World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.517
|
čitano: 9.336.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Kako mi je ovo dobro sjelo... Mmmmmm!!! {#}

Skupio sam i danas kako i jučer dovoljno iskustva za dan premiuma, ali ovo mi je prvi put da sam dobio i 300k za 30 uništenih tenkova. Pored toga tu je uključen i još nekakav dodatak od 31k! Valjda zbog toga što sam među 3 igrača u timu koja su napravila najviše štete.

Bitka (T28 sam gađao sa 2 premium granate, a sa drugom sam ga zapalio, a da to nisam ni znao jer je bio nestao nakon pogotka)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Stolnik kaže...
g12356 kaže...

jeli itko ušao na test server?

Ja igram test...

Bi htio poslikati DW2?eventualno podijelit doživljaj o tom tenku?jeli je bolji od b1?

CuiserII+94mm derp="Seal clubbing device!"

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 19:40 (g12356).
14 godina
g12356 kaže...
Stolnik kaže...
g12356 kaže...

jeli itko ušao na test server?

Ja igram test...

Bi htio poslikati DW2?eventualno podijelit doživljaj o tom tenku?jeli je bolji od b1?

CuiserII+94mm derp="Seal clubbing device!"

Moze sad cu...

Btw ni u ovom testu se ne moze prodat Super Pershing {#}

1969 Dodge Charger R/T
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima neko iskustva za gw tiger (p) ? zelio bih znat kakav je prije nego li ispljunem 2.5m na nj..

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Vec cekam 5 min da me ubaci s tim tenkom, al ne igraju bas s tim tier-evima, makar cekat cu ja do kad me ne ubaci da ti kazem kakav je {#}

Evo kako izgleda tenk :D

btw sad su pored Battle Tutorial ubacili i Missions, zgodna stvar. I kad se elita neki tenk, ljepo se otvori prozor i kaze da je tenk elitan i sta to znaci bla bla bla...

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ok. hahahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Tenk je spor, armora i nema bas, nakosio sam se , onda zna nesto dingat al, to mu nikako nije jaca strana, kupola se dosta brzo okrece, puni svakih ~2 sec, top mu je oke....

Sve u svemu, oke tenkic, vise za snajpanje jer mu je top precizan i jako jako brzo reload-a

EDIT: kad upadnes u tier 5 borbu moras koristit golde inace nikome nista ne mozes...

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 20:14 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jel mi može netko sugerirati koju opremu da stavim na Tigera!!?? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scipion kaže...

Jel mi može netko sugerirati koju opremu da stavim na Tigera!!??  {#}

Ako igraš pasivno znači podrška iz daljine i snajpanje: maska (kamuflaža), rammer, vertical stabilizator.

Ako igraš aktivno znači medju prvima si i primas udarce( preporucio bih ti pasivno igranje, jer nemas bas neki armor, a top je precizan toliko da mozes pogoditi komarca u ja*a dok leti {#}  onda ide: rammer, vertical stabilizator, toolbox.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 20:48 (BAD_BOY01).
13 godina
World of Tanks

Koliko vidim na tech treeju do novog t10 midiuma možemo doći preko t54

Edit: razmišljao sam o prodaji SP, i mogucem uzimanju novih kineza, ali kolko vidim na službenom forumu vele da se nece moci kupiti za gold, nego samo iz gift shopa (izvor:ruski server)

Source: Russian forum.
Also, do not ask for SP changes yet. The changes shall be listed in further patch notes.
Both tanks - 112 and T-34-3 will not be available in-game for gold, at least not on the RU servers. They will be on sale in the gift shop. Developer wrote that

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 21:20 (hoss).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

prvi steel wall na jagdtigeru, nakon 174 bitke.. {#}

sad ce mi se brzo skinit test server pa cu vidit kakav je ovaj gw tiger p..

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Konacno uzeo Premium i T25/2 mogu reci da sam vrlo zadovoljan
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Šta im je ovo Misije na test serveru neki SP ili određeni dnevni zadaci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Jel ima neki mod (osim xvm-a) da mi pokazuje koliko sam štete napravio tijekom igre ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zrimo kaže...

Šta im je ovo Misije na test serveru neki SP ili određeni dnevni zadaci?

iste ove misije koje sada dobivamo preko službene stranice implementirane u igru

One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
scipion kaže...

ja sam piso na 3 stranice prije,nebud'ljen pa prolistaj

vent, optika , gun drive

BAD_BOY01 kaže...
scipion kaže...

Ako igraš pasivno znači podrška iz daljine i snajpanje: maska (kamuflaža), rammer, vertical stabilizator.

Ako igraš aktivno znači medju prvima si i primas udarce( preporucio bih ti pasivno igranje, jer nemas bas neki armor, a top je precizan toliko da mozes pogoditi komarca u ja*a dok leti {#}  onda ide: rammer, vertical stabilizator, toolbox.

na sve nacije osim usa vertikal ide na hevije od tira 8, na usa od 7

ne pricaj gluposti

camo mu netreba jer ionak ima mali camo faktor kao hevi

ramer mu netreba jer top sam po sebi brzo puni

a toolbox mu bome stvarno netreba jer ak se nadje na prvoj liniji da brawla mrtav je prije nego mu taj toolbox uopce pomogne

tiger je tenk druge linije,znaci UVIJEK pusti nekog siemku ispred tebe da spota i pokupi granate iz grmlja

bitan je view range i aim time, za oboje pomaze vent, gun drive pomaze i brzem nisanjenju-jer naravno hoces nekom poslat granatu i sakrit se prije nego ti on odpozdravi natrag,a to mozes jer upravo puni jer je upravo pogodio siemku o kojem sam prical-i to se zove free shot, roknes nekog dok puni i nemre ti uzvratit

treci komad moze biti coated optics ak vise volis ic na prvu liniju, ili binocs ak volis snajpat iz pozadine(posto se aktivira tek 3 sec nakon kaj se zaustavis)

ak oces bit ekstremni kamper,i pucat sa kraja mape, uzmi vent, optiku i binocs, posto te neprijatelj ne vidi dok je daleko, imas vremena nisanit

comanderu i radisti skilove za view range, guneru i driveru snap shot i smooth ride, loaderu repair za pocetak

i nikad nejdi prvi-first to go, first to die

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
neaktivan
World of Tanks

rammer se uzima na svaki tenk koji ima top od 7.5mm ili veći.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
rogi1 kaže...

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/286626-88-test-server-here/page__st__40#top

ss tech treeova i sl...

znaci kompenziraju gubitak armora s 10m view range na sp... bravo... prodajem i uzimam 122-44

Zašto? Može proći ako tražiš zabavu, ali SP više zarađuje. To nije baš dobar potez, a i tko zna, možda ga u jednom budućem patchu ojačaju.

Ja svoga ne prodajem. To WG hoće natjerati ljude da dodatno iskeširaju novaca jer za 7 200 zlata se ne može uzeti lvl. 8 tenk, nego samo jeftiniji koji manje zarađuje, a želiš li lvl. 8 moraš kupiti još zlata. Lukavi su oni.

14 godina
Ovaj 122mm top na KV1-S je stvarno premoćan.
Konačno sam ga researchao
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ovaj 122mm top na KV1-S je stvarno premoćan.
Konačno sam ga researchao

Nema bitke u kojoj ne napravim bar 1200 DMG. Uživajmo dok ga ne ukinu {#}

14 godina
E kada mi je trebalo dugo da ga researcham tj da kupim premium
robimarko@gmail.com
14 godina
protjeran
Rucipe kaže...

Jel ima neki mod (osim xvm-a) da mi pokazuje koliko sam štete napravio tijekom igre ?? 

Postoji naravno....Evo link,koliko ti radis dmg i koliko tebi skidaju,veoma jednostavno i ne smeta pri igranju a dosta pomaze...{#}

http://speedy.sh/auybG/kodos-hitlog-panle-v2.zip

TL-za zahvalu klikni hvala
13 godina
World of Tanks

Jedna od danas .... 

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kojom linijom da idem sa PZ IV dalje?

3 VK 30.01 P
10 VK 36.01 H
http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks
Moj PC  
12 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Chuck Norris je vozio i napravio polukružni udarac sa tenkom :P

inače znam da Chuck netreba vozit tenk,ali bilo mu je dosadno.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ljudi,ovu temu tražim već 2h i sada slucajno naletio na nju :),počeo sam igrati igricu prije dva dana i trenutno koristim tenk BT2 ili AT 1.Može li mi ko objasniti malo bolje sta da radim da mogu doibiti bolje tenkove itd jer nerazumijem se baš hehe ?

Hvala

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Pozdrav ljudi,ovu temu tražim već 2h i sada slucajno naletio na nju :),počeo sam igrati igricu prije dva dana i trenutno koristim tenk BT2 ili AT 1.Može li mi ko objasniti malo bolje sta da radim da mogu doibiti bolje tenkove itd jer nerazumijem se baš hehe ?

Hvala

1.)Pretpostavljam da si skužio sustav otključavanja tenkova i modula.Uvijek sve najjače module stavljaj na tenk.

2.)Ne juri naprijed previše

3.)Pazi na mapu.Ako svi iz tvog tima idu na jednu stranu ti radije  ostani u bazi branit.

17 godina
World of Tanks

Skidam jjuce test server i onda se sjetih jedne zanimljive cinjenice koja mi zapadne u oko svaki put kad otvaram temu {#}

14 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Zelim kupit kv5 pomocu paysafecard bona, znaci trebam uzet na kiosku 1 bon od 200kn i jedan od 100kn, posto od 300 nema.. E sad kako unjeti kodove prilikom placanja i trebam li se slucajno igdi registrirat? I koliko traje transakcija?? 

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice