Ja se divim vama koji možete odigrati više od 2 partije na dan, ovo je živi šljam od igrača u igri...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja se divim vama koji možete odigrati više od 2 partije na dan, ovo je živi šljam od igrača u igri...
Evo jučer pazi sad...
pzE100 prvi fajt 4000dmga spušimo, drugi fajt 3800dmga spušimo, treći fajt 5100dmga, spušimo, četvrti fajt oko 3000dmga spušimo
ajd u 3 krasne..peti fajt, spota me scout, rokne me GWTypE, i pobijedimo kasnije..i dobijem x2 bonus oko 400...
Novi njemacki premium TD (prva slika)
U zadnje vrijeme svaka druga partija i cesce zavrsava vozicem (pogledati minimapu na drugoj fotki)
tvoji su bar krenuli negdje moji su se sudarali i kaj sam drugo napravio neg se bacio u vodu...
Jel' zna tko što će se dogoditi s istraženim modulima na tier 8 artijima kada dođe 8.6 patch? S obzirom da bi sad bio elitan treba mu cca. 80k expa dok poslije patcha stize vec s elite statusom.
Hoće se dobiti free exp kao naknada ili nema nikakve naknade?
Taj dio nisam nigdje vidio da se spominje, ni da potvrđuje ni da negira...
Jel' zna tko što će se dogoditi s istraženim modulima na tier 8 artijima kada dođe 8.6 patch? S obzirom da bi sad bio elitan treba mu cca. 80k expa dok poslije patcha stize vec s elite statusom.
Hoće se dobiti free exp kao naknada ili nema nikakve naknade?
Taj dio nisam nigdje vidio da se spominje, ni da potvrđuje ni da negira...
Najvjerojatnije ce ti na tenku ostat exp.
Nema nikakve službene informacije o tome?
kad stize uopce 8.6 patch?
Sutra navodno drugi krug testnog pocinje...
Gotovo sigurno do kraja mjeseca.
Evo jučer pazi sad...
pzE100 prvi fajt 4000dmga spušimo, drugi fajt 3800dmga spušimo, treći fajt 5100dmga, spušimo, četvrti fajt oko 3000dmga spušimo
ajd u 3 krasne..peti fajt, spota me scout, rokne me GWTypE, i pobijedimo kasnije..i dobijem x2 bonus oko 400...
eto i kod mene danas ista stvar sa pattonom,pa da poludiš,stvarno više nemam volje...
Ovi matchmaker od wot-a je najveće sranje na ovom svijetu,danas sa kv-1s 9 poraza za redom,svaku me stavi sa noobinama koji poginu u prve 2 minute,plz nek nekio kontaktira WG i nek i pošakje u piz*u mater**u,nek to poprave što prije
Ovi matchmaker od wot-a je najveće sranje na ovom svijetu,danas sa kv-1s 9 poraza za redom,svaku me stavi sa noobinama koji poginu u prve 2 minute,plz nek nekio kontaktira WG i nek i pošakje u piz*u mater**u,nek to poprave što prije
Platoon cini cuda!
rekao bih tjedan dva moguće...ali do kraja mjeseca sigurno.
Ajde dajte nam neku zamjenu za njega ili refund
EDIT: Sad tek vidim da ga micu samo iz shopa...
D-Day weekend na NA serveru
http://worldoftanks.com/en/news/22/d-day-weekend/
Stigli smo i do polufinala u izboru naj mape
Pobjednik se vec nadzire ali lopta je okrugla
Danas imamo po 3 ponudjene mape, najbolja iz svake grupe ide u finale, a druga najbolje rangirana ide u bitku za trece mjesto
Polufinale 1:
2 | Airfield |
---|---|
9 | Murovanka |
19 | Ruinberg |
Polufinale 2:
29 | Himmelsdorf |
---|---|
4 | Ensk |
6 | Lakeville |
možemo odmah stati, pobjeđuje himmelsdorf što zapravo samo pokazuje da se na forumu više preferiraju heavyji, TD-ovi i direktni arty cover, ispred lightova i med-ova.. ja osobno najviše volim pustinjske mape, i općenito rijetko idem u gradove.. više uživam u napucavanju i pentranju po brežuljcima i brdima pa čak i sa heavyjima i TD-ovima...
možemo odmah stati, pobjeđuje himmelsdorf što zapravo samo pokazuje da se na forumu više preferiraju heavyji, TD-ovi i direktni arty cover, ispred lightova i med-ova.. ja osobno najviše volim pustinjske mape, i općenito rijetko idem u gradove.. više uživam u napucavanju i pentranju po brežuljcima i brdima pa čak i sa heavyjima i TD-ovima...
A ne mora znaciti da ce Oblakograd pobijediti...
Sve su ovo odlicne mape...
Po meni je recimo Ruinberg mnogo bolja mapa jer kombinuje sve i grad, ulice ali ima i dobar otvoreni dio sa uzvisenjem, zbunjem. Znaci na toj mapi profitiraju sva vozila u igri i moguce je kombinovati vise taktika. Na Himmel-u imas brdo, aveniju smrti i dio kod pruge i tesko je vidjeti neku revolucionarniju taktiku dok je na ruinbergu jos uvijek moguce biti nepredvidiv ali je Himmel na neki nacin zabavniji jer je jedina cista gradska mapa
nebih se baš složio.. ruinberg je isto čisto gradska mapa sa nešto sitno otvorenog prostora vrlo slična himmelsdorfu.. imaš onaj odvojeni village u kojem se opet sve svodi na skrivanje iza zgrada, izvirivanje i napucavanje.. po livadi se nema baš nekih brežuljaka iza kojih se možeš efektivno skrivati i izvirivati.
prednost ruinberga ispred himmelsdorfa je meni u igri sa artyjem.. sve ostalo isti k..
nebih se baš složio.. ruinberg je isto čisto gradska mapa sa nešto sitno otvorenog prostora vrlo slična himmelsdorfu.. imaš onaj odvojeni village u kojem se opet sve svodi na skrivanje iza zgrada, izvirivanje i napucavanje.. po livadi se nema baš nekih brežuljaka iza kojih se možeš efektivno skrivati i izvirivati.
prednost ruinberga ispred himmelsdorfa je meni u igri sa artyjem.. sve ostalo isti k..
Koliko sam skuzio iz price ti preferiras mediume i lightove i ne kuzim kako ne koristis efektivno onaj otvoreni dio u Ruinbergu. Ne igram bas sa mediumima i lightovima puno ali dosta puta sam sa bržim tenkom provukao se kroz one zgradice i onda udaris s boka i ledja, najdraza taktika na toj mapi
Ali od ''gradskih'' mapa je po meni najbolja jer dozvoljava svim tipovima vozila da iskoriste maximume
ma ne preferiram baš lightove, više sam tip od mediuma.. iako najviše partija imam sa heavyjima
ova taktika koju si naveo je ok, dok je ta strana prazna i ne naletiš na neki heavy na toj strani.. face to face konfrontacije nisu fora sa med-ovima i lightovima, a ako flankaš tamo možeš popiti sa svih strana. i kao što rekoh većinom se tamo borba svede na izvirivanje iza kućica u village-u jer je ta strana rijetko prazna.. da ne spominjem koliko me puta dočekao neki TD i odvalio mi imba dmg tamo iza u grmlju kada sam prošao već village
a onda razmisli bolje o tome i shvatit ćeš da se na himmelsdorfu praktički ista stvar može napraviti, čak uz manju šansu heavy encountera i bolji cover
kineski light ili medium?
2 | light |
---|---|
18 | medium |
Koliko sam skuzio iz price ti preferiras mediume i lightove i ne kuzim kako ne koristis efektivno onaj otvoreni dio u Ruinbergu. Ne igram bas sa mediumima i lightovima puno ali dosta puta sam sa bržim tenkom provukao se kroz one zgradice i onda udaris s boka i ledja, najdraza taktika na toj mapi
Ali od ''gradskih'' mapa je po meni najbolja jer dozvoljava svim tipovima vozila da iskoriste maximume
Na Ruinbergu sam sa ELC amx-om radio takve legendarne hit & runove da su me se tier 7-ice bojale.Jednostavno oni su se skrivali iza ugla,a ja sam stalno optrčavao blok zgrada oko kojeg su bili,što mi je bilo točno dovoljno vremena da mi 90mm top reloada.
Na Ruinbergu sam sa ELC amx-om radio takve legendarne hit & runove da su me se tier 7-ice bojale.Jednostavno oni su se skrivali iza ugla,a ja sam stalno optrčavao blok zgrada oko kojeg su bili,što mi je bilo točno dovoljno vremena da mi 90mm top reloada.
na ruinbergu se da svašta sa lightom kada se malo razrijedi mapa.. onda obično uletim u grad i isto tako se izvrtim oko blokova i dolazim sa leđa itd.. imao sam sa onim američkim m7 par smijeh partija tamo
Ali treba preživjeti sa lightom dok se razrijedi mapa.Ili puno sreće imati ili biti vrlo strpljiv.
kineski light ili medium?
krenul na oba dvije linije i sad sam na tieru VII i meni puno zabavnije i bolje igrati sa wz-131 nego sa t-34-1,ali eto kak kome