World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.368.425
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
crystal6 kaže...
stručnjak kaže...

Meni je cilj imati što više top tenkova i što više ih istražiti, nije me briga za stat i eff. Od samog početka sam otvorio bitku na svim frontama, grindam sve linije i sve države. Najviše me razočarala Britanska. Svi se žale na Black Prince ali meni je on bio fora dok mi se med i hvy lvl 9 doslovno gade....užas (meni). Ova igra je zabavna i pored svih mana i svih siemki, ludi poljaka, finaca i dr njubara i kada izgubim 0-15 i kada dobijem 15-0 baš me briga. Grindanje ide dalje{#}.

Kako se zove ovaj mod za vertikalni tech tree što koristiš? Izgleda odlično!

Idi na stranicu mirtankov net...ako ne znš ruski gore lijevo imaš za staviti na engleski, a imaš i curse mods stranicu.

Frka85
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja krenuo na focha i sa free exp sam skocio do ac 46 i tenk se drzi na vrhunskih 42% pobjeda{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zaja kaže...

Ja krenuo na focha i sa free exp sam skocio do ac 46 i tenk se drzi na vrhunskih 42% pobjeda{#}

I ja am se napatio s tim ac 46, ali zato ac 48 pa nadalje gušt samo takvi...a tek 155.....milina za igrati.{#}

Frka85
17 godina
stručnjak kaže...
Zaja kaže...

I ja am se napatio s tim ac 46, ali zato ac 48 pa nadalje gušt samo takvi...a tek 155.....milina za igrati.{#}

Ja sam na putu do AC 46, mislio sam da je on dobar, znam da je 48 odličan, al ovaj ARL V39 je katastrofa... {#}

13 godina
protjeran
World of Tanks

Pozdrav ja sam novi na vašem forumu i igram WOT i možete li mi dati neke modove za ovu verziju ali da rade npr. nišan,weak spot,bilo koji mod samo da radi!{#}

Bruno
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Vozilo: Bat Chatillon 25 t

Dobijeno iskustva: 3.678 (x2 za prvu pobjedu svakog dana)

Dobijeno kredita: 76.792

Dostignuća u borbi: Dumitrova medalja, Poolova medalja, Najbolji tenkista, Kosac

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
stručnjak kaže...
Zaja kaže...

Ja sam na putu do AC 46, mislio sam da je on dobar, znam da je 48 odličan, al ovaj ARL V39 je katastrofa... {#}

ARL stronk tenk {#}

Izgleda da meni pasu sranje tenkovi, tijekom cijelog grinda mi je bio ok, a na kraju sam ga i zavolio

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
Intel&ATI kaže...

ARL stronk tenk {#}

Izgleda da meni pasu sranje tenkovi, tijekom cijelog grinda mi je bio ok, a na kraju sam ga i zavolio

Koji top koristiš na njemu?

Ja koristim zasad 105mm i primjetio sam da premium granate daju veći pentration, ali i veći damage. Nisam znao da i to postoji {#}

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
crystal6 kaže...
Intel&ATI kaže...

ARL stronk tenk {#}

Koji top koristiš na njemu?

Ja koristim zasad 105mm i primjetio sam da premium granate daju veći pentration, ali i veći damage. Nisam znao da i to postoji {#}

Da, 105 je najbolji top

17 godina
Intel&ATI kaže...
Unimatrix 007 kaže...
stručnjak kaže...
Zaja kaže...

ARL stronk tenk {#}

Znam, sjećam se tvog posta, točno sam očekivao tvoju poruku kad sam ovo napisao, al eto, nije nam svima tako... i ja sa par zeznutih tenkova imam dosta bolje statse nego većina kojoj je taj tenk sranje... jbg sve ovisi o tome kak ti odgovara tenk, al i nekad o mapama i u koje vrijeme igraš i to... nadam se da ću i ja stić popravit te statse kad se pošteno primim grinda s njim, al za to mi mora doć volja da baš idem s njim grindat {#}

17 godina
moderator
World of Tanks

Jel ima neko T69, da podijeli dojmove? Odavno sam elitao T71, pa se dvoumim dal da kupim autoloadera i nastavim tu liniju (T71 je keeper i cilj mi je bio njega imati) ili da pare utrošim negde drugo. Kakav je fun faktor u odnosu na Pershinga?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ga imam i nije los, nemozes ga igrat kao t71 jer nemas tu  brzinu, drzis se pozadine i polako, jedina zamjerka je na top, samo cetiri granate i dugo mu treba da nacilja i nije bas precizan, definitivno nije za snajpanje.

Uglavnom treba igrat strpljivo sa njime, ali kad se uigras odlican tenk.

Edit-upravo odigrana partija, uglavnom dovrsavanje ostecenih tenkova.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 23:37 (Y2K2).
16 godina
DrNasty kaže...

Jel ima neko T69, da podijeli dojmove? Odavno sam elitao T71, pa se dvoumim dal da kupim autoloadera i nastavim tu liniju (T71 je keeper i cilj mi je bio njega imati) ili da pare utrošim negde drugo. Kakav je fun faktor u odnosu na Pershinga?

Ja ga imam. Meni tenk skroz ok ali tek sa zadnjim topom i full upgr....jer jer inače trom do bola, nekako sam navikao na t71. Samo mi smeta što ima samo 4 granate dok francuz ima 5 ili 6 neznam davno sam to odigrao. 

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 23:52 (stručnjak).
14 godina
World of Tanks

sreća u mojem timu, ovo crveno na slici što mi fali je zbog modova?

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Remzi kaže...

sreća u mojem timu, ovo crveno na slici što mi fali je zbog modova?

Izbrisi FragCorrelation.swf 

nalazi se pod gui/flash u res_mods

15 godina
Litvić kaže...

Pozdrav ja sam novi na vašem forumu i igram WOT i možete li mi dati neke modove za ovu verziju ali da rade npr. nišan,weak spot,bilo koji mod samo da radi!{#}

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/120259-aiomod-wot-085-crosshairs-xvm-lite-full-statics-minimap-sounds-tweaks/

17 godina
World of Tanks

Tier VIII, IX i X event {#} i to jos citav mjesec {#}

http://worldoftanks.eu/news/7106-may-calendar/

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

Ljudi pomozite mi sa igrom xD. Ja uzmen neki tank, nije bitno koji, al glupo mi stajat u grmicu cili game i iz falivat sve zivo -.-   Ja nanisanin i bas cekan da se onaj kruzic smanji i ispali projektil 50 m desno xD.. recite mi par savjeta i par dobrih pocetnih tankova. Fala !

Pa valjda,stavi precizniji top.

Nemoraš stajati stalno u grmu ali nesmiješ ići previše u napad.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina

5. mjesec su T-34 i T-34-85 tenkovi mjeseca, odlično  {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
g12356 kaže...

Pa valjda,stavi precizniji top.

Nemoraš stajati stalno u grmu ali nesmiješ ići previše u napad.

a malo istrenirati posadu? ne očekuj čuda ako je posada startala od 50%

16 godina
World of Tanks

Evo jedna dobra i sa ovim tenkom, ali poraz na kraju, no nema veze. Baš zbog takvih partija bi bilo super da postoji način igre gdje se trebaju uništiti svi neprijateljski tenkovi. Rijetke su mi ovakve partije s njim. I moram priznati da mi se tenk ne sviđa. Nekako je slab...

Još samo 4000 iskustva za T-54 za kojeg se nadam da je puno bolji od svog prethodnika, a po specifikacijama bi trebao biti.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

op op opaa akcije u 5mj odmah sam si uzeo mj dana premiuma za 10eurica weeeee

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

dakle nista od novih-Starih premium tenkova u gift shopu? npr type59 ili Kv-5 ? :)

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Evo sad sam na informatici, i znam da su na tim kompovima uvijek instalirane neke điđe miđe ubi bože. Al ovo jos nisam vidio. Probao sam Reinstalirati, ali bezuspješno. Zna možda netko u cemu je problem?

Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Za Nastya

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
2 8 hvala 1
17 godina
moderator
dedaa kaže...

Za Nastya

Krasno :D

(nemam pojma uopće kakvi su moji statsi sa tim tenkom, pa ne mogu ni uporediti ;))

------------------

Evo popust od 30% na IS-7

http://worldoftanks.eu/news/7108-special-big-and-heavy/

Jel ovo prvi put da je tier X na popustu? To je onda 4.270.000 kredita, nije loše.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.4.2013 18:00 (DrNasty).
17 godina
World of Tanks

Super su im popusti. Taman sam na putu do IS-8, baš će mi dobro doći 1M manja cijena {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi mene zanima, sad sam krenuo igrati, i zanima me, koji tenk da unapredjujem najvise, i da uzimam nove od te verzije tenka. Zelim onako da nije pre spor, i da ima precizan shot. Eto Hvala !

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

Ljudi mene zanima, sad sam krenuo igrati, i zanima me, koji tenk da unapredjujem najvise, i da uzimam nove od te verzije tenka. Zelim onako da nije pre spor, i da ima precizan shot. Eto Hvala !

Za to bi ti možda bila najbolje njemačke medium linije...obadvije su podjednake tako da...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Lukanator22 kaže...

Za to bi ti možda bila najbolje njemačke medium linije...obadvije su podjednake tako da...

da al kako da dodjem do njih ??? znam da mogu ono researchat tamo od tier 1 tankova koje imam.. al nemam nigjde medium

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice