World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.382.118
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
renofan kaže...

Po meni su uništili balans igre u potpunosti s mogućnosti kupovanja gold municije kreditima, ne smeta mi toliko u večim tier borbama, ali u tier 5 borbama užasno.

evo primjer da se nađu sherman m4 i t1 heavy jedan na jedan m4 ga sredi ko bebu, sa 105mm topom i premium municijom, jednostavno nepravedno, ja sa svojim stug-om silujem tigra ko bebu, jednostavno nepošteno po meni, ako žele ostavit takav način kupnje granata, trebali bi gadno nerfat 105mm topove peticama, četvorkama(hetzer) i šesticama, naprosto smiješno je da jedan king tiger radi 320 dmg kao i panzer4 -.-

Nisi u pravu....po meni je poštenije da svi mogu kupiti gold nego samo oni tatini sinovi koji daju samo za gold 50 eura. Dalje...imam više od 26k partija i od kada je došao gold municija za kredit na svaki tenk sam stavio golanu granatu i kada naletim na jači tenk....load gold ammo. Ali nemojte misliti da gold ammo ne dinga, dapače treba i tada gađati oprezno.

Frka85
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Smijem li obrisati one update fajlove u update folderu u wotu...samo mi bezveze wot forlder narastao na 10 giga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Smijem li obrisati one update fajlove u update folderu u wotu...samo mi bezveze wot forlder narastao na 10 giga...

Mislim da ih slobodno brišeš,ali,NA VLASTITU ODGOVORNOST.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
DrNasty kaže...

A robije od grinda na ovom ISU-152 do BL-10, pa ovo je katastrofa. Spucaću sav free xp, samo da se dovučem da mi može pokriti.

Probaj tek T28 i grind do 120mm.Nepokretno cudo,koje svi skoro probiju jer pucaju valjda sa goldom,neki dan me tier VI francuzi probio u prednji oklop gdje navodno ima vise od 200mm oklopa.

Fali mi jos 30-ak k exp do 120 ...

Di2 & EPS FTW!
17 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
renofan kaže...

Po meni su uništili balans igre u potpunosti s mogućnosti kupovanja gold municije kreditima, ne smeta mi toliko u večim tier borbama, ali u tier 5 borbama užasno.

evo primjer da se nađu sherman m4 i t1 heavy jedan na jedan m4 ga sredi ko bebu, sa 105mm topom i premium municijom, jednostavno nepravedno, ja sa svojim stug-om silujem tigra ko bebu, jednostavno nepošteno po meni, ako žele ostavit takav način kupnje granata, trebali bi gadno nerfat 105mm topove peticama, četvorkama(hetzer) i šesticama, naprosto smiješno je da jedan king tiger radi 320 dmg kao i panzer4 -.-

Nisi u pravu....po meni je poštenije da svi mogu kupiti gold nego samo oni tatini sinovi koji daju samo za gold 50 eura. Dalje...imam više od 26k partija i od kada je došao gold municija za kredit na svaki tenk sam stavio golanu granatu i kada naletim na jači tenk....load gold ammo. Ali nemojte misliti da gold ammo ne dinga, dapače treba i tada gađati oprezno.

Slazem se reno. Prije je jako mali broj igraca stvarno placao zlato za municiju,cak nebi ni skuzio kad te opali,a sada cjeli server dere zlato. Sto jadniju boju ima u XMV to vise zlata puca. Dakle hebeni njub koji nema pojma, ne treba ni da nisani probit ce me,sto je normala u randomu. Pucam i ja zlato,busim mause u kupolu i e100. Sigurno im je super sto je tako dok oni mene buse oklop od topa i takva njesra. Hebes  spore tenkove koji imaju oklop. Igra se vrti oko autoloadera sa zlatom,svi drugi su sad sporedni. Naviknes i igras dalje iako se nadam da ce to jednom maknut ckapi im materina bjeloruska.

Edit: Grindam focha za osvetu svim witlam kitom siemkama{#}

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 21:08 (Zaja).
16 godina
World of Tanks

Jeste li ikada poželjeli da postoji način igre gdje se igra na totalno uništenje? Bez zauzimanja neprijateljske baze nego da se moraju uništiti svi neprijateljski tenkovi. Ja bih baš to želio.

EDIT: Mogu se slobodno brisati "updateovi".

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 21:30 (Izzy).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Jel moze link gdje su popusti na tier 5 premium tenkove posto ja ne mogu naci za 1300 golda,sve koje sam gledao su po 1500 golda i vise,wtf??? {#}

Hvala...

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 22:11 (Tomo53nja).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

da ovih 300 golda malo pricuvam ili da potrosim

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Čuvaj sve dok ne budu popusti na nešto šta želiš. Popusti su obično 50%. Osim ako oćeš potrošit na pretvaranje XP u Free XP.

17 godina
never kaže...
Gajotres kaže...

Jep, taj tek je žešće smeče. Još nekih 55k da ga se riješim, ne znam da li sam i jedan tenk toliko mrzio. Baš sam grinda T54E1 paralelno s njim, nije on nešto puno brži niti agilniji, ima pen od bijednih 217 naspram 268 od centurion ali mu centurion ije do koljena. Tenk je jednostavno pre loš i k tome ružan. Spor je, nikakav reload time, imaš T10 top koji ima dps kao i stock koji imaš, ali da bi došao do tog topa moraš potrošiti 45k XP-a za gun koji je skoro identičan pa stock gunu, onda još 25 za turent koji ti ne daje veči oklop i onda još 60 mislim za taj zadnji gun koji nije ništa bolje od stock guna. S tim da nemaš gold amo. Sry ali HESH je čisto njesra.

meni je jedan od najdražih t9 tenkova koje sam igrao i normalno da sporije puca kad ima toliki pen

slažem se da je hesh smeće ali i netreba ti prem ammo sa 268mm penom

Samo je stvar što nije ni do koljenima ostalim t9 mediumima

16 godina
Gajotres kaže...
never kaže...
Gajotres kaže...

Jep, taj tek je žešće smeče. Još nekih 55k da ga se riješim, ne znam da li sam i jedan tenk toliko mrzio. Baš sam grinda T54E1 paralelno s njim, nije on nešto puno brži niti agilniji, ima pen od bijednih 217 naspram 268 od centurion ali mu centurion ije do koljena. Tenk je jednostavno pre loš i k tome ružan. Spor je, nikakav reload time, imaš T10 top koji ima dps kao i stock koji imaš, ali da bi došao do tog topa moraš potrošiti 45k XP-a za gun koji je skoro identičan pa stock gunu, onda još 25 za turent koji ti ne daje veči oklop i onda još 60 mislim za taj zadnji gun koji nije ništa bolje od stock guna. S tim da nemaš gold amo. Sry ali HESH je čisto njesra.

meni je jedan od najdražih t9 tenkova koje sam igrao i normalno da sporije puca kad ima toliki pen

slažem se da je hesh smeće ali i netreba ti prem ammo sa 268mm penom

Kojeg će mi vraga i 300 penetracije kada nema oklopa, puni kao is 3, a buše ga kao da je maslac.

Frka85
14 godina
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 22:57 (overhe4t).

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hahaha mm troll {#} mora da je articama bilo zabavno LOL

imao sam ja prije nekoliko sličnu partiju, ali ni blizu toliko ekstremnu {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da sam bar u toj bitci :D

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
renofan kaže...

Nope, i dalje je pay 2 win, samo sto mozes placati i creditsima. Osmislili su sustav placanja creditsima koji je toliko skup da zapravo igrace tjera da trose prave novce na premiume i premium tenkove, dakle oni nisu nista spusili u tome sto su omogucili placanje creditsima. Ako cemo posteno, gold granate kao cisti p2w element se mora ukloniti iz igre, ma da su sanse nikakve.

14 godina
World of Tanks

ma mene cesto ubaci u neke lude bitke sa po 7-8 scoutova sa svake strane
imam jos jedan screenshoot s druge mape, isto sličan fail mm

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

bolji je od svih t9 mediuma osim autoloadera :)

16 godina
World of Tanks

Moram priznati da sam očekivao više od IS-a 7, a i tier 10 bitaka. Nekako su dosadne, a i ima previše artiljerije koja te smlavi u roku keks nađeš li se na otvorenom. I zanimljivo je koliko buše IS-a 7! Svi gađaju u donju ploču gdje prolazi bez problema i čini mi se da se također učestalo koristi premium streljivo. Tako da mi je nekako dosadno igrati s njim, a očekivao sam više, zabavu...

A ništa, mučim se sa T-44 trenutno pa da dođem do T-54 za kojeg se nadam da će biti zabavan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 0:02 (Izzy).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
never kaže...

bolji je od svih t9 mediuma osim autoloadera :)

Ma jok nije, mislim nemam patona pa za njega ne znam reći ali ostali ga šiju po svemu. Jedina prednost što znam je kada nekog pogodim i probijem a on mi kaže gold noob, mogu ga ismijati maksimalno

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 0:12 (Gajotres).
15 godina
Tomo53nja kaže...

Jel moze link gdje su popusti na tier 5 premium tenkove posto ja ne mogu naci za 1300 golda,sve koje sam gledao su po 1500 golda i vise,wtf??? {#}

Hvala...

ubaci jos i broj moba i to je jos 100 goldinja,ja prekjucer ubo 400, a ovih 300 za pass change na svim acc koje cuvam-2 od frendova i moj alt acc,nek se nadje

idoh kaže...
ja111 kaže...

Čuvaj sve dok ne budu popusti na nešto šta želiš. Popusti su obično 50%. Osim ako oćeš potrošit na pretvaranje XP u Free XP.

trebace ti na demount opreme-inace je pravilo ak neznaz kaj bi znaci da bolje ne trosit na nista dok nebudes vise znao o tome...

promjena u cred, gold ammo i gold consum je najgora opcija

a to su ti 2 slota na akciji{#} nikad dosta slotova{#}

ili prem na 1 dan kad ces puno igrat da nagrajndas kredita

ja imam pravilo da kupujem samo ono kaj mi ostaje za stalno-znaci kamuflaza na prem tenkovima-na popustu naravno,slotovi(imam ih 48 za 6 nacija x 8 vozila-da bude neka srednja vrijednost, + 4 prem tenka, ukupno 52, vise necu kupovat)

i prosirival sam barake za posadu dvaput, isto na popustu

i kaj se tice demounta, skidam samo onu za 500 i 600k, ostalu unistavam(koja nije demountable)

i prem kupujem za dan-dva-tri, da mi ne propadne, pa igram samo t34 i tajpa,i neki tenk koji je muka grajndat ovak nasuho

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
DrNasty kaže...

A robije od grinda na ovom ISU-152 do BL-10, pa ovo je katastrofa. Spucaću sav free xp, samo da se dovučem da mi može pokriti.

Probaj tek T28 i grind do 120mm.Nepokretno cudo,koje svi skoro probiju jer pucaju valjda sa goldom,neki dan me tier VI francuzi probio u prednji oklop gdje navodno ima vise od 200mm oklopa.

Bitno da sam ja tebe sa T30 155mm bounco :D

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
14 godina

Nakon dva mjeseca premium acc. veselju je došao kraj, istekao je i natrag sam na standardnom. Što me samo podsjetilo koliko se moraš mučiti da bi partiju završio u plusu. Jad i bijeda svaka partija, čak i kad pobijediš, ako nisi razvalio u crvenom si. Jadno. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
moderator
quickr kaže...

Nakon dva mjeseca premium acc. veselju je došao kraj, istekao je i natrag sam na standardnom. Što me samo podsjetilo koliko se moraš mučiti da bi partiju završio u plusu. Jad i bijeda svaka partija, čak i kad pobijediš, ako nisi razvalio u crvenom si. Jadno. 

Ista stvar i meni, sinoć isteklo, tačno sirotinja. Razmišljam da li da uplatim još jedan mjesec, da se dovučem do Pattona, E5 i BL-10 na ISU.

13 godina
World of Tanks

ne morate trošit na premium ;)

Uzmite elc-a,kv1 i T49 i mirni ste...

Evo ja otkako sam počeo igrati nisam ni kune potrošio na wot a imam već 2 tier X-a :)

Ključ je u tome da triba imat dobre živce {#}

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
subi91 kaže...

ne morate trošit na premium ;)

If you only knew the power of the Dark Side.

14 godina

Imam ja dva tier 6 tenkića za zarađivanje para ali to nije to. Na standardnom s njima zaradim 10-15K ako imam sreće, a max. 20k ako je fenomenalna partija. Uz pobjedu moje ekipe, naravno.  Dok su mi ostali tenkovi (tier 7 i 8) redovno rasipnici od kad sam na standardnom opet. Dobio ili izgubio. Samo ako ostvarim odličnu partiju sa njim i pobijedimo onda imam zaradu a i ta zarada je minimalna. 

Dok sam sa prem acc redovno bio u plusu. Sa tier 6 tenkovima 20k minimalno, sa tier 7 i 8 minimalno 10k, ako je odlična partija i po 40k-50k

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da je svaka rasprava oko premium vs non premium acc bespotrebna, kako bi wg živio ako bi non premium acc zaradjivao kao i premium...

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Mislim da je svaka rasprava oko premium vs non premium acc bespotrebna, kako bi wg živio ako bi non premium acc zaradjivao kao i premium...

yep, mora postojati motiv za trošenje golda, jer bez potrošenih RL para nema ni besplatne igre za ostale...

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
DrNasty kaže...

Sinko dragi,igrao sam T34 kada je bio T9,bez premiuma,ako se dobro sjećam,120k expa do novog topa.
Imaš 105-icu s 197 penetracije i užasnu pokretljivost.
Igrao sam T95 sa 105-icom.T28 je mila majka nasprem ova dva tenka stock.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
17 godina
pandza94 kaže...
ivanoile kaže...
DrNasty kaže...

Sinko dragi,igrao sam T34 kada je bio T9,bez premiuma,ako se dobro sjećam,120k expa do novog topa.
Imaš 105-icu s 197 penetracije i užasnu pokretljivost.
Igrao sam T95 sa 105-icom.T28 je mila majka nasprem ova dva tenka stock.

A nije nit bolje sad sa super sporim ST-1 gdje igraš sa topom od 175 mm pen do 44k xp-a za drugi top sa 225 pen i onda ti još treba 24.100 za tracks da možeš stavit kupolu koja je još 25.900 da možeš stavit najjači top za 59.300 xp-a....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice