World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.376.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

A cuj imam pun k artya, tako da samo exit i u drugu bitku, jbg to me vise ne jb. navikao sam na retarde u timu.

15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

A cuj imam pun k artya, tako da samo exit i u drugu bitku, jbg to me vise ne jb. navikao sam na retarde u timu.

Nije retard tko namjerno to napravi,ali tenkre je.

Ali fakat,bez zajebancije sada,zašto ima toliko puno artyja?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ali fakat,bez zajebancije sada,zašto ima toliko puno artyja?

evo moja teorija: u online fps-ovima imaš hrpu snipera koji iste ne znaju igrati ali se osjećaju sigurnije i korisnije u borbi iz daljine..

tako je isto u tenkovima.. puno igrača krene igrati arty jer dobijaju po nosu u close combatu, ne znaju se postaviti i ne znaju bušiti pa im je arty zanimljiviji jer je lakše doći do killa/dmg-a.

meni arty služi za chillout..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan

Ova igra bi bila dosadna bez artya, recimo dobijes asault a sa druge strane 5 tier x TD/a sta onda, onda svi vole kad imas arty u timu.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Poštovani igrači WOT-a

Primamo u klan igrače.Sve informacije i uvijete možete vidjeti na atjalfateam.wix.com/alfa-team

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ima li naznaka kad će 8.5?

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
subi91 kaže...

Neće 8.4 još dugo...Developeri će ga sačekati u tamnoj ulici i sa palicama razlupat!

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
subi91 kaže...

Najvjerovatnije sljedeći tjedan (srijeda).

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Jedva čekam neki budući patch da uvedu Izraelsku granu i njihove Merkava tenkove... {#}

Kad smo već kod Merkave dns se ja vozim sa Merkavom po gradu, malo chilam izleti mi neki bijeli Fićo, trzne me na lijevu stranu i gle što se dogodi...

16 godina
World of Tanks

8,5 pach bi trebao ići live  sutra na ruskom server,a 23/24 na eu.(tako se šuška)

- according to SerB, there will be less arties in top tier battles with the introduction of tier 10 arties

Vidijet ćemo.

\m/ \m/
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 18:53 (Anti-fa).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...
Ziga kaže...

Jedva čekam neki budući patch da uvedu Izraelsku granu i njihove Merkava tenkove... {#}

Kad smo već kod Merkave dns se ja vozim sa Merkavom po gradu, malo chilam izleti mi neki bijeli Fićo, trzne me na lijevu stranu i gle što se dogodi...

Nisam siguran,ali mislim da ti je gusjenica oštećena.

13 godina
odjavljen
World of Tanks

Merkave su jako loši tenkovi-trebale bi se zvati Crkava.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan

Merkava ti je jedan od boljih tenkova kad je u pitanju zastita posade.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj T29 tenk je čista perverzija...

Na drugoj slici, evo sta se desi kad igras sa debilima...znaci dva neprijateljska brane njihovu bazu ostali su svi u nasoj capaju, ali moji moroni umjesto da se vrate i brane bazu oni stoje tu gdje su i sutaju se sa ovom dvojicom defendera.

Matchmaker, ne moš ga ne voljeti :D Matchmaker, ne moš ga ne voljeti :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 19:20 (malina22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Y2K2 kaže...

Merkava ti je jedan od boljih tenkova kad je u pitanju zastita posade.

Tako je-kada krepa, u potpunosti zaštiti posadu da uopće dođe do mjesta borbe. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
15 godina
neaktivan

Pogledj par dok. filmova o merkavi pa cemo dalje pricat.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

@malina

kako bi u budućnosti mogao doživjeti tvoje agonije molim te prije nego postaš slike probaj se pozabaviti ovime

http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/crop-a-picture-using-paint

Moj PC  
8 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Pogledj par dok. filmova o merkavi pa cemo dalje pricat.

Eve ga zvjer :)

16 godina
World of Tanks

Prije dan-dva sam hvalio kako je dobar T-44 i to još sa 85 mm topom, a sada kada sam stavio LB-1 katastrofa. Redaju se porazi i stvarno mi se čini da mu sada treba bolji motor nego prije. Valjda jer je sada teži zbog nove kupole i topa, tako da se žurim prema boljem motoru. Prvo jednom, pa drugom.

I ovaj tenk je iznimno ranjiv koliko sam primjetio. Svako malo bude oštećen "ammo rack" ili ubiju vozača ili topnika.

EDIT: Ha ha, evo maloprije su mi uništili "ammo rack", odnosno tenka i to drugi put danas. Trebati ću kupiti WAR.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 23:04 (Izzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Prije dan-dva sam hvalio kako je dobar T-44 i to još sa 85 mm topom, a sada kada sam stavio LB-1 katastrofa. Redaju se porazi i stvarno mi se čini da mu sada treba bolji motor nego prije.

Vrati stari top onda. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 23:53 (TonyKTM).
17 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Prije dan-dva sam hvalio kako je dobar T-44 i to još sa 85 mm topom, a sada kada sam stavio LB-1 katastrofa. Redaju se porazi i stvarno mi se čini da mu sada treba bolji motor nego prije. Valjda jer je sada teži zbog nove kupole i topa, tako da se žurim prema boljem motoru. Prvo jednom, pa drugom.

I ovaj tenk je iznimno ranjiv koliko sam primjetio. Svako malo bude oštećen "ammo rack" ili ubiju vozača ili topnika.

EDIT: Ha ha, evo maloprije su mi uništili "ammo rack", odnosno tenka i to drugi put danas. Trebati ću kupiti WAR.

najveća boljka tog tenka je ammo rack,tak da ako ne želiš gubiti živce obavezno na njega WAR,jer to ti svako malo nastrada ili te one shotaju

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina

I staviti ću ga. Samo zanimljivo mi je kako nisam baš imao uspjeha u "vozanju" neprijatelja s ovim tenkom što bi se zapravo i trebalo stalno raditi.

Redovito me uhvate s neke druge strane i izgađaju kada pokušam nekome doći s boka. Tenk je kao što sam već rekao usporio s novim modulima, tako da ću sigurno dobiti bolji uvid u mogućnosti tenka kada mu stavim najjači motor.

I nadam se da će se tada situacija popraviti. Trenutno mi nije nešto.

15 godina
neaktivan
jura kaže...
Izzy kaže...

najveća boljka tog tenka je ammo rack,tak da ako ne želiš gubiti živce obavezno na njega WAR,jer to ti svako malo nastrada ili te one shotaju

I safe stowage na loadera.

16 godina

To sam baš jučer stavio.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja nisam koristio wet ammo rack, ali sam već imao safe stowage istražen..

inače t44 ti poludi jako nakon prve mašine.. a druga mašina ga pretvori u pravu jurilicu..

IMO jedan od najzabavnijih med-ova koje sam igrao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Par slika sa izleta{#}

u troje je naljepse u troje je naljepse
pogodak kroz top! pogodak kroz top!
bjezi od mene :) bjezi od mene :)
Vulgar Display Of Power
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

trazim WOT acc na kojem ima samo arty (sve t8 ili da jedna fali) i po koji prem tenk?!

zna ko di bi to mogao naci 

Anthony
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nakon brojnih failova MM-a, evo i jedan odlično balansirani biser od matcha  {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo počeo sam igrati WOT ponovo nakon 3 mjeseca i mislim sad je igra bolja. Kad ono....Opet isto: hrpa arty, dodaju tenkove kao na traci a zanemaruju optimizaciju igre, dodaju tenkove koji se ne mogu mjeriti s drugim tenkovima iste kategorije. NPR Britanski Conqueror lvl 9 je toliko smeće (doslovno) u odnosu na E 75 i  IS-8, nema partije da na tom tenku ne ode ammo rack,topnik ili vozač ili punitelj (često i po dva puta ammo), nema bočni oklop, nema prednji oklop, a što je najžalosnije nema kupolu ni upola kao ostali lvl 9 tenkovi. Dalje Britanski med tenk lvl 9 ista stvar, najgori u svojoj kategoriji. Ako nije nizbrdica tenk ne ide preko 38 km/h. Vidim da ni Kineski tenkovi nisu nešto ali nisam ih još igrao, ali ako su kao Britanci ajme. Nemojte sad govoriti kako kome.... igrao sam sa svim tenkovima, teškim i srednjim i light i arty i imam gotovo sve tenkove. Svi jedva čekaju novi patch i vesele se evo novi tenkovi, evo hrpa nebitnih stvari, dok osnove niti nakon 2 godine nisu riješili. Moj komp se guši samo na wot-u - STRAVA. Volim arty (imam oko 8000 partija i sve arty) ali pobogu 7-8 komada po bitki je previše. Limitirati arty nije teško (već jednom jesu pa su vratili) ali ne žele. Ali kao sam se nasmijao kada su smanjili hp- arty i još je nerfali. Pa koga briga za hp kada vozi arty. Za kraj mislim da ova igra postaje sve gora i gora tako da prodajem svoj account. Pozdrav i sretno u WOT-u.

Frka85
Moj PC  
4 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice