World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.384.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon skoro godinu dana neigranja brzo sam se vratio u formu :D

Sad još samo stotinjak borbi pa da se vratim na SU-8 {#}

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks

Probaj tek T28 i grind do 120mm.Nepokretno cudo,koje svi skoro probiju jer pucaju valjda sa goldom,neki dan me tier VI francuzi probio u prednji oklop gdje navodno ima vise od 200mm oklopa.

Fali mi jos 30-ak k exp do 120 ...

Sinko dragi,igrao sam T34 kada je bio T9,bez premiuma,ako se dobro sjećam,120k expa do novog topa.
Imaš 105-icu s 197 penetracije i užasnu pokretljivost.
Igrao sam T95 sa 105-icom.T28 je mila majka nasprem ova dva tenka stock.

T28 je totalno u banani,nema vise onog oklopa kao prije.Sjecam se da sa IS-3 i BL9 sam tesko to cudio probijao na daljinu,cak bi i bjezao.A danas svi prebace na glupe gold granate i probijaju gdje hoce.T95 mi je bio isto nocna mora ako bi bio daleko.

Vjezbao sam mjesec dana sa AT-2 da ne zalim za brzinom na T28,tako da sam prihvatio lako tu brzinu,pojedem,popijem,napisem nesto,pogledam film i tako dok ne dodjem do pozicije.105mm ima neke cudne granate,promasi na 20m tj. granata nestane.

Di2 & EPS FTW!
13 godina
neaktivan

Dogodi se {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
pandza94 kaže...
ivanoile kaže...
DrNasty kaže...

A robije od grinda na ovom ISU-152 do BL-10, pa ovo je katastrofa. Spucaću sav free xp, samo da se dovučem da mi može pokriti.

Probaj tek T28 i grind do 120mm.Nepokretno cudo,koje svi skoro probiju jer pucaju valjda sa goldom,neki dan me tier VI francuzi probio u prednji oklop gdje navodno ima vise od 200mm oklopa.

Fali mi jos 30-ak k exp do 120 ...

Sinko dragi,igrao sam T34 kada je bio T9,bez premiuma,ako se dobro sjećam,120k expa do novog topa.
Imaš 105-icu s 197 penetracije i užasnu pokretljivost.
Igrao sam T95 sa 105-icom.T28 je mila majka nasprem ova dva tenka stock.

Isto sam proživio, i slažem se s tobom. Inače ja uvijek trošim free exp na top ma koliko ga imao.

Frka85
15 godina
World of Tanks

portal down,server down

opet hakeri doradjuju tudju imovinu

molim se da ih ne zanima moj acc, kad vide eff ce ga preskocit{#}

a danas je zadnji dan za iskoristit rodjendanski kod ffs{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Jao da ste mi vidili facu jučer kad me is4 dingao sa heat na gornjoj ploči od jgpzE100  {#}(da nisam to doživio smatrao bih da je nemoguće da me dinga).

Ja čim vidim tenk sa op penetracijom sa gold ammo i kad skužim da ih puca,odmah krenem računat:aha is4 svakih cca 10sec meni minus 400hp-a i ako rezultat računice izađe u moju korist onda idem naprijed ako ne zaobilazim u širokom luku.

Generalno nisam protiv zlatne municije ali na većini tenkova daje apsurdnu penetraciju(za svoj tier ili klasu) ako to ikad rebalansiraju sa korištenjem zdravog razuma dok to rade možda i ispadne ok.

\m/ \m/
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Anti-fa kaže...

Jao da ste mi vidili facu jučer kad me is4 dingao sa heat na gornjoj ploči od jgpzE100 {#}(da nisam to doživio smatrao bih da je nemoguće da me dinga).

Ja čim vidim tenk sa op penetracijom sa gold ammo i kad skužim da ih puca,odmah krenem računat:aha is4 svakih cca 10sec meni minus 400hp-a i ako rezultat računice izađe u moju korist onda idem naprijed ako ne zaobilazim u širokom luku.

Generalno nisam protiv zlatne municije ali na većini tenkova daje apsurdnu penetraciju(za svoj tier ili klasu) ako to ikad rebalansiraju sa korištenjem zdravog razuma dok to rade možda i ispadne ok.

nekima smeta, nekima ne, meni je najdraze kad sa m4 od straga spucam premium shell na su-100 pa ga one-shotam  {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam već jako dugo igrao pa me zanima da li je premium još uvijek potreban da bi bio u pozitivi kad koristiš samo tenkove visokih levela?

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 19:00 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZC_Someone kaže...

Nisam već jako dugo igrao pa me zanima da li je premium još uvijek potreban da bi bio u pozitivi kad koristiš samo tenkove visokih levela?

evo ja imam IS-3 i mogu ti reći da s njim možeš biti u plusu, ali jako rijetko, imam 3-4 t5 tenkova pa s njima grindam pare

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
15 godina
neaktivan
Ajgor kaže...

yep, mora postojati motiv za trošenje golda, jer bez potrošenih RL para nema ni besplatne igre za ostale...

ma mislim da bi najbolje bilo da stave p2p sistem, mjesečna pretplata i maknu gold gluposti.. većina ekipe tu koja se buni nebi ni igrala i miran forum, mirna igra, vjerojatno ni siemki nebi bilo toliko puno {#}

░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄

░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄

░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█

░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█

░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█

█▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu, 27.04. u 15:00h igra se Hrvatski 1na1 Heavy Tanks kup.
Otvoreno je za 64 natjecatelja s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold
2. 3,500 WoT gold
3. 2,500 WoT gold
4. 1,500 WoT gold
5-8. 500 WoT gold
Puna objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/219915/1on1-Heavy-Tanks-Cup-7/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup07/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup07/leagueinfo/

0 0 hvala 1
14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
World of Tanks

Prva bitka sa šišmiš bajom i odmah klasa. Zbilja je zvijer od tenka i da bude bolje posada mi je na 92%

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

T-50-2 ass kicking, znam da rasturam {#}

I to dvije borbe zaredom

(Zanemarite psovanje na prvom replayu {#}, ali neki kreten me izblocko pa sam umro, a mogo sam jos dosta sranja napravit )

Replay 1

Replay 2

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

ja idem s englezima do kraja kako je krenulo :)

nego jedno noob pitanje, HE ili ARP municija kakva je razlika...jel ARP idem protiv heavy a HE protiv medium i light?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

I to dvije borbe zaredom

(Zanemarite psovanje na prvom replayu {#}, ali neki kreten me izblocko pa sam umro, a mogo sam jos dosta sranja napravit )

Replay 1

Replay 2

Pa sto to nisi tako radio prije par dana dok je contest trajo{#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam zasto mi nece poslati SMS sa onim kodom kad upises broj moba za 100zlatnika? sa svojim brojem sam probala valjda 5 puta,sad sam i drugi broj upisala i nece...probavam vec par dana i nista... mislim nije mi to tako bitno ali dodatnog zlata nikad dosta =D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
crna.pantera0406 kaže...

neznam zasto mi nece poslati SMS sa onim kodom kad upises broj moba za 100zlatnika? sa svojim brojem sam probala valjda 5 puta,sad sam i drugi broj upisala i nece...probavam vec par dana i nista... mislim nije mi to tako bitno ali dodatnog zlata nikad dosta =D

Puno njih ne radi, ja sam medu njima.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
World of Tanks

AKO  TKO  ZELI  PRISTUPITI  KLANU  ATJ ALFA   SVE OBAVJESTI  MOZE  VIDJETI  NA  WEB STRANICI atjalfateam.wix.com/alfa-team

0 7 hvala 1
15 godina
began kaže...
Intel&ATI kaže...

I to dvije borbe zaredom

Replay 1

Replay 2

Pa sto to nisi tako radio prije par dana dok je contest trajo{#}

Ma, uopce sam zaboravio na scoute zadnjih par tjedana

Jucer rekao da malo provozam...

Napravio sam prije par dana 1700+/- xp-a sa Chaffeeom, neznam dal ce biti dosta

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
MPRH kaže...

AKO  TKO  ZELI  PRISTUPITI  KLANU  ATJ ALFA   SVE OBAVJESTI  MOZE  VIDJETI  NA  WEB STRANICI atjalfateam.wix.com/alfa-team

U pola 4 pismeni svijet spava...

15 godina
neaktivan
crna.pantera0406 kaže...

probaj broj bez 0.. npr 91xxxxxxx

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
World of Tanks

Ne da server da se prištekam... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa danas ide 8.5 gore, normalno da ti ne da... :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jel ko cito kad treba krenit taj 8.5 update, i nadam se da su popravili ono rušenje igre malo malo.

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja nikakvo rusenje nisam iskusio...igra mi radi najnormalnije...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni se malo malo ugasi,  mislim ne da se ugasi, vec jednostavno, ne radi, stavio sam novi windows 7 i nanovo instaliro igru, i opet isto, 

Neznam šta da radim više, igra samo zamrzne da je jedva uspijem ugasit i ponovo upalit.

Rappy
14 godina
neaktivan

kako ti radi kad mi piše servis nedostupan a u rijeci sam

valter
13 godina
neaktivan
rappy kaže...

Meni se malo malo ugasi,  mislim ne da se ugasi, vec jednostavno, ne radi, stavio sam novi windows 7 i nanovo instaliro igru, i opet isto, 

Neznam šta da radim više, igra samo zamrzne da je jedva uspijem ugasit i ponovo upalit.

Znam ja sta je problem,igra na windows 7 trazi 3gb(koliko vidim ti imas 2)or more rama imam isti problem,prilikom igranja iskljuci fox chrome ili neku drugu aplikaciju koja ti uzima RAM.

15 godina
neaktivan

pa  onda cu bolje da ubacim još 2gb rama

Rappy
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice