World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.380.910
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ali nakon šta se riješiš stock kupole,to će ti biti t-29 sa još bijesnijom kupolom.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
rosimic90 kaže...

moze li mi netko rec kakav to je*eni armor t25/2 ima kad ga sa 105 mm topom na t29 nemogu od iza penetrirat?? mislim da sam ispalio jedno 5 shoteva u njega straga i nista, sve bouncoff {#}

Unlucky ko i ja. Ja sam jučer 2x dingo KV1S odnaprijed, jednom u vozačev prozor i drugi puta u mitraljez, sa full up. M103 i Tier 10 gun i to na 80+ metara. {#}

I što reći. Napisao to u ćetu, i pola tima odgovorilo da njima ništa više nije čudno, i da se ni ja netrebam čuditi...  

malina22 kaže...
Jesi siguran da si T25/2 gadjao...;-). U ovoj igri vise nista ne treba da te cudi.

Pitanje.
Istrazio sam T32 sad me zanima moze li na stock kupolu ici ovaj drugi top pa da istrazim prvo gusjenice sam free exp a da kupolu grindam?

Potpisujem podvučeno i podebljano... Nažalost...

zzzZZzzzZZzzzZz...
15 godina
World of Tanks

Jao ljudi koliko ga whineate {#}

Ajde sad svi trk prodajte accaunte {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz,ljudi

Sta je ovom matchmakeru,zadnje dane stalno mi dolaze tier 9 a igram sa pantherom 2 ,danas od 24 bitke 22 su bile sa tier 9,prije nije to bilo max 7-8 od 24 bitke.meni se cini da je to zbog onih EU1 i EU2 sta su uveli u 8.4.

Jeli se vama to događa ili ja nemam srece?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
raptor22 kaže...

Pozz,ljudi

Sta je ovom matchmakeru,zadnje dane stalno mi dolaze tier 9 a igram sa pantherom 2 ,danas od 24 bitke 22 su bile sa tier 9,prije nije to bilo max 7-8 od 24 bitke.meni se cini da je to zbog onih EU1 i EU2 sta su uveli u 8.4.

Jeli se vama to događa ili ja nemam srece?

Imaš tier 8 tenk i čudiš se zašto ti stalno dolaze   tier 9?Budi sretan ak ti tier x ne dolazi.

Ajde,možda dolaze malo češće nego inače,ali to je vjerojatno zato jer se ljudima iz nekog razloga trenutno rado igra sa tier 9 i tier x tenkovima pa mm-u treba netko da popuni rupe.

Eu1 i eu2 te razvrstavaju igrače potpuno nasumično afaik...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 14:36 (g12356).
15 godina
World of Tanks

Evo za nove igrace:

New invite code (works only for new accounts): WGGEAR (source: wot-news.com)

Will give new player a Panzer 38H ("Micromaus"), 1000 gold and 3 days of premium account.

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Evo za nove igrace:

New invite code (works only for new accounts): WGGEAR (source: wot-news.com)

Will give new player a Panzer 38H ("Micromaus"), 1000 gold and 3 days of premium account.

Zasto ja nisam zna za kodove za pocetnike prije >1g :(

16 godina

Možda ih nije bilo.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Tri divlje svinje obolile od bjesnoce i napravile nered u sumi{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da je njihova T-50-2 imala imalo mozga,bilo bi vam veselo {#}

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Zaja kaže...

Tri divlje svinje obolile od bjesnoce i napravile nered u sumi{#}

Ta slika stvarno paše tvom potpisu

16 godina
World of Tanks

Ovo danas je katastrofa, a i prijašnjih dana također! Postalo je nemoguće dobiti partiju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Naravno da je nemoguće, kad je vikend, tada svi idioti kao da se izvuku iz svojih rupa i dodju igrati. Tada možeš vidjeti sve i svašta na WOTU...

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jel se to ima viška kredita pa se puca prem ammo sa prasicom{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 21:06 (never).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Igra je upropaštena otkada je gold za creditse, danas me u tom smecu od krmace sa 300m roka t69 sprijeda i sve prolaze. Uopce se ne cudim sto se accounti prodaju, smrdljivi ruski developeri to zasluzuju. Cekat cu ovaj 8.5 da vidim kak hoce li se frendovi vratit za besplatne platune, ako ne ide i moj na prodaju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...

Igra je upropaštena otkada je gold za creditse, danas me u tom smecu od krmace sa 300m roka t69 sprijeda i sve prolaze. Uopce se ne cudim sto se accounti prodaju, smrdljivi ruski developeri to zasluzuju. Cekat cu ovaj 8.5 da vidim kak hoce li se frendovi vratit za besplatne platune, ako ne ide i moj na prodaju.

Slazem se, istina, gust mi je igrat s E-100 kad sam pun golda, al rade bi da ukinu to, vecina tenkova kojima je armor bio jaca strana ode u mp3...

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
World of Tanks

Evo da kažem svoje mišljenje o 7/1 nakon desetaka partija....ponavljam....tenk ide max 39 km/h po pravcu, ogroman je i arty ga bez problema kida za 1400 i više, top je dobar ali tek kada napuni....jer pazite ovo puni 10.35 s. Da nebi bilo zabune pričamo o med tenku lvl 9. Igrao sam sve med tenkove lvl 9 (osim kineza) i ovo je najgori, t54 je daleko najbolji u kategoriji o ovoga pojede:).eto toliko o ovome

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo napokon jedna dobra... Nije velika šteta, ali je bilo zabavno! Tako danas isto sa IS-3 sam ponizio E-75 - skinuo sam mu oko 1000 HP-a i uništio ga i još jednog tenka da bi na kraju izgubili!

A evo i jedna od jučer sa IS-7 koju smo također izgubili! Nisam gledao do kraja pa ne znam kako se odvijala bitka. Samo se sjećam da sam drmnuo T-54 i FV4202.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 21:47 (Izzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako nekog zanima, nek mi se javi na PM..

150 kn!.

kupon kupon
[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kakve sve programe koristite vezane za WoT na tabletima i smartfonima, ako ih imate? Recimo ja imam instalirane sljedeće programe:

WoT Assistant - vjerujem da je već poznat ekipi

WoT Wiki - mislim da ne treba ništa govoriti o tome

Tank wiki for WoT - zanimljiv program, između ostalog ima mogućnost izračuna vjerojatnosti penetracije u postocima određenog tenka/topa na nekog tenka kojeg odaberete ovisno o udaljenosti i kutu

World of Tanks База знаний - ovaj program je također odličan i meni osobno najdraži

WoT Clan Wars - imam ga, ali nešto zeza

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 22:16 (Izzy).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo i mene napokon krenilo sa SU-152 pogledajte tim, lol {#}

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Evo jedan kratak video o onim tenkovima za super testere

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šta prodaješ za 150kn (wot)

Rappy
17 godina
rappy kaže...

Šta prodaješ za 150kn (wot)

Pise ti u opisu slike, treba samo procitati {#}

14 godina
protjeran

Ovako ja rijesavam skaute i ove koji hoce do artija...{#} Po kratkom postupku...{#}{#}

http://mwreplays.com/replay/4WYYXP88AF0V/

TL-za zahvalu klikni hvala
17 godina
World of Tanks

Evo ekipa da podijelim s vama jednu malu foru za pričuvne accounte. Recimo da nagovarate frenda da počne igrat WoT, al trenutno traju neke super akcije koje je šteta propustiti, pa pripremite par accountova za svoje frendove ako kasnije odluče igrati. Ili ako imate klan i vrbujete ljude koji su početnici, pa da im olakšate početak. 

1. Napravite novi acc sa invite code-om WGGEAR - to vam daje:

• tier II premium tenk PzKpfw 38H735 (f)
  • 1000 gold-a
  • 3 dana premiuma

2. Na taj account još ukucajte code 2NDBDAYTANKS za sljedeće bonuse: Ove consumables se može fino prodati za dobar početak s kreditima na novom acc-u.

• 1 Day of Premium Account
  • 5x Case of Cola
  • 5x Chocolate
  • 5x Improved Combat Rations
  • 5x Pudding and Tea
  • 5x Strong coffee
  • 5x Extra Combat Rations 

3. Preko ove "obavijesti" promjenite password za taj account da bi dobili još 300 golda.

Eto, da imate spreman koji account za frenda ili drugi acc ako vas na glavnom banaju {#} sa 1.300 golda, za kojih se na popustu može kupiti tier 5 premium i još 3 mjesta u garaži, pa još ima tier 2 premium tenka i ako proda consumables još 300.000 kredita. 

Jedini downside je da se to treba napraviti sad dok ovi bonusi još traju, barem ovaj za dvogodišnjicu. A što se tiče odabira tier 5 premiuma, neka ekipa tu nabaci neke preporuke što se najviše isplati po MM-u, zaradi, lakoći igranja. Pozz ekipa!

EDIT: Savjetujem vam da to riješite još danas dok sve štima. {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 9:31 (Unimatrix 007).
Moj PC  
15 0 hvala 10
14 godina
World of Tanks

kakav se po vama čini valentine 2(premium)?

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovaj WGGEAR mi neće primiti

Skužio sam nisam ga odmah ukucao sad više ne mogu

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.4.2013 10:51 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hummer0 kaže...

Ovaj WGGEAR mi neće primiti

moraš ga upisati prilikom registracije, ne nakon

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Razočaranje ovaj Ob. 268. Ima dobar top i brzinu donekle, ali to je to. Možda i nemam sa njim sreće, jer obično od 10 partija, 9 se gubi. Tako je bilo i jučer. Nemam više uopće volje igrat sa njim.

0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice