World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.379.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

HeheheheheHetzer

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav. Namjeravam staviti na prodaju svoj WoT account, ali neznam koliko bi tražio. Uz account dobijete još i poseban mail koji je samo za navedeni WoT account. Ako može procjena. Ponude primam na PP.

U garaži imam: - Maus, E50M, JpzE100, IS-7, T50-2, Hetzer, AT2. Svi TierX na 100% i opremom.

- Premium tenkovi: Type 59, Lowe i Tetrach. (S opremom također)

Istraženo: Lorraine40t, Tiger II, T20, T-32(još 10 000xp-a), KV3

330 000 free XPa

55 golda

500 000 silvera

52% pobjeda

Efficiency 1160

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 12:14 (TonyKTM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
overhe4t kaže...

Ja sam odustao od te linije  i prebacio se na heavy liniju preko KV-13, sad igram s IS-3

T-44 nisam probao ali čini se dobar tenk

Jučer sam kupio T-44 i odličan je! A još imam 85 mm top - što će tek biti kada mu stavim LB-1 i kada ga skroz unaprijedim. Za sada ima nove gusjenice i radio.

Isplati se ići do njega. Zabavan je!

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 13:13 (Izzy).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Novi rekord: cetri pogotka 0 dmg zaredom sa jagdze{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
TonyKTM kaže...

Pozdrav. Namjeravam staviti na prodaju svoj WoT account, ali neznam koliko bi tražio. Uz account dobijete još i poseban mail koji je samo za navedeni WoT account. Ako može procjena. Ponude primam na PP.

U garaži imam: - Maus, E50M, JpzE100, IS-7, T50-2, Hetzer, AT2. Svi TierX na 100% i opremom.

- Premium tenkovi: Type 59, Lowe i Tetrach. (S opremom također)

Istraženo: Lorraine40t, Tiger II, T20, T-32(još 10 000xp-a), KV3

330 000 free XPa

55 golda

500 000 silvera

52% pobjeda

Efficiency 1160

Prema mom mišljenu nekih 600-700kn.

Uglavnom, možda tvoj acc i vrijedi više ali ako je iznad 1000kn, teško da netko može dati toliko para ali na njušci možda i prođe {#}.

Sretno s prodajom!

Posao oslobađa.
16 godina
World of Tanks

Eh, kako to lijepo ispadne kad se poklopi izvanredna partija, x5 experience i 24h premiuma :)

Sherman FTW! Sherman FTW!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Genius10 kaže...

Eh, kako to lijepo ispadne kad se poklopi izvanredna partija, x5 experience i 24h premiuma :)

Svaka čast Jurica{#}

15 godina
Genius10 kaže...

cistih ti dodje 1198 expa znaci definitivno ulazis u pool za nagradu onih tajpova, golda i periferije{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 21:06 (ED63).
17 godina
Genius10 kaže...

Moj se nije poklopio sa x5, al je opet ok, tek sam kupio Shermana u subotu, dugo sam odgađao grind za njega, al sad vidim kako je odličan tenk, pogotovo sa derp gunom, meni osobno puno bolji nego Pz IV. Ace tankera sam pokupio u svojoj četvrtoj rundi s njim, a sljedeći dan sam imao još bolju sa još više dmg-a.... odličan tenk, nemam nikakve zamjerke, trenutno imam oko 30-tak rundi s njim, 60% winrate i preko 2k eff, to je jedan od najzabavnijih tenkova koje sam vozio.

Ace tanker (4. runda s M4 :P) Ace tanker (4. runda s M4 :P)
Još više xp-a i dmg-a Još više xp-a i dmg-a
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 21:26 (Unimatrix 007).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dodajte me Tier 4 sam uskoro tier 5

IGN: ToMisLaW

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ED63 kaže...
Genius10 kaže...

cistih ti dodje 1198 expa znaci definitivno ulazis u pool za nagradu onih tajpova, golda i periferije{#}

Da i ja sam mislio da imam šanse, al onda sam obavio malu provjeru http://mwreplays.com/search.php?from=form 

Pogledao sam M4 replayeve od ovog tjedna poredano po max XP bez bonusa, prvi rangira sa 3600 xp-a, a ostali po 2500-tinjak... :/ 

13 godina
neaktivan
Genius10 kaže...

Sta bih tek ja trebo reci {#}

16 godina
Unimatrix 007 kaže...

Moj se nije poklopio sa x5, al je opet ok, tek sam kupio Shermana u subotu, dugo sam odgađao grind za njega, al sad vidim kako je odličan tenk, pogotovo sa derp gunom, meni osobno puno bolji nego Pz IV. Ace tankera sam pokupio u svojoj četvrtoj rundi s njim, a sljedeći dan sam imao još bolju sa još više dmg-a.... odličan tenk, nemam nikakve zamjerke, trenutno imam oko 30-tak rundi s njim, 60% winrate i preko 2k eff, to je jedan od najzabavnijih tenkova koje sam vozio.

Slažem se, tenk je odličan (61% winrate) i sasvim lijepo zaokružen po karakteristikama. Full mi je istražen ali još nisam probao igrati sa 105mm topom. Radije koristim 76mm zbog bolje preciznosti na daljinu, brzine reloada, a ni penetracija nije loša.

17 godina
Genius10 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Slažem se, tenk je odličan (61% winrate) i sasvim lijepo zaokružen po karakteristikama. Full mi je istražen ali još nisam probao igrati sa 105mm topom. Radije koristim 76mm zbog bolje preciznosti na daljinu, brzine reloada, a ni penetracija nije loša.

105 mm je dobar jer često te baca na top tier-a i onda uz par gold shellova poskidaš top tier mete s jačim armorom, a s HE čistiš slabije tenkove i možeš carryat ekipu kao pravi top tier tenk, zaista odličan tenk.

15 godina
World of Tanks
http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

lol let the QQ games begin {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
moderator

Kupim GwTigera i preskočim cijeli tier kad pomjere TypE i Tigera gore, not bad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 8:38 (DrNasty).
17 godina
World of Tanks

Jedva čekam neki budući patch da uvedu Izraelsku granu i njihove Merkava tenkove... {#}

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Jedva čekam neki budući patch da uvedu Izraelsku granu i njihove Merkava tenkove... {#}

da to uvedu samo pogodak sprijeda i ode motor {#}

13 godina
odjavljen
Ziga kaže...

U kombinaciji sa WoT fizikom rezultat bi bio ovo:

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
15 godina
World of Tanks

ja sam prestal na vrijeme sa "nabavom novih premiuma kaj bi mi dobro dosli" narocito na snizenjima...pa sad td i neki med od svaba, pa daj neki hevi, pa onda i ruski hevi

(btw. tek sad dok se patim sa churchillom kuzim da je dobro da ga nisam kupil jer je i uk elitani s opremom krama teska,cak mi je i matilda bila bolja)

e onda bi trebal i francuza, pa i arti je gratis na popustu samo 750 guldena, pa i 5-6 ovih malih zabavnih tenkica tir 2-3, pa .......

zavrsil bi na ovom,cak bi i preselil se u aziju i acc premjestil na SEA server, jer neznam kak sam dosad mogo bez ovog golden dragona

p.s. primjetit cete da mu fale poljske zastave na kupoli i grb siema-witam klana od napred, to ce bit naknadno dodano{#}

siemka!{#}

zlatko zlatko
zlatko zguza zlatko zguza
zlatko golden dragon u akciji (kempanja) zlatko golden dragon u akciji (kempanja)
WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 13:03 (ED63).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Želim prodati svoj wot account.

Imam 3k bitaka, eff oko 1300+ i jedan high tier premium tank is-6. (imam i drugih tenkova naravno)

Dosadilo mi u pm. a mnogo sam novca ulozio u ovaj account. Sad me zanima, znal tko kako ide prodaja preko playerauctions.com.

Ako je netko prodavao na toj stranici da mi kaže jel sve ok. Pzz svima ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ED63 kaže...

Fala Bogu pa nema na EU serveru takvog smeca od tenkova. Igra bi tek tak bila cisto njesra, iovako je kvare razni simka kreteni i wg razvodnjavanje. 

17 godina
moderator
World of Tanks

Mogu zamisliti na šta će ličiti tier 10 bitka sa 6 tier 10 artyja na svakoj strani, nakon 0.8.6 patcha. Bez 6th sense i strašnog camoa na brzom tenku se neće moći glava promoliti.

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zato bi trebali da uvedu ograničenje na broj artija po partiji...na maximalno dva eventualno tri po timu...

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Zato bi trebali da uvedu ograničenje na broj artija po partiji...na maximalno dva eventualno tri po timu...

onda bi morali maknuti i medalje za maznutih 3+ artyja {#} to je očito working as intended..

mislim da velik postotak ljudi igra arty.. često mi se dogodi da uzmem top tier arty pa čekam debelo preko minutu na MM da odluči di će me strpati..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja bih nekad najrađe da arty maknu iz igre.Ako bi netko još htio igrati arty napravili bi igru world of arty,gdje bi arty morao i scoutati i sve.Bilo bi fora gledati 15 artyja koji se blind shotaju po mapi.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 11 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dokle god ima artya u igri ja cu je igrat, samo zbog placljivaca u chatu se sve isplati{#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja više plačem kad vidim da naš arty ne može pogoditi slona medju misevima a njihov arty pobije nam pola naseg tima...:D

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Dokle god ima artya u igri ja cu je igrat, samo zbog placljivaca u chatu se sve isplati{#}

Ako te vidim kada u artyju,pustit ću ti neprijateljske scoutove da prođu do tebe :P pa ti rageaj na chatu :P

I smijat ću ti se kad će te horda amx-a i t-50-2 rapeati!

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 14:36 (g12356).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice