnosti, slobodno nam se pridruzite:)

ispod vam je slika sto se dogodi kad su u HEG platoonu 3 is-7{#}

i kao secer na kraju, maus botina bez fire extinguishera, taman za wallpaper :)

http://s23.postimg.org/ilw5f8sgr/trololo.jpg

Mislis E-100 bootina...

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad vidim ona smeća od autolodera američkih francuskih nebitno dode mi da izgasin i deinstaliran...........Bogte vidi i elc najigraniji tenk uz kv1s...........

Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Kad vidim ona smeća od autolodera američkih francuskih nebitno dode mi da izgasin i deinstaliran...........Bogte vidi i elc najigraniji tenk uz kv1s...........

ELC nije autoloader...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nebitno pun mi je kufer nerealno loših suigrača i nerealnih laserskih F1 jurilica.Za pach 9.0 oćekujem USS enterprise  sa warpom 10 i autoloderom od  0.7s .Njemci će dakako dobit borgove kocke jer točno im je takav dizajn kocka loš top ali superpreciznost O_o koja ne znači baš ništa jer scauti najčešće ne rade ništa nego bezveze poginu prvi..Igram wot od 6. nešto i prije britanaca fizike francuza i svega ostaloga igra je bila zanimljivija ima si 50 tenkova ali su bili izbalansirani (osim derping 152 mm King-a KV1) i to je bilo to nije bilo ja ti sprasim 10 metaka a ti meni jedan i potom se ja spremam po bazi 40 s i woila .... Eto to me živcira uz potpuno bezzzzzzzzkorisnu arteljeriju prije je bila korisna ali je bilo po 4-5 u bitci pa je bilo pun k**c dmg radila a sad je 1 i bas je za nista jedna velika 0 osim ako nije french arty jer oni su ovako za sad najbolji iako ljudi igraju samo zgermanskom i čude se kako su loši..........

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 23:51 (Horatio_Hornblower).
Moj PC  
0 13 hvala 0
16 godina

Nebitno pun mi je kufer nerealno loših suigrača i nerealnih laserskih F1 jurilica.Za pach 9.0 oćekujem USS enterprise  sa warpom 10 i autoloderom od  0.7s .Njemci će dakako dobit borgove kocke jer točno im je takav dizajn kocka loš top ali superpreciznost O_o koja ne znači baš ništa jer scauti najčešće ne rade ništa nego bezveze poginu prvi..Igram wot od 6. nešto i prije britanaca fizike francuza i svega ostaloga igra je bila zanimljivija ima si 50 tenkova ali su bili izbalansirani (osim derping 152 mm King-a KV1) i to je bilo to nije bilo ja ti sprasim 10 metaka a ti meni jedan i potom se ja spremam po bazi 40 s i woila .... Eto to me živcira uz potpuno bezzzzzzzzkorisnu arteljeriju prije je bila korisna ali je bilo po 4-5 u bitci pa je bilo pun k**c dmg radila a sad je 1 i bas je za nista jedna velika 0 osim ako nije french arty jer oni su ovako za sad najbolji iako ljudi igraju samo zgermanskom i čude se kako su loši..........

Čovjeće ti si svašta napisao ovdje. Na ovo bi SerB rekao: "how terrible"

Što se tiče artiljerije, nerfali su je i previše ali nije toliko neigriva. Trenutno imam GwTigera (otključan GwE100) i  i dalje mogu napravit neki pristojan damage s time. Jedino još se nemogu riješiti navike da gađam tenkove koji su u pokretu, to je teže. Imam i S51 koji je neprecizniji ali nije da se nemože.

Timovi i MM su naravno katastrofa, ali shvati da je WG kompanija kojoj je krajnji cilj zaradit novce, nebitno hoće li  se igračima sviđati način na koji zarađuju. Ionak za jednog koji odsutane uvijek se nađe drugi koji će krenut igrat.

A autocrapperi, hah grindaj i ti jednog pa i ti siluj sve okolo s time. Ja trenutno imam AMX 1390. I pošto ga igram više kao support nego scout ja s njime znam imati po 2-2,5k damagea. Ali zato kad ispucam clip ako ne uteknem gdje me niko ne može pogoditi gotov sam. Tak da autoloaderi kolko su opasni kad imaju pun spremnik tolko su i bezopasni kad ga  reloadaju.

15 godina

ti ne znaš di goniš...

15 godina

ajde drzi se ti svojeg stuga, nisu visoki tierevi za svakoga...

ocito puno toga jos nerazumijes o igri...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

slika kaže sve...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
10 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja samo kazem sto mislim jer kao svaki patch je jos izbalansiraniji a ono sipak i da mozda najvise zabave ima u low tierima di su skoro svi isti a da ne znam igrat sa visim tierima to i nije bas istina jer imam oko 200(ispravak jedna 0 je viška) bitaka u e 75 i e 100 i sjecam se vremena kad je e 75 bila cudo a danas je kanta za napucavanje

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 12:45 (Horatio_Hornblower).
Moj PC  
0 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

e75 kanta za napucavanje? {#} predlažem ti ragequit, prije nego se nastaviš sramotiti..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
13 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa svaki tenk je kanta za nabijanje ako ga postavis kako ne treba i izlozis mu slabe tacke. A od svih teskih 9ki e75 mi je najmrskije sresti u m103. IS-8 mi je najmekaniji.

Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Hmmmm a da se nastavim sramotit a onda se mozda svi mi sramotimo jer danas gold ammo u većim tierima nije luksuz nego i must have pa svi tenkovi koji imaju armor su opet itekako probojni i nikakvo tiltanje dingdanje skycraping tu ne pomaže. t29 neprobojna kupola odjednom postane ementaler :O.. I onda ja se sramotim sto bi želio da malo konačno uvedu balans u igru bar da su timovi nekako podjednaki jer sad na EU serveru 1 90% mojih mečeva završi tipa puno naprema 1, 2 ili 3 .... Što apsolutno nije zanimljivo kad 10 tak bitaka zaredom budes najbolji ali tim lemmingsa izgubi sve.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 9:45 (Horatio_Hornblower).
Moj PC  
0 7 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice