World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.380.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
z1k4 kaže...

Eto da se i ja pohvalim najboljom bitkom u Pz IV dosad;)

o kojem se pixelu točno radi?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
World of Tanks

Netko je spomenuo da patch ima 630-tak MB? al meni je nakon skidanja tih 600 krenulo opet sa 3.9 GB... po tome mi se više isplati na friško skinut opet igru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Unimatrix 007 kaže...

Netko je spomenuo da patch ima 630-tak MB? al meni je nakon skidanja tih 600 krenulo opet sa 3.9 GB... po tome mi se više isplati na friško skinut opet igru...

Čudno, meni je samo tih 600-tinjak mb skinulo i radi.

WordPress ❤
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Jer imas nekakve modove koji su ti vjerojatno prckali po nekim fajlovima, teksture mozda.

17 godina
moderator
World of Tanks

A u pm, pa ovo je nemoguće igrati, kakve timove dobijam. Korak sam od razbijanja tastature.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

A u pm, pa ovo je nemoguće igrati, kakve timove dobijam. Korak sam od razbijanja tastature.

Blitzkrieg Siemka Party?

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
17 godina
World of Tanks

Ja sam poprilično zadovoljan, samo jedan lost s centurionom što me je zabrinulo, ne ću još kupovati Ind. Panzera dok ne izgrindam još tu desetku. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sta je sa wot portalom neradi od juce,jeli to samo meni ili svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks
* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 20:26 (mejt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
began kaže...

Sta je sa wot portalom neradi od juce,jeli to samo meni ili svima.

Meni radi normalno...

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
neaktivan
World of Tanks

....

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 19:46 (Y2K2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ahahah...isti slucaj, hebo ja sebe ako komsija do mene (zivim u zgradi) nije pomislio da sam ludak...toliko sam puta naglas opsovao mater siemkama da sam i sam pomislio da sam lud...

15 godina
World of Tanks

World of Tanks - Update 8.5 Teaser

1 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Znate što je sramota? Imati ovakav siemka tim...

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Skinuo sam sa wot stranice full client sa 8.5 verzijom od 4.8 GB, reko taman da sve friško stavim dok gledam film, to se skinulo, idem raspakirati i file je corrupt -.- kao i kod zadnjeg patcha... da li je moguće da je problem u winraru? jer mi je nekoliko stvari ovih dana isto bilo corrupt koje sam raspakiravao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Skinuo sam sa wot stranice full client sa 8.5 verzijom od 4.8 GB, reko taman da sve friško stavim dok gledam film, to se skinulo, idem raspakirati i file je corrupt -.- kao i kod zadnjeg patcha... da li je moguće da je problem u winraru? jer mi je nekoliko stvari ovih dana isto bilo corrupt koje sam raspakiravao...

pazi da nemas bad sector na disku na tom mjestu gdje si snimio instalaciju WOTa

15 godina
crna.pantera0406 kaže...

neznam zasto mi nece poslati SMS sa onim kodom kad upises broj moba za 100zlatnika? sa svojim brojem sam probala valjda 5 puta,sad sam i drugi broj upisala i nece...probavam vec par dana i nista... mislim nije mi to tako bitno ali dodatnog zlata nikad dosta =D

znaci pustil te malo crysis 3? {#}{#}

ja sam upisal 95 i broj i sjelo je odma

malo sam razmisljal o tpj problematici, i skuzil da ja imam 095 i da sam na tele2

moguce da steka jer je neko mjenjal mrezu i zadrzal broj?

{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
16 godina

Ja. Sa T-mobile na Tele 2 i radilo (povezano) mi je bez problema.

17 godina
Ziga kaže...

Znate što je sramota? Imati ovakav siemka tim...

???

U čemu je problem, pa to je WoT, zadnjih 10 partija mi je takvih pa mi je svejedno

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 23:07 (Gajotres).
16 godina
World of Tanks

Jel ima tko kakvu dobru alternativu j1mb0vom crosshair modu?

U updateu za 8.5 je odlučio stavit neke gluposti iz xvma i maknuo je angle indicatore dolje na minimapu. Ja xvm ne koristim a angle indicatori su mi korisniji na svojim uobičajenim mjestima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...

Evo za nove igrace:

New invite code (works only for new accounts): WGGEAR (source: wot-news.com)

Will give new player a Panzer 38H ("Micromaus"), 1000 gold and 3 days of premium account.

ja sam si napravil extra alt acc, al mi taj kod nije radio

uguglal sam wot eu invite codes i nasao jedan na forumu kaj daje 2500 guldena{#}

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/131620-invite-codes/page__st__940__pid__4580979#entry4580979

ubacio i 2ndbday kak vec ide, jos 300k od prodane rize i kave i pudinga

promjenil pass, 300 golda

sad imam 2800 golda tam...{#} i 306k, odradio i trening, to mi je prvi win na acc{#}

i mogucnost kupnje nekog prem tenka za isprobat gratis,jedan od onih tier 5

sad da mi se dadne, iso bi ih napravit 5-6 i probal bi sve tir 5 prem tenkove, al dosadno mi je to{#}

sad ocu nac onu IGN promociju jel neko zna tocno kak to ide? daje se m3 stuart, 750 golda i 1 tjedan premiuma?{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ni danas nemogu uci na wot page

http://worldoftanks.eu/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
began kaže...

Ja mogu.
1969 Dodge Charger R/T
17 godina
began kaže...

Ctrl + F5

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Prvi info (koji sam vidio) za patch 8.6.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/234788-lets-share-new-spgs-in-86/#top

Bacite se na grindanje arty-a prije patcha... ja cu probat doci do obj 261 - fali mi cca 170000 exp-a...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

AMX Obusier ili ti ga AMX Abuser...

autoreload na artiju...bice silovanja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

ovu igru treba staviti u hibernaciju i pokrenuti je kad uvedu tier 20 ..moderne tenkove 21 stoljeća s laserskim navođenjem

i bar jednu noćnu mapu na kojoj bi koristili termalne senzore za otkrivanje tenkova..

ili neka na Mausu uvedu auto loader funkciju pa nek i on puca 4-5 granata zaredom..

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ajgor kaže...

Prvi info (koji sam vidio) za patch 8.6.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/234788-lets-share-new-spgs-in-86/#top

Bacite se na grindanje arty-a prije patcha... ja cu probat doci do obj 261 - fali mi cca 170000 exp-a...

Ne radi mi taj link...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
moderator
World of Tanks

Ako je vjerovati onom ćeli iz WG-a na ASAP videu (sa linka), neće buffati tier10 arty, samo će im promijeniti neke karakteristike.

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Zna li netko kako maknut ove zastavice kraj imena, mod mi se pravo svidja i samo me te zastavice nerviraju pa eto ako netko moze pomoci :) 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice