World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.517
|
čitano: 9.336.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

čisto da se nadovežem u vezi lowe vs KV5,KV5 ima premium MM što znaći da će gotovo stalno bit u T8 bitkama za razliku od lava{#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Re: World of Tanks
Obi Wan kaže...

kao i vecina njemackih tenkova... al uvik pucas prema lower glacis-u

Nije bas,tigar obicni isto rijetko,serija vk-ova pa nadalje isto rijetko gore,tigar p isto ne gori,tigar 2 isto rjede gori,lowe je bas izrazeniji od svih nijemaca po tome,u proslom patchu sam ga palio ko blesav,svaka druga partija lowe gori...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 16:11 (Tomo53nja).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pitanje vezano uz posadu. Na jednom od tenkova imam posadu kojoj se trenutno diže drugi skill. Je li moguće ikako zamijeniti prvi skill ili perk, a da drugi ostane netaknut ili im zamijeniti poredak pa da onda ovog mogu dropati?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Imam 800 borbi u Loweu, i meni je odličan moneymaker, ima najbolji top od svih premium tenkova i odličan oklop na turretu. Ne smeta mi uopće njegova slabost hull oklopa, veći mi je problem njegova sporost u rangu Mausa. Od KV5 mi je bolji al ne toliko bolji da opravda toliko veliku razliku u cijeni (KV5 je koštao oko 7500 golda).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tomo53nja kaže...
Obi Wan kaže...

kao i vecina njemackih tenkova... al uvik pucas prema lower glacis-u

Nije bas,tigar obicni isto rijetko,serija vk-ova pa nadalje isto rijetko gore,tigar p isto ne gori,tigar 2 isto rjede gori,lowe je bas izrazeniji od svih nijemaca po tome,u proslom patchu sam ga palio ko blesav,svaka druga partija lowe gori...{#}

Upravo su me danas zapalili u Loweu jedno 5-6 puta (a danas ga dosta igram jer grindam pare za batchata), pa sam mu kupio CO2 tank, nakon čega je puno bolji...

14 godina
protjeran
Volos kaže...

Upravo su me danas zapalili u Loweu jedno 5-6 puta (a danas ga dosta igram jer grindam pare za batchata), pa sam mu kupio CO2 tank, nakon čega je puno bolji...

Haha pa da nisam to bzvz rekao,sretao sam bezbroj puta loweta u igri i dosta cesto puta vidao kako gori a u par slucajeva sam ga i ja palio bez problema ili ostetio motor pa drugi put se zapali...Jedna ispravka a to je da nema najbolji top,tu je ipak top od T34 koji je jaci...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 22:36 (Tomo53nja).
14 godina
Tomo53nja kaže...
Volos kaže...

Haha pa da nisam to bzvz rekao,sretao sam bezbroj puta loweta u igri i dosta cesto puta vidao kako gori a u par slucajeva sam ga i ja palio bez problema ili odstetio motoro pa drugi sut se zapali...Jedna ispravka a to je da nema najbolji top,tu je ipak top od T34 koji je jaci...{#}

Jači jest (DPM je jednak na oba tenka), al po meni bolji top je ipak onaj od Lowea, brže puni, puno puno precizniji, aim time također puno puno bolji, pen kod T34 je nešto veći al sasvim nebitno kad i Lowe ima odličan pen.

Često kad igram sam protiv T34 iskoristim brže punjenje - peek a boo, obadva razmjenimo po granatu, sačekam da ga opalim još jednom a onda se maknem prije nego on opet opali po meni...

Iako ukupno gledajući T34 je bolji tenk. Kada sam kupovao Premium tenka razmišljao sam između ova dva, al se odlučio na Lowea jer sam otprije imao iskustva sa njim. Kasnije sam krenuo grindat američku Heavy liniju, pa sam shvatio da sam napravio grešku. Svejedno, Lowe je odličan tenk, a grešku sam popravio kasnije kad sam kupio Typea 59.

17 godina
World of Tanks

Kako ih nije sram... trojicu zarobit i onda ih silovat redom {#}

Kamo ste krenuli? mrš u kut :) Kamo ste krenuli? mrš u kut :)
Ajd da se i meni nešto "desi" :) Ajd da se i meni nešto "desi" :)

6 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi koji je ovo vrag?skinio sam sa torrenta world of tanks 5.5gb i sad opet kad upalim launcher oce mi skinit dodatnih 5366 mb.jel to tako treba biti ili sam ja negdje shebo stvar????

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja danas jednostavno nemam sreće s m5 stuartom...tier 8 bitka i napravim 468 dmg-a(više od is6) sa onim derp gunom i izgubimo. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

ljudi koji je ovo vrag?skinio sam sa torrenta world of tanks 5.5gb i sad opet kad upalim launcher oce mi skinit dodatnih 5366 mb.jel to tako treba biti ili sam ja negdje shebo stvar????

Ako se dobro sjećam, dobiješ kompresovanu datoteku (zip). Ne sjećam se da li launcher dolazi uz nju. Taj launcher mora biti u istom folderu kao i kompresovana datoteka i imati originalno ime da bi je prepoznao. Moguće je da skine neki update, ali nema update-a koji je toliko velik, 700-tinjak MB su otprilike.

16 godina
fanaticni gejmer kaže...

Zelim kupit kv5 pomocu paysafecard bona, znaci trebam uzet na kiosku 1 bon od 200kn i jedan od 100kn, posto od 300 nema.. E sad kako unjeti kodove prilikom placanja i trebam li se slucajno igdi registrirat? I koliko traje transakcija?? 

Odabereš plačanje paysafecard, kad se pojavi da moraš unijeti kod klinki na kvadratić koji kaže da ćeš koristi više codova (obično je odmah ispod mjesta za unos coda). Meni bi proveli transakciju unutar 10-15 sekundi.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz svima.

Danas sam uništio 32 tenka i nisam dobio 300k! Što ne traje taj special do kraja mjeseca? Ima ko kakvu informaciju?

Hvala!!!

0 0 hvala 0
15 godina
broje ti se samo killovi sa tenkovima iznad tiera 4, možda si to zaboravio
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
World of Tanks

Vikendom je stvarno teško igrati. Ili imam lemmings, ili top heavy-ji kampiraju u bazi ili nobbovi jednostavno ne gledaju na minimapu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Probao sam obj.140,tenk je malo brzi i ima bolju akceleracuju nego t62a,ali amoo rack mu cesto ode,u prvoj partiji sa njim sam dobio amo rack i ode 1500hp,sto se tice guna gun je super preciznost na nivou.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
began kaže...

Probao sam obj.140,tenk je malo brzi i ima bolju akceleracuju nego t62a,ali amoo rack mu cesto ode,u prvoj partiji sa njim sam dobio amo rack i ode 1500hp,sto se tice guna gun je super preciznost na nivou.

Object je bolji od T-62A kako kaže SvlMoscow, profić sa EJ-ovog streama koji zna sve o igri u detalje jer je manji, ima kraći "nos" pa brže i sigurnije iskoči van da pukne i povuče se. Također ima bolju depresiju topa i ne mora iskočiti van sa cijelim tenkom da pogodi nešto nego može spustiti top za razliku od T-62A, a po pitanju topova su identični... također kaže da mu je armor bolji i da sa tom manjom siluetom od T-62A može puno više napraviti i puno sigurnije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 0:08 (Unimatrix 007).
16 godina

Pa u čemu je onda T-62A bolji? Ima više HP-a? I što još?

16 godina
World of Tanks

Evo jedan ljepi dupling,nakon pet poraza za redom bilo je i vrijeme,većinom je bilo napucavanje glinenih golubova koji ima mnogo ovaj vikend.

Dobar je hellcat,samo nosi malo municije

\m/ \m/
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Dobar je hellcat ali mu je armor teški drek.
Inače je vrlo mobilan i dosta dobro naoružan
robimarko@gmail.com
15 godina
Izzy kaže...

Pa u čemu je onda T-62A bolji? Ima više HP-a? I što još?

da, tih 50 hp-a ti i znači nešto..

ničemu

16 godina
World of Tanks

Mene je danas išlo prilično dobro, usprkos činjenici da je bilo dosta idiota i nesposobnjakovića u timu. Evo jedna dobra partija sa T-54.

Likovi su na jednoj strani samo stajali i doslovno su ih neprijatelji odstreljivali dok smo nas par tenkova na drugoj strani pokušavali nešto učiniti. Likovi su na jednoj strani samo stajali i doslovno su ih neprijatelji odstreljivali dok smo nas par tenkova na drugoj strani pokušavali nešto učiniti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
danas prvi put dobio prije premium nego 300k... ne znam šta je, al sam uvjeren da sam ih ubio više od 30 već... meh
16 godina

Mislim da ih meni nedostaje još 4. A do kada za danas imam vremena da ih sredim, pa da ostvarim taj bonus? Je li možda do ponoći? Ili do 7 ujutro jer neki nešto spominju i to vrijeme koliko vidim?

15 godina
od 07:00 do 07:00 imaš vremena za 30 killova svakih 24h
16 godina

Odlično! Znači ne trebam se žuriti.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad sam na tieru 3 sa francuskom artiljerijom.

Da li da nastavim dalje ili da pocnem neku drugu naciju?

Da li neko ima iskustva sa njima na vecem tieru?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
evo dobio premium i za 20 mediuma..

sve mi se čini da sam dobio 300k već al nisam vidio :D
17 godina

danas je bilo odlicno. vecinom zezancija na t49 i hellcat...

edit: stranica racuna igre poslije ponoci kao novi dan, al to je sve bilo odigrano ''danas''

click

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 0:54 (Obi Wan).
12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
evo dobio premium i za 20 mediuma..

sve mi se čini da sam dobio 300k već al nisam vidio :D

Tako sam i ja jednom igrao, i sakupio sam sigurno negdje oko 50 killova, ali ja kontam "nisam dobio", i onda se sjetim i odem pretraživati reporte od bitki, i nađem 300k report oko 20 bitki prije!!

Tako sam se iznervirao...{#}

Da se i pohvalim!!!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice